top of page

Datum volgt

|

Regio Nijmegen

Tantra Verdiepingdag | Juicy Side of Tantra & Tantric Dance | Singles (Stellen Welkom) | Datum volgt

The Erotic Side of Tantra & Tantric Dance. Intensive over de kern van Tantra, aanraking & contact. Laat je geblinddoekt meevoeren op zwoele Body2chill beatz. Diepgaande dag over verbinden & loslaten en waar dat verschil verdwijnt. Speels de ruimte innemend, teder koesterend of vloeibaar passioneel!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tantra Verdiepingdag | Juicy Side of Tantra & Tantric Dance | Singles (Stellen Welkom) | Datum volgt
Tantra Verdiepingdag | Juicy Side of Tantra & Tantric Dance | Singles (Stellen Welkom) | Datum volgt

Tijd & Locatie

Datum volgt

Regio Nijmegen

BODY2CHILL®

LEDENLOGIN | KLIK HIER wanneer je al geboekt hebt voor nog meer info.

.

BESCHIKBARE PLAATSEN: Op dit moment nog plaatsen beschibaar.

Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je e.v.t. ook op onze nieuwsbrief of vul vast het registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten.

.

LOCATIE: Fijne locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Daar krijg je meer info over de exacte locatie, parkeren, betaling, verblijf en voorpret!

TIJD: 'Time is nature's way of preventing everything from happening at once'.

Start 12:30* | Einde 18:00. We beginnen met de lunch.

*Wees bij aanvang 15 min eerder om rustig aan te komen, je eventueel om te kleden en voor inschrijving/ info. Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. We starten met de lunch. Vanaf 18:00 is tijd gereserveerd om algemene info te bieden over de activiteiten van Body2chill® en kan je hierover vragen stellen. Na afloop kunnen deelnemers wanneer zij dat willen contactgegevens uitwisselen.

Sterk je weerstand in nabijheid maar blijf thuis bij Covid gerelateerde klachten. Bij aanvang is er een temperatuurmeting. Voor levensbeschouwelijke organisaties geldt geen QR-Code en geen mondkapjesplicht. Qua behoefte aan afstand of nabijheid geldt voor Tantra standaard dat je ter plekke je eigen intuïtie en gevoel volgt, dus ook nu.

BIJDRAGE: Jouw bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het wordt bezien als een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Waarde Inclusief lunch met soep en broodjes, thee & extra's.

Normaal per persoon: € 90 | Early bird 1 mnd € 80 

Annulering: Annuleringskosten zijn er om ons voortbestaan te waarborgen. Ze zijn redelijk, vormen geen onderwerp van discussie, gelden voor iedereen, in elk geval en ongeacht of er wel of geen wachtlijst is.

- Tot 30 dagen vooraf: Gratis omboeken. Annuleer alléén bij grote overmacht. Wij bouwen op jouw inschrijving.

- Vanaf 30 tot 14 dagen voor aanvang: €35

- Vanaf 14 tot 5 dagen voor aanvang: €45

- Vanaf 5 dagen voor aanvang zijn al onze kosten reeds gemaakt: Altijd 100% *

* Uitgezonderd Covid gerelateerd ziektebeeld/ doktersverklaring. Wanneer wij je in dit geval per direct kunnen omboeken naar een volgende training is dit kosteloos. Anders betaal je alleen reeds ingekocht eten en administratiekosten à €30 per pers.

VOOR: Singles en individuele deelnemers (of koppels welke zich ook met anderen willen verbinden). 

MINDSET: Deze realistische mindset heb je nodig: 'Wat ik dan ook kan ervaren en ontmoeten in deze Tantra cursus; fantastisch of spannend, pijnlijk of extatisch... Uiteindelijk kan ik alleen mijzelf tegenkomen in alle kleurenpracht en tegenstelling die volledig leven te bieden heeft. Daartoe kunnen beperkende/ neurotische gedachten vanuit het hoofd door het team worden afgekapt. Hierdoor kan ik 'in het hier en nu' ter plekke, vanuit contact met mijn eigen lijf, kwetsbaarheid en waarachtigheid aanwezig zijn. Dit doet mij het mysterie, de volle kracht van leven en liefde, mijn zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en creatiepotentie ervaren. Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Ik maak nu de bewuste keuze dit te ervaren en te vieren!'

AANTAL PERS: 18 tot ongeveer 28. Wij hebben daarbij een team van 2 personen.

LEEFTIJD & PROFIEL: Toegankelijk voor alle leeftijden. Aantrekking is uniek en leeftijdsloos en elke leeftijdsfase heeft iets anders te bieden. Laagdrempelig van opbouw en geen Tantra ervaring nodig. Je ontmoet elkaar bij Body2chill® als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, een fit lijf, lichaamsbewustzijn, open houding, fun! en echtheid zijn belangrijker.

