top of page

HALLO SCHOONHEID

KAN JIJ AAN MIJN VOORWAARDEN VOLDOEN?

DENK JE EROVER OM TE ANNULEREN? LUISTER EERST DIT EENS:

BETALINGSVERPICHTING

Voor alle opgenomen boekingen per telefoon geldt dat ze bindend zijn als overeenkomst met betalingsverplichting.

Hetzelfde geldt voor boekingen per mail, sms, app, mondeling etc. Ook wanneer je (nog) geen aanbetaling hebt gedaan blijft je betalingsverpichting onverminderd gelden.

*Bij boeking van een Tantra cursus ga je een overeenkomst aan met akkoord op de voorwaarden. Vanaf dat moment treedt 'een overeenkomst met van toepassingsverklaring' in werking treedt. Dit wil zeggen dat onze trainingen zijn geclassificeerd als levering van diensten speciaal en mede voor jou/ jullie samengesteld en georganiseerd met inkoop van producten en diensten elders. Er kan daarom geen beroep worden gedaan op de wet ‘koop op afstand’. Mede, en ook, omdat het gaat om een dienst die je boekt waarvan bij aankoop een specifieke datum is vastgesteld. 

 

ANNULERINGKOSTEN 

 

Annuleer alléén bij grote overmacht. Wij bouwen op iedere inschrijving qua groepsamenstellling en inkoop.

  • Onze annuleringskosten bedragen standaard 50%. 

  • Tot 45 dagen voor aanvang kunnen wij je éénmalig gratis omboeken naar een soortgelijke training of weekend retraite. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten. Hiervoor geldt wel de aanbetaling van 50%. 

  • Binnen 45 dagen voor aanvang is omboeking niet meer mogelijk, zijn onze voorbereidingen en kosten voor het merendeel gemaakt en gelden de standaard annuleringskosten van 50%. 
     

    *Uitzondering: kopie van bijvoorbeeld een doktersverklaring voor een operatie of bijvoorbeeld een begrafenis. Indien wij coulance kunnen toekennen betaal je per persoon €100 voor een weekend en €50 per dag voor o.a. ingekochte catering. Coulance is geen recht. Een vakantie boeken of een training elders, niet vrij voor je werk, geen oppas vinden etc. zijn geen gronden voor coulance. Bij niet komen zonder verwittiging wordt 100% berekend.

  • Bij niet komen zonder verwittiging wordt altijd 100% doorberekend. DAS incasso verzorgt openstaande facturen.

  • Bij tussentijds verlaten van een training wordt geen restitutie verleend.

  • Gezond welzijnals levensbeschouwelijke boeddhistische stichting verhoudt Body2chill® zich met de gezondheidsrichtlijnen én uitzonderingen voor religieuze organisaties (K.v.K. Reg. nr. 09140968). In ons retraitepand is een luchtverversingssysteem aanwezig. Tantra reist met adem en geeft lucht aan onze binnenwereld. Voor ons geen mondkapjes, hoe adembenemend ze ook zijn. Ook geen testcultuur of in-of uitsluiting door QR-toegangscodes. Verkoudheid en griep horen bij het leven en sterkt de natuurlijke weerstand, ziek is ziek en beter is beter; ingewikkelder maken we het niet.

COMMITMENT

Wij bieden luxe en verrassende activiteiten. Je wordt bij ons in de watten gelegd, dat zal je wel merken. Direct al na jouw boeking gaan we speciaal voor jou, of jullie, aan de slag. Hierbij sparen wij kosten nog moeite om er een fantastisch event van te maken.

 

Bij het organiseren van activiteiten op ons niveau van service en professionaliteit komt veel kijken. Er gaat een hele keten in werking. Met bovenstaande annuleringskosten van 50% verdelen we de verantwoordelijkheid eerlijk. De kosten zijn gebaseerd op de gemiddelde uitgaven welke bij boeking materieel en immaterieel door ons, toeleveranciers, huurlocatie,team,  catering en dienstverleners worden gemaakt. Verder op de gevolgen van je annulering betreft de m/v en groepsverhouding.

 

Onze voorwaarden zijn met zorg samengesteld en juridisch doorgenomen. Ze zijn helder en duidelijk hier en op je formulier bij registratie vermeldt. Bij plaatsing ga je hiermee automatisch akkoord. Ze vormen geen onderwerp van gesprek en beschermen jouw en onze belangen.

 

De betalings- & annuleringsvoorwaarden gelden voor alle deelnemers en in elke situatie. Dit ongeacht of er wel of geen wachtlijst is. Hierop maken wij nadrukkelijk geen uitzonderingen hoe bijzonder iedereen zijn of haar eigen situatie ook vindt of is. Discussies kosten jou en ons energie en kappen wij af. Jij bent zelf op volwassen grondslag verantwoordelijk voor jouw deel van de commitment. 

