JOUW COMMITMENT

Blijf thuis en meld je ziek bij Corona gerelateerde klachten zoals koorts, geur & smaakverlies etc.

 

​Vooraf: Kijk voor het laatste nieuws rond Corona maatregelen en e.v.t. lockdowngevolgen voor onze trainingen op de homepage.

 

- Body2chill® is een besloten instelling voor iedereen die zich affirmeert met het Tantrisch boeddhistische gedachtegoed als levensovertuiging. De boeddhistische stichting is al vele jaren erkend en btw vrijgesteld op levensbeschouwelijke gronden (reg nr 09140968) en houdt zich aldus aan de Corona richtlijnen, daargelaten de wettelijke uitzonderingen voor levensbeschouwelijke instellingen als kerken, moskeeën, synagogen en tempels. 

 

- In alle openbare ruimtes in Cordium is 1,5 meter afstand en een mondkapje wettelijk verplicht. Houd je hieraan. Binnen onze eigen besloten tempelruimtes geldt de verplichting niet en kan je zelf kiezen of je een kapje draagt. 

 

- Wij nemen de hygiëne richtlijnen in acht en werken met een Corona protocol, temperatuurmeting vooraf, gratis annulering bij ziekte en aangepaste bijeenkomsten. Tevens zien wij het belang van ventilatie en luchtzuivering (ionisatie). Afhankelijk van de locatie laten wij in de tempel max 20-30 deelnemers toe zodat afstand mogelijk is. Studenten kunnen waar gewenst gelegenheidskoppels vormen. Uit voorzorg worden geen mantra's gezongen.

 

- Kijk goed in de Tantra agenda bij de betreffende activiteit ook voor de benodigdheden die je nu (extra) mee moet nemen zoals een eigen hoeslaken, thermoskan, handgel, tissues en in Cordium een mondkapje. Was wat je meeneemt zoals handdoeken, badlakens en doeken op 60 graden.

Speciale annuleringsregeling

Het kost tijd, voorwerk, huur en investering om Tantra cursussen incl. de catering voor te bereiden en groepen samen te stellen. In deze tijden zijn onze groepen noodgedwongen kleiner, de kosten hoger en baten minder. Daarnaast zijn er Corona gerelateerde annuleringen en verschuivingen welke organisatorisch veel energie vergen. Wij willen alle niet noodzakelijke wisselingen daarom graag voorkomen. Mocht je toch onverhoopt genoodzaakt zijn te annuleren dan berekenen wij onze onkosten (slechts minimaal) aan je door zodat wij dit waardevolle werk voor jou en anderen juist ook nu gaande kunnen houden.

 

> Annuleringskosten tot 30 dagen voor aanvang: Gratis.

> Annuleringskosten tussen 30 dagen en 10 dagen voor aanvang per pers.
Weekendtraining: €50 | 2 Dagdelentraining €35 | Training van 1 dagdeel €15

 

> Annuleringskosten binnen 10 dagen voor aanvang per pers.
Weekendtraining: €100 | 2 Dagdelentraining €70 | Training van 1 dagdeel €30​

*Uitzondering: Mocht je aantoonbaar, door een positieve testuitslag van jou of naasten, gedwongen zijn om binnen deze 10 dagen in quarantaine te moeten dan word je gratis omgeboekt. Je betaalt dan wel gewoon je volgende training vooruit maar wij brengen geen extra kosten in rekening. Informeer ons wel zo snel mogelijk!

* Onze voorwaarden gelden voor iedereen, in elk geval en ongeacht of er wel of geen wachtlijst is. Ze zijn niet discutabel en bij plaatsing ga je hiermee akkoord. Bovenstaande annuleringskosten zijn gebaseerd op de gemiddelde onkosten welke dan reeds materieel en immaterieel door ons en toeleveranciers zijn gemaakt. Bij tussentijds verlaten van een training wordt geen restitutie verleend. Bij niet komen wordt het volle trainingsgeld berekend. DAS incasso verzorgt openstaande facturen.  

VOORWAARDEN

Tantra Body2chill®

Jij bent een uniek én onlosmakelijk onderdeel van alles wat er om je heen gebeurt. Je hoort er bij ons vanaf het moment dat je bij Stichting Body2chill® een Tantra training of Tantra workshop boekt dus geheel en warm bij!

Realiseer je tegelijk ook dit: vanaf dat moment gaat er -ook speciaal voor jou- een hele keten aan het werk qua inkoop, catering, zaalhuur, m/v verhouding, groep samenstelling, inzet Tantra trainers & Tantra assistenten etc.

Voor alle opgenomen boekingen per telefoon geldt dat ze bindend zijn als overeenkomst.
Hetzelfde geldt voor boekingen van Tantra activiteiten per mail, sms, app, mondeling etc.


