top of page

za 26 aug

|

Regio Nijmegen

Zat 26 aug 2023 | Dagworkshop | Slow Lovemaking 'Tantra Massage' | Tantra voor Stellen

Slow lovemaking is de lichamelijke variant van mindfulness en draait om flow, intensivering van je zintuigen en innerlijke beleving. Alles wat langzaam gaat komt meer intens binnen, belichaamt je beleving en geeft diepte aan jullie samenzijn in de oceaan van het leven, versmolten in ieder moment.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zat 26 aug 2023 | Dagworkshop | Slow Lovemaking 'Tantra Massage' | Tantra voor Stellen
Zat 26 aug 2023 | Dagworkshop | Slow Lovemaking 'Tantra Massage' | Tantra voor Stellen

Tijd en locatie

26 aug 2023, 12:00 – 18:00

Regio Nijmegen

Over het evenement

LEDENLOGIN | KLIK HIER na boeking voor nog meer info.

BESCHIKBARE PLAATSEN: Vol.

Check regelmatig de beschikbaarheid, deze kan per dag nog veranderen. Blijf ook op de hoogte via de nieuwsbrief.  Zet jezelf alleen op de wachtlijst wanneer je de data vrij kunt houden. Het is niet mogelijk een vrijgekomen plek te ruilen tegen een reeds geboekte plek.

BOEKING EN INFO: klik hier.

LOCATIE: Fijne en welkome locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Vul deze hier in voor info over de exacte locatie, parkeren, (restant)betaling, benodigdheden en verblijf. Lukt het niet om in te loggen? Neem op tijd telefonisch contact op. Veel voorpret!

'Time is nature's way of preventing everything from happening at once'.

TIJD: 12:00 t/m 18:00 | Zorg dat je voor aanvang zelf al gegeten hebt.

Inclusief thee & wat lekkers.

KOSTEN: Jouw bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het wordt bezien als een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Waarde inclusief thee & extra's.

Early bird tot 30 dagen voor aanvang € 120 | Normaal per persoon € 130 | Annuleringsregeling

TAAL: Nederlands.

TANTRA TRAINERS: Han Sapundra (NL) & Anne Eva (BE). Support team aanwezig om 10:45: Leonie en Rens (NL)

VOOR: Liefdeskoppels met passie en verlangen waarvoor verbinding, verdieping en intensivering van de liefdesflow centraal staan. Laagdrempelig van opbouw, ook wanneer je onbekend bent met het Tantrisch boeddhisme, Tantra of Body2chill®. Nieuwsgierigheid naar jezelf, lichaamsbewustzijn, een open houding, plezier en echtheid zijn belangrijker.

Het is bij mogelijk als gelegenheidskoppel deel te nemen. Tegelijk moeten ook wij hierop kunnen bouwen, dus in dat geval betaal je beide geheel vooraf.

GROOTTE V/D GROEP: We zetten in op grotere groepen afgestemd op de ruimte en de betreffende activiteit. Dit werkt super omdat de groepsbinding hierdoor wordt versterkt hetgeen veiligheid, een warme bedding en veel sociale cohesie biedt. Dit is belangrijk, vooral wanneer je net begint. Bij elke Tantra activiteit staat een team van ongeveer 4 pers. voor jullie klaar. Ook de studenten van de jaaropleiding zijn deelgenoot van de groep. Wij zetten ons dagelijks in voor de mooie afgewogen groepen die deelnemers bij Body2chill gewend zijn!

LEEFTIJD & PROFIEL: Toegankelijk voor alle leeftijden. Laagdrempelig van opbouw.

MINDSET: 'Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Die verantwoordelijkheid kan ik dragen. Wat ik ook ervaar: spannend, heerlijk, moeilijk of extatisch... ik blijf voelend aanwezig. Uiteindelijk kan ik alleen mijzelf dieper ontmoeten binnen alle facetten die het mysterie van het leven te bieden heeft. Ik weet dat ik naast nieuwe ervaringen en tijdloosheid ook mijn weerstand kan tegenkomen. Indien beperkende, neurotische of (zelf)destructieve gedachten vanuit mijn hoofd of egoconstructie een situatie verbaal willen blijven beheersen, kan ik gebruik maken van de sturing van het team. Zij zijn er om mij veilig in het hier en nu, in mijn lijf en bij mijn gevoel te helpen. Hierdoor kan ik kwetsbaar deelgenoot zijn binnen de groep en uitgroeien tot de beste versie van mijzelf. Ik kies voor overgave en wil het leven in al haar grootsheid ervaren en vieren!'

VERWACHTINGEN: Deze dag gaat over samenspel waar geven en ontvangen totaal in elkaar zullen gaan overvloeien. Verwacht dus geen klassieke technische massage technieken met een gescheiden rol van 'gever' en 'ontvanger'. Vandaar de titel 'Slow Lovemaking'. Verwacht wel diepgaand verbindende Tantrische handreikingen en initiaties om zeer diepgaand en slow samen te komen in aanraking, totaliteit en connectie op zielsniveau.

