top of page
shutterstock_121353577.jpeg

Welkom bij Body2chill® 
 Opleidingen sinds 1994

De Tantra jaaropleiding

 Is gericht is op persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Je kunt het gehele jaar door instappen. Je bent onderdeel van de reguliere Tantra retraites maar ontvangt daarbinnen, en daarbuiten, extra begeleiding.
Een stempelkaart zorgt ervoor dat je zelf jouw jaar kan indelen met in achtneming van je eigen agenda. Maximaal 18 maanden kan je over jouw opleiding doen. Er is toelating nodig. Certificaat bij goede afronding.

 

Verlengde Tantra Masteropleiding

Master your world! Een verlengd traject om jezelf nog grondiger in dit leven en in liefde te verankeren.

Waar de jaaropleiding vooral gericht is op versterking van je persoonlijkheid, ga je hier deze (Ego)structuren weer ontmantelen vanuit de stevige bedding welke je hebt opgebouwd. Jouw missie in de wereld, je intuïtieve vermogens, je extatische aard en compassie staan hier centraal. Magie zal steeds meer haar intrede mogen doen in je leven. Hier doe je 6 tot maximaal 8 maanden over. Toelating nodig. Geen certificaat: dit doe je voor jezelf en de wereld. 

Extra: Tantra Massage opleiding

Deze opleiding tot Tantra Massage Therapeut maakt onderdeel uit van onze grotere Tantra jaaropleiding. Deze opleiding binnen de opleiding is erop gericht om Tantra Massage en persoonlijke begeleiding toe te passen als professional. Voor de eerste stappen is geen toelating nodig, erna wel. Je kunt het diploma 'Tantrische Massage voor Professionals' behalen.

Ben jij een god? Vroegen ze boeddha. Nee. 
Ben je een engel dan? Nee.
Een heilige? Nee.
Wat ben je dan?
Hij antwoordde: Ik ben wakker!

jaartraining-opleiding-tantra-1.jpg

This could be you
The both of them!

The Tantric power of transformation brings you in sacred union 
with your own inner
male & female forces
and in peace with your inner animal and your brightest flame.

Tijdens jouw Tantra opleiding ga je het avontuur aan om jezelf te transformeren en te ontmoeten in de rijke warme kleurenpracht van al de vrouwelijke en mannelijke aspecten, verlichte en schaduw kanten, dierlijke en spirituele zijdes van jouw eigen wezen.

 

Deze innerlijke balans stelt je in staat om jezelf en de wereld om je heen vanuit je open volle hart, eigenheid en vrijheid tegemoet te treden en je diepgaand te verbinden in liefde vanuit de authentieke persoon die jij bent!

DE TANTRA JAAROPLEIDING - JOUW JAAR!

Gedurende jaren van toewijding heeft onze Tantra school zich internationaal ontpopt als een van de meest bekende en gewaardeerde Tantra opleidingen. Voorheen kwam een deel van onze studenten uit het buitenland en waren de retraites in het Engels & Nederlands te volgen. Tantra groeit, ook in Nederland. Sinds 2020 zijn onze trainingen weer in het Nederlands.  

 

Deze opleiding biedt jou, of jullie als stel, de mogelijkheid om je te ontplooien tot een 'great lover'. Dit is de beste versie van jezelf, als mens en als lover. De jaartraining leert je om, vanuit vrijheid en warme betrokkenheid  bij jezelf en je omgeving, open de verbinding aan te gaan met je eigen hart en van daaruit met de ander, je kinderen, vrienden, werk etc. Tantra biedt je tools om steeds spontaner en dichter vanuit je intuïtie te leven. Vol deelgenoot van het mysterie dat leven heet. Steeds minder gehinderd door oude irreële angsten of nieuwe angst voor het onbekende. Stevig verankerd in je hart, je sexualiteit en de helderheid van je geest. Steeds meer vrij van piekeren, schaamte of aangeleerde stemmetjes die het volle geluk nog kunnen saboteren, of influisteren de volheid van de liefde niet waard te zijn. Steeds meer open voor je eigen zijn.

EEN LEVEN DAT PAST 
 

Liefde heeft vele gezichten. Je mag ze onderzoeken en laten samenkomen in jouw hart. Daartoe biedt Body2chill® je een veilige playground. Wanneer jij in vol contact staat met jouw lichte en schaduwkanten, verlangens, grenzen en beperkingen dan zullen anderen zich vaak ook veiliger voelen en kunnen openen bij jou. Omdat ze ervaren dat jij echt bent! En zij die echt niet bij jou passen of angst hebben voor de diepste kleuren van hun eigen liefde zullen zich eerder omdraaien.

