top of page

Avond + Ochtend | Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan voor Liefdeskoppels | Witte Tantra | Vrij 08 + Zat 09 mei 2020

Welkom bij deze exclusieve verbindende liefdesactiviteit. The Night of Higher Love is een vast concept voor 'n heerlijke sensuele avond & massage ochtend! Magisch programma met ruimte voor relatieverdieping, verbreding en spel, in een veilige omgeving binnen jullie eigen grenzen. Inclusief ontbijt!

Avond + Ochtend | Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan voor Liefdeskoppels | Witte Tantra | Vrij 08 + Zat 09 mei 2020
Avond + Ochtend | Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan voor Liefdeskoppels | Witte Tantra | Vrij 08 + Zat 09 mei 2020

.

08 mei 2020, 19:30 – 09 mei 2020, 13:00

Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen, Nederland

.

  • BESCHIKBAARHEID Op dit moment nog vrije plaatsen beschikbaar. 

Boek op tijd. Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Deze kan veranderen.

INFO & DEELNAME Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-19:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

PRIJS per persoon € 125 | Early bird 1 mnd € 115 | Overnachten mogelijk € 15

Alle prijzen p.pers. inclusief ontbijt, bubbels bij aankomst, gebruik maskers & Sabai massageolie.

TIJDEN & BETALING Avond: 19:30* tot ongeveer 23:30 & Ochtend: 9:30 tot 13:00

Slaap je zaterdagnacht elders? Ben dan 's ochtends om 9:30 weer terug voor de gezamenlijke start met de groep en 't ontbijt.

Er is daar geen pin.

Slapen kan bij ons of elders, dan graag ochtends 9:30 terug voor gezamenlijke start & ontbijt.

Beide dagen vormen een geheel. Het is niet mogelijk om één van de dagen los te volgen.

WAAR De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen | Info over route, parkeren & verblijf. 

VOOR Liefdes & gelegenheidskoppels die zich vrij voelen om in een veilige omgeving in liefde en waarheid samen te zijn en voort te bouwen op het gebied van hun emotioneel en sensueel welzijn. Stijlvol & sfeervol met mogelijkheid tot speels en warm onderzoek.

MATE VAN INTIMITEIT Witte Tantra met een ondeugend randje omdat er uitwisseling kan plaatsvinden met anderen. Niet gericht op specifiek seksuele stimulans of seksuele vereniging. Accent op afstemming, geïntegreerde aanraking, beleving van erotiek en flow, waarbij niets moet. De dresscode bij aanvang is lingerie. Je bent later op deze avond, na het openingsritueel, vrij om je kleding uit te trekken bij aanraking of massage.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® en Natasha (ES) | Support: Barry & Iris

DIT HEB JE NODIG Per persoon & voorpret: Lingerie waarin je je mooi, erotisch of ondeugend voelt en vooral jezelf. Verder flesje water, 1 handdoek en een badlaken om op te liggen, omslagdoek, papieren tissues & toiletartikelen. Indien je blijft slapen: slaapzak of dekbed en hoeslaken + kussensloop. Prachtige Venetiaanse maskers zijn reeds aanwezig.

Geur is essentieel onderdeel van de subtiele onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik, ook vooraf, géén onneutrale deodorant, aftershave en parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis.

Tip: Dameslingerie kan je op genoeg plaatsen kopen. Herenlingerie is soms moeilijker te vinden. Zij kunnen bijvoorbeeld hier terecht en hier voor stoere wikkelbroeken.

  • OVER DEZE TANTRA ACTIVITEIT | Deze liefdesnacht is er 3 tot 4 x per jaar.

EROTIC NIGHT OF HIGER LOVE • Erotisch uitgaan voor liefdeskoppels

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over deze openende, relatie verbredende & relatie voedende Tantra workshop:

-

'Wie ben jij achter het masker? 

Wanneer jij helemaal jezelf zou zijn? 

Ben je er dan nog? 

Zouden jullie er beide dan nog zijn?'

