top of page

Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels | Avond & Ochtend Incl. Ontbijt | 03 + 04 dec 2022

Welkom bij deze exclusieve verbindende liefdesactiviteit. The Night of Higher Love is een vast concept voor 'n heerlijke sensuele avond & massage ochtend! Magisch programma met ruimte voor relatieverdieping, verbreding en spel, in een veilige omgeving binnen jullie eigen grenzen. Inclusief ontbijt!

Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels | Avond & Ochtend Incl. Ontbijt | 03 + 04 dec 2022
Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels | Avond & Ochtend Incl. Ontbijt | 03 + 04 dec 2022

.

03 dec 2022, 20:00 – 04 dec 2022, 13:00

Regio Nijmegen

.

 LEDENLOGIN | KLIK HIER na boeking voor nog meer info. 

BESCHIKBARE PLAATSEN: Nog vrije plaatsen beschikbaar.

Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast.

Blijf ook op de hoogte van beschikbare plaatsen via de nieuwsbrief.

Zet jezelf alleen op de wachtlijst wanneer je het ook werkelijk vrij kunt houden. Dan doen wij ons best voor jou.

BOEKING EN INFO: klik hier.

LOCATIE: Mooie en welkome locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je de ledenlogin. Vul deze hier in. Daar krijg je meer info over de exacte locatie, parkeren, betaling, verblijf en voorpret! Lukt het je niet om in te loggen? Neem dan op tijd telefonisch contact op.

'Time is nature's way of preventing everything from happening at once'.

TIJDEN: Avond: 20:00 tot ongeveer 23:30 & Ochtend: 9:30 tot 13:00. 

Bij aanvang gewone kleding aan. Er is omkleedruimte. Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. Het is bij ons gezellig. Vertrek ruimschoots op tijd om rustig aan te komen, een parkeerplek te vinden, voor inschrijving/ betaling en eventueel om te kleden. De ontvangst is met bubbels bij aankomst en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt. We starten met een gezamelijk beginritueel. Later komen stoort de groepsdynamiek.

Slaap je zaterdagnacht elders? Ben dan zondag om 9:30 weer terug voor de gezamenlijke start met de groep en het ontbijt. Deze beide dagen vormen procesmatig één geheel, het is niet mogelijk om 1 dag los te volgen.

BIJDRAGE: Body2chill® hanteert een uitermate goede prijs-kwaliteit verhouding. Naast jouw inbreng zoals kwetsbaarheid, aanwezigheid en openheid wordt een geldelijke bijdrage gevraagd. Deze bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het is een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Waarde per persoon: € 170 | Early bird 1 mnd € 160 | Annuleringsregeling

Inclusief: ontbijt, lekkers, drinken en gebruik Venetiaanse maskers. Eenvoudige slaapplek gratis (indien gewenst).

Kortingsactie: Maak er een weekendje van! Voorafgaande aan deze avond en ochtend kan je 's middags ook al deelnemen aan de workshop Slow Lovemaking. Ook een zeer mooie activiteit voor jullie als liefdeskoppel. Doe je daar ook aan mee dan krijg je op deze activiteit € 20 korting persoon! Je kunt dan tussendoor zelf ergens gaan eten.

  • Overnachten: Slapen is kosteloos. Geef dit als wens aan bij boeking. Wij hebben goede matrassen voor op de vloer in de ruimtes. Beddengoed neem je zelf mee. Er zijn geen douches. Wij bieden ons befaamde tantrische wasritueel aan, een zinnelijk avontuur met water, schoonheid & dans! Omdat de ruimte beperkt is, vragen wij deelnemers uit de regio om thuis te overnachten. Ook als je behoefte hebt aan een rustige reset tussen de twee retraitedagen, wilt douchen, een slechte slaper of notoire snurker bent, dan is een B&B, Airbnb of hotel een beter idee. Leuke verblijftips:​ Tip 1, Tip 2, Tip 3, Tip 4, Tip 5.
  • Rond 23:30 is het avondprogramma zaterdag afgelopen. Belangrijk: Wees zondagochtend om 9:30 terug voor de dagopening als onderdeel van het groepsproces en het overheerlijke ontbijt van onze cateraar!
  • Campers: Zet deze bijvoorbeeld in de buurt van het Kops Plateau of richting Berg & Dal. Er zijn daar ook campings. Zet je camper, als je in het wild slaapt, niet in de wijk, nabij- of voor het pand.

TAAL: Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS: Han Sapundra (NL) & Anne Eva (BE). Support team aanwezig om 18:30: Harriet (NL) & Marc (BE). 

VOOR WIE: Liefdes & gelegenheidskoppels die zich vrij voelen om in een veilige omgeving in liefde en waarheid samen te zijn en voort te bouwen op het gebied van hun emotioneel en sensueel welzijn. Stijlvol & sfeervol met mogelijkheid tot speels en warm onderzoek. 

*Het is mogelijk om als gelegenheidskoppel deel te nemen maar in dit geval graag beide vooraf geheel betalen.

Het is bij mogelijk als gelegenheidskoppel deel te nemen. Tegelijk moeten ook wij hierop kunnen bouwen, dus in dat geval betaal je beide geheel vooraf.