TANTRA: 'THE NATURAL WAY OF FULLY BEING ALIVE' 

Wanneer jij binnen jezelf 't volle leven kunt omarmen ben je een great lover! Een great lover is in staat om diep lief te hebben vanuit volwassen kwetsbaarheid. Een great lover ontmoet jou in zijn, of haar, grotere hart. Dit universele hart brengt je terug naar de oerbron,  je onbeschreven staat van zijn los van conditioneringen, vaste gender ideeën, opvoeding of afkomst. Als great lover sta je in contact met je mannelijke en vrouwelijke krachten, je dierlijke oerkrachten en diepere schaduw kanten. 

 

HIERVOOR DOE JE HET

Je zult steeds beter kunnen spelen met de schijnbaar tegengestelde verschijningsvormen van het leven zoals deze zich dagelijks binnen jouw gevoelswereld manifesteren. Je ontwikkelt de innerlijke vrijheid om jezelf als mens 'in te zetten' waar of hoe dat nodig is in je relatie, vriendschappen, werk, gezin of in de wereld om je heen. Bij onmacht en tegenspoed zal je sneller de weg terug vinden naar je bron. Deze voedende liefdesreis begint bij jezelf. Navigerend op het speelveld van de liefde vanuit 'jouw unieke kleurrijkheid en kleurechtheid'! 

EEN PLEK VOOR JOU!

 

Tantra staat voor natuurlijk leven. In het boeddhisme wordt dit vergeleken met de lagen van een ui die je afpelt om tot jouw ware kern te komen. Na afloop van deze Tantra jaartraining zal je het gevoel hebben meer rendement uit je leven te halen. Om deze mooie reis verantwoord en stap voor stap te maken word je gedurende de verschillende Tantra weekenden van je opleiding deskundig begeleid en gestimuleerd. Wij bouwen op 30 jaar ervaring in het aanbieden van kwaliteitstrainingen en in het begeleiden van ontwikkelingsprocessen, gebruik makend van methodes waarvan wij zien dat ze werken.

 

START WANNEER HET JE PAST

 

Je kunt elk moment instappen. De jaaropleiding werkt met een stempelkaart. Dit is een kaart met een tegoed voor negen Tantra trainingen (8 weekenden en 1 dagtraining) welke je passend bij jouw agenda en voorkeuren kunt inplannen. Je boekt elke Tantra training zelf, net als reguliere deelnemers, vanuit de agenda. Boek je trainingen bij voorkeur ruim vooraf, of bij aanvang van je opleiding, om te voorkomen dat ze vol zitten. Wanneer een dagtraining voor koppels is kan je ook met een gelegenheidspartner deelnemen. 

 

Deze Tantra opleiding duurt in principe 1 jaar. Je kunt er echter maximaal 18 maanden over doen voordat je kaart verloopt. Geen probleem dus wanneer je een keer niet kunt of meer procestijd nodig hebt.

*Wil je daarna nog de Verlengde Tantra Masteropleiding dan komt hier een half jaar tot 8 maanden bij. 

Dia-muerte-tantra-1.jpg

IT'S NOW
OR NEVER

PROCEDURE TOELATING

1) Geef bij ons aan dat je interesse hebt voor de Tantra jaaropleiding. We kunnen een beperkt aantal studenten toelaten per jaar. Het kan zijn dat je op de wachtlijst komt tot anderen zijn afgestudeerd.

2) Volg eerst twee weekenden. Kijk hiervoor zelf in de agenda waar er plek is. Aan deze weekenden doe je mee om voor jezelf en voor ons te kijken of Tantra en onze werkwijze bij je passen.  

 

Deze twee weekenden behoren tot de opbouwfase van iedere jaaropleiding. Ze kunnen daarom niet financieel in mindering worden gebracht op het aantal trainingen binnen de opleiding.

*Wanneer je eerder activiteiten bij ons hebt gevolgd dien je toch opnieuw twee weekenden te volgen omdat wij pas vanaf je aanvraag vanuit het oogpunt van toelating kijken.

3) Na afloop van deze proefperiode krijg je een kort toelatingsgesprek met het Tantra team waarin je kan aangeven of je definitief wilt deelnemen en ook van ons officieel hoort of je kunt deelnemen.

