JOUW COMMITMENT

MEDEDELING BETREFT HET CORONA VIRUS 

Alle activiteiten zijn tot 1 juni 2020 geannuleerd.

Tot die datum is de administratie open om je aan te melden voor trainingen na deze datum.
Wij gaan ervanuit dat de situatie daarna anders zal zijn.  

In deze tussenperiode...

- Eet vooral ook gezond en zorg voor een goede weerstand. Pers 's bijvoorbeeld ochtends dagelijks een hele citroen. Voeg verse gember, heet water en honing toe. Dit detoxt je en zit vol verwarmende kracht en vitamine C.

- Behoud afstand maar ga regelmatig de natuur in, dit sterkt je en doet je via de bomen, het gras, de luchten en de vogels verbonden en gesteund voelen in deze tijden van meer sociaal isolement en minder aanraking. En.. Vul je huis met vrolijke, blije bloemen!

- Betreft de jaartraining. De maanden waarin er nu geen trainingen zijn krijg je extra vermeld op je jaartrainingskaart. 
Je kunt zaken met je medestudenten delen in de jaartrainingsapp. 
Ook kan je, wanneer je steun of reflectie wenst, contact opnemen met Han of voor jezelf een uitgebreide telefonische (betaalde) sessie boeken. 

- Wanneer je wel ziek wordt dan heel veel sterkte, spoedig herstel en een warm hart xxx.

- Nog een tip: Ardrografhis kruid van bijvoorbeeld VitOrtho kunnen je weerstand  en je luchtwegen sterken en helpen, vooraf en mocht je al ziek zijn.

VOORWAARDEN

Tantra Body2chill®

Jij bent een uniek én onlosmakelijk onderdeel van alles wat er om je heen gebeurt. Je hoort er bij ons vanaf het moment dat je bij Stichting Body2chill® een Tantra training of Tantra workshop boekt dus geheel en warm bij!

Realiseer je tegelijk ook dit: vanaf dat moment gaat er -ook speciaal voor jou- een hele keten aan het werk qua inkoop, catering, zaalhuur, m/v verhouding, groep samenstelling, inzet Tantra trainers & Tantra assistenten etc.

Voor alle opgenomen boekingen per telefoon geldt dat ze bindend zijn als overeenkomst.
Hetzelfde geldt voor boekingen van Tantra activiteiten per mail, sms, app, mondeling etc.*

Onze voorwaarden zijn met zorg samengesteld en juridisch doorgenomen. Ze vormen geen onderwerp van discussie en beschermen
 jouw en onze belangen. Wij hanteren ze strikt, zonder uitzondering. Voor openstaande facturen werken wij samen met DAS-incasso.

*Bij boeking van een Tantra cursus, Tantra workshop of jaartraining bij Body2chill® ga je een overeenkomst aan met akkoord op de voorwaarden waardoor er vanaf dat moment 'een overeenkomst met van toepassingsverklaring' in werking treedt. D.w.z. onze trainingen zijn geclassificeerd als levering van diensten speciaal en mede voor jou/ jullie samengesteld en georganiseerd met inkoop van producten en diensten elders. Er kan daarom geen beroep worden gedaan op de wet ‘koop op afstand’. Mede, en ook, omdat het gaat om een dienst die je boekt waarvan bij aankoop een specifieke datum is vastgesteld. Ook is, binnen de omboektermijn van twee weken voor aanvang, de termijn te kort om je plaats op te vullen.

BETALING & FACTUUR

Betaling contant gepast ter plekke aan de kassa. Let op: er is ter plekke geen pin.
In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. 

 

Na je boeking wordt je bevestiging/ factuur in een mooie envelop per post toegezonden op je thuisadres. 
De factuur is geschikt voor de belasting, declaratie voor scholing etc. Er worden geen andere facturen gemaakt.
Let op: Tantra cursussen van Stichting Body2chill® zijn btw vrijgesteld ( je kunt dus geen btw declareren).
 

