top of page

Middag + Avond | Tantra & Shibari Bondage (Intimate Play) | Stellen & Individueel | Zon 19 april 2020

緊 Shibari is een verbindende, meditatieve, erotische kunstvorm waarbinnen overgave je diepste vrijheid openbaart op het raakvlak tussen binnen en buiten. Een zorgvuldige, liefdevolle en meditatieve beleving voor gever & ontvanger waarbinnen je kleine ik verdwijnt om te versmelten in ruimte en bliss.

Middag + Avond | Tantra & Shibari Bondage (Intimate Play) | Stellen & Individueel | Zon 19 april 2020
Middag + Avond | Tantra & Shibari Bondage (Intimate Play) | Stellen & Individueel | Zon 19 april 2020

.

19 apr 2020, 13:00 – 22:30

Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen, Nederland

.

  • BESCHIKBAARHEID Op dit moment 1 plaats voor een stel vrijgekomen. Verder vol.

Boek op tijd. Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Deze kan nog veranderen.

INFO & DEELNAME Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-19:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

PRIJS Normaal € 140 | Early bird 30 dagen € 130 | Na Tantra jaartraining € 120

Alle prijzen zijn per persoon inclusief gebruik touw, dinerbuffet, thee & extra's in Cordium.

*Wanneer je deze Tantra workshop boekt in combinatie met een Zwarte Tantra retreat dan ontvang je daarop €20 extra korting! 

TIJD 13:00* - 22:30. Vrijblijvend erna nog wat drinken in de buurtkroeg.

*Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en contante betaling aan de kassa. 

Er is daar geen pin. Het avondprogramma kan eventueel een half uur uitlopen.

WAAR De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen | Info over route, parkeren & verblijf. 

VOOR Liefdeskoppels, gelegenheidsstellen en singles die op het intimiteitsvlak én op het erotische gebied verbinding, verdieping, inspiratie of verbreding zoeken. Voor hen die binnen een veilige omgeving in liefde en waarheid willen samenzijn. Warm en helder met de open mogelijkheid tot onderzoek binnen de geborgenheid van elkaar en de groep. Uitdagend en avontuurlijk vanuit een veilige bedding waarbij niets moet. Je hebt de mogelijkheid om jezelf in beide rollen te ervaren.

Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Toegankelijk ook wanneer je onbekend bent met Tantra of Body2chill®. 

Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

MATE VAN INTIMITEIT Onze Zwarte Tantra cursussen staan voor verdieping van intimiteit, sexuele heelheid en hartsverbinding op een diep energetisch niveau in contact met je hele wezen en elkaar. We gaan deze Tantra cursus vooral diep in op het Tantrische verbindende, meditatieve en psychisch interessante aspect van Shibari.

-

Erotisch, verruimend, afgestemd, verassend opwekkend, slow en verbindend. Geen seksuele gemeenschap. Deze Tantra workshop is ontkleed met een slipje aan (*kan e.v.t. uit met inachtneming van de kaders van de hygiene). Tussendoor draag je dan een omslagdoek. Het tevoren maken van duidelijke afspraken/ consent/ kaders maakt onlosmakelijk onderdeel uit van dit spel van vertrouwen. Daarbij kan altijd worden bijgestuurd, of aan de rem worden getrokken, door de ontvanger of worden nagecheckt door de gever. Hiertoe geven wij vooraf instructies, technische handreikingen en spelregels mee. Onze duidelijke kaders bieden veiligheid en ruimte voor spel, techniek, overgave en groei in beide rollen.

TAAL Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® met Anita en Mieke | Support: Marius.

DIT HEB JE NODIG Per pers. Gemakkelijke kleding en lingerie waarin je mooi voelt, flesje water, wollen of fleece)dekentje, handdoek, omslagdoek, groot laken of doek om je eigen toegewijde plek te creëren, papieren tissues, douchegel/ scrub om mee te douchen. 

Tip: Dameslingerie kan je op genoeg plaatsen kopen. Herenlingerie is soms moeilijker te vinden. Zij kunnen bijvoorbeeld hier terecht en hier voor stoere wikkelbroeken.

Wist je: Dat ons Shibari bondagetouw met zorg en aandacht gemaakt is. Het meeste handgeverfd met natuurkleuren en gemaakt van hennep. Deze mooie voedende energie voel je zeker terug als een zuivere natuurlijke energetische beleving voor je huid en geest!

  • BOUND TO BE FREE & LIGHT - INTIMATE PLAY BEYOND I AM

THE TANTRIC WAY OF SHIBARI | BODY2CHILL®

Shibari meets Tantra! 

'This magnificent Black Tantra workshop makes it able to reclaim your life while playing into it because giving and taking are two equal sides of the same shining dynamic of life, love & god.'

-

緊縛 The art of Shibari (Bron: o.a. Wikipedia).

De Japanse schilder Seiu Ito (1882 -1961) wordt gezien als grondlegger van Shibari in haar huidige vorm. Nobuyoshi Araki is een fotograaf die veel foto's heeft gemaakt van vrouwen in Shibari en Kinbaku, waaronder Lady Gaga, waarbij mensen op kunstzinnige en erotische manier met touw worden gebonden. Het binden is belangrijk onderdeel van het spel waar veel tijd en zorg aan wordt besteed. Het is een aan esthetische regels gebonden lichaamsversiering waarbij afstemming, het aangeven van grenzen, innerlijke ruimte, diepe concentratie en jullie speelplezier centraal staan. Macramé op je lijf!