MATE VAN INTIMITEIT: 

Deze Tantra cursus behoort tot de Witte/ Rode Tantra. Nadere uitleg over de soorten Tantra.

Met je eigen partner op jullie eigen plek binnen onze sfeervolle groepsruimte. 

Onze Tantra cursussen staan voor verdieping van intimiteit, sexuele heelheid en hartsverbinding op een diep energetisch niveau en in contact met je gehele wezen en elkaar. Er heeft geen seksuele uitwisseling plaats met anderen. Ons aanbod is erop gericht om dat wat jullie ontdekken thuis in de privé sfeer sexueel verder te integreren. Ook tijdens deze Tantra cursus hebben jullie de tijd om te spelen met wat jullie heeft verrijkt. 

In vergelijking met onze Witte Tantra weekenden kan deze Rode Tantra workshop met name op het sexueel energetische vlak als spannender worden ervaren en op het intieme vlak als meer nabij. Juist ook dat maakt deze training wellicht zo interessant en verdiepend voor liefdeskoppels. 

  • Verbindend, vervullend, meditatief, erotisch en slowwww. Gericht op het diepgaand ervaren van de essentie van jullie seksuele energie op energetisch niveau én op het diepgaand ervaren van eenheid, flow en wildheid. Wildheid in de zin van oorspronkelijk; dierlijk meegenomen door de liefde zelf; dan weer energiek, dan weer in vertraagde totale verstilling. Omdat jullie er klaar voor zijn de transformerende en verbindende kracht van Tantra voluit te ervaren, diep in je eigen lijf en tegelijk intens samen!

DIT HEB JE NODIG PER KOPPEL: Matrasovertrek maat 1,40 x 2 meter, 1 grote badhanddoek + 1 kleine, ieder een omslagdoek (hamamdoek/ sarong/ pareo). *Deze koop je bijvoorbeeld  hier voor vrouwen en hier voor mannen.

KLEDING: Gemakkelijk en lekker zittende kleding welke niet knelt. Geen riem om. Eronder lingerie. Belangrijk dat jullie dit bij aankomst al aan hebben en niet nog moeten omkleden.

Er wordt bij deze Tantra workshop bewust geen gebruik gemaakt van van massageolie, dus die kan je thuislaten.

Hygiëne & parfum: Douche of was je voor aanvang met veel water en zonder veel zeep, zodat je fris aankomt. Een natuurlijke geur is een essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit, eigenheid en natuurlijke hygiëne. Gebruik daarom ook voorafgaande aan een Tantra cursus absoluut géén deo, parfum of aftershave! Geen nagellak (tenzij gelnagellak) i.v.m. strepen op de vloer.

  • THE SACRED ART OF SLOW LOVEMAKING | TANTRA MASSAGE WORKSHOP

Versmeltend in tijdloosheid ben ik jou in mij geworden... 

Leer deze eeuwenoude liefdestechniek om de liefde intenser dan ooit te beleven. Deze 'massage workshop' wil je niet missen wanneer je op het diepste niveau Tantra wilt ervaren! De rol van gever en ontvanger verdwijnt, én komt samen, omdat je elkaar als partners tegelijk masseert en aanraakt op een ongekend intens niveau van samenzijn en totale lichaamsflow.

Openend en sluitend op het ademritme van het universum, de eb en de vloed, de seizoenen, de geboorte en de wedergeboorte van ieder moment... Samen één, om 'het nu' compleet te verorberen in contact met je eigen beleving, met onze diepste oorsprong en met elkaar.

De kunst van Slow lovemaking doet je tot in de tenen voelen dat je leeft en verbonden bent, dat je orgastisch bent en dat je lichaam jubelend mag versmelten in tijdloos warm genot. Dit is waar Tantra en Slow lovemaking over gaan: deep intimacy! Hemels koorddansen tussen ruimte en verbinding. Samensmelten met lichaam en geest en tegelijk diep jezelf ervaren.

'Het nadeel van tijdloosheid is dat het je altijd inhaalt.'

Welkom bij Body2chill®: Je liefdesleven zal floreren en verdiepen, je warme hart zal kleurrijk glanzen en dieper gaan (aan)kloppen. Als stel zal je bij ons gelijkgestemde anderen ontmoeten waarbij echtheid, groei, gezelligheid, sensitiviteit en waarachtigheid centraal staan.

  • ONZE WERKWIJZE

Onze Tantra trainingen worden zorgvuldig opgebouwd in goed contact met jezelf, je grenzen en voorkeuren. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in 't begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden.

OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Blijf na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, nog even om na te kletsen of contactgegevens* uit te wisselen. Ook gaan wij regelmatig nog samen met een groepje wat drinken en eten. Vaak hier. *Nadien verschaffen wij uit privacy-overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is we je deelname definitief kunnen maken.

Deel dit evenement

bottom of page