top of page

Weekend 16 + 17 mrt 2024 | Art of Taking - Selflove, Orgasm & Nirvana | Stellen & Individueel | Plek: M 🔴 Vr 🔴 Stel 🟠

Ruimte innemen is dé bouwsteen van het universum. Zonder dat bestonden we niet. Dat begon bij je conceptie. Bij de eicel die indaalde en de zaadcel die er als eerste bij was. Daarom is de aard van 't leven innemend en orgastisch. Laten we spelen, verbinden, sterven en herboren worden. Telkens weer!

Weekend 16 + 17 mrt 2024 | Art of Taking - Selflove, Orgasm & Nirvana | Stellen & Individueel | Plek: M 🔴 Vr 🔴 Stel 🟠
Weekend 16 + 17 mrt 2024 | Art of Taking - Selflove, Orgasm & Nirvana | Stellen & Individueel | Plek: M 🔴 Vr 🔴 Stel 🟠

.

16 mrt 2024, 12:30 – 17 mrt 2024, 18:00

Regio Nijmegen

.

LEDENLOGIN | KLIK HIER na boeking voor nog meer info.

ALGEMENE INFO OVER DEZE RETRAITE

VOOR GEVORDERDEN & BEGINNERS:

BESCHIKBARE PLAATSEN: 1 plek voor een man vrijgekomen en 1 voor een koppel. Verder wachtlijst.

Check regelmatig de beschikbaarheid, deze kan per dag nog veranderen. Blijf ook op de hoogte via de nieuwsbrief.  Zet jezelf alleen op de wachtlijst wanneer je de data vrij kunt houden. Het is niet mogelijk een vrijgekomen plek te ruilen tegen een reeds geboekte plek.

BOEKING EN INFO: klik hier.

LOCATIE: Zeer mooie locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Vul deze hier in voor info over de exacte locatie, parkeren, (restant)betaling, benodigdheden en verblijf. Lukt het niet om in te loggen? Neem op tijd telefonisch contact op. Veel voorpret!

'Time is nature's way of preventing everything from happening at once!'

TIJDEN: Zaterdag 12:30 tot ongeveer 23:45 en zondag 9:30 tot 18:00

Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. Het is bij ons gezellig. Vertrek ruimschoots op tijd om rustig aan te komen, een parkeerplek te vinden, voor inschrijving/ betaling en eventueel om te kleden. De ontvangst is met thee en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt. We starten regelmatig met een beginritueel. Later komen stoort de groepsdynamiek. Beide dagen vormen procesmatig één geheel.

KOSTEN: Naast jouw inbreng zoals kwetsbaarheid, aanwezigheid en openheid wordt een geldelijke bijdrage gevraagd. Deze bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het is een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie. Wil jij 'n actievere geldstroom? Bij Zwarte Tantra komt vaak ook geld aan de orde als weerspiegeling van je levensstroom.

Prijs per persoon: Early bird tot 1 mnd voor aanvang € 330 | Normaal € 350 | Ex-jaaropleiding € 320

*Tijdelijke actie* boek je als individuele vrouw tegelijk 2 weekend retraites dan ontvang je 10% korting op de normale prijs.

Dit is inclusief: jouw fantastische Tantra retraite, heerlijk uitgebreid diner, ontbijt en lunch van onze cateraar, vele extra's om te smikkelen en te drinken. Bubbels of appelsap in de bar 's avonds. Indien gewenst is zelfs een eenvoudige slaapplek inclusief.

Annuleringsregeling

  • Overnachten: Slapen is kosteloos. Geef dit als wens aan bij boeking. Wij hebben goede matrassen voor op de vloer in de ruimtes. Beddengoed neem je zelf mee. Er zijn geen douches. Wij bieden ons befaamde tantrische wasritueel aan, een zinnelijk avontuur met water, schoonheid & dans! Omdat de ruimte beperkt is, vragen wij deelnemers uit de regio om thuis te overnachten. Ook als je behoefte hebt aan een rustige reset tussen de twee retraitedagen, wilt douchen, een slechte slaper of notoire snurker bent, dan is een B&B, Airbnb of hotel een beter idee. Leuke verblijftips:​ Tip 1, Tip 2, Tip 3, Tip 4, Tip 5.
  • Rond 23:00 is het avondprogramma zaterdag afgelopen. Belangrijk: Wees zondagochtend om 9:30 terug voor de dagopening als onderdeel van het groepsproces en het overheerlijke ontbijt van onze cateraar!
  • Campers: Zet deze bijvoorbeeld in de buurt van het Kops Plateau of richting Berg & Dal. Er zijn daar ook campings. Zet je camper, als je in het wild slaapt, niet in de wijk, nabij- of voor het pand.

