top of page

Tantra Belevingsdag | OPGESCHOVEN naar Zondag 03 mei ivm Corona | Zondag 29 mrt 2020

Een dag om te ervaren wat Tantra bij Body2chill® voor jou kan betekenen. Je kunt deze belevingsdagen op verschillende manieren gebruiken: om kennis te maken met Tantra, om diepgaand te genieten van warmte en geïntegreerde aanraking en om anderen te ontmoeten die ook met diepgang in het leven staan.

Tantra Belevingsdag | OPGESCHOVEN naar Zondag 03 mei ivm Corona | Zondag 29 mrt 2020
Tantra Belevingsdag | OPGESCHOVEN naar Zondag 03 mei ivm Corona | Zondag 29 mrt 2020

.

29 mrt 2020, 13:00 – 18:15

Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28, 6691 HH Gendt, Netherlands

.

  • BESCHIKBAARHEID Vol.

Boek op tijd. Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Deze kan veranderen.

INFO & DEELNAME Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-19:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

PRIJS per persoon € 75 | Early bird 1 mnd € 65 | Inclusief lunch met soep, drinken & sweet retreat. 

Meer korting? Wanneer je naast deze training ook een Tantra weekend boekt krijg je daarop € 25 korting. Maximaal geldig tot 1 dag na de training. 

TRAININGSTIJDEN 13:00* t/m 18:30. 

Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en contante betaling aan de kassa. 

*Er is daar geen pin.

Na afloop is er een mogelijkheid om contactgegevens uit te wisselen. Ook kan je nadien nog gezellig mee naar Zijdewinde om samen te eten. Waaldijk 28 in Bemmel. Op eigen kosten.

VOOR Singles. Geen Tantra ervaring nodig. Lichaamsbewustzijn, open houding en echtheid zijn belangrijker. Aantal deelnemers is minimaal 10, maximaal ongeveer 20. Deze dag kan dus snel vol zitten. Schrijf je ruim tevoren in. Wij willen op ieder kunnen bouwen enm ook de andere deelnemers rekenen hartelijk op jouw komst. Bij boeking ga je een overeenkomst aan. Annuleer dus alleen indien het niet anders kan. Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.      

-

Note: Wanneer je een vorm van autisme hebt of psychose gevoelig bent neem dan contact op want dan passen de Tantragroepstrainingen zoals wij die bieden wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT Gekleed. Gericht op respectvolle geïntegreerde aanraking, afstemming, sensualiteit en flow. Diepgaand. Laagdrempelig.

WAAR, PARKEREN & OV: 'Piramide aan de Waal'. 

Net achter Nijmegen in Gendt (Gelderland): Munnikhofsestraat 28 | 6691 HH      

Prachtige locatie midden in de natuur, langs de dijk in een glazen piramide met licht verspreidende edelsteen in de nok. Er is genoeg gratis parkeerruimte bij het centrum. 

Let op wanneer je met het openbaar vervoer vanuit Arnhem komt, stap dan uit bij de Molenstraat in Gendt (dus niet uitstappen bij de Molenstraat in Angeren).

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® & Winifred.

DIT HEB JE NODIG Trek gemakkelijk zittende kleding aan waarin je je fijn voelt en makkelijk kan bewegen, trui, papieren tissues, flesje water. Bij kans op bui e.v.t. regenjas/ paraplu.

  • TANTRA ONTMOETINGSDAG | OVER DEZE TANTRA WORKSHOP

OPENING TO LOVE MEANS OPENING TO LIFE

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over deze laagdrempelige, interessante, hartverwarmende en dynamische Tantra workshop:    

-

I am the light of my soul. I am beautiful, I am...

-

Een mooie diepgaande Tantra belevingsdag om te ervaren wat Tantra bij Body2chill® voor jouw in je leven kan betekenen. Ook geschikt voor het vinden van gelegenheidspartners of om waardevolle real-time-non-Facebook-Tantra-vrienden te maken. Hoe dan ook: wij bieden je graag een passievolle Tantra middag vol hartstocht, integere geïntegreerde aanraking en flow!

We beginnen na de lunch met 'n kleine stiltewandeling buiten. Daarna binnen in de pyramide.Wanneer we allemaal dezelfde man of vrouw leuk zouden vinden, dan waren we allang uitgestorven. Jij bent uniek. Daar is er maar één van. Dus bloei voluit, volg de energie, deel jezelf en geniet van jouw reis in al haar aspecten. Alleen dat is genoeg! 

  • LIEFDESVERWACHTINGEN | TANTRA DATING

Wanneer wij over het internet struinen dan is het aanbod om anderen te ontmoeten gigantisch. Natuurlijk heeft online dating iets spannends. Toch vragen wij ons af of je daar zo makkelijk vindt wat je zoekt. De chemie van de liefde vraagt naar ons idee om een andere aanpak. Liefde is zintuigelijk, dierlijk, overvalt ons en komt altijd uit een onverwachte hoek waar je niet zoekt. Zoals Rumi zegt 'Wie jij zoekt, zoekt jou ook'.

  • PUUR JEZELF - PUUR IN CONTACT 

Ook wij geloven dat je voor de verbindende werking van de liefde zoveel mogelijk puur jezelf moet zijn. Dan zal de liefde en jouw levensvuur ook optimaal vrij spel krijgen. Iedereen ziet elkaar bij Body2chill® dus zo echt mogelijk, daar zorgen wij met onze programma's voor. Daarbij besteden wij veel aandacht aan een kwaliteit van aanraking die niet pakkerig of claimend is en werkelijke aanwezig in het contact met respect voor ieders grenzen. Maak dus vooraf geen lijstjes van ideeën, leeftijd, haarkleur of andere voorwaarden maar zet jezelf in en ontmoet die ander zintuigelijk in het hier en nu. Wist je dat in 2019 een stel hun 25 jarige relatie vierde. Ze hebben elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994! 

  • OOK BELANGRIJK

Een kleine stiltewandeling langs de dijk vormt onderdeel van het programma. Betracht zelf voorzichtigheid. Met deelname sluit je Body2chill® uit van verantwoordelijkheid. 

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Training & annuleringsvoorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan.

  • INFO & DEELNAME

Gewoon even bellen. Helder, persoonlijk & afgestemd!

Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-19:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

  • WELLICHT OOK IETS VOOR JOU

De Tantra workshop: Divine Tantric Kissing voor singles | Zie onze agenda.

Deel dit evenement

bottom of page