 

Gedurende het toelatingsgesprek zullen wij ondermeer aangeven wat wij denken dat je procesmatig kan tegenkomen tijdens je jaartraining.

 

Voor toelating zijn dit de criteria: warme interesse in jezelf, je lichaamsbewustzijn en het contact met je eigen lijf, vermogen tot rationele integratie van theoretisch kader, vermogen tot inleving, afstemming en tot vragen en accepteren van hulp, verantwoording dragen voor je eigen proces en emoties en de moed om niet weg te lopen als het moeilijk wordt. 

4) Wanneer je bent toegelaten tot de opleiding, en zelf ook hebt toegezegd, geldt een betalingsverplichting. Het is de bedoeling dat je het bedrag in zijn geheel binnen 3 dagen voldoet. Zie hier

Mocht je niet zijn toegelaten dan is het na een half jaar mogelijk om een nieuwe aanvraag in te dienen.


*De jaartraining is een ontwikkelings- en groeitraject waarbinnen je jezelf ontmoet en tegenkomt. Dit is mooi en spannend en vraagt om een diepe keuze voor jouzelf en jouw geluk. Daarom hanteren wij deze uitgebreide toelatingsprocedure.

EXTRA'S JAAROPLEIDING
 

Onze Tantra jaaropleiding biedt veel extra's en is tegelijk een stuk goedkoper. Hoe kan dat? Wij willen ons graag met jou verbinden. Jouw commitment betreft je groeiprocessen heeft ook voor ons waarde. Wij geloven namelijk dat jouw 'thuiskomen bij jezelf' bijdraagt aan het welzijn en geluk van de hele wereld. Daar dragen wij met onze persoonlijke inzet graag een steentje aan bij!

BETALING & TRAININGSDATA


Voor jouw volledige Tantra jaartraining (van anderhalf jaar) betaal je flink minder dan wanneer je de trainingen los zou volgen als reguliere deelnemer. Vanzelfsprekend zijn ook al je maaltijden en je verblijfkosten inbegrepen. Dit bedrag is verder inclusief procesbegeleiding, een Tantra boek en andere extra's zoals onze ex-jaaropleiding korting nadien. 

PRIJS

LOG HIER IN met je ledenlogin om te weten wat de exactie opleidingskosten op dit moment zijn

Nog geen ledenlogin en alvast een idee betreft de prijs? Jouw Tantra jaaropleiding (van anderhalf jaar) kost zo'n 10% minder dan wanneer je de trainingen los zou volgen als reguliere deelnemer. Vanzelfsprekend zijn al je maaltijden en je verblijfkosten inbegrepen. Dit bedrag is verder inclusief procesbegeleiding, deelname aan de app, een Tantra boek en extra's zoals onze ex-jaaropleiding korting nadien. 

Na toezegging en toestemming dat je de opleiding gaat doen geldt een betaalverplichting voor het gehele bedrag. Te voldoen binnen drie dagen.

DIT KRIJG JE ERVOOR

 

• Korting op de gebruikelijke prijs.

 

• Stempelkaart met 8 weekenden + 1 dagtraining.* Welke weekenden kan je zelf kiezen. Graag wel inclusief de weekenden  'Dive Deep' en 'The wild me' omdat deze twee Tantra cursussen belangrijk en openend zijn in je Tantrische ontwikkeling.
*Je kunt in plaats van deze dagtraining ook de helft bijbetalen om een extra negende Tantra weekend op te nemen.


• Bij elke training maak je gewoon deel uit van het groepsproces. Daar kan je, naast de reguliere deelnemers, ook je medestudenten ontmoeten, samen uitwisselen en verdieping zoeken.

 

• Procesbegeleiding: Je ontvangt als student van de jaaropleiding tijdens de Tantra retraites extra begeleiding toegespitst op jouw persoonlijke proces. Dit vindt plaats samen met andere deelnemers van je jaartraining die er dat weekend bij zijn. Ieder krijgt hierbinnen persoonlijke tijd.


• Alle maaltijden, drankjes, hapjes. En de kwaliteit is super!


• Naar wens gratis slaapplek.

• Netwerken: Wanneer je dat wilt word je toegevoegd aan de Body2chill® jaaropleiding app waarmee je contact kan houden met medestudenten. Hiermee kunnen studenten onderling contacten onderhouden en hier kan je ook inhoudelijke vragen aan Han Sapundra of Anne Eva stellen.