-

The Night of Higher Love is een vast concept. Dan weer spannend en ondeugend achter je Venetiaanse masker, dan weer met open vizier samen drijvend voorbij tijd en ruimte in overgave en flow. Niet té braaf, ook niet te 'swingend'. Met ruimte voor procesverwerking en inzicht om elk avontuur te integreren. De dresscode bij aanvang is lingerie. Je bent later op de avond, na het openingsritueel, vrij om kleding uit te trekken bij aanraking of massage. 

-

Het avondprogramma biedt onder meer een love lounge vooraf gegaan door een instructie en voorbereiding over de kwaliteit van aanraking. Daarna is het karakter van deze avond meer een activiteit dan training. Ochtends heerlijk ontbijt en een meerhanden koppelmassage, met de bijpassende voorbereiding om voluit te genieten van geïntegreerde aanraking en flow.

-

Zet jezelf in beweging. Spreid samen je vleugels. Open al je zintuigen. Leef, speel, dans, wees verleidelijk of afwijzend, jaloers, bang, behoedzaam of verlangend maar laat zien wie jij bent. Voor- en achter je masker! Durf ja en durf nee te zeggen. Laat je verrassen. Verrijk je relatie van binnen en van buiten. Blijf samen in verbinding en leg verbindingen. Ontdek het geheim van een verbonden, intieme, spannende én voedende relatie. Bij aankomst een glas bubbels!

-

'In the end it's all about the courage to fully say yes to life & love before you die'.

  • DE SPEELRUIMTE OM SAMEN SPANNEND TE BLIJVEN

Speelruimte voor relatieverdieping en verbreding. In een veilige respectvolle omgeving. Hierbij staat jullie samenzijn te midden van andere stellen centraal. Tijdens het eerste rituele deel van de avond draag je een Venetiaans masker. Deze kies je bij ons uit. 

  • IN HET KLOOSTER BELAND?

Hoe speciaal en uniek je partner ook voor je is. Stel dat je partner er niet was geweest, was jij dan in het klooster beland? Wij zijn kuddedieren. Wij kunnen aantrekkingskracht voor meerdere mensen ervaren. Dat had je al ontdekt. Het enige wat onze natuurlijke flow en gevoelens voor anderen in de weg staat is wellicht onze angst om te verliezen. Maar bang kwijt te raken, raken we onszelf kwijt. En daarmee elkaar. Kan het anders?

  • EROTISCH UITGAAN?

Misschien kom je in jullie onderzoek en oriëntatie bij een parenclub uit of bij een erotische danceparty. Er is niets mis mee om dat eens uit te proberen. Je zult hier waarschijnlijk echter niet de diepere vervulling, hartsverbinding en ware rust voor intergratie van processen ervaren welke jullie misschien zoeken. Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van ontplooiingsprocessen binnen partnerrelaties. Wij vragen jullie dan ook om open te staan voor coaching wanneer je mocht vastlopen. 

  • SAMEN OP AVONTUUR

Intimiteit met anderen zonder verdiepende verbinding en de integratie van jullie eigen liefdesband zal op den duur hol voelen. Juist de primaire verbinding, het behouden van het hartscontact binnen jullie relatie, realiteitszin, communicatie samen en het ervaren van ieders mogelijkheden staan bij deze Tantra training centraal en boven elk avontuur. 

  • INTIMITEIT, VERDIEPING & VEILIGHEID

In het kader van de hygiëne en veiligheid graag je slip aanhouden bij contact met het bekken bij andere personen dan je eigen partner. Respect voor grenzen verbaal of non-verbaal. Kussen kan in afstemming en wanneer dit voor iedere betrokkene goed voelt. Wij houden vanuit Body2chill® geen pleidooi voor open of gesloten relaties. Het leven is ook niet open of gesloten en ieder moment is anders voor jezelf en jullie beide. Tantra is een spirituele en lichamelijke weg. De levenskunst om samen te blijven met wat er is. 

Klik hier Voor meer info over Tantra. Deze training behoort tot de Witte Tantra.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community. Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Ga 's avonds en/ of 's middags na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, mee naar de huiskamerkroeg vlakbij. Daar kunnen jullie nog gezellig nakletsen, wat drinken of wat eten en mooie contacten verdiepen.

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Training & annuleringsvoorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan.

  • INFO & DEELNAME

Gewoon even bellen. Helder, persoonlijk & afgestemd!

Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-19:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

Deel dit evenement

bottom of page