BASIS: Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk- en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsprocessen. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiprocessen nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT: Gekleed. Niet seksueel. Gericht op respectvolle geïntegreerde aanraking, afstemming, sensualiteit en flow. Diepgaand. Laagdrempelig. 

TANTRA TRAINERS: Han van Body2chill® bijgestaan door...

BENODIGDHEDEN: Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je fijn voelt en makkelijk kan bewegen, extra t-shirt, trui, waterflesje, handgel, papieren tissues. 

Voor de vrouwen geldt geen nagellak op (tenzij gelnagellak) in verband met strepen op de vloer.

Note: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik ook vooraf géén, of zeker niet te veel, onneutrale deodorant, aftershave of parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis.

  • TANTRA & TANTRIC BLINDFOLD DANCE | BODY2CHILL®

OPENING TO LOVE MEANS OPENING TO LIFE

Hieronder alvast een tipje van de sluier op over deze verdiepende, heerlijke & hartverwarmende Tantra workshop:

'Bring all your inner colors to the light and you will live a colorful life, full of depth & meaning!'

Wanneer je van aanraking, afstemming, vloeiende beweging en passionele dans houdt dan wil je deze Tantra Intensive met o.a. Tantric Dance niet missen. Puur, intiem en warm genieten op heerlijke Body2chill® flow-muziek & beatz! Ga daar waar leiden en volgen in elkaar opgaan, terwijl het meer dan ooit jouw verhaal is dat je beleeft en ter plekke wordt geschreven.

Tantra gaat over: verbinden, loslaten, meeveren, er tegenin hangen én ervoor gaan. Integreer je grenzen en verlangens door goed bij jezelf te blijven en juist daardoor de diepe verbinding te ervaren die je zoekt. Een spiritueel pad waarbij je op speelse wijze je reikwijdte, gewoontes, issues en ideeën over de liefde en erotiek kunt onderzoeken. Tantra & Tantric Dance leiden op diep niveau tot innerlijke vrijheid, balans, zelfacceptatie en een stevige verankering van je vrouwelijke- en mannelijke kanten.

Het klinkt in eerste instantie wellicht tegengesteld maar de blinddoek bij Tantric Dance doet vaak een enorm gevoel van veiligheid, vrijheid en ruimte ervaren. De blinddoek stimuleert je innerlijke rust en intensiveert de gevoeligheid van je andere zintuigen. Ook vergemakkelijkt het om assertief te zijn en goed voor jezelf te zorgen door op een dierlijke eenvoudige en ongelaagde manier assertief te wezen, voor jezelf te zorgen en non-verbaal binnen de dans aan te geven wat je fijn vind en wat niet. Hiervoor is ruime aandacht. Je ontvangt deze dag vele 'tools' om hiermee te spelen. Een reis waarbij ook de diepere lagen van je gevoelswereld zichtbaar en tastbaar omhoog mogen komen wanneer je lieve- en ondeugende kanten vrij samenspelen. 

Bij aanvang leer je de basis-principes van Tantric Dance vanuit de waardevolle basisprincipes van Tibetaanse Tantra bezien, waarna we de verdieping en het samenspel opzoeken. Je kunt al dansende spelen, verrassen en verrast worden. Ervaar het, deel het moment, verrijk jezelf, speel en ontdek, verder hoef je er niets mee. Dat is wat deze dag zo heerlijk en voedend maakt.

We beginnen met een gezamenlijke lunch!

  • PUUR JEZELF - PUUR IN CONTACT

Ook wij geloven dat je voor de verbindende werking van de liefde zoveel mogelijk puur jezelf moet zijn. Dan zal de liefde en jouw levensvuur ook optimaal vrij spel krijgen. Iedereen ziet elkaar bij Body2chill® dus zo echt mogelijk, daar zorgen wij met onze programma's voor. Daarbij besteden wij veel aandacht aan een kwaliteit van aanraking die niet pakkerig of claimend is en werkelijke aanwezig in het contact met respect voor ieders grenzen. Maak dus vooraf geen lijstjes van ideeën, leeftijd, haarkleur of andere voorwaarden maar zet jezelf in en ontmoet die ander zintuigelijk in het hier en nu. Wist je dat in 2019 een stel hun 25 jarige relatie vierde. Ze hebben elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994! Ook dat kan gebeuren.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Blijf na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, nog even om na te kletsen of contactgegevens* uit te wisselen. Ook gaan wij regelmatig nog samen met een groepje wat drinken en eten. Vaak hier. *Nadien verschaffen wij uit privacy-overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.

WELLICHT OOK IETS VOOR JOU

De Tantra Speed Dating, de Tantra ontmoetingsdag of Divine Tantric Kissing voor singles | Zie agenda.

Deel dit evenement

bottom of page