• Tantra boek van Daniel Odier. Normaal €20


• Agendavrijheid om tot maximaal 18 maanden over je Tantra jaaropleiding te doen. *Enige verlenging kan bijtijds worden aangevraagd en zal individueel in redelijkheid worden bekeken. 


• Bij afronding van je jaartraining ontvang je ons certificaat als bewijs van deelname .

• Als deelnemer aan onze Body2chill® Tantra  jaaropleiding heb je de exclusieve mogelijkheid om (tegen betaling) een emotie ondersteuning / boosheidregulatie sessie te boeken. Bedoeld als persoonlijke éénmalige ondersteuning wanneer je tijdens de opleiding diepe vastzittende emoties tegenkomt. 

• Tantra is een levenswijze. Het is dus fijn wanneer je ook nadien nog kunt komen. Na het behalen van je certificaat geldt daarom de ex-jaartraining kortingsprijs voor onze tweedaagse Tantra retraites.

SPELREGELS

• Bij tussentijds afbreken van je opleiding kunnen wij je helaas niet verder begeleiden en vindt ook geen restitutie plaats. Ook niet wanneer je binnen de tijd van je jaaropleiding het aantal trainingen niet behaalt. Je tegoedkaart is persoonlijk dus niet overdraagbaar.

 

• Schrijf je op tijd in. Je bent zelf verantwoordelijk om je Tantra cursussen en workshops -binnen de duur binnen je jaaropleiding- op tijd in te boeken bij Body2chill®. Geef het liefst al bij aanvang zoveel mogelijk trainingen door waarvoor jij je wilt inschrijven. Deze worden afgestempeld op je jaaropleidingskaart. Er mag niet meer dan zes maanden aan tijd tussen de door jou geboekte trainingen zitten, anders verloopt je kaart. Als je kaart verloopt, ook qua einddatum, verloopt automatisch ook je tegoed. 

• Annulering. Tot 45 dagen voor aanvang van een ingeboekte training kan je deze 'kosteloos' annuleren. Je tegoed blijft dan op je kaart staan. Binnen 45 dagen voor aanvang vervalt je tegoed.

 
 
 

 

OPLEIDINGSEISEN VAN DE JAAROPLEIDING 12-18 mnd 
 

Presentieregeling
Schrijf op tijd in voor je trainingen. Ze worden afgestempeld op je kaart. Voor het behalen van het certificaat gaan wij uit van 100% presentie. Lukt dat niet omdat je bijvoorbeeld een keer hebt moeten annuleren dan hoeft dat qua presentie geen probleem te vormen. Je kan dan de keuze maken om dat weekend tot aan een half jaar na je de uiterste jaartrainingsdatum in te halen (Vanzelfsprekend op eigen kosten en in overleg).

 

• Verantwoordelijkheid & communicatie

De verantwoording om op tijd voor trainingen in te schrijven ligt bij deelnemers zelf. Ook de verantwoording om tussentijds te communiceren wanneer je bijvoorbeeld ondersteuning behoeft om op tijd af te studeren, ligt bij jou. Wij zijn er als Tantra team voor jou tijdens de trainingen. Wanneer je kaart verloopt, houdt onze verantwoording voor jou stilzwijgend op. In sommige gevallen is verlenging mogelijk. Vraag dit, met de reden erbij, ruim op tijd bij ons aan. Verlenging is geen recht.

Boeken, kijk & luisterlijst

Onderstaande 4 boeken, onze podcasts plus 2 fllms word je geacht tot je te nemen tijdens je jaaropleiding. Plan je tijd goed voor de boeken, lees er bijvoorbeeld elke twee maanden één, want ze ondersteunen je in je ontwikkelingsproces en je zult op diep onderliggend niveau Tantra begrijpen en kunnen integreren in je opleiding, in de liefde en je dagelijks leven. Wij adviseren om ze te lezen in onderstaande volgorde, maar dat is aan jou en wie weet heb je er al één of twee van gelezen!

 

Boeken:

- De weg naar absolute liefde | Daniel Odier (gratis bij je inschrijving).


- Verslaafd aan liefde (t/m pag 102) | Jan Geurtz


- De blauwe vlam | David Deida


- Tantra, the way of acceptance | Osho

* Wanneer een boek niet meer te koop is, kan je het lenen van andere deelnemers of van ons (tegen betaling van borg).