AANTAL PERS: We zetten in op ongeveer 26. Daarbij staat een team van ongeveer 4 pers. voor jullie klaar. Ook de studenten van de jaaropleiding zijn deelgenoot van de groep.

LEEFTIJD & PROFIEL: Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke levensfase biedt iets anders. Je ontmoet elkaar bij ons als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, lichaamsbewustzijn, een open houding, plezier en echtheid zijn belangrijker.

MINDSET: 'Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Die verantwoordelijkheid kan ik dragen. Wat ik ook ervaar: spannend, heerlijk, moeilijk of extatisch... ik blijf voelend aanwezig. Uiteindelijk kan ik alleen mijzelf dieper ontmoeten binnen alle facetten die het mysterie van het leven te bieden heeft. Ik weet dat ik naast nieuwe ervaringen en tijdloosheid ook mijn weerstand kan tegenkomen. Indien beperkende, neurotische of (zelf)destructieve gedachten vanuit mijn hoofd of egoconstructie een situatie verbaal willen blijven beheersen, kan ik gebruik maken van de sturing van het team. Zij zijn er om mij veilig in het hier en nu, in mijn lijf en bij mijn gevoel te helpen. Hierdoor kan ik kwetsbaar deelgenoot zijn binnen de groep en uitgroeien tot de beste versie van mijzelf. Ik kies voor overgave en wil het leven in al haar grootsheid ervaren en vieren!'

BASIS: Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsproces. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiproces nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van ASS hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT: Witte Tantra met een ondeugend randje omdat er uitwisseling kan plaatsvinden met anderen. Niet gericht op specifiek seksuele stimulans of seksuele vereniging. Accent op afstemming, geïntegreerde aanraking, beleving van erotiek en flow, waarbij niets moet. De dresscode bij aanvang is lingerie. Je bent later op deze avond, na het openingsritueel, vrij om je kleding uit te trekken bij aanraking of massage.

BENODIGDHEDEN: Dit neem je mee per persoon. Matrasovertrek maat 1,40 x 2 meter. Verder: een flesje water, tandenborstel & tandpasta, 1 grote badhanddoek en 2 gewone handdoeken (alles liefst in effen kleur), 1 omslagdoek (hamamdoek/ sarong/ pareo). *Deze koop je bijvoorbeeld hier voor vrouwen en hier voor mannen.

Olie: Onze zeer speciale, overheerlijk ruikende, Tantrische massageolie wordt gemaakt bij Body2chill® zelf. Inhoud 100 ml in een mooi flesje en geheel biologisch! Je kunt deze ter plekke kopen bij de kassa voor €15 of per twee voor €25 *niet voor doorverkoop. Ook leuk als cadeau idee. Of neem zelf olie mee.

Indien je blijft slapen: Slaapzak of dekbed, kussensloop (kussen is aanwezig), e.vt. oordopjes en oogmasker.

LET OP: Doe je slaapspullen om reden van beperkte plek in een aparte tas, los van je gewone benodigdheden. Deze worden tot de avond elders opgeslagen. Neem qua gewone benodigdheden/ kleding ook niet teveel mee.

Over onze matrassen: Wij hebben 2-persoons kwaliteitsmatrassen. Dat we alleen 2-persoonsmatrassen hebben is een bewuste keuze van ons. Als individuele deelnemer kan je de energie volgen, ter plekke voelen wat je daarmee wilt en bijvoorbeeld een 'slaap-maatje' vinden. Slaap elders of neem een campingmatje mee als je zeker alleen wilt slapen (niets groots). Regelmatig zijn er ook matrassen over omdat niet iedereen blijft slapen.

KLEDING: Gemakkelijke kleding en lingerie waarin je jezelf sexy voelt en vrij in kan bewegen. Alles zacht, dus geen BH met vulling of beugels. Geen BH kan natuurlijk ook. Vrijblijvende tip: knip de labels uit je lingerie. We zien soms zo'n mooie lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje bovenuit, zonde toch?

Over parfum & nagellak: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele natuurlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik géén aftershave, onneutrale deo of parfums anders dan eventueel zeer licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis. Nagels: doe ook geen nagellak op (tenzij uv gelnagellak) i.v.m. strepen op de dure vloer.

VOORPRET: Dameslingerie kan je op vele plaatsen kopen. Wanneer je wat 'stouter' wilt experimenteren, dan is dit hier een tip voor de dames. Heren kunnen hier ook terecht of hier. Stoere wikkelbroeken hier.

  • OVER DEZE TANTRA ACTIVITEIT | Deze liefdesnacht is er 2 tot 3 x per jaar. 

EROTIC NIGHT OF HIGER LOVE • Erotisch uitgaan voor liefdeskoppels

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over deze openende, relatie verbredende & relatie voedende Tantra workshop:

'Wie ben jij achter het masker? 

Wanneer jij helemaal jezelf zou zijn? 

Ben je er dan nog? 

Zouden jullie er beide dan nog zijn?'

