top of page

'Je creëert je eigen werkelijkheid
en denkt dat het dé waarheid is'.

-Ben Loth-

Master Opleiding
Tantra
 

Dieper, verfijnder, vrijer!

Master your world...

 

Na de Tantra Jaaropleiding kan je een verlengd traject volgen. Dit is de Tantra Master Opleiding, een vervolgopleiding met een duur van 4 tot 6 maanden, waar je verder begeleid wordt om jezelf nog grondiger in dit leven en in de liefde te verankeren.

Waar de Tantra Jaaropleiding vooral gericht is op versterking van je persoonlijkheid, ga je hier deze (Ego)structuren weer ontmantelen vanuit de stevige bedding welke je hebt opgebouwd tijdens je Jaaropleiding.

 

Jouw missie in de wereld, je intuïtieve vermogens, je extatische aard en compassie staan hier centraal. Ook magie zal steeds meer haar intrede mogen doen.  

LostinEcstacyHeroNoSigncropped_1200x.jpeg
Lovers.jpg

Toelating

1) Voltooi onze Tantra Jaaropleiding.

 

Geef aan dat je interesse hebt voor de Tantra Master Opleiding.

 

We kunnen een beperkt aantal studenten toelaten. Het kan zijn dat je op de wachtlijst komt tot anderen zijn afgestudeerd. 

2)  Wanneer je bent toegelaten, en zelf ook hebt toegezegd, geldt een betalingsverplichting. Het is de bedoeling dat je het bedrag in zijn geheel binnen 3 dagen voldoet. 

Mocht je niet zijn toegelaten dan is het na een half jaar mogelijk om een nieuwe aanvraag in te dienen
 

Vervolg van een thuisreis

 

Bekijk de Tantra Master Opleiding als een reis die je voortzet... Een reis naar alles wat voelt als werkelijk thuiskomen. Je valt als het ware in jezelf, in de liefde en in dit bestaan in het algemeen.

 

Regelmatig krijgen wij van studenten die voor het eerste jaar slagen te horen dat 'het nu pas begint..'. Daarmee bedoelen zij het doorgronden van de basis van Tantra, het doorgronden van hun eigen wezen, het begrijpen hoe levensenergie in- en door ons heen werkt. 

En inderdaad, je zult momenten van eenheid en totale helderheid ervaren tijdens je Tantra Jaaropleiding. Deze korte flitsen van ontwaken worden 'Satori' genoemd. 

Tijdens de Tantra Master Opleiding ga je daarvoor: 'Ontwaken'. Deze staat van 'zijn' zal dieper gegrond worden en structureler worden ervaren als je natuurlijke staat van helderheid en 'zijn'. Je ervaart eenwording met het leven en ieder moment in al haar verschijningsvormen. 

Tijdens het eerste jaar staat je eigen leefsysteem centraal samen met het doorgronden van de aard van het Ego en het versterken van je eigenheid en authenticiteit.  In de Tantra Master Opleiding staat centraal hoe jij je diepere bestemming vindt in dit leven en hoe je deze bestemming in liefde, werk en dagelijks leven kan praktisch kan vormgeven. Dit tweede half jaar overstijgt letterlijk het eerste jaar. 

Bij de Tantra Jaaropleiding stonden het Wortelchakra t/m Hartchakra centraal. Dit zijn de chakra's die je authentieke persoon ondersteunen; je 'Ik'. Het is belangrijk voor jouw geluk, je grenzen en wensen om deze basis te leggen en vrij, geaard en relaxt te kunnen leven.​

Tijdens de Tantra Master Opleiding staan het Hartchakra t/m het Kruinchakra centraal. Dit zijn de chakra's die je 'zijn' ondersteunen. De non-dualistische lagen. Deze chakra's zijn belangrijk om jezelf in de wereld te kunnen zetten, om je missie in dit leven te ervaren en om te kunnen navigeren en spelen in het veld van energie dat ons omringt. ​

Info Opleiding

Aantal trainingen:

Je krijgt een stempelkaart met daarop 4 weekend retraites. De begeleiding gaat door. Je bent onderdeel van de Jaaropleidingsgroep.

Duur:

4 - 6 maanden.

Prijs:
Deze vind je hier (Log in)

Presentieregeling:
Schrijf op tijd in voor jouw serie trainingen. De jaaropleiding duurt standaard 4 - 6 maanden. Ze worden afgestempeld op je kaart. Voor het behalen van het certificaat gaan wij uit van 100% presentie. Lukt dat niet omdat je bijvoorbeeld een keer hebt moeten annuleren dan hoeft dat qua presentie geen probleem te vormen. Je kan dan de keuze maken om dat weekend tot aan een half jaar na je de uiterste jaartrainingsdatum in te halen (Vanzelfsprekend op eigen kosten en in overleg).

 

Verantwoordelijkheid & communicatie:

De verantwoording om op tijd voor trainingen in te schrijven ligt bij deelnemers zelf. Ook de verantwoording om tussentijds te communiceren wanneer je bijvoorbeeld ondersteuning behoeft om op tijd af te studeren, ligt bij jou. Wij zijn er als Tantra team voor jou tijdens de trainingen. Wanneer je kaart verloopt, houdt onze verantwoording voor jou stilzwijgend op. In sommige gevallen is verlenging mogelijk. Vraag dit, met de reden erbij, ruim op tijd bij ons aan. Verlenging is geen recht.

