top of page

za 26 jun

|

Alsemberg

Zomers Verbindingsfeest | 4de editie | De Wilde Roos België | Zaterdag 26 juni 2021

Voor iedereen die wil deelnemen aan inspirerende en boeiende activiteiten gericht op verbinding en innerlijke verrijking en op een gezellige manier gelijkgestemden wil Ont-Moeten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zomers Verbindingsfeest | 4de editie | De Wilde Roos België | Zaterdag 26 juni 2021
Zomers Verbindingsfeest | 4de editie | De Wilde Roos België | Zaterdag 26 juni 2021

Tijd en locatie

26 jun 2021, 15:30 – 23:59

Alsemberg, Gijselbosstraat 9, 1652 Alsemberg, Belgium

Over het evenement

  • Op dit moment nog plaatsen beschikbaar.

Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je ook op onze nieuwsbrief.

LOCATIE De Wilde Roos, Gijselbosstraat 9, 1652 Alsemberg België

BIJDRAGE: € 45

Uiteraard voorzien we lekker veganistisch bio-eten dat met veel Liefde wordt klaargemaakt (inbegrepen in toegangsprijs).

TIJDEN 'Time is nature's way of preventing everything from happening at once'.

15:30* t/m midnight! 

VOOR Voor iederen die zich wil verbinden met gelijkgestemden.

MATE VAN INTIMITEIT Gekleed. Gericht op respectvolle geïntegreerde aanraking, afstemming, sensualiteit en flow. Diepgaand. Laagdrempelig.

DOOR Anne Van den Begin & Han Sapundra

BENODIGDHEDEN Neem een fleece deken of extra pull mee voor de eventuele koudere avonduren en ook je yoga matje en/of meditatiekussen.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Om je in te schrijven, stuur je een mail naar connect@dewilderoos.be waarin je de namen noteert van de mensen die wensen te komen en stort je €45 (inclusief maaltijd) op BE36 9731 7396 4581 op naam van De Wilde Roos. Graag bij de omschrijving volgende info vermelden: NAMEN DEELNEMERS + Zomers Verbindingsfeest 2021.  ‍Note betreft Covid Covid-19 maatregelen zorgen ervoor dat het aantal deelnemers beperkt wordt. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt, kom je op een wachtlijst. Ik laat je dan weten of je toch kan deelnemen indien er mensen afvallen of er meer deelnemers mogen inschrijven. Indien het feest toch geannuleerd moet worden dan beloof ik dat je het inschrijvingsgeld INTEGRAAL teruggestort krijgt.

  • ZOMERS VERBINDINGSFEEST | 4e EDITIE!

'Wij kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen.'

-

Deze vierde editie van het Zomers Verbindingsfeest staat in het thema van 'ZelfLiefde en zonder oordeel verbinden met een andere ziel. Het is belangrijk, ja zelfs noodzakelijk dat je jezelf op de eerste plaats zet. Alleen dan kan je in je Kracht staan en er pas volledig voor anderen zijn. Tijdens deze dag hoef je je niet anders voor te doen dan wie je werkelijk bent. Oordelen, schuld en schaamtegevoelens horen hier niet thuis.

Dus, kom af en doe leuke, intense sessies mee waarbij je dichter bij jezelf kan komen en geniet... van jezelf en van de verbinding met de anderen! - Wat staat er op het programma?

We openen deze mooie verbindingsdag met de Osho Gourishankar meditatie.  - Na deze toch wel intense, actieve meditatie gaan we het heerlijk rustig aan doen en toch intens met Tantric bodywork. Verbinding maken met jezelf en met een ander. Hoe voelt dit om verder te kijken dan iemands uiterlijk? Laat je ratio los en VOEL ...

-

Nu zijn we klaar voor weer wat meer beweging en gaan we via Tantric Heart Dance ons zelf exploreren. - Dan starten we aan onze klassieke afsluiter van deze intense dag met 'Wild Dancing'. Wild staat voor vrij! Je lichaam tot expressie laten komen op de vibraties van de muziek zonder over na te denken. Dat is het plan! Met de aarde verbindend op blote voeten en rond de vuurschaal gaan we genieten van heerlijke muziek. Dat kan dansend, verbindend of keuvelend of wat gewoon goed voelt op dat moment. Dat wat goed voelt! Alles is goed en alles mag er zijn! DJ Han zorgt ervoor dat we allemaal ons lichaam laten spreken. Meer details over het programma kan je vinden als je op het pijltje klikt naast elke activiteit hier onderaan deze pagina.

‍-

De hele dag is er gratis water en thee beschikbaar. Andere dranken & versnaperingen worden aan democratische prijzen aangeboden. Het water is gezuiverd en vitaal water, aangeboden door waterconsulente Sigrid De Crem. Spreek haar zeker aan die dag als je vragen hebt. Uiteraard voorzien we lekker veganistisch bio-eten dat met veel Liefde wordt klaargemaakt (inbegrepen in toegangsprijs).  Het aantal deelnemers is beperkt dus wil je er bij zijn? Schrijf je nu al in! Je plekje is gegarandeerd na ontvangst van de betaling. ‍

Deel dit evenement

bottom of page