TAAL: Nederlands. 

TANTRA TRAINERS: Han Sapundra (NL) & Anne Eva (BE). Support team aanwezig om 10:15: Marc (BE) & Marianne (NL)

VOOR WIE: Groepsactiviteit. Openbaar toegankelijk voor stellen en singles. Je hebt als single geen partner nodig. Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles wisselen. Maak als koppel geen afspraken. We vragen de openheid aan iedere deelnemer om ter plekke, op ieder moment weer, gewoon te voelen en te ervaren wat voor jou/ jullie klopt en wanneer jullie naar elkaar toetrekken. Laagdrempelig van opbouw, ook wanneer je onbekend bent met Tantra, boeddhisme of Body2chill®.

Wil je een gelegenheidskoppel zijn? Schrijf je dan beide in als individuele deelnemer. Tijdens de training kan je elkaar opzoeken wanneer de energie tussen jullie naar elkaar toe trekt.

GROOTTE V/D GROEP: We zetten in op grotere groepen afgestemd op de ruimte en de betreffende activiteit. Dit werkt super omdat de groepsbinding hierdoor wordt versterkt hetgeen veiligheid, een warme bedding en veel sociale cohesie biedt. Dit is belangrijk, vooral wanneer je net begint. Bij elke Tantra retraite staat een team van ongeveer 4 pers. voor jullie klaar. Ook de studenten van de jaaropleiding zijn deelgenoot van de groep. Wij zetten ons dagelijks in voor de mooie afgewogen groepen die deelnemers bij Body2chill gewend zijn!

LEEFTIJD & PROFIEL: Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke levensfase biedt iets anders. Je ontmoet elkaar bij ons als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, lichaamsbewustzijn, een open houding, plezier en echtheid zijn belangrijker.

MINDSET: 'Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Die verantwoordelijkheid kan ik dragen. Wat ik ook ervaar: spannend, heerlijk, moeilijk of extatisch... ik blijf voelend aanwezig. Uiteindelijk kan ik alleen mijzelf dieper ontmoeten binnen alle facetten die het mysterie van het leven te bieden heeft. Ik weet dat ik naast nieuwe ervaringen en tijdloosheid ook mijn weerstand kan tegenkomen. Indien beperkende, neurotische of (zelf)destructieve gedachten vanuit mijn hoofd of egoconstructie een situatie verbaal willen blijven beheersen, kan ik gebruik maken van de sturing van het team. Zij zijn er om mij veilig in het hier en nu, in mijn lijf en bij mijn gevoel te helpen. Hierdoor kan ik kwetsbaar deelgenoot zijn binnen de groep en uitgroeien tot de beste versie van mijzelf. Ik kies voor overgave en wil het leven in al haar grootsheid ervaren en vieren!'

BASIS: Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsproces. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie, contact met je lijf en inzicht in groeiproces nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van ASS hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT:

Deze Tantra cursus behoort tot de Witte, Zwarte & Rode Tantra en brengt alles samen. Nadere uitleg over de soorten Tantra.

Structuren (oefeningen) kunnen bij Tantra ontkleed zijn. Dit is fijn bij aanraking, massage en spel. Tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot. Het letterlijk 'ongelaagde' van jouw kwetsbaarheid, dat is waar het bij Tantra over gaat. Datgene dat ons als mens verbindt. Tussendoor draag je een omslagdoek. De opbouw is bij alle vormen zorgvuldig. Niets moet, anders dan voelend aanwezig blijven in contact met je lijf.

NOTE wanneer je oefen- of massage structuren doet met anderen dan de eigen partner: In uitzonderlijke gevallen kan yoni- of lingammassage deel uitmaken van het programma. Dit wordt door ons vooraf duidelijk gecommuniceerd en is een keuze. Je moet je veilig voelen bij je oefenmaatje en niets moet. Deelnemers kunnen binnen een afgegrensd kader tot consent komen. Je mag een 'nee' tussentijds niet veranderen, ook niet als je gevoel later verandert in een 'ja'. In andere gevallen dan hier omschreven is binnenkomen in de vagina tijdens de weekendretraites van Body2chill® niet toegestaan. Niet overdag, niet 's nachts. 

