za 23 apr. | Regio Nijmegen

The Melting | Witte Tantra Weekend Retreat | Incl. diner, ontbijt, lunch | Singles & Stellen | 23 + 24 april 2022

Binnen de sensuele oceaan van Tantra smelt ik samen met mijn verlangen en haar diepste oerwortels in mijn vrouwelijke- en mannelijke krachten. Waar mij mijn verborgen potentieel zich opent offer ik mijn totaliteit aan ieder moment. Passioneel nieuwsgierig kijk ik achter elke deur van mijn wezen.
Registratie is afgesloten
The Melting | Witte Tantra Weekend Retreat | Incl. diner, ontbijt, lunch | Singles & Stellen | 23 + 24 april 2022

Tijd & Locatie

23 apr. 2022 13:00 – 24 apr. 2022 18:00
Regio Nijmegen

BESCHIKBAARHEID

OP DIT MOMENT: Nog vrije plaatsen beschikbaar.

Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je e.v.t. ook op onze nieuwsbrief of vul vast het registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten.

LOCATIE/  LEDENLOGIN: Fijne plek in Nijmegen. Vul jouw ledenlogin in voor meer info over de exacte locatie, vervoer, overnachting, betaling en 'voorpret'. Je ontvangt deze bij plaatsing.

TIJDEN 'Time is nature's way of preventing everything from happening at once'.

Zaterdag 13:00* t/m ongeveer 22:45 en zondag 9:30 t/m 18:00.

Slaap je zaterdagnacht elders? Ben dan zondag om 9:30 weer terug voor de gezamenlijke start met de groep en het ontbijt. Deze beide dagen vormen procesmatig één geheel, het is niet mogelijk om 1 dag los te volgen.

*Wees bij aanvang 15 min eerder om rustig aan te komen, je eventueel om te kleden en voor inschrijving/ info. Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. De ontvangst is met thee en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt.

BIJDRAGE: Jouw geldelijke bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Dana is geen vergoeding voor de verleende diensten maar een bijdrage in de voor jou gemaakte kosten en voorbereidingen. Het wordt bezien als een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Normaal per persoon: € 260 | Early bird 1 mnd € 250 | Ex-jaartr € 240 | Overnachten mogelijk € 15*

Deze waarde is inclusief heerlijk diner, ontbijt, lunch plus lekkers & drinken | *Info overnachten.

Annulering: Annuleringskosten zijn er om ons voortbestaan te waarborgen. Ze zijn redelijk, vormen geen onderwerp van discussie, gelden voor iedereen, in elk geval en ongeacht of er wel of geen wachtlijst is.

- Tot 30 dagen vooraf: Gratis omboeken. Annuleer alléén bij grote overmacht. Wij bouwen op jouw inschrijving.

- Vanaf 30 tot 14 dagen voor aanvang: €75

- Vanaf 14 tot 5 dagen voor aanvang: €100

- Vanaf 5 dagen voor aanvang zijn al onze kosten reeds gemaakt: Altijd 100% *

* Uitgezonderd Covid gerelateerd ziektebeeld/ doktersverklaring. Wanneer wij je in dit geval per direct kunnen omboeken naar een volgende training is dit kosteloos. Anders betaal je alleen reeds ingekocht eten en administratiekosten à €30 per pers.

TAAL Nederlands. E.v.t vertaling in het Engels wanneer nodig voor buitenlandse bezoekers.

TANTRA TRAINERS Han Sapundra (NL) bijgestaan door Anne v/d Wilde Roos (BE) | Support: Anita & Mario en Harriet.

VOOR Stellen en singles. Je hebt als single geen gelegenheidspartner nodig. Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Toegankelijk ook wanneer je onbekend bent met het Tantrisch boeddhisme, Tantra of Body2chill®. Laagdrempelig van opbouw en voor alle leeftijden. Elke levensfase heeft iets anders te bieden. Je ontmoet elkaar bij Body2chill® als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, lichaamsbewustzijn en echtheid zijn belangrijker.

BASIS Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk- en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsprocessen. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiprocessen nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT Witte Tantra. Sensueel, erotisch en verfijnd. Rustige opbouw. Geen seksuele vereniging. Wel gedegen en mooie verdieping van de intimiteitsbeleving, lichaamsbewustzijn, bewustzijnsverbreding, geïntegreerde aanraking, empowerment en flow. Sommige programmaonderdelen kunnen ontkleed zijn. Dit is fijn bij aanraking en massage, tegelijk geef je je hierbij als mens bloot. Dat is in de kern waar Tantra over gaat. Tussendoor draag je dan een omslagdoek. Respect voor ieders grenzen.

BENODIGDHEDEN Neem mee per persoon: Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt en lingerie, echter geen knellende b.h. Nog 'n tip: knip de labels eruit. We zien soms zo'n leuke lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje erbovenuit, zonde toch?

Voor de vrouwen geldt geen nagellak op (tenzij gelnagellak) in verband met strepen op de vloer.

Verder dit meenemen: Overtrekhoeslaken voor matras van 2 m x 80 cm of groter, groot badlaken, 2 handdoeken, omslagdoek of hamamdoek, wollen of fleece dekentje om je behagelijk warm te houden, flesje water, handgel, papieren tissues.

Overheerlijk ruikende Tantrische massageolie van Body2chill® kan je ter plekke kopen: 100 ml in een mooi flesje voor € 10 (ook leuk als cadeau idee), of neem zelf wat mee.

