top of page

Dive Deep, Kali | Witte Tantra Weekend Retraite Incl diner, ontbijt, lunch | Koppels & Singles | 08 + 09 okt 2022

Duik diep. Breng de godin Kali in jou tot leven en ontsluier je puurste liefde. Ontdek je verborgen potenties, kracht en de extatische energie van haar rituelen. Ze nodigt je uit om je licht te laten schijnen onder de schaduw van wat jij misschien je donkere kant noemt. Zeer bevrijdende initiaties!

Dive Deep, Kali | Witte Tantra Weekend Retraite Incl diner, ontbijt, lunch | Koppels & Singles | 08 + 09 okt 2022
Dive Deep, Kali | Witte Tantra Weekend Retraite Incl diner, ontbijt, lunch | Koppels & Singles | 08 + 09 okt 2022

.

08 okt 2022, 12:30 – 09 okt 2022, 18:00

Regio Nijmegen

.

LEDENLOGIN | KLIK HIER na boeking voor nog meer info. 

>BESCHIKBARE PLAATSEN: Op dit moment nog plaatsen beschikbaar.

Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast.

Blijf ook op de hoogte van beschikbare plaatsen via de nieuwsbrief.

Zet jezelf alleen op de wachtlijst wanneer je het ook werkelijk vrij kunt houden. Dan doen wij ons best voor jou.

BOEKING EN INFO: klik hier.

LOCATIE: Zeer mooie locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Vul deze hier in voor info over de exacte locatie, parkeren, (restant)betaling, benodigdheden en verblijf. Lukt het niet om in te loggen? Neem op tijd telefonisch contact op. Veel voorpret!

'Time is nature's way of preventing everything from happening at once!'

TIJDEN: Zaterdag 12:30 tot ongeveer 23:00 en zondag 9:30 tot 18:00

Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. Het is bij ons gezellig. Vertrek ruimschoots op tijd om rustig aan te komen, een parkeerplek te vinden, voor inschrijving/ betaling en eventueel om te kleden. De ontvangst is met thee en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt. We starten regelmatig met een beginritueel. Later komen stoort de groepsdynamiek. Beide dagen vormen procesmatig één geheel, het is niet mogelijk om 1 dag los te volgen.

BIJDRAGE: Naast jouw inbreng zoals kwetsbaarheid, aanwezigheid en openheid wordt een geldelijke bijdrage gevraagd. Deze bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het is een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Waarde per persoon: € 310 | Early bird 1 mnd € 300 | Ex-jaartr € 280 | Annuleringsregeling

Inclusief: Heerlijk uitgebreid diner, ontbijt en lunch van onze cateraar, vele extra's te smikkelen en drinken. Indien gewenst eenvoudige slaapplek inclusief.

  • Overnachten: Slapen is kosteloos. Geef dit als wens aan bij boeking. Wij hebben goede matrassen voor op de vloer in de ruimtes. Beddengoed neem je zelf mee. Er zijn geen douches. Wij bieden ons befaamde tantrische wasritueel aan, een zinnelijk avontuur met water, schoonheid & dans! Omdat de ruimte beperkt is, vragen wij deelnemers uit de regio om thuis te overnachten. Ook als je behoefte hebt aan een rustige reset tussen de twee retraitedagen, wilt douchen, een slechte slaper of notoire snurker bent, dan is een B&B, Airbnb of hotel een beter idee. Leuke verblijftips:​ Tip 1, Tip 2, Tip 3, Tip 4, Tip 5.
  • Rond 23:00 is het avondprogramma zaterdag afgelopen. Belangrijk: Wees zondagochtend om 9:30 terug voor de dagopening als onderdeel van het groepsproces en het overheerlijke ontbijt van onze cateraar!
  • Campers: Zet deze bijvoorbeeld in de buurt van het Kops Plateau of richting Berg & Dal. Er zijn daar ook campings. Zet je camper, als je in het wild slaapt, niet in de wijk, nabij- of voor het pand.

TAAL: Nederlands. Eventuele vertaling naar het Engels wanneer nodig voor buitenlandse bezoekers.

TANTRA TRAINERS: Han Sapundra (NL) & Anne Eva (BE). Support team aanwezig om 10:30: Iris & Bear (NL).

VOOR WIE: Openbaar toegankelijk voor stellen en singles. Je hebt als single geen partner nodig. Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles wisselen. Maak als koppel geen afspraken. We vragen de openheid aan iedere deelnemer om ter plekke, op ieder moment weer, gewoon te voelen en te ervaren wat voor jou/ jullie klopt en wanneer jullie naar elkaar toetrekken. Laagdrempelig van opbouw, ook wanneer je onbekend bent met Tantra, boeddhisme of Body2chill®.