 

Podcast:

Deze podcast getiteld 'All the way!' gaat o.a. over de verlengde masteropleiding en wat je procesmatig kan verwachten.

Een goede start maken:

Iedereen kent levenspijn. Voel je echter dat je op een diepe hardnekkige en structurele laag onverwerkte frustatie of boosheid met je meedraagt, dan kan je deze gevoelens van onmacht leren te transformeren in innerlijke kracht, kwetsbaarheid en assertiviteit. Speciaal voor deelnemers aan deze Tantra Masteropleiding is het mogelijk om een emotie regulatiesessie bij Han Sapundra te boeken. Wij zetten dat wat in jou verhard is samen in beweging. Meer info vind je hier.

Afstuderen & Challenges

In dit traject hoef je niets meer te produceren. Juist niet. Dus ook geen boekenlijsten etc.

Wat dan wel? Uitdagingen om jezelf te resetten, leeg te maken, meer te kijken naar energie dan naar vorm, jezelf losser te maken van conditioneringen, beperkende egopatronen en gewoontes. Hiertoe krijg je boeiende en uitdagende challenges welke je  lichaam & ziel voeden.

 

Deze challenges geven je systeem een gezonde 'reset' en maken je een stuk losser van conditioneringen, media, oude pijn, cultuur en opvoeding. Zo ga je ervaren hoe het is om 'een leeg hoofd' te hebben en innerlijke rust te ervaren. Ook ervaar je hoe je jouw intuïtie kan sterken door je pijnappelklier te ontkalken, wat het is om bewust te eten of niet te eten en ga je kijken naar bewuste en onbewuste verslavingen. 

 

Je zal  kracht, moed, ondersteuning en plezier ervaren om deze challenges aan te gaan. En.. de ervaring leert dat ze je heel veel gaan brengen. Een wedergeboorte zou je kunnen zeggen. Structureel!

>>> Info voor studenten van de Masteropleiding over jouw challenges en hoe je kan afstuderen vind je hier (log in)

Na afloop ontvang je geen certificaat: dit doe je namelijk voor jezelf en de wereld. Wat je wel ontvangt is een cadeautje, een krachtdier, als aandenken hoe je in het leven kan staan. Wat je ook ontvangt is veel feedback van mensen uit je omgeving hoe je straalt, hoe je jezelf bent, hoe rustig mensen zich bij jou in de buurt voelen, hoe je mensen inspireert etc. Vanzelfsprekend zal je zelf, als spin-off van deze diepgaande Tantrische ervaring in ruime én ruimhartige mate ervaren hoe het is om meegenomen te worden door het leven. Een leven waarin meer dan ooit alles op zijn of haar plek mag vallen. Een lichter leven. Een gezond leven. Een vervuld leven. Is er een groter cadeau voor jezelf denkbaar dan dit..?!

 

 

Astrid Verboom: De Tantra Master Opleiding was voor mij een bijzondere opleiding. Je kunt deze, na toelating, volgen na het afronden van de 'normale' Tantra Jaaropleiding bij Body2chill®.

Het lijkt bijna alsof ik tijdens de opleiding niet zoveel deed en toch gebeurde er heel veel. Ik heb een zeer turbulente mooie en waardevolle tijd doorgemaakt, waarin gaandeweg veel dingen duidelijk werden. Hoewel ik eigenlijk moet zeggen dingen voelen nu duidelijk. Want meer en meer geeft mijn lijf aan wanneer iets klopt. Dit maakt mij zelfverzekerder, krachtiger en beter in staat om keuzes te maken...

Ik heb deze periode zoveel emoties verwerkt. Na een dag vol emoties, volgde een dag waarin het geweldige gevoel van ruimte en vrijheid in mij naar boven kwam. Langzaamaan verdwenen mijn verlangens en kan ik zijn met wat er is. 

Ik heb angsten overwonnen, door in mijn kern te blijven, de angst te voelen en door mij heen te laten stromen. 

 

Zo stond ik met hoogtevrees op een platform in een klimbos en liet de angst door mij heen stromen. De angst maakte na een paar minuten plaats voor een verlangen om aan de overkant te komen. Het was bijna magisch om de sprong te wagen en naar de overkant te gaan via het koord. 

 

Eenmaal aan de andere kant voelde ik mij geweldig!

Voor mij is alles tijdloos. Ik kan dansen als een kind van 4, verliefd zijn als een 16 jarige, en ben nog steeds de wijze vrouw. Ik ontdek elke dag iets nieuws en geniet van alles wat ik tegenkom.

Ik ben veranderd of misschien juist mezelf geworden en merk dat dit ook mijn contact en relatie met de ander verandert. Ik ben nu in liefde met mezelf en voel zoveel liefde voor de ander, waardoor ik meer liefde van de ander kan ervaren. 

 

bottom of page