Frustratie, boosheid, verdriet, onmacht en jaloezie; ze behoren allen bij het leven.
Onderdruk je deze emoties, dan onderdruk je tegelijk jouw levensenergie en levenslust.


Het is echter niet de bedoeling dat té vastzittende woelige emoties, of heftige trauma's, jouw dagelijkse levensgeluk en dat van anderen overspoelen...

Schadelijk fysiek- of emotioneel geweld komt in essentie vaak voort uit een om zich heen grijpende noodroep om gezond te leren omgaan met heftig voelende energieën, vanuit een onderliggende wens naar meer innerlijke vrijheid, liefde, assertiviteit,

vertrouwen en uiteindelijk de wens naar overgave aan de oerkrachten van het leven.

Emotie betekent: gevoelsstroming. Deze praktische ondersteuning brengt emoties daarom direct terug op het het speelveld van de liefde en de beweging. Dat biedt direct lucht & ruimte.


 

EMOTIE REGULATIE SESSIE

GEZONDE INTEGRATIE VAN ONDERDRUKTE ONMACHT, WOEDE OF STRESS
MOGELIJK ALS ÉÉNMALIGE ONDERSTEUNING VOOR DEELNEMERS JAAROPLEIDING

LIEFDEVOL, ENERGIEK & VEILIG

ONMACHT, WOEDE OF STRESS: EEN OPEN DEUR NAAR JE HART

Boosheid is onstuimige energie in je hoofd en in je lijf. Soms zorgvuldig verborgen voor anderen, soms niet. Trauma's kunnen

na jaren opkomen na geweld, misbruik of ongeval. Boosheid en onmacht behoren gewoon bij het leven, zowel voor mannen als voor vrouwen. Niemand leeft zonder. Teveel opgekropte of weggedrukte gevoelens, wat de reden van het onderdrukken ook is, vormen  wel een sluimerend gevaar voor jou en je omgeving. Je ervaart dat als stress, opgehoopte energie in je lijf of als een

kort lontje. Voor je omgeving kan dit voelen als onveilig. Ook kunnen mensen op afstand blijven uit angst dat je op een dag

ontploft terwijl je onderliggend juist warme nabijheid, zachtheid en steun nodig hebt. Daar wordt uiteindelijk niemand blij van.

 

Neem voldoende rust en tijd voor jou alleen, ga de natuur in, beweeg, sport, dans en loop op tijd weg uit té stressvolle situaties.

Maar... probeer niet alles alleen te doen.
Neem jezelf en je omgeving ruim op tijd serieus vóórdat het je als een golf overspoelt. Zoek bijtijds hulp dan is er niet zo veel aan de hand. Je leert heftige gevoelens te reguleren waardoor deze processen juist een mooie opening naar je hart bieden.

BEVRIJD JE POTENTIELE LEVENSKRACHT

Onderdrukte levensenergie en kracht - want dat is opgekropte boosheid en frustratie óók - heeft een groot potentieel in zich, dat als het ware nog op de schap van jouw wezen ligt. Achter boosheid, woede en onmacht zitten altijd zaken als verdriet, eenzaamheid, realiteitszin, grensoverschrijdingen naar jezelf of vanuit anderen die vanuit macht of geweld naar jou hebben gehandeld. We gaan daar op veilige expressieve wijze fysiek mee aan de slag, dus vrijwel niet pratend of mentaal. Je zult merken dat niet je hoofd, maar juist de boosheid en agressie ín je lijf de deur vormt naar liefde en zachtheid.

IN 1,5 UUR EEN ANDER MENS VOOR JEZELF & JE OMGEVING

Deze sessie is altijd individueel. We gaan -na een kleine opbouw en introductie van deze emotie regulatie methode- samen stevig aan het werk. Dit 'intensieve lijfelijke werk' doe je individueel, dus niet in lijflijk contact met de therapeut. Deze bewaakt het proces en je veiligheid. Je zult ook opgejut worden en alles bij elkaar zal dit uur voelen als heftig en als werkelijk werken aan jezelf. Reken daar dus op! Tegelijk zal, dat wat je oogst, die energie meer dan waard zijn. Zie het als een release en een 'reset'.