Indien je blijft slapen: Slaapzak of dekbed, hoofdkussen, toiletartikelen. Douches aanwezig.

Note: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik ook vooraf géén, of zeker niet te veel, onneutrale deodorant, aftershave of parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis.

  • THE MELTING | TANTRA WEEKEND RETREAT

THE POWER OF TOTALITY, BEAUTY & BEING FULLY PRESENT WITHIN THAT OPEN DIMENSION

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over dit diep verbindende Tantra weekend:

-

Ik ervaar de kracht van Shiva: ik ben dé man! De kracht van Shakti: ik ben dé vrouw! Het mannelijke principe in ieder van ons: de ruimte biedende bedding. Het vrouwelijke principe binnen ieder van ons: de energie welke als een rivier haar bedding zoekt. Shiva als het heldere scherm waarop Shakti haar kleurrijke film projecteert; beiden versmeltend in een tijdloze oceaan van ruimte, richting, volheid en richtingloosheid.

-

Wetend dat er meer is beweeg ik mij voort. Ik volg de richting waarin haar schoonheid mij lonkt of zijn daadkracht irritant aan de binnenste draden van mijn wezen lijkt te trekken. Mijn schoon verlangen doet mij ook mijn draken onder ogen zien: daar waar ik mijn eigen schoonheid nog niet vol zie. Daar waar ik milde zachtheid en speelsheid kan vrijmaken om vanuit vrijheid en zelfliefde mijn innerlijk licht te volgen en mijn sexualiteit te vieren.

-

Onze aantrekkingskracht tot schoonheid leert ons steeds weer hetzelfde. Zij wacht geduldig tot we haar zien voor wat zij is: 'een lonkende deur die zegt: kom verder, hierachter begint het pas.' Kijk en voel verder dan dit aantrekkelijke lijf, val door de schijn van deze mooie ogen heen, voel dieper dan de laag verf op dit schilderij, kijk achter de zonsondergang én ruik met je volle hart dwars door mijn geurige bloemen heen.

-

Dit is de uitnodiging: Kijk en voel er voorbij. De schoonheid van verschijning reflecteert slechts een glimp van wat daarachter te vinden is. Kijk en voel open in alles wat lonkt. Zonder doel of oordeel. Dan stap je er moeiteloos doorheen en ben je opeens voorbij dit level wat ons vasthoudt binnen vorm en schone schijn. En wil niet vinden, echter wil gevonden worden. Offer jezelf aan de schoonheid en zij slokt jou vreugdevol op.

-

Schoonheid, hoe groots of diepgaand ook, vormt echter slechts een deur waarachter de ware show begint. Daar zijn wij allen herenigd, los van tijd of ruimte, strijd, begin of eind. Daar is elke tegenstelling een gelijke toon, valt elk probleem uit elkaar en komt alles in eigenheid samen. Achter deze deur ligt de ontmoetingsplaats van de ziel, niet gebonden door materie, tijd, ruimte of beperking daarvan. Schoonheid is een deur welke op ieder moment in het nu beschikbaar is, overal om ons heen. Je ontmoet haar in ogen en lijven, in bloemen, velden, golven en zon en zelfs in snijdende wind. 

Nirvana!

  • ALGEMENE INFO TANTRA

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex, doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het bestaan en bestaat alles bij de gratie van polariteit. Geïntegreerde intimiteit bevrijdt, geeft levenslust, brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

-

Tantra: de levenskunst van intimiteit & geluk is een spiritueel én lichamelijk pad. Tantra betekent de tijd nemen. Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, aandachtig, juicy en extatisch. Het verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in liefde, relatie, opvoeding en werk. Ook vergroot Tantra je gevoelswereld, het stopt piekeren en versterkt je schoonheid van binnenuit. De stap om met een Tantra cursus of Tantra workshop te beginnen kan spannend voelen en zal grote invloed hebben op je leven. Een investering in liefde, waarachtigheid, diepgang & geluk.

-

Al onze Tantra workshops en Tantra massage cursussen worden zorgvuldig opgebouwd in goed contact met jezelf, je grenzen en voorkeuren. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden.

Klik hier Voor meer info over onze Tantra trainingen. Deze training behoort tot de Witte Tantra.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Ga 's na afloop, wanneer je tijd en zin hebt mee naar de huiskamerkroeg vlakbij. Daar kan je nog gezellig nakletsen, wat drinken, eten of contacten uitwisselen.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Betreft zelfbewustzijn & Covid: Welkom in deze tijd van transformatie, heling en bewustwording. Op onze locaties is veel mogelijkheid voor frisse lucht en/ of is luchtzuivering (ionisatie) aanwezig. Wij moedigen iedereen aan om op gezonde natuurlijke wijze te leven en weerstand en ademruimte op te bouwen. Trouw aan jouw levensvisie, intuïtie en realiteitsgevoel. Deelname is mogelijk wanneer je lichamelijk én geestelijk gezond bent. Lichamelijk gezond wil zeggen dat je met Covid en griepgerelateerde klachten thuisblijft. Je weet tegelijk wat voor jou bij normale winter-  en zomer seizoenensklachten hoort (zoals hooikoorts of gewone verkoudheid). Test je bij twijfel. Met geestelijk gezond bedoelen wij o.a. dat jij jouw transformatieproces van irreëel angstig en groepsdruk naar reëel en wakker individueel bewustzijn al hebt doorlopen of hierbij ondersteund wilt worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.