-

Hoe is het om er als gever 200% voor de ander te zijn? Daar waar de ander ophoudt te bestaan omdat hij of zij 200% op jou kan leunen, steunen, bouwen of zelfs hangen. Dit spel van verbinding en verbeelding is voor jou de ultieme meditatie van 200% zorg, aanwezigheid en opmerkzaamheid. Tel daarbij op jouw speels genoegen om te plezieren, te begrenzen, aan te geven en te geven. Precies daar tot waar jij het wilt, op het randje van pijn en genot, volledig in dienst van de ander. Speelplezier op het scherpst van de snede. Daar waar het alles gebeurt en in het niets verdwijnt. Daar sta jij er in jouw volste vertrouwen, kracht en zachtste macht. Wat opent dit in jou... Kan jij deze deur van de gever ingaan? En kan jij de deur van de ontvanger ingaan? Leef voluit, onderzoek en verras jezelf.

-

Waarom moeilijk doen en deze deuren ingaan? Weet dat jouw lokroep naar deze deuren en deze workshop waarschijnlijk niet rationeel maar volledig intuïtief zal zijn: 'Ik voel dat ik hier wat te halen heb, maar ik weet niet precies wat..' Op dit tussengebied tussen ratio & onbewust weten, tussen welopgevoed & dierlijk, tussen passie & geborgenheid beweegt zich deze mooie Tantra workshop. 

-

Eerst wat over energie en polariteit: 'The problem is that we are not comfortable any more being uncomfortable'. Onze illusionaire menselijke neiging te denken dat wij de wereld kunnen controleren haalt ons altijd in. Misschien komen we een heel eind maar vaak ten koste van anderen, de natuur en onszelf. Navigerend op ratio en wilskracht lopen we de werkelijke verbinding en levensrichting van onze spirit en intuïtie mis. Wanneer wij onze geest, structureel en eenzijdig, slechts richten op de gemak en comfort aspecten van 't leven creëren wij als het ware een schijncocon om ons heen waar het volle leven en substantieel geluk dan niet meer bij lijkt te kunnen komen. Wellicht herken je dit? 

-

Wanneer er niets meer 'mag schuren' dan lopen we het werkelijke leven mis en dan gaat het doods en artificial aanvoelen. Onze levensenergie en passie stroomt door ons hart en onze aderen net onder onze huid. Enig schurend ongemak is inherent aan het gevoel dat we voluit leven temidden van alle polariteiten van dat leven en tegelijk mogen ervaren dat wij bij dit 'natuurspectakel' open, volwassen en assertief aanwezig kunnen zijn. Waar wij vroeger als kind afhankelijk waren en, soms traumatisch, nog niet voor onze grenzen en behoeftes konden zorgen kunnen we dat nu wel (leren). Daarom is deze Tantra workshop zo interessant als volwasssen spel vanuit aanwezigheid, zorg en afstemming. En dan hebben we het nog niet eens over al de genotsstofjes die je lijf gaat aanmaken!

-

Cowboytje & Indiaantje wie heeft het niet gespeeld... Take and be taken! Dit dierlijke en intuitieve spel van overgave en overname opent dimensies waarvan je tevoren niet kan weten wat ze met je doen. En dat is misschien nog wel het mooiste! De natuur van de overgave en het genot, deze traditionele cultuur van de knoopkunst en ultieme warme zorg komen samen op een ongekend nieuw en speels level van love & care. Dit zorgdragen van grenzen en afstemming staat minitieus centraal. Vandaag train je jouw eigen vermogen om, als ontvanger en gever, intiem, open en assertief bij je grenzen en mogelijkheden aanwezig te blijven.

-

Meditatief, verrassend & zinnenprikkelend! De verbindende kracht van Shibari als spirituele Tantra beoefening is groot: het geeft zelfvertrouwen, bevrijdt, sterkt je vermogen tot intimiteit, vervult je behoefte om er voor anderen te zijn, heelt kwetsuren en geeft je orgastische beleving vleugels.

 

  • SEX, DE KRACHTIGE OEBRON VAN HET BESTAAN

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een sensitief lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Tantra gebruikt onze innerlijke vrouwelijke- en mannelijke polariteit om het leven te onderzoeken en te vieren. Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex, doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het leven en bestaat alles bij de gratie van polariteit en tegenstelling. Geïntegreerde intimiteit en sexualiteit brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

  • VERBINDEND, OPENEND, WAARACHTIG & PASSIEVOL

Onze Tantra trainingen worden zorgvuldig opgebouwd in goed contact met jezelf, je grenzen en voorkeuren. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in 't begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden.

Klik hier Voor meer info over Tantra. Deze training behoort tot de Zwarte Tantra.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community. Wij bieden daarom de mogelijkheid om 's avonds na afloop, wanneer jullie beide de luxe van tijd hebben, mee te gaan naar de huiskamerkroeg vlakbij. Daar kan je gezellig nakletsen, wat drinken en waardevolle contacten verdiepen.

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Training & annuleringsvoorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan.

  • INFO & DEELNAME

Gewoon even bellen. Helder, persoonlijk & afgestemd!

Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-19:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

Deel dit evenement

bottom of page