'Mocht je het kortstondige gemak zoeken of wachten op het juiste moment om je over te geven, loop dan alsjeblieft aan mijn en jouw deur voorbij.' -Han Sapundra-

Registratie formulier 

'Een warm en kleurrijk welkom!

Bij Tantra breng je jouw totaliteit in. 
Dat is dan ook waar je elkaar ontmoet en samenkomt. 

Binnen die ene totaliteit.'

Tantra is een 'way of living'. Wij zijn een community met een hart en een ziel. Wij doe dit mooie werk al bijna 30 jaar. Deelnemers komen veelal jarenlang terug. Wie weet jij ook! Wij willen graag dat wat jij te bieden hebt en wij zoeken bij elkaar past. Voor nieuwe deelnemers is er daarom een korte persoonlijke intake. 

Ben je in het verleden vaker bij ons geweest? Dan behoef je dit formulier niet in te vullen en kan je ons direct opbellen/ sms/ chat om een Tantra activiteit te boeken:
 
 
 
1e keer bij ons? Aan nieuwe deelnemers wordt specifiek gevraagd om via het formulier hieronder je activiteiten te reserveren. Bel ons na verzending z.s.m. op: Kantoortijden 11:00 - 19:00
arrow&v
Hoe ken je ons?

Commitment:

Wanneer ik een Tantra training boek bij Body2chill® ga ik diepgaande innerlijke processen aan. Het kan prachtig, opwindend én confronterend zijn om mijzelf en mijn diepste natuur en de ware essentie van liefde te leren kennen. Hier ben ik in mijn leven nu ook aan toe. Ik ga mijzelf en 'mijn' angsten, diepere verlangens en waarachtigheid niet (meer) uit de weg. Ik begrijp dat ik alleen totaliteit kan ervaren wanneer ik mijn eigen totaliteit inbreng.

Wanneer ik een Tantra training boek bij Body2chill® blijf ik van begin tot einde van een training aanwezig. Ik kan mij laten begeleiden in het geval dat ik heftige emoties of oude trauma's tegenkom. Ik ben dan in staat om uit mentale controle/ spraak te gaan tot ik mijn emotionele en lichamelijke balans weer ervaar.   Bijsluiter.

Wanneer ik een Tantra training boek bij Body2chill® worden reële annuleringskosten doorberekend.

Bij verzending verklaar ik dat ik op de hoogte ben van de trainings- & annuleringsvoorwaarden en bevestig ik dat ik bij aanvang van een training geen symptomen heb welke (kunnen) wijzen op het corona virus. Ik test mij bij twijfel.