Films:

- Little Buddha (1993 - Hoofdrol Keanu Reeves). Leer via deze 'cinematische parel' van Bernardo Bertolucci's over het ontstaan en de kern van het boeddhisme, haar zienswijze van de wereld zoals deze zich aan ons voordoet en diepe mystiek. Laat je meevoeren!

- The Matrix (1999 - Ook hoofdrol Keanu Reeves). Over de keuze tussen de rode- of blauwe pil.

*Deze denkbeeldige pillen verwijzen naar een keuze tussen de bereidheid om ​​het onbekende in te gaan en een levensveranderende diepste waarheid te leren kennen door de rode pil te nemen óf in een soort van tussentoestand van tamelijk tevreden onwetendheid (comfortably numb) te blijven leven met de blauwe pil. Tantra, als voortvloeisel vanuit het boeddhisme, staat voor de keuze om de absolute waarheid te willen weten.

Podcasts:

Beluister ook regelmatig onze podcasts op Spotify. Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal te beluisteren maar je zult er veel aan hebben. Ze verhelderen en ondersteunen je op je Tantra pad. 

Eindverslagen, afstuderen & voordracht
Vóór de laatste 3 weken van je jaartraining maak je twee verslagen van beide één A4 groot: een boekenverslag en een verslag over de persoonlijke processen die jij hebt doorgemaakt. Dus: wat heeft deze Tantra opleiding je gebracht? Als afsluiting geef je een korte voordracht aan de groep over jouw proces en de betekenis voor jou van Tantra in je leven.

 

Certificaat/ diploma

Wanneer je aan de opleidingseisen hebt voldaan, en na overleg tussen de trainers hierover, ontvang je formeel het certificaat als bewijs van afronding van onze Body2chill® jaaropleiding. In combinatie met de Tantra Massage modules ontvang je hiervan het diploma.

 

OPLEIDINGSEISEN VAN DE VERLENGDE TANTRA MASTEROPLEIDING 6-8 mnd

 

Een verlenging van je Jaaropleiding in de vorm van de Tantra Master opleiding is mogelijk. Hiervoor geldt een toelating nadat je bent afgestudeerd. Hier staat het hart chakra t/m het kruinchakra centraal. De non-dualistische lagen.

Aantal trainingen: Je krijgt een stempelkaart met daarop 4 weekend retraites. De begeleiding gaat door. Je bent onderdeel van de jaaropleidingsgroep.

Challenges
In dit traje
ct hoef je niets meer te produceren. Juist niet. Dus geen boekenlijsten etc.

Wat dan wel? Uitdagingen om jezelf te resetten, leeg te maken, meer te kijken naar energie dan naar vorm, jezelf losser te maken van conditioneringen, beperkende egopatronen en gewoontes:

Media
Gedurende minimaal een half jaar kijk je geen t.v. zenders. Liefst ook geen of beperkt Facebook. Zeg je abonnement dus rustig op voor minimaal deze tijd. Netflix of zelfuitgekozen films vormen geen probleem. Geen radio in de auto of thuis. Spotifymuziek, CD's  e.d. of zelfuitgekozen po
dcasts geen probleem. Geen krant. Ook smart: je smartphone/ mobiel regelmatig ook eens thuis laten of uitzetten.

Een leeg hoofd

In het boeddhisme wordt dit 'no-mind' genoemd. Training van je pijnappelklier/ 3e oog/ intuïtie. Gedachtes zullen komen en gaan maar de neurose gaat uit je hoofd. Je bouwt deze meditatiekunde langzaam op. Je start de eerste maand 3 minuten met je ogen/ derde oog in een kaarsvlammetje. De 2e maand komen daar weer 3 minuten bij, dus 6 minuten. Tot je na 4 maanden relaxt op 12 minuten 'no-mind' zit. 

Pijnappelklier ontkalken

De pijnappelklier heeft de vorm van een oog, heeft een netvlies en is op dezelfde manier gevuld met vloeistof. Het wordt daarom je 3e oog genoemd. Probeer zo min mogelijk verzadigde vetzuren te eten, geen koffie, zo min mogelijk gluten, matig je geraffineerde suikers, geen kunstmatige zoetstoffen, matig alcohol, matig koemelkproducten (speciaal bij verslijming), zo min mogelijk fluoride (zit bijvoorbeeld in veel tandpasta's en kraanwater). 