GEEFT LUCHT IN 1 SESSIE
De dagen na de sessie zal je waarschijnlijk stap voor stap meer opluchting, energie, liefde, rust en rek voelen. In één sessie zal er heel veel gebeuren. Het kan zijn dat je op latere momenten nog eens behoefte voelt aan een sessie, dan kan je daarvoor nog een afspraak maken. Het maximum is echter drie sessies. Dan heeft je systeem een restart gekregen en is de druk vaak definitief van de fles. Wij raden je daarbij aan om als ondersteuning al onze Tantra trainingen te volgen om op soepele wijze je verlangens, gevoelens en frustraties te integreren in je wezen. Dat kan bijvoorbeeld via een jaartraining. Dan begin je gezond bij de wortels. Mocht je na 3 sessies toch nog last hebben dan adviseren we je om specifiekere psychologische hulp te zoeken.

DE METHODE

Onze beproefde emotie/ boosheid regulatiesessie zit zo in elkaar dat deze veilig is voor jou en je directe omgeving. Je krijgt 'tools' aangereikt waarmee we methodisch aan het werk gaan. Reken op hard werken. De therapeut begeleidt je hierbij en beschermt jou en het proces. Na een korte afsluiting zal je tijd nodig hebben om bij te komen en dit fysieke energiewerk te integreren, ook mentaal. Daarom raden wij aan de rest van de dag vrij te nemen. Liefst alleen en zonder andere verplichtingen.

Kali-tantra-cursus.jpg

KALI | DE GODIN EN HAAR WOEDE

DON'T BE AFRAID
TO BREAK THE RULES

DON'T MASK YOUR DISCOMFORT WITH A SMILE

MANNEN & VROUWEN

Bij deze emotie regulatiesessies zijn vrouwen en mannen even welkom. De methode is voor beide hetzelfde. 

Jezelf gezond en constructief uiten is een vak en een levenswerk. Niet voor niets wijden boeddhisten hier hun hele leven aan. Dikwijls is onze uiting echter vervormd.

Er zijn waarschijnlijk evenveel vormen van onmacht en grensoverschrijding als dat er mensen zijn. Vrouwen zijn echter vaak emotioneel sterker en mannen fysiek sterker. 

Bij fysieke agressie denk je dan misschien het eerste aan mannen. Toch kunnen ook vrouwen net zoveel 

opgekropte gevoelens hebben als mannen. Wellicht uit de agressie zich in de praktijk anders, en minder fysiek, 

maar meer psychologisch manipulerend of emotioneel

destructief naar je partner en soms zelfs naar jezelf. 
Elke tussenvorm van vervormde uiting van gevoelens is mogelijk wanneer iemand zich voor lange tijd té diep onveilig, gestrest of onmachtig voelt om zichzelf goed te kunnen reguleren. Dat kan iedereen overkomen.

Body2chill® | Gezonde boosheid & onmacht regulatie

Voor

Onze emotie/ boosheid regulatiesessies zijn toegankelijk voor deelnemers aan onze Tantra jaaropleiding. Bedoeld als éénmalige ondersteuning wanneer je tijdens de opleiding diepe vastzittende emoties tegenkomt.

Door 

Han van Body2chill® 

Tarief 

€150 

Tijd

Ongeveer 1,5 helemaal voor jezelf. Het eerste half uur worden je de 'tools' van de methode aangereikt.
Locatie

Nijmegen 
Adres: kijk op de bevestigingskaart van je boeking.

Parkeren vanaf onze kant van de straat gratis. 

Afspraak

Telefonisch: +31 645624065
Dit heb je nodig

Sportkleding, handdoekje en kinderfoto van jezelf.

Mate van intimiteit

Geen. Er is geen lichamelijke interactie.
​Verbaal wordt je 
gecoached om het proces in te gaan.