BENODIGDHEDEN Dit neem je mee per persoon: matrasovertrek maat 1,40 x 2 meter, eem omslagdoek, je tandenborstel & tandpasta, 1 grote badhanddoek en 3 gewone handdoeken (alles liefst in effen kleur). 

> Tips: Grote en lichte speciale massagehanddoeken vind je bijvoorbeeld hier. Een omslagdoek (hamamdoek/ sarong/ pareo) vind je bijvoorbeeld hier. Een stoere wikkelbroek als man kan ook hier. Soms handig als vrouw is dit waterdichte molton dekzeiltje, klik hier.

Olie: Wij verkopen heerlijke Tantrische massageolie. Opent al je chakra's. 100 ml in kunststof flesje met klapdeksel. Te koop bij de kassa voor €15 óf €25 per twee. Ook leuk als cadeau idee. Het is mogelijk om zelf massageolie mee te nemen echter niet in glas! Je kunt deze overgieten in een van onze kunststof flesjes á €1,50. Ontdek hier onze magische olie.

Kleding:  Gemakkelijke kleding en lingerie waarin je jezelf sexy voelt en vrij in kan bewegen. Alles zacht, dus geen BH met vulling of beugels. Geen BH kan natuurlijk ook. Vrijblijvende tip: knip de labels uit je lingerie. We zien soms zo'n mooie lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje bovenuit, zonde toch?

Dameslingerie kan je op vele plaatsen kopen. Wanneer je wat 'stouter' wilt experimenteren, dan is dit hier een prima tip voor dames of voor duur maar oogstrelend hier. Heren kunnen bijvoorbeeld hier, hier of hier terecht.

Hygiëne & parfum: Douche of was je voor aanvang met veel water en zonder veel zeep, zodat je fris aankomt. Een natuurlijke geur is een essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit, eigenheid en natuurlijke hygiëne. Gebruik daarom ook voorafgaande aan een Tantra cursus absoluut géén deo, parfum of aftershave! Geen nagellak (tenzij gelnagellak) i.v.m. strepen op de vloer.

Indien je blijft slapen: Slaapzak of dekbed, kussensloop (kussen is aanwezig), e.vt. oordopjes en oogmasker.

LET OP: Doe je slaapspullen om reden van beperkte plek in een aparte tas, los van je gewone benodigdheden. Deze worden tot de avond elders opgeslagen. Neem qua gewone benodigdheden/ kleding ook niet teveel mee.

Over onze matrassen: Wij hebben 2-persoons kwaliteitsmatrassen. Dat we alleen 2-persoonsmatrassen hebben is een bewuste keuze van ons. Als individuele deelnemer kan je de energie volgen, ter plekke voelen wat je daarmee wilt en bijvoorbeeld een 'slaap-maatje' vinden. Slaap elders of neem een campingmatje mee als je zeker alleen wilt slapen (niets groots). Regelmatig zijn er ook matrassen over omdat niet iedereen blijft slapen.

  • ART OF TAKING & SURRENDER - SELFLOVE, ORGASM, NIRVANA

Een weekend lang erotisch uitgaan in dienst van jouw binnenwereld en de liefde! Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over dit heerlijke en bevrijdende Tantra weekend:

Bij mij thuis op de muur staat: 'Jippy, vandaag ben ik alweer opnieuw geboren!'

Embody The Power of Creation! Je eigen ruimte innemen is dé bouwsteen van het universum. Zonder dat bestonden we niet.

Dat begon al bij jouw conceptie. Bij de eicel die indaalde en de zaadcel die er als eerste bij was. Daarom is de aard van het leven spannend, innemend, vervullend en orgastisch. En... we zijn allemaal winnaars én sexuele wezens.

Laten we spelen, verbinden, sterven en herboren worden. Om te nemen en genomen te worden door dit leven. Om te staan te vallen en op te staan. Telkens weer… Om steeds weer hernieuwd en vrij van oordeel geboren te worden. Want schaamte verpest het genot!

We nemen in en worden ingenomen als de adem van het leven. Niets eindigt, niets begint. Nirvana betekent de hemel op aarde. Nirvana beleef je en leef je in het NU. Daarin is alles te vinden.

Met een krachtig en belichaamd 'zijn' zet jezelf neer in deze wereld. Telkens weer. Zo vind je vervulling en leef je jouw bestemming. Jij bent hier namelijk niet voor niets.