 

De pijnappelklier is de ontvanger van de energie bij je kruinchakra. Het 'download centrum' voor alles wat is opgeslagen in je hogere zelf en in het universele bewustzijn. Via de pijnappelklier krijg je informatie over je verleden, wie je bent als ziel, je toekomst, je evolutie en de totale geschiedenis van het universum. Velen geloven dat helderziend zijn een gave is. Maar het is de aanwezigheid van een actieve pijnappelklier.

Observeren jaaropleidingsgroep

Als observator zit je bij de jaaropleidinggesprekken. Je 'kijkt' en luistert op energieniveau. Nadien volgt een kort nagesprek (samen met de andere deelnemers van de verlengde masteropleiding).

 

Comfortzone

Verwijder je 'spoken' en 'spinnewebben' in je hoofd. Rek jezelf mentaal en emotioneel op en ervaar als resultaat dat het je uiteindelijk gemakkelijk afgaat. Oftewel: plan iedere maand iets wat je normaal niet zou doen en/ of durven. Dit doe je voor jezelf. 

Afstudeerpresentatie

Verzorg een oefening (structuur) voor de groep van ongeveer 10 -15 minuten waarbij je hen meeneemt in dat wat jij hebt geleerd en ontdekt. Dit doe je in overleg met Han Sapundra. Ongeveer een maand voor afstuderen dien je jouw idee in.

Begeleiding

Wanneer je begeiding, ondersteuning  of feedback wilt dan kan je bellen met Han Sapundra.

 

Meer

Deze podcast getiteld 'All the way!' gaat o.a. over de verlengde masteropleiding en wat je procesmatig kan verwachten.

Meer info over dit traject vind je hier. Ook de prijs.

LET OP: Bovenstaande challenges gelden voor de Verlengde Tantra Masteropleiding, niet voor de gewone jaaropleiding.

HEB JIJ DE MOED OM WERKELIJK VRIJ TE ZIJN?    

Ik kon het niet aanzien.. Aap zijn blik en mijn eigen vrijheidsdrang vermengden zich in mijn hoofd. Ik werd Aap en Aap werd de geketende versie van mij. Ik zou hem bevrijden uit de 'gouden kooi' welke een met golfplaten bedekte restaurantje aan het strand sierde, zo liet ik een vriend weten welke 's nachts met mij mee sloop op weg naar de ultieme goede daad van ons leven: Aap bevrijden! Aapje zat er als een zombie bij, helemaal toen we met een stalen staaf het slot van zijn gevangenis forceerden.


De verwachtte grote blijde sprong voorwaarts bleef uit. In plaats van zijn vrijheid, liet hij zijn tanden zien. We sprongen achteruit weg van zijn kooi waarvan hijzelf de bewaker bleek te zijn geworden. We besloten om hem een handje te helpen door zijn kooi een duw te geven, waarna hij er met een plof uitrolde. Aap sprong bang alle hoeken van het primitieve emplacement in met de motoriek die het midden hield tussen een op hol geslagen bulldozer en een zatte spasticus. We schrokken van zijn wilde paniek. Een totaal zielige aanblik waarop we, om hem van zijn vrijheid te bevrijden, besloten de kooi weer rechtop te zetten. Hij kroop er gelijk weer in. "Eindelijk weer veilig" moet Aap gevoeld hebben en hij staarde nog jaren door zijn tralies naar de vrijheid daarbuiten. Ik kocht vervolgens als 'reminder' aan deze leerzame gebeurtenis een t-shirt met de inspirerende tekst: Face your fears & live your dreams. Wij hebben ze later ook voor Body2chill® laten maken.

Waargebeurd reisverhaal 1997 - Thailand Koh Phangan 

Aghori Tantra.jpeg

IK VOELDE GEEN SCHAAMTE MEER

SCHAAMTE VERPEST HET GENOT

Deeply opening to love itself

A heartopening environment such as 

this Tantra year program can be a great opportunity to meet other singles or couples and to deepen your beings with love.
 

A lovers meditation of the soul

A great lover is, in the first place, a lover of life and all it's energies and appearances. 
A great lover in the second place is a dedicated, delicious & delicate lover of others, of skin, smell, shapes and voice...

If you understand this principle of being a lover of existence you’ll be a great, complete and present lover at any time. 

 

In sacred union
You can walk this tantric path as an individual or as a couple. We give special attention to the subjects that can be touched as a couple, like fear to loose, individuality and bounding. 

bottom of page