 

VOORWAARDEN TRAINING

Welkom! Body2chill® is een levensbeschouwelijke instelling voor iedereen die zich affirmeert met het Tantrisch boeddhistische gedachtegoed (reg nr 09140968). Wij en onze Tantra tempel verhouden ons met de wettelijke richtlijnen en gegeven uitzonderingen voor levensbeschouwelijke instellingen als kerken, moskeeën, synagogen en tempels.

 

Bij boeking ga je akkoord met de trainingsvoorwaarden in het belang van jouw veiligheid en die van anderen:

 

• Algemeen gezien verwachten wij van deelnemers dat zij gaan voor diepgang, goede (mond)hygiëne en eerlijkheid in contact.

• Je bent minimaal 18 jaar.

 

• Je bent zelf verantwoordelijk om trainers te informeren over bijzonderheden betreffende je lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand of bij terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of sexualiteit. Wanneer je een vorm van autisme hebt of psychose gevoelig bent dan past Tantra zoals wij die bieden wellicht niet bij je. Het is dan voor jou en voor ons belangrijk dat je hierover vooraf contact opneemt.

 

• Je hebt respect voor verbaal of non verbaal aangegeven grenzen en bent zelf in staat om je grenzen aan te geven. 

 

• In het geval van letsel, blessures of schade aan jezelf of anderen ben je zelf verantwoordelijk en handel je dit zelf af.

 

• In het kader van de hygiëne dek je matrassen en meditatiekussens af met eigen handdoeken. In openbare ruimtes loop je gekleed. Je neemt waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en bent zelf verantwoordelijk. Mocht je roken, poets dan tussendoor je tanden.

• Je weet dat een Tantra cursus of Tantra workshop respectvolle en erotische aanraking van het lichaam kan bevatten. Je houdt rekening met je eigen fysieke en geestelijke staat en lichamelijke beperkingen. Indien nodig pas je de oefeningen hier zelf op aan.

 

• Je bent verantwoordelijk om anderen te informeren en te beschermen tegen overdraagbare geslachtsziektes, ook en speciaal, in het geval van gelegenheidspartners.

• Onze Tantra cursussen, Tantra trainingen en Tantra workshops bieden op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een 'natural high', gebruik daarom geen middelen als partydrugs, lust verhogende middelen etc. voorafgaand aan- of tijdens activiteiten. 

• Je staat open voor coaching en kunt accepteren dat groei gepaard kan gaan met vreugde en pijnlijk voelende processen. Je bezit over voldoende zelfreflectie om deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Je blijft fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer je het moeilijk hebt en ziet dit als mogelijkheid tot bewustzijnsvergroting of 'heling' van oude trauma's. Indien je besluit om een Tantra training of workshop  toch tussentijds te verlaten dan vindt er geen restitutie plaats en dan gaan wij er vanuit dat je jezelf bewust bent dat de trainers je niet meer verantwoord kunnen begeleiden, ook niet nadien.

 

• Je kunt jezelf emotioneel dragen en begrijpt het verschil tussen jezelf reactief uiten of je eigen binnenwereld vanuit kwetsbaarheid delen. Je weet dat Tantra emotioneel lichaamswerk betreft en bent je bewust dat emoties alleen in goed contact met jouw eigen lijf kunnen worden verwerkt. Tantra haalt je uit de projecties en conditioneringen van je hoofd en doet je thuiskomen bij jouw binnenwereld. Dat is ook wat jij wilt.

• Je committeert je eraan dat je jezelf bij heftige emoties terug in je lichaam laat helpen en uit (mentale)spraak gaat totdat je jezelf emotioneel en lichamelijk weer volledig in balans voelt. Indien je ratio en ego toch willen blijven spreken en blijven reageren om een situatie, je partner of anderen 'te beheersen’ dan zal je verdere deelname aan een training helaas moeten worden gestaakt.

• Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leiden niet tot restitutie.

• In het zeldzame geval dat wijzelf genoodzaakt zijn om een Tantra training te annuleren of om data te moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. In geval van force majeure -overmacht, die buiten onze invloedssfeer valt waardoor wij de training niet kunnen aanbieden, geldt dat beide partijen de risico's en kosten delen. 

 

• Wij behouden ons het recht voor om, indien noodzakelijk, andere trainers of assistenten dan aangegeven in onze agenda in te zetten bij een Tantra training, Tantra workshop of Tantra cursus. Wij zullen deze wijzigingen zoveel mogelijk bijtijds op deze website bijwerken.

LEES OOK DE BIJSLUITER TANTRA

 

 

JOUW GEGEVENS

 

Met wie we jouw data en persoonlijke gegevens delen: met niemand. Hierin zijn wij strikt.

Welke rechten je hebt over je data:

Geregistreerden kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie opvragen, wijzigen of verwijderen. 

Wat betreft website cookies? Lekkere koekjes eten wij op. Verder doen wij daar niet aan mee :-)

bottom of page