Wil je een gelegenheidskoppel zijn? Schrijf je dan beide in als individuele deelnemer. Tijdens de training kan je elkaar opzoeken wanneer de energie tussen jullie naar elkaar toe trekt.

AANTAL PERS: We zetten in op ongeveer 30. Daarbij staat een team van ongeveer 4 pers. voor jullie klaar. Ook de studenten van de jaaropleiding zijn deelgenoot van de groep.

LEEFTIJD & PROFIEL: Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke levensfase biedt iets anders. Je ontmoet elkaar bij ons als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, lichaamsbewustzijn, een open houding, plezier en echtheid zijn belangrijker.

MINDSET: 'Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Die verantwoordelijkheid kan ik dragen. Wat ik ook ervaar: spannend, heerlijk, moeilijk of extatisch... ik blijf voelend aanwezig. Uiteindelijk kan ik alleen mijzelf dieper ontmoeten binnen alle facetten die het mysterie van het leven te bieden heeft. Ik weet dat ik naast nieuwe ervaringen en tijdloosheid ook mijn weerstand kan tegenkomen. Indien beperkende, neurotische of (zelf)destructieve gedachten vanuit mijn hoofd of egoconstructie een situatie verbaal willen blijven beheersen, kan ik gebruik maken van de sturing van het team. Zij zijn er om mij veilig in het hier en nu, in mijn lijf en bij mijn gevoel te helpen. Hierdoor kan ik kwetsbaar deelgenoot zijn binnen de groep en uitgroeien tot de beste versie van mijzelf. Ik kies voor overgave en wil het leven in al haar grootsheid ervaren en vieren!'

BASIS: Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsproces. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie, contact met je lijf en inzicht in groeiproces nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van ASS hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT: Heelheid, je oerkracht en je mogelijkheid om het donker naar het licht te brengen vormen bij deze Tantra cursus het speelveld waarbinnen je je lijf en geest onderzoekt. Je onderbuik staat centraal op het raakvlak tussen Witte- en Zwarte Tantra. Zorgvuldige opbouw. Geen seksuele vereniging (=Lingam in Yoni). Een gedegen versteviging van je innerlijke kracht, het contact met je lijf, je dierlijke natuur,  je grenzen en emotionele binnenwereld. In de basis gericht op bewustzijnsverbreding, geïntegreerde aanraking, empowerment en flow. Sommige onderdelen kunnen ontkleed zijn. Dit is fijn bij aanraking en massage, tegelijk geef je je hierbij als mens bloot. Dat is waar het bij Tantra in de kern over gaat. Tussendoor draag je dan een omslagdoek. Het voelend, in je kracht, aanwezig blijven en luisteren naar de taal van je eigen lijf is jouw uitgangspunt in ieder contact. 

BENODIGDHEDEN: Dit neem je mee per persoon. Verder: een flesje water, tandenborstel & tandpasta, 1 grote badhanddoek en 2 gewone handdoeken (alles liefst in effen kleur), 1 omslagdoek (hamamdoek/ sarong/ pareo). *Deze koop je bijvoorbeeld hier voor vrouwen en hier voor mannen.

Indien je blijft slapen: Matrasovertrek maat 1,40 x 2 meter. Slaapzak of dekbed, kussensloop (kussen is aanwezig), e.vt. oordopjes en oogmasker. 

LET OP: Doe je slaapspullen om reden van beperkte plek in een aparte tas, los van je gewone benodigdheden. Deze worden tot de avond elders opgeslagen. Neem qua gewone benodigdheden/ kleding ook niet teveel mee.

Over onze matrassen: Wij hebben 2-persoons kwaliteitsmatrassen. Dat we alleen 2-persoonsmatrassen hebben is een bewuste keuze van ons. Als individuele deelnemer kan je de energie volgen, ter plekke voelen wat je daarmee wilt en bijvoorbeeld een 'slaap-maatje' vinden. Slaap elders of neem een campingmatje mee als je zeker alleen wilt slapen (niets groots). Regelmatig zijn er ook matrassen over omdat niet iedereen blijft slapen.

KLEDING: Gemakkelijke kleding en lingerie waarin je jezelf mooi voelt en vrij in kan bewegen. Alles zacht, dus geen BH met vulling of beugels. Geen BH kan natuurlijk ook. Vrijblijvende tip: knip de labels uit je lingerie. We zien soms zo'n mooie lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje bovenuit, zonde toch?

Over parfum & nagellak: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele natuurlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik géén aftershave, onneutrale deo of parfums anders dan eventueel zeer licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis. Nagels: doe ook geen nagellak op (tenzij uv gelnagellak) i.v.m. strepen op de dure houten vloer.