Bij het niet thuis ontvangen van de bevestiging/ factuur blijft de overeenkomst onverminderd geldig. Je bent voor de betreffende cursus of workshop dus gewoon ingeschreven. Mocht je de post niet ontvangen dan is dat geen probleem want alle info staat ook op deze website in de Tantra agenda. Wil je toch graag opnieuw de bevestiging/ factuur toegestuurd krijgen bel dan zelf even op. 

Een Tantra cursus graag vooraf per bank betalen? 
Zorg dan dat het bedrag 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons even een bericht van overboeking zodat ook aan de kassa duidelijk is dat je al betaald hebt. 

Banknummer:
NL55 INGB 0000751168

BIC: ING BNL 2A 
T.n.v. Body2chill Nijmegen o.v.v. Tantra training

ANNULERING & OMBOEKING 

Bij annulering, niet komen of bij omboeking geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. 

Eenmaling omboeken kan tot 14 dagen vooraf. Hierna zijn onze kosten & voorbereidingen helaas al gemaakt.

Annuleer een Tantra cursus of Tantra workshop alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, weersomstandigheden veranderen, partners afzeggen etc. Deze risico’s kan Body2chill® helaas niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke gronden honoreren. 

 

Omboeking mogelijk tot 2 weken voor aanvang. 
Bij overmacht kan je een Tantra workshop, cursus of training tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een zelfde of andersoortige activiteit. Wanneer je nog niet weet naar welke training je wilt omboeken blijft het bedrag tot maximaal een half jaar als tegoed bij je account staan. Er vindt geen restitutie plaats van restbedragen.

Voor betaling van facturen ontvang je een betaalverzoek. Neem bij betalingsproblemen voor vervaldatum zelf contact op want na de 2e herinnering neemt bureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN

Bij boeking ga je akkoord met de trainingsvoorwaarden in het belang van jouw veiligheid en die van anderen:

 

• Algemeen gezien verwachten wij van deelnemers dat zij gaan voor diepgang, goede (mond)hygiëne en eerlijkheid in contact.

• Je bent minimaal 18 jaar.

 

• Je bent zelf verantwoordelijk om trainers te informeren over bijzonderheden betreffende je lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand of bij terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of sexualiteit. Wanneer je een vorm van autisme hebt of psychose gevoelig bent dan past Tantra zoals wij die bieden wellicht niet bij je. Het is dan voor jou en voor ons belangrijk dat je hierover vooraf contact opneemt.

 

Je hebt respect voor verbaal of non verbaal aangegeven grenzen en bent zelf in staat om je grenzen aan te geven. 

 

In het geval van letsel, blessures of schade aan jezelf of anderen ben je zelf verantwoordelijk en handel je dit zelf af.

 

In het kader van de hygiëne dek je matrassen en meditatiekussens af met eigen handdoeken. In openbare ruimtes loop je gekleed. Je 
neemt waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en bent zelf verantwoordelijk. Mocht je roken, poets dan tussendoor je tanden.

• Onze Tantra cursussen, Tantra trainingen en Tantra workshops bieden op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een 'natural high', gebruik daarom geen middelen als partydrugs, lust verhogende middelen etc. voorafgaand aan- of tijdens activiteiten. 

Je staat open voor coaching en kunt accepteren dat groei gepaard kan gaan met vreugde en pijnlijk voelende processen. Je bezit over voldoende zelfreflectie om deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Je blijft fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer je het moeilijk hebt en ziet dit als mogelijkheid tot bewustzijnsvergroting of 'heling' van oude trauma's. Indien je besluit om een Tantra training of workshop  toch tussentijds te verlaten dan vindt er geen restitutie plaats en dan gaan wij er vanuit dat je jezelf bewust bent dat de trainers je niet meer verantwoord kunnen begeleiden.

 

Je weet dat een Tantra cursus of Tantra workshop respectvolle en erotische aanraking van het lichaam kan bevatten. Je houdt rekening met je eigen fysieke en geestelijke staat en lichamelijke beperkingen. Indien nodig pas je de oefeningen hier zelf op aan.

