top of page

Vrij 04 okt 2024 | Een Dag Alleen voor Mannen | Individuele Initiatie door Vrouwelijke Dakini | Beschikbaarheid: Man 🔴

DAKINI INWIJDINGSDAG: Onze meest unieke activiteit voor exclusieve mannen. Krijg diep inzicht in het energiespel tussen 't mannelijke en vrouwelijke. Word persoonlijk ingewijd door bij ons opgeleide Dakini's. Missie: overgave aan het ongetemde. Een investering in liefde & leven. Life changing!

Vrij 04 okt 2024 | Een Dag Alleen voor Mannen | Individuele Initiatie door Vrouwelijke Dakini | Beschikbaarheid: Man 🔴
Vrij 04 okt 2024 | Een Dag Alleen voor Mannen | Individuele Initiatie door Vrouwelijke Dakini | Beschikbaarheid: Man 🔴

.

04 okt 2024, 10:30 – 17:30

Regio Nijmegen

.

VOOR MANNEN

MEER INFO OVER DEZE INWIJDING

KLIK HIER

VOOR VROUWEN INTERESSE IN DE OPLEIDING TOT DAKINI?

KLIK HIER

BOEKING GEMAAKT?

LOG IN VOOR BETALING & LOCATIE

LEDENLOGIN

TANTRISCHE PODCASTS

‘DE WEG TERUG’

SPOTIFY

GESCHIKT VOOR GEVORDERDE & BEGINNENDE MANNEN

'Sta je voor een uitdaging en vind je het eng? Dan weet je zeker dat je goed zit!'

BESCHIKBARE PLAATSEN

👉🏼 Vol.

Maximaal 3 plekken. Mocht het vol zitten, weet dan dat er telkens nieuwe data in onze Tantra agenda komen.

INFO

Vul het registratieformulier in en bel ons.

Han Sapundra: +31 645624065

Anne Eva: +31 619588299‬

Een korte chat/ sms kan ook maar wij nemen daarbij ook altijd telefonisch contact op.

VOOR

Voor exclusieve toegewijde mannen.

Een initiatie én onze meest unieke activiteit. Ontkleed en kwetsbaar.

Krijg diep Tantrisch inzicht in het energiespel tussen het mannelijke en vrouwelijke. Word persoonlijk ingewijd. Ervaar de kern van tantra zoals het oorspronkelijk één op één werd overgedragen door een Dakini​.

Een lange termijn investering in je dagelijks leven, liefdesleven, opvoeding en werk. Een innerlijk vlammenspel. Een meditatie, samen en dicht op je huid.

Maak de ’Tantric Tiger’ in je wakker. Ervaar je diepste oerwortels. Word in liefde, adem, ritme en huid meegevoerd naar de oorsprong van het universum. Ver voorbij wat de ‘mind' kan bedenken. Geef je over aan de intuïtieve wijsheid van het ongetemde.

Verdwijn om jezelf te vinden.

Life changing!

  • De inwijding welke je ontvangt komt sowieso ten goede aan jezelf. Deel je de liefde graag met een ander? Wat jij vanuit je initiaties inbrengt is goud waard en je (toekomstige) partner zal het effect hiervan zeker waarderen en waarnemen.

BETALING

€650

Voor deze Dakini inwijdingen geldt 100% betaling vooraf. Alles wordt ruim tevoren specifiek voor jou geregeld. Daarnaast gaat de kracht van deze grootse inwijdingen al in je knagen en jubelen vanaf het moment van boeking. Tijdens deze tijd van 'inweken' kunnen onze mentale ego-patronen 'eronderuit willen komen'. Je gaat namelijk opnieuw geboren worden en de 'ego-dood' sterven. Dat is wat jij wilt maar je Ego niet. Je volledige betaling geldt daarom ook als stok achter de deur en als offering aan jezelf.

TIJD

Tijdsduur ongeveer 6 uur | inclusief lunch.

Begin & eindtijd ontvang je bij boeking.

Er wordt veel georganiseerd voor jouw ontvangst. Een aardig draaiboek. Zie het als een missie... Dat betekent: kom op tijd! Niet te vroeg, niet te laat.

Bij niet opdagen of annuleren vindt geen restitutie plaats.

MEE

Je hoeft niets mee te nemen. Zelfs een prachtige kimono badjas hebben wij.

OVER 'THE TANTRIC TRAIL'

'De Tantraroute', waarlangs zoekers en vinders konden worden meegenomen op het innerlijke Tantrapad, liep onderlangs de Himalaya van Calcutta tot Kashmir, India. Je kon je vervoegen op dit pad en hopen dat Tantra jou vond. Dat is hoe het werkt. Tantra zoekt jou in dit leven!

Zoeken  naar een Dakini of gewoon even aankloppen bij een kloosterpoort was niet genoeg. Dakini's leefden ver van de bewoonde wereld in grotten en holen of op crematiegronden. Ook een Tantrisch leraar gaf zich niet zomaar over aan jou, aan jouw Ego. Daar moest de kloostermeester of Dakini maar net zin in hebben. Jij moest het uitstralen; de uitdaging volledig aan willen gaan met jezelf. Dan kruisen jullie wegen vanzelf. Misschien...

Dakini inwijdsters waren wilde, wijze, onaangepaste vrouwen en de meesters in de kloosters hanteerden 'buigen of breken methodes'. Zoete koekjes werden niet gebakken. Beide gaven inwijdingen, veelal vergezeld gaand met uitdagingen om je oude systeem door elkaar te schudden en je los te weken van je Ego.

Wanneer je een inwijding geheel had doorzien, doorleefd en belichaamd, dan werd je weer verder gestuurd. Een reis van plek naar plek omhoog in bewustzijn en omlaag om je  te wortelen in dit leven. 'Down the rabbit hole' zouden ze nu zeggen. Een wedergeboorte diep geworteld in het leven, verbonden met alle krachten in het heelal.

Dit zijn de drie inwijdingen welke je deze dag van jouw Dakini kan verwachten:

  • The Deepest Truth of all Things/ De Kern van alle Dingen
  • The Inner Marriage/ ​Het Innerlijk Huwelijk
  • The Ultimate Understanding / De Grote Omkering en de Gedragen Val

Deel dit evenement

bottom of page