Je wordt zomaar geboren

...en daarna
is het aan jou om je unieke plek in te nemen

Video: Alena Kavalskaya

Tantra-Workshops-Cursus-1.jpg

Voorwoord

Welkom geliefden en gelijkgestemden bij onze Tantra community! We leven in een tijd waar alles wat boven was, nu onder lijkt en andersom. Een tijd die de wereld en onszelf zichtbaar maakt. De wereld is niet veranderd. Wij zijn het die innerlijk wakker worden en in onze liefdeskracht komen. De ene na de ander. Jij ook? Welkom in deze bijzondere tijd van heling en transformatie.

We stoeien met onze conditioneringen en ego-structuren nu we uit onze cocons ontwaken en transformeren als vlinder. Soms 'smooth', soms heftig. Iedereen die nu wegduikt en leeft vanuit innerlijke angst zal mogen ervaren dat haar, of zijn, leven steeds meer wordt overgenomen. Ze zullen blijven slapen óf als compensatie anderen en het leven willen blijven beheersen maar haar magie en vervulling mislopen. Wie tegen de buitenwereld vecht, zonder zelf in de bron van innerlijke pijn te kijken, zal krachteloos en uitgeput raken. Wie nu uit gemak of onder druk eigen waardes verraadt zal afgesneden raken van het eigen gevoel omdat zelfverraad op ons drukt. Zij die dit transformatieproces wel doorleven zullen alles vinden, dichterbij dan ze ooit konden dromen! 

We bevinden ons in een krachtenspel temidden van ware kracht en onmacht. Om ons heen én in onszelf. 'Wakker worden', bij Tantra 'Satori' genoemd, kost moed en doet illusies breken. Het oude pad loopt dood. Maar dat deed het altijd al. Zekerheden en aannames hoe we dachten dat de wereld en de liefde in elkaar zit, storten in. Dat levert gespartel, zoeken naar grip en weerstand op. Weerstand soms ook tegen zij die als eerste ontwaken. Je bent echter niet gek. Jij was alleen maar een van de eerste rupsen die geloofden dat je zelfstandig kon vliegen. En spartel je nog? Weet dan dat je op de goede weg zit! 

De ommekeer

Spiritueel bewustzijn opent de deur naar onze rijke binnenwereld. Daar waar we alles vinden wat we als mensheid zo uitputtend buiten onszelf zochten: de goddelijke bron van innerlijke vrede, gezondheid, verbinding en de sleutel naar vervullende intimiteit. Het Tantrische pad brengt je op korte termijn méér levenslust en eigenheid, minder bla bla en méér voelen, einde aan keuzestress en piekeren, méér overgave en minder neuroses, minder schuld en schaamte, minder zoeken, méér vinden en méér samen één.

 

'Je leven wordt morgen echt niet anders. Het wordt alleen maar anders omdat je vandaag iets anders doet.'

 

Bij ieder die de innerlijke sleutel terugvindt, gaat de Kundalini energie automatisch weer stromen. Haar rijkdom zich onthullend in- en om ons heen. Vanuit hernieuwde blik zullen we onze bestemming ervaren en onze soulmates en zielengroepen herkennen en ontmoeten. Zonder angst, tekort denken, projectie of manipulatie. Recht vanuit het hart. In volle verbinding. Vanuit liefde én stevigheid want je bezielde binnenruimte zal voortaan minder vatbaar zijn voor de buitenwereld, haar valkuilen en uitingen van onmacht. Body2chill® geeft support op reis naar de beste versie van jezelf. Naast voorpret kan je voor aanvang van een training ook weerstand ervaren. Dat is je oude systeem dat aan je trekt. Geen nood. Eenmaal ontwaakt zal je niet meer terugvallen.

Hebben wij jou mee?

Bij ons breng jij 100% jezelf in, kwetsbaar en zonder slag om de arm. Wij houden deelnemers dicht bij henzelf, in hun lijf, bij hun gevoel en in het hier en u. Daar mag je op bouwen. Wanneer je een beetje aan Tantra wil snuffelen of voorzichtig je beste zelf wil zijn, kom dan niet bij ons. Daarvoor is wat wij bieden te bijzonder. Daarvoor ben jij te bijzonder.  Wat jij erin stopt, haal je er ook uit. Half wakker leven bestaat niet. Het leven zelf is wakker en orgastisch en wacht erop om jou mee te nemen. Tantrisch boeddhisme richt zich op structureel geluk en diepgaand vervullende intimiteit. Het biedt 'the holy grail' van de liefde! Kan jij dit aan? 