Spelregels annulering

Omboeking van deze therapie is éénmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang, of niet komen, geldt
-ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. 

Disclaimer

De aangeboden 'tools' waarmee we werken zijn fysiek intensief. Naderhand zal je moe zijn en ook de dagen erop waarschijnlijk ook spierpijn voelen. Jij blijft zelf verantwoordelijkheid houden over je lijf en grenzen. Hoe beter je beweegt vanuit je hele lijf des te minder nekpijn, hoofdpijn of spierpijn je zal overhouden.

• Nederlands-Indisch?  

NOTE Ik (Han) ben zelf Nederland-Indisch. Mocht je dezelfde achtergrond achtergrond hebben als 2e of 3e generatie, dan kan ik ook wat voor jou betekenen. Jouw leven en je relaties kunnen een geheel eigen dynamiek hebben door meer cultuurverschil dan je waarschijnlijk inschat én doordat de Japanse bezetting of bezetting of kamptijd ook in jou kan doorwerken.

 

Body2chill®  A place to touch and
be touched by inner truth & happiness

Juicy Tantra with a heart & a soul

Han Sapundra founder Body2chill Tantra School®

EXCLUSIVE  TANTRIC  BUDDHIST  COMMUNITY

'Heaven is not a place to find but a decision to make'

Body2chill® sinds 1994 
Boeddhistische stichting en Tantra opleiding. Verdiepende Sangha bijeenkomsten en exclusief Tantra cursus aanbod, Massage Workshops, Shibari en Love Coaching om je leven en de wereld in liefde te verrijken.

Aangeboden vanuit respect voor- én kennis van de traditionele achtergrond van Tantra
en haar wortels in het Tantrisch boeddhisme, vertaald naar de adem van onze nieuwe tijd.

Intimiteit bij Body2chill®
Het Tantra cursus aanbod van Body2chill® kan als verruimend, verfijnd sensueel, erotisch en bevrijdend worden ervaren. Onze levens-beschouwelijke Sangha bijeeenkomsten zijn verdiepend en ondersteunend op je levenspad. Aanbod is gericht op heelheid en verbinding. Wij stimuleren geen slechts primair gerichte seksuele handelingen. Centraal staan wel: zelfontplooiing, verdieping intimiteitsbeleving, respectvolle geïntegreerde aanraking, eenheid en flow, empowerment, leven met je grenzen en mogelijkheden en ontmanteling van destructieve egopatronen.

 

  • Stellen kunnen intiemere oefeningen met met hun partner doen of wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Singles wisselen. 

Aanbod: 

  • Sangha bijeenkomsten

  • Witte Tantra cursus  singles & stellen

  • Zwarte Tantra cursus singles & stellen

  • Tantra massage weekend cursussen

  • Shibari  workshop / bondage cursus

  • Relatie ondersteuning | Love coaching

  • Erotisch uitgaan voor liefdeskoppels

  • Tantra Speed Dating


Helder 
| Stijlvol | Vertrouwd | Down to earth

Erbij zijn? Reserveer je Tantra activiteit op het formulier hierboven. Dit duurt zo'n 2 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om te kijken of er nog plek is en of wij je/ jullie deelname definitief kunnen maken. 

 
* Indien je vaker bent geweest of de opleiding volgt ben je vrij om ons direct te bellen. Je hoeft dit formulier dan niet persé in te vullen.

Maandag-Zaterdag 11:00-19:00

  • Facebook - White Circle

Meest gestelde vragen vind je hier.

Over boeddhistische stichting Body2chill®

Reg No: Levensbeschouwelijke gemeenschap 

KvK  09140968 RSIN 812804168/01

NL55INGB0000751168 | Body2chill, Nijmegen

© Copyright

Zoals je ervaren kan is deze website met veel liefde, eigenheid, creativiteit en zorg in jaren samengesteld. Ga hier alsjeblieft met evenveel integriteit mee om. Kopieer niets of als het je inspireert vermeld dan 'Body2chill Tantra' als jouw bron. Dank je!