Bij boeking van een Tantra cursus, Tantra workshop of jaartraining bij Body2chill® ga je een overeenkomst aan met akkoord op de voorwaarden waardoor er vanaf dat moment 'een overeenkomst met van toepassingsverklaring' in werking treedt.
D.w.z. onze trainingen zijn geclassificeerd als levering van diensten speciaal en mede voor jou/ jullie samengesteld en georganiseerd met inkoop van producten en diensten elders. Er kan daarom geen beroep worden gedaan op de wet ‘koop op afstand’. Mede, en ook, omdat het gaat om een dienst die je boekt waarvan bij aankoop een specifieke datum is vastgesteld. Daarnaast is het binnen 48 uur 
meestal te kort om jouw plaats op te vullen en gaat bij te weinig deelnemers de training niet door. 

Onze voorwaarden zijn met zorg samengesteld en juridisch doorgenomen. Ze vormen geen onderwerp van discussie en beschermen jouw en onze belangen. Wij hanteren ze strikt, zonder uitzondering. Voor openstaande facturen werken wij samen met DAS-incasso.

BETALING & FACTUUR

Begin met de activiteit in je agenda te zetten

Wanneer je de activiteit boekt dan wordt je aan de telefoon gevraagd om deze direct in je eigen agenda te noteren.

Vergeten van een activiteit is zonde voor jou, voor ons en de groep waar je deel van uitmaakt. Je betalingsverplichting blijft in dat geval ook onverminderd gelden.

Betaling contant gepast ter plekke aan de kassa. Let op: er is ter plekke geen pin.
In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. 

 

Factuur & declaratie
De betaling is contant gepast aan de kassa of ter overboeking. 

De factuur met daarop: 'Training persoonlijke ontwikkeling & boeddhisme', kan je ter plekke verkrijgen. Deze is geschikt voor de belasting, declaratie voor scholing etc. Er worden geen andere facturen gemaakt.
Let op: Tantra cursussen van Stichting Body2chill® zijn btw vrijgesteld ( je kunt dus geen btw declareren).
 

Een Tantra cursus graag vooraf per bank betalen? 
Dat kan natuurlijk ook. Zorg dan dat het bedrag 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons even een bericht van overboeking zodat ook aan de kassa duidelijk is dat je al betaald hebt. 

Banknummer:
NL55 INGB 0000751168

BIC: ING BNL 2A 
T.n.v. Body2chill Nijmegen o.v.v. Tantra training

TRAININGSVOORWAARDEN

Bij boeking ga je akkoord met de trainingsvoorwaarden in het belang van jouw veiligheid en die van anderen:

 

• Algemeen gezien verwachten wij van deelnemers dat zij gaan voor diepgang, goede (mond)hygiëne en eerlijkheid in contact.

• Je bent minimaal 18 jaar.

 

• Je bent zelf verantwoordelijk om trainers te informeren over bijzonderheden betreffende je lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand of bij terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of sexualiteit. Wanneer je een vorm van autisme hebt of psychose gevoelig bent dan past Tantra zoals wij die bieden wellicht niet bij je. Het is dan voor jou en voor ons belangrijk dat je hierover vooraf contact opneemt.

 

Je hebt respect voor verbaal of non verbaal aangegeven grenzen en bent zelf in staat om je grenzen aan te geven. 

 

In het geval van letsel, blessures of schade aan jezelf of anderen ben je zelf verantwoordelijk en handel je dit zelf af.

 

In het kader van de hygiëne dek je matrassen en meditatiekussens af met eigen handdoeken. In openbare ruimtes loop je gekleed. Je 
neemt waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en bent zelf verantwoordelijk. Mocht je roken, poets dan tussendoor je tanden.

• Onze Tantra cursussen, Tantra trainingen en Tantra workshops bieden op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een 'natural high', gebruik daarom geen middelen als partydrugs, lust verhogende middelen etc. voorafgaand aan- of tijdens activiteiten. 

Je staat open voor coaching en kunt accepteren dat groei gepaard kan gaan met vreugde en pijnlijk voelende processen. Je bezit over voldoende zelfreflectie om deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Je blijft fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer je het moeilijk hebt en ziet dit als mogelijkheid tot bewustzijnsvergroting of 'heling' van oude trauma's. Indien je besluit om een Tantra training of workshop  toch tussentijds te verlaten dan vindt er geen restitutie plaats en dan gaan wij er vanuit dat je jezelf bewust bent dat de trainers je niet meer verantwoord kunnen begeleiden, ook niet nadien.
LEES VOORAF OOK DE BIJSLUITER TANTRA

 

Je weet dat een Tantra cursus of Tantra workshop respectvolle en erotische aanraking van het lichaam kan bevatten. Je houdt rekening met je eigen fysieke en geestelijke staat en lichamelijke beperkingen. Indien nodig pas je de oefeningen hier zelf op aan.