 

Je bent verantwoordelijk om anderen te informeren en te beschermen tegen overdraagbare geslachtsziektes, ook en speciaal, in het geval van gelegenheidspartners.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leiden niet tot restitutie.

• In het zeldzame geval dat wijzelf genoodzaakt zijn om een Tantra training te annuleren of om data te moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. In geval van force majeure -overmacht, die buiten onze invloedssfeer valt waardoor wij de training niet kunnen aanbieden, geldt dat beide partijen de risico's en kosten delen. 

 

Wij behouden ons het recht voor om, indien noodzakelijk, andere trainers of assistenten dan aangegeven in onze agenda in te zetten bij een Tantra training, Tantra workshop of Tantra cursus. Wij zullen deze wijzigingen zoveel mogelijk bijtijds op deze website bijwerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Met wie we jouw data delen:
Met niemand! Dus ook nooit wanneer een andere deelnemer om je gegevens vraagt. Hierin zijn wij strikt.

Wordt jouw data bewaard:

Van gebruikers die zich hebben geregistreerd op onze website (indien van toepassing) bewaren wij tijdelijk de gemailde adres informatie. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie wijzigen of verwijderen. De website beheerder kan deze informatie ook bekijken, verwijderen of voor je wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data:

Als je een registratieformulier hebt ingevuld op deze site kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben. Je kan ook verzoeken om alle persoonlijke gegevens die we van je hebben te verwijderen.

 

 

Een fijne training gewenst en geniet zoals dat jou past!

BETREFT JE GEGEVENS

Juicy Tantra with a heart & a soul

HIGH CLASS   TANTRA   COMMUNITY
Tantrisch boeddhisme Training & coaching


Body2chill
® staat voor: 
Verdiepende exclusieve Tantra cursussen om jouw leven en de wereld in liefde te verrijken.

Aangeboden vanuit respect voor- én kennis van de traditionele achtergrond van Tantra
en haar wortels in het Tantrisch boeddhisme, vertaald naar de adem van onze nieuwe tijd.

 

Intimiteit bij Body2chill®
Het Tantra aanbod van Body2chill® kan als verruimend, verfijnd, sensueel, erotisch, spannend en bevrijdend worden ervaren. 
Al onze Tantra trainingen zijn gericht op
sexuele heelheid en hartsverbinding, ze
zetten niet aan tot primair slechts sexueel
gerichte handelingen. Centraal staan zelf-

ontplooiing, verdieping intimiteitsbeleving,
respectvolle geïntegreerde 
aanraking, het

ervaren van eenheid & flow, empowerment,
leven met je grenzen en mogelijkheden en ontmanteling van destructieve egopatronen met als doel ruimte te creëren voor het hart met al haar aspecten en in al haar volheid.

 

 • Stellen kunnen intiemere oefeningen met met hun partner doen of wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Singles wisselen. 

Aanbod: 

 • Witte Tantra weekend retreats
  Tantra cursus voor singles & stellen

 • Zwarte Tantra weekend retreats
  Tantra cursus voor singles & stellen

 • Tantra massage weekend cursus
  Tantra training voor stellen & singles

 • Tantra workshop dagen voor stellen

 • Tantra workshop dagen voor singles

 • Relatie therapie voor Tantrische koppels

 • Erotisch uitgaan voor liefdeskoppels

 • Laagdrempelige 'Tantra privé voor 2'

         Tantra parensessies voor stellen

Helder | Stijlvol | Vertrouwd | Down to earth

Bel ons voor deelname of info

Maandag-Zaterdag 11:00-19:00

Je kunt ook direct dit registratieformulier invullen. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 • Facebook - White Circle

Meest gestelde vragen vind je hier.

KvK No  09140968 | RSIN 812804168/01

Bank  NL55 INGB 0000751168 

Body2chill, Nijmegen [ BIC: ING BNL 2A ] 

Zoals je voelt is deze website met veel liefde, eigenheid, creativiteit en zorg in jaren samengesteld. Ga hier alsjeblieft met evenveel integriteit mee om. Kopieer niets of als het je inspireert vermeld dan 'Body2chill Tantra' als je bron. Dank je!