De eerste stap om je eigen leven in te nemen is zelfwaardering. De tweede stap is 'the art of non-doing'; noem het overgave aan het onoverkomelijke. De derde stap is de kunst om ‘in tune te komen’ met dat wat wacht op jouw ingreep en zich aan jou wil overgeven. Dat kan ook een moment zijn dat vraagt om jouw aanwezigheid, geduld, daadkracht en toewijding. 

Elk moment wordt opnieuw geboren in zichzelf en kent een moment van conceptie, opening en inname.

Wanneer je op een dag sterft, mag je met een glimlach voortbestaan, wetend dat jij hier daadwerkelijk was. Wie echter geen ruimte kan innemen, zal een slaafs bestaan ervaren, zonder doel, werkelijke vervulling, extase of richting. Hij of zij kan als schrale troost het slachtofferschap aannemen om zelf niet diep te hoeven voelen. Wat rest is wijzen naar de ruimte eromheen als schuldige van een mislukt bestaan. De mensen om je heen zullen zich echter van je afkeren of jouw bestaan innemen en leegzuigen. Je zult geoogst worden. Je vrijheid, ademruimte, geld en tijd zullen door anderen worden toegeëigend. Dit is de wet van de natuur.

Wanneer we het leven, inclusief haar woelige en pijnlijke aspecten, mogen doorvoelen dan gaan we zeker kopje onder maar zullen we altijd weer bovenkomen. Dus pluk de dag en eer ieder moment. 

Enter the Magic! Stap in het leven, lach en leer als je struikelt. Rouw en wees machteloos als je verliest en vind in de rijkdom van jouw gevoelswereld de sleutel van het leven. Binnen jouw zelfliefde ligt het respect en de zorg voor anderen besloten. Laat de wereld voelen, proeven, ruiken, horen en zien dat jij er bent. Breng haar stap voor stap in vervoering met jouw unieke talenten en magie. 

Het gaat er niet om wat je bent maar dat je bent. Het gaat er niet om waar te komen maar om waar te zijn. Oftewel: belichaam jezelf. Een waarachtig en gezond leven begint bij goede zorg voor jezelf en jouw grenzen en wensen. Dan sta je in je kracht en in verbinding met je lichaam. Vandaaruit is de basis van je handelen altijd oprecht en vol liefde. 

'Wanneer we banger zouden zijn voor onze onmacht, zouden we minder bang zijn voor onze macht.'

Verdiep deze retraite via O.M. (orgasmic meditation) jouw vermogen om de bron van je sexuele energie te ontdekken, te vergroten en te ‘containen’. Door je 'sexuele Chi' niet weg te laten zakken, in je hart te laten landen en over je gehele lichaam te verspreiden, kan je deze aanwenden in dienst van je algemene welzijn, gezondheid en energieniveau. 

Een kleiner onderdeel van dit weekend vormt Shibari bondage. 緊 Shibari vermengt met Tantra is een verbindende, meditatieve, erotische kunstvorm waarbinnen overgave je diepste vrijheid openbaart op het raakvlak tussen binnen en buiten. Een zorgvuldige, liefdevolle en meditatieve beleving voor gever & ontvanger waarbinnen je kleine ik verdwijnt om te versmelten in ruimte en bliss. 

Let's play!

  • ALGEMENE INFO TANTRA

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het bestaan en bestaat alles bij de gratie van polariteit. Geïntegreerde intimiteit bevrijdt, geeft levenslust, brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

Tantra: de levenskunst van intimiteit & geluk is een spiritueel én lichamelijk pad. Tantra betekent de tijd nemen. Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, aandachtig, juicy en extatisch. Het verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in liefde, relatie, opvoeding en werk. Ook vergroot Tantra je gevoelswereld, het stopt piekeren en versterkt je schoonheid van binnenuit. De stap om met een Tantra cursus of workshop te beginnen, kan spannend voelen en zal grote invloed hebben op je leven. Een investering in liefde, waarachtigheid en geluk.

Al onze Tantra workshops en Tantra massage cursussen worden zorgvuldig opgebouwd. Wij houden deelnemers dicht bij zichzelf en goed in hun lijf. Dat is ons werk. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden. Klik hier voor meer info over Tantra trainingen.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Blijf na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, nog even om na te kletsen of contactgegevens* uit te wisselen. Ook gaan wij regelmatig nog samen met een groepje wat drinken en eten. Vaak hier. *Nadien verschaffen wij uit privacy-overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is we je deelname definitief kunnen maken.

Deel dit evenement

bottom of page