The Night of Higher Love is een vast concept. Dan weer spannend en ondeugend achter je Venetiaanse masker, dan weer met open vizier samen drijvend voorbij tijd en ruimte in overgave en flow. Niet té braaf, ook niet te 'swingend'. Met ruimte voor procesverwerking en inzicht om elk avontuur te integreren. De dresscode bij aanvang is lingerie. Je bent later op de avond, na het openingsritueel, vrij om kleding uit te trekken bij aanraking of massage.

Het avondprogramma biedt onder meer een love lounge vooraf gegaan door een instructie en voorbereiding over de kwaliteit van aanraking. Daarna is het karakter van deze avond meer een activiteit dan training. Ochtends heerlijk ontbijt en een meerhanden koppelmassage, met de bijpassende voorbereiding om voluit te genieten van geïntegreerde aanraking en flow.

Zet jezelf in beweging. Spreid samen je vleugels. Open al je zintuigen. Leef, speel, dans, wees verleidelijk of afwijzend, jaloers, bang, behoedzaam of verlangend maar laat zien wie jij bent. Voor- en achter je masker! Durf ja en durf nee te zeggen. Laat je verrassen. Verrijk je relatie van binnen en van buiten. Blijf samen in verbinding en leg verbindingen. Ontdek het geheim van een verbonden, intieme, spannende én voedende relatie. Bij aankomst een glas bubbels!

'In the end it's all about the courage to fully say yes to life & love before you die'.

Welkom bij Body2chill®: Je liefdesleven zal floreren en verdiepen, je warme hart zal kleurrijk glanzen en dieper gaan (aan)kloppen. Als stel of individuele deelnemer zal je bij ons gelijkgestemde anderen ontmoeten waarbij echtheid, groei, gezelligheid, sensitiviteit en waarachtigheid centraal staan.

  • DE SPEELRUIMTE OM SAMEN SPANNEND TE BLIJVEN

Speelruimte voor relatieverdieping en verbreding. In een veilige respectvolle omgeving. Hierbij staat jullie samenzijn te midden van andere stellen centraal. Tijdens het eerste rituele deel van de avond draag je een Venetiaans masker. Deze kies je bij ons uit. 

  • IN HET KLOOSTER BELAND?

Hoe speciaal en uniek je partner ook voor je is. Stel dat je partner er niet was geweest, was jij dan in het klooster beland? Wij zijn kuddedieren. Wij kunnen aantrekkingskracht voor meerdere mensen ervaren. Dat had je al ontdekt. Het enige wat onze natuurlijke flow en gevoelens voor anderen in de weg staat is wellicht onze angst om te verliezen. Maar bang kwijt te raken, raken we onszelf kwijt. En daarmee elkaar. Kan het anders?

  • EROTISCH UITGAAN?

Misschien kom je in jullie onderzoek en oriëntatie bij een parenclub uit of bij een erotische danceparty. Er is niets mis mee om dat eens uit te proberen. Je zult hier waarschijnlijk echter niet de diepere vervulling, hartsverbinding en ware rust voor intergratie van processen ervaren welke jullie misschien zoeken. Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van ontplooiingsprocessen binnen partnerrelaties. Wij vragen jullie dan ook om open te staan voor coaching wanneer je mocht vastlopen. 

  • SAMEN OP AVONTUUR

Intimiteit met anderen zonder verdiepende verbinding en de integratie van jullie eigen liefdesband zal op den duur hol voelen. Juist de primaire verbinding, het behouden van het hartscontact binnen jullie relatie, realiteitszin, communicatie samen en het ervaren van ieders mogelijkheden staan bij deze Tantra training centraal en boven elk avontuur. 

  • SPELREGELS, WAARACHTIGHEID & INTIMITEIT

Spelregels: Respect voor grenzen verbaal of non-verbaal. Houdt het tantrisch, in verbinding met je hart, jezelf, elkaar en je omgeving. Slow down, dan voel je meer en loop je nergens aan voorbij. Geen gemeenschap in de zin van penetratie (niet met je partner, niet met een ander dan je partner). Kussen kan in afstemming en wanneer dit voor iedere betrokkene goed voelt. Dit laatste geldt voor alles.

Jij en je partner hebben tantrisch bezien een waardevolle 'holy union'. Je blijft de hele activiteit dus in de buurt van je eigen partner, ook tijdens e.v.t. contact met anderen. Mocht je even vastlopen, kom dan beide naar ons voor ondersteuning en een time-out. Anders: Have Fun! Wij houden vanuit Body2chill® geen pleidooi voor open of gesloten relaties. Het leven is ook niet open of gesloten en ieder moment is anders voor jezelf en voor jullie beide. Tantra is een spirituele en lichamelijke weg. Het is de levenskunst om samen te blijven met al wat er is en je kan voeden en raken. 

Klik hier Voor meer info over Tantra. Deze training behoort tot de Witte Tantra met een spannend randje.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Blijf na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, nog even om na te kletsen of contactgegevens* uit te wisselen. Ook gaan wij regelmatig nog samen met een groepje wat drinken en eten. Vaak hier. *Nadien verschaffen wij uit privacy-overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is we je deelname definitief kunnen maken.

Deel dit evenement

bottom of page