  • DIVE DEEP, KALI | TANTRA WEEKEND RETREAT

ONTSLUIER JE PUURSTE LIEFDE

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over dit hartstochtelijke, bevrijdende en speelse oer-weekend:

Duik diep! Voel je herboren, als een vis onder water, in je eigen gevoelswereld. Ervaar de diepere gronden van absolute liefde. Ontdek de wellicht onverwachte dierlijke kracht, liefde en wijsheid onder je woede en rechtvaardigheidsgevoel. Reis mee naar de wortels van onze erotische levensenergie, gelegen in je eigen onderbuik.

Waarachtig, dierlijk, aardend, intiem en bevrijdend weekend met effect op alle gebieden van je leven. Een clean-up en reset voor je lichaam en je geest, helemaal in deze tijden van transformatie waarin alles zichtbaar wordt en boven water wil komen.

Kali transformatiekracht: Boosheid, frustratie, rechtvaardigheidsgevoel en onmacht horen bij jou en bij het leven. Deze innerlijke krachten vormen geen enkel probleem, tenzij wij ze wegdrukken. Dan worden we ziek of 'zuur', verdort onze passie, 'lopen anderen over ons heen' of voelen we onszelf 'op de handrem lopen'.

Tijdens deze Tantra cursus ervaar je van top tot teen en met huid en haar, hoe deze innerlijke krachten juist de deur vormen naar kracht, vrede, wijsheid, zelfzorg en compassie naar anderen. Tantrische handreikingen laten ons zien hoe we telkens weer gezond door 'die deur van gebolde energie' heen kunnen stappen, zonder verdeeldheid in je hoofd, schuldgevoel of schade aan jezelf, geliefden en anderen.

Het is  belangrijk te weten hoe we onze onderbuikgevoelens kunnen verteren en transformeren. Hier bevindt zich namelijk de bron onze Kundalini levensenergie en seksualiteit. Stroomt het hier, dan kan het ook in je hart stromen, kan je rusten in je hoofd en en kan je de veiligheid halen uit 'je zijn'. Dit straalt uit naar anderen. Wij zijn tenslotte dieren. Anderen zullen minder aan je grenzen kloppen en zich in jouw nabijheid veilig en sensueel en erotisch aangetrokken voelen omdat jij veilig geworteld bent en in jouw mannelijke stevige kracht én tegelijk in jouw vrouwelijke zachte kracht. Welkom bij Tantra!

Jouw eigen innerlijke vrede en passie vormen het fundament van geluk, wijsheid en van intimiteit en seksualiteit.

Dit ontwapenende Tantra weekend kent minimaal twee traditionele initiaties, waaronder de helende Kali initiatie welke gevoelens van boosheid, frustratie en onrecht transformeert naar flow en diepgaande intimiteit. Krachtige initiaties welke in je leven zullen doorwerken. Nadien voel je je herboren met een heldere geest, passioneel hart en warm bekken.

Welkom bij Body2chill®: Je liefdesleven zal floreren en verdiepen, je warme hart zal kleurrijk glanzen en dieper gaan (aan)kloppen. Als stel of individuele deelnemer zal je bij ons gelijkgestemde anderen ontmoeten waarbij echtheid, groei, gezelligheid, sensitiviteit en waarachtigheid centraal staan.

  • ALGEMENE INFO TANTRA

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het bestaan en bestaat alles bij de gratie van polariteit. Geïntegreerde intimiteit bevrijdt, geeft levenslust, brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

Tantra: de levenskunst van intimiteit & geluk is een spiritueel én lichamelijk pad. Tantra betekent de tijd nemen. Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, aandachtig, juicy en extatisch. Het verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in liefde, relatie, opvoeding en werk. Ook vergroot Tantra je gevoelswereld, het stopt piekeren en versterkt je schoonheid van binnenuit. De stap om met een Tantra cursus of workshop te beginnen, kan spannend voelen en zal grote invloed hebben op je leven. Een investering in liefde, waarachtigheid en geluk.

Al onze Tantra workshops en Tantra massage cursussen worden zorgvuldig opgebouwd. Wij houden deelnemers dicht bij zichzelf en goed in hun lijf. Dat is ons werk. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden. Klik hier voor meer info over Tantra trainingen.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Blijf na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, nog even om na te kletsen of contactgegevens* uit te wisselen. Ook gaan wij regelmatig nog samen met een groepje wat drinken en eten. Vaak hier. *Nadien verschaffen wij uit privacy-overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is we je deelname definitief kunnen maken.

Deel dit evenement

bottom of page