 

Om jezelf voelend te openen, zeggingskracht te ervaren over je leven en de volle kracht van intimiteit te ervaren hoef jij jezelf maar één vraag te stellen: "Ben ik bereid om al datgene in mijzelf op te geven dat mij ziek maakt, bang houdt of op de handrem doet lopen?" Wanneer je antwoord 'ja' is, dan is dit een 'ja' voor jezelf én een commitment voor de training waarop je inschrijft.

 

Weet vervolgens dat alles wat je gaat tegenkomen, bij ons en op jouw of jullie pad, makkelijk, extatisch of confronterend, in dienst staat van je groei en missie in dit leven! Vanaf dit moment zal alles makkelijker zijn, want je hebt de belangrijkste keuze in je leven gemaakt. Je loopt nooit meer op de handrem en weet dat de sleutel van alles wat je zoekt in jezelf te vinden is. En dat door één beslissing! Wacht dus niet op het wonder of het 'juiste moment'. Tantra helpt je om zelf het wonder te zijn, nu en op elk moment.

Wij bieden de volgende eeuwenoude tools, te leren voor iedereen: aandachtsvolle aanwezigheid, ademhalingstechnieken (vanuit Tibet en deels hetzelfde als de Wim Hof methode), diep contact met je lijf en vooral met je ruggengraat waar de basis van je voelen en je levensenergie huist. Inzicht in de werking van je geest, hoe deze je in gijzeling houdt waardoor je in jezelf en je patronen opgesloten zit en de weg daaruit naar een beter afweersysteem, diepgaande intimiteit en emotionele basisstabiliteit.

Gezond samenzijn

Body2chill® biedt een bekrachtigende helende haven voor zowel vaccinvrije- als gevaccineerde deelnemers. Wij hanteren geen QR code. Als levensbeschouwelijke boeddhistische stichting verhoudt Body2chill® zich met de richtlijnen en uitzonderingen voor religieuze organisaties (K.v.K. Reg. nr. 09140968). In ons retraitepand is een luchtverwarmings- en verversingssysteem aanwezig. Een gezonde leefstijl en maatschappij beginnen, in onze visie, vooral met een bewuste keuze voor jouw welzijn. Hierbinnen ligt de zorg voor anderen besloten. Geniet van je botten, vlees en bloed. Laat je lijf je liefhebben. Offer je wilde haren aan de wind!

 

Zo kan je deelnemen:

Aanmelden gaat via het registratieformulier. Deze vind je bijvoorbeeld onderaan elke pagina. Indien je de opleiding volgt, of vaker bent geweest ben je vrij om ons direct te contacten via / sms/ chat. Je hoeft dit formulier dan niet persé in te vullen.

Bij elke activiteit staat erbij of deze toegankelijk is voor koppels, individueel of beide. Wij proberen om onze Tantra workshops, Tantra retreats en Tantra Massage workshops samen te stellen met een mooie m/v verhouding en koppel/individueel verhouding.

Waar te beginnen? Je kan op ieder moment én bij elke activiteit beginnen. Iedere Tantra training of Tantra workshop weerspiegelt een verschillend aspect van jouw wezen. De opbouw is altijd laagdrempelig. Wij werken niet met niveau's of levels.

 

Kijk in de agenda waar er nog plek is of waar eventueel een plek voor jou/ jullie is vrijgekomen. Normaal is er een wachtlijst van vier tot zes maanden. Soms kan je echter eerder terecht! Voorkom teleurstelling en boek ruim op tijdWe hebben je er graag bij. Nieuwe cursussen komen jaarlijks rond januari weer op deze Tantra agenda. Houd ook de nieuwsbrief in de gaten. Onderaan de agenda zie de link 'Meer laden', klik hierop om al onze trainingen te zien.