 

Je bent verantwoordelijk om anderen te informeren en te beschermen tegen overdraagbare geslachtsziektes, ook en speciaal, in het geval van gelegenheidspartners.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leiden niet tot restitutie.

• In het zeldzame geval dat wijzelf genoodzaakt zijn om een Tantra training te annuleren of om data te moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. In geval van force majeure -overmacht, die buiten onze invloedssfeer valt waardoor wij de training niet kunnen aanbieden, geldt dat beide partijen de risico's en kosten delen. 

 

Wij behouden ons het recht voor om, indien noodzakelijk, andere trainers of assistenten dan aangegeven in onze agenda in te zetten bij een Tantra training, Tantra workshop of Tantra cursus. Wij zullen deze wijzigingen zoveel mogelijk bijtijds op deze website bijwerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met wie we jouw data en persoonlijke gegevens delen:
Met niemand, met geen 3e partij en ook nooit met andere deelnemers. Hierin zijn wij strikt.
*Uitzondering op dit moment: Wanneer in het kader van de wettelijke Corona registratie om een deelnemerslijst wordt gevraagd. Dan kunnen wij deze vanuit juridische gronden niet weigeren.

Wordt jouw data bewaard:

Van gebruikers die zich hebben geregistreerd via het formulier op onze website bewaren wij maximaal tot de duur van 1 jaar nadien de adres informatie. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen. 

 

Welke rechten je hebt over je data:

Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie opvragen, wijzigen of verwijderen. De websitebeheerder kan deze informatie bekijken, verwijderen of voor je wijzigen.

 

 

Een fijne training gewenst en geniet zoals dat jou past!

BETREFT JE GEGEVENS

Juicy Tantra with a heart & a soul

Han Sapundra founder Body2chill Tantra School®

EXCLUSIVE  TANTRIC  BUDDHIST  COMMUNITY

'Heaven is not a place to find but a decision to make'

Body2chill® sinds 1994 
Boeddhistische stichting en Tantra opleiding. Verdiepende Sangha bijeenkomsten en exclusief Tantra cursus aanbod, Massage Workshops, Shibari en Love Coaching om je leven en de wereld in liefde te verrijken.

Aangeboden vanuit respect voor- én kennis van de traditionele achtergrond van Tantra
en haar wortels in het Tantrisch boeddhisme, vertaald naar de adem van onze nieuwe tijd.

Intimiteit bij Body2chill®
Het Tantra cursus aanbod van Body2chill® kan als verruimend, verfijnd sensueel, erotisch en bevrijdend worden ervaren. Onze levens-beschouwelijke Sangha bijeeenkomsten zijn verdiepend en ondersteunend op je levenspad. Aanbod is gericht op heelheid en verbinding. Wij stimuleren geen slechts primair gerichte seksuele handelingen. Centraal staan wel: zelfontplooiing, verdieping intimiteitsbeleving, respectvolle geïntegreerde aanraking, eenheid en flow, empowerment, leven met je grenzen en mogelijkheden en ontmanteling van destructieve egopatronen.

 

  • Stellen kunnen intiemere oefeningen met met hun partner doen of wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Singles wisselen. 

Aanbod: 

  • Sangha bijeenkomsten

  • Witte Tantra cursus  singles & stellen

  • Zwarte Tantra cursus singles & stellen

  • Tantra massage weekend cursussen

  • Shibari  workshop / bondage cursus

  • Relatie ondersteuning | Love coaching

  • Erotisch uitgaan voor liefdeskoppels

  • Tantra Speed Dating


Helder 
| Stijlvol | Vertrouwd | Down to earth

Erbij zijn? Reserveer je Tantra activiteit op het formulier hierboven. Dit duurt zo'n 2 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om te kijken of er nog plek is en of wij je/ jullie deelname definitief kunnen maken. 

 
* Indien je vaker bent geweest of de opleiding volgt ben je vrij om ons direct te bellen. Je hoeft dit formulier dan niet persé in te vullen.

Maandag-Zaterdag 11:00-19:00

  • Facebook - White Circle

Meest gestelde vragen vind je hier.

Over boeddhistische stichting Body2chill®

Reg No: Levensbeschouwelijke gemeenschap 

KvK  09140968 RSIN 812804168/01

NL55INGB0000751168 | Body2chill, Nijmegen

© Copyright

Zoals je ervaren kan is deze website met veel liefde, eigenheid, creativiteit en zorg in jaren samengesteld. Ga hier alsjeblieft met evenveel integriteit mee om. Kopieer niets of als het je inspireert vermeld dan 'Body2chill Tantra' als jouw bron. Dank je!