 • Dagworkshop | Slow Lovemaking | 'Tantra Massage' Workshop | Rode Tantra Voor Stellen | Zondag 17 juli 2022
  17 jul. 13:00 – 18:00
  Regio Nijmegen
  Slow lovemaking is de lichamelijke variant van mindfulness en draait om flow, intensivering van je zintuigen en innerlijke beleving. Alles wat langzaam gaat komt meer intens binnen, belichaamt je beleving en geeft diepte aan jullie samenzijn in de oceaan van het leven, versmolten in ieder moment.
  Delen
 • Tantra & Shibari Bondage - Bound To Be Free & Light | Incl. lunch | Koppels | Zon 07 aug 2022
  07 aug. 11:30 – 19:00
  Regio Nijmegen
  緊 Shibari is een verbindende, meditatieve, erotische kunstvorm waarbinnen overgave je diepste vrijheid openbaart op het raakvlak tussen binnen en buiten. Een zorgvuldige, liefdevolle en meditatieve beleving voor gever & ontvanger waarbinnen je kleine ik verdwijnt om te versmelten in ruimte en bliss.
  Delen
 • Tantrisch Huwelijksritueel | Anne Eva & Han Sapundra | Zaterdag 27 augustus 2022
  27 aug. 13:30 – 23:00 CEST
  Heaven on earth
  Vandaag trouwen wij! Voor genodigden.
  Delen
 • Heartbeat, Eros & Desire | Witte Tantra Weekend Incl. diner, ontbijt, lunch | Singles & Koppels | 17 + 18 sept 2022
  17 sep. 12:30 – 18 sep. 18:00
  Regio Nijmegen
  Thuiskomen in je hart betekent thuiskomen temidden van alle tegenstellingen. Dus onderzoek, geef je hart vleugels, creëer ruimte, raak en word geraakt. Geniet met elke cel van je wezen tot je samenvalt met de hartslag van al het leven. Alleen het hart kan overzien wat ogen niet kunnen bevatten!
  Delen
 • Dive Deep, Kali | Witte Tantra Weekend Retraite Incl diner, ontbijt, lunch | Koppels & Singles | 08 + 09 okt 2022
  08 okt. 12:30 – 09 okt. 18:00
  Regio Nijmegen
  Duik diep. Breng de godin Kali in jou tot leven en ontsluier je puurste liefde. Ontdek je verborgen potenties, kracht en de extatische energie van haar rituelen. Ze nodigt je uit om je licht te laten schijnen onder de schaduw van wat jij misschien je donkere kant noemt. Zeer bevrijdende initiaties!
  Delen
 • Reveal Your Shadow & Shine | Zwarte Tantra Weekend | Incl diner, ontbijt, lunch | Singles & Stellen | 12 + 13 nov 2022
  12 nov. 12:30 – 13 nov. 18:00
  Regio Nijmegen
  Het leven is soms net een theater. Maar wat raakt jou daarin, specifiek jou? Wat triggert je passie, wat windt je op, waar verlangt jouw lustige of listige kant naar? Waarvan gaan jouw ogen glimmen? Zwarte Tantra brengt onze verduisterde schaduwkanten aan het licht. Ontdek dit verborgen potentieel.
  Delen
 • Sweet Ocean of Loving Touch & Tantra Massage | Weekend Cursus voor Koppels & Individueel | 10 + 11 dec 2022
  10 dec. 12:30 – 11 dec. 18:00
  Regio Nijmegen
  Open naar 't leven. Ontwaak de puurste geliefde in je. Geniet van de Kundalini in je ruggengraat. Kom samen in de oceaan van levensenergie met haar zachte briesen, stromingen en onderstromen. Diepe verbinding, sensuele aanraking & Tantrische massage techniek. Weldadig voor lichaam en geest!
  Delen
 • Love Lab: The Tantric Temple of Joy | Gevorderden | Vergaand ruimte voor Witte, Zwarte òf Rode Tantra | Zon 18 dec 2022
  18 dec. 13:00 – 18:00
  Regio Nijmegen
  Enter the magic & geniet! Love Lab biedt een Tantrisch erotische speelruimte om te genieten, te (her)ontdekken en de flow te volgen. Wellicht onze meest spannende activiteit als jij dat wilt. Nergens te komen, overal te gaan. Kies bij elke ronde voor wit, zwart of rood. Voor sturing of loslaten.
  Delen
 • Naughty & Loving | Zwarte Tantra Weekend Retraite Incl diner, ontbijt, lunch | Koppels & Singles | 14 + 15 jan 2023
  14 jan. 2023 12:30 – 15 jan. 2023 18:00
  Regio Nijmegen
  'Shadows are inevitable on the path of spiritual illumination'. Mijn schaduwkanten herbergen het verborgen potentieel van mijn seksuele energie, het binnenste zaadje dat mag uitgroeien tot mijn puurste licht. Kom, laten we samen spelen! Spannend, ondeugend, diepgaand, kinky, liefdevol & afgestemd!
  Delen
 • Sacred Door to Intimacy & Bliss | Witte Tantra Weekend Incl diner, ontbijt, lunch | Koppels & Singles 11 + 12 febr 2023
  11 feb. 2023 12:30 – 12 feb. 2023 18:00
  Regio Nijmegen
  Welkom bij dit sensuele Tantra weekend. We duiken in de mystieke kern van Tantra en verstevigen het draagvlak om erotiek, flow, verbinding & intimiteit diepgaand te beleven en de innerlijk rust in je geest te versterken. Liefdevol in contact met jouw lijf, zintuigen, intuïtie en 't vuur van je hart!
  Delen
 • Sweet Art Of Taking | Zwarte & Rode Tantra | Weekend Incl diner, ontbijt, lunch | Koppels & Singles | 18 + 19 mrt 2023
  18 mrt. 2023 12:30 – 19 mrt. 2023 18:00
  Regio Nijmegen
  Ruimte innemen is een bouwsteen van het universum. Zonder dat bestaan we niet. Dat begon al bij je conceptie. Bij de eicel die indaalde en de zaadcel die er als eerste was. Daarom is de aard van 't leven innemend en orgastisch. Laten we spelen, sterven en herboren worden. Ieder moment! Incl. Shibari
  Delen
 • Love Lab: The Tantric Temple of Joy | Gevorderden | Vergaand ruimte voor Witte, Zwarte òf Rode Tantra | Zon 26 mrt 2023
  26 mrt. 2023 13:00 – 27 mrt. 2023 18:00
  Regio Nijmegen
  Enter the magic & geniet! Love Lab biedt een Tantrisch erotische speelruimte om te genieten, te (her)ontdekken en de flow te volgen. Wellicht onze meest spannende activiteit als jij dat wilt. Nergens te komen, overal te gaan. Kies bij elke ronde voor wit, zwart of rood. Voor sturing of loslaten.
  Delen
 • Selflove, Orgasm & God! | Koppels & Singles | Zon 16 april 2023 | Incl. lunch
  16 apr. 2023 10:30 – 19:00
  Regio Nijmegen
  Conceiving god is to dissolve in oneness: Eer je goddelijke lijf en oorsprong. Vergroot je orgastische vermogen via je warme adem, de zwoelte in je ruggengraat, je fijnste gevoeligheid en zachtste tederheid. Bloei open als een bloem. Wellicht ben je gewend dit te bewaren voor 'n ander. Nu eens niet!
  Delen
 • The Melting | Witte Tantra Weekend Retraite | Incl. diner, ontbijt, lunch | Singles & Stellen | 22 + 23 april 2023
  22 apr. 2023 12:30 – 23 apr. 2023 18:00
  Regio Nijmegen
  Binnen de sensuele oceaan van Tantra smelt ik samen met mijn verlangen en haar diepste oerwortels in mijn vrouwelijke- en mannelijke krachten. Waar mij mijn verborgen potentieel zich opent offer ik mijn totaliteit aan ieder moment. Passioneel nieuwsgierig kijk ik achter elke deur van mijn wezen.
  Delen
 • The Wild Me | Witte Tantra Weekend Retraite Incl. diner, ontbijt, lunch | Singles & Stellen | 20 & 21 mei 2023
  20 mei 2023 12:30 – 21 mei 2023 18:00
  Regio Nijmegen
  De vrouw als vrouwtjesdier, de man als mannetjesdier. Ongerept zitten ze er nog: instinctief verankerd in ons DNA. Grijpen én gegrepen worden... we willen het wel, we willen het niet, hoe zit dat? In helende, opwindende en diepgaande Tantrische rituelen hervinden we dit weekend onze oorsprong!
  Delen
 • My Space - Your Space | Witte Tantra Weekend Retraite Incl diner, ontbijt, lunch | Koppels & Single | 10 + 11 juni 2023
  10 jun. 2023 12:30 – 11 jun. 2023 18:00
  Regio Nijmegen
  'Happiness is not real unless shared' is de laatste zin uit de film Into the wild. Ervaren van ruimte & overgave heeft alles te maken met onafhankelijkheid én afhankelijkheid. Op mijzelf staan en kunnen zeggen 'Ik heb jou nodig', dat is vrijheid en daar opent onze polariteit als bron van intimiteit.
  Delen
 • It's Dark, It's Pure | Zwarte Tantra Weekend | Incl diner, ontbijt, lunch | Singles & Stellen | 01 + 02 juli 2023
  01 jul. 2023 12:30 – 02 jul. 2023 18:00
  Regio Nijmegen
  'Tantra: the art of living dangerously'. Zonder donker geen licht. Dus kom maar op: mijn donkere kant, mijn listige of lustige kant, mijn dierlijke oer kant, mijn stoute, mijn wilde kant, mijn kinky kant, mijn machtige & onmachtige kant. Mijn schaduw kant... Ik leef mijn volle menselijke potentieel!
  Delen
 • Love Lab: The Tantric Temple of Joy | Gevorderden | Vergaand ruimte voor Witte, Zwarte òf Rode Tantra | Zon 9 juli 2023
  09 jul. 2023 13:00 – 10 jul. 2023 18:00
  Regio Nijmegen
  Enter the magic & geniet! Love Lab biedt een Tantrisch erotische speelruimte om te genieten, te (her)ontdekken en de flow te volgen. Wellicht onze meest spannende activiteit als jij dat wilt. Nergens te komen, overal te gaan. Kies bij elke ronde voor wit, zwart of rood. Voor sturing of loslaten.
  Delen

All is found in subtlety, dedication and in that little corner of our being where we didn't expect to find it