Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De stem van mijn hart – Heartbeat, eros & desire | Witte Tantra startpagina | Stellen & individueel | 25 + 26 mei 2019

25 mei 13:00 - 26 mei 18:00

Tantra-passion-disire

Tantra Startpagina | Weekend training Body2chill®.

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden

Ikoon-boekingTantra startpagina voor koppels & singles.

BESCHIKBAARHEID

>> Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. <<

Wij proberen afgestemde, dynamische groepen te maken met een mooie m/v verhouding en verhouding stellen en singles. Het kan zijn dat je op de wachtlijst komt. Boek ruim op tijd je weekend of kijk hier regelmatig of er een plek is vrijgekomen.

DATA

Zaterdag 25 + zondag 26 mei 2019.

TIJD

Zaterdag 13:00 t/m zondag 18:00.  We beginnen stipt, dus graag 10 minuten vooraf aanwezig.

Zaterdagavond gaat deze Tantra cursus, afhankelijk van het programma, door tot ongeveer 22:30. Mocht je niet overnachten dan graag zondagochtend om 9:30 weer aanwezig/ mee ontbijten om in de groepssfeer te blijven.

VOOR WIE

Witte Tantra voor singles en stellen. Stellen kunnen indien gewenst intiemere oefeningen samen met hun eigen partner doen, singles kunnen wisselen. Als single heb je voor deze cursus geen gelegenheidspartner nodig. Een weekend biedt een perfecte mogelijkheid om op een diepgaande manier anderen te ontmoeten. 

PRIJS per pers.

Prijzen zijn per pers, incl. heerlijk diner, ontbijt, lunch & drinken in Cordium. De normale prijs voor deze exquisite Tantra training is € 235, met 1 maand vroegboekkorting € 220 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 210 | Indien je wilt overnachten kost dit slechts € 15 | * Dit weekend vormt één geheel. Het is niet mogelijk om een dag los te volgen.

BENODIGDHEDEN

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, extra t-shirt en sokken, kleine handdoek plus groot badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken, toiletartikelen. Wanneer je blijft slapen een slaapzak/ lakenzak en kussensloop.

 

LijnBoven Tantra

BOEKING & INFO

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 

LEES OOK DIT

Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je/ jullie alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en je hart thuisbrengt!

LijnOnder Tantra

Rozen blad Tantra

Inhoud training

Tantra Startpagina | Tantra training voor koppels & singles

LijnBoven Tantra

DE STEM VAN MIJN HART

lijn-tantra-klein

Tantra-passion-disire

‘Wanneer het stil is, hoor ik mijn innerlijke stem; mijn kern. Deze laat mij weten dat er meer is. Meer verlangen tot verbinding, meer te ontdekken en meer om trouw aan te zijn. Meer innerlijke rust, meer van mijn ritme, kracht, plezier, liefde, erotiek en vreugde. Meer van mijn kwetsbare kracht voor jou en jouw kracht en kwetsbaarheid voor mij. Ik volg hartstochtelijk mijn passie en waarheid. Ik leef voluit!’ 

Eenheidsteken

Passievol | diepgaand | extatisch | waarachtig

LijnOnder Tantra

EenheidstekenGoud HEARTBEAT, EROS & DESIRE | BODY2CHILL®

De kunst van het genieten. Boor de diepste lagen van je hart aan in dit hartverwarmende spannende Tantra weekend. Organiseer waar je ten diepste naar verlangt. Pel jezelf af en laat je zien in kwetsbaarheid en kracht. Bevrijd van beperkende patronen en meningen van anderen die niet bij je passen, kom je bij je ultieme vrijheid, extatische liefde, hartstocht, dromen en eigenheid. Een weekend om je hart vleugels te geven, te onderzoeken, aan te raken en aangeraakt te worden. Geniet van het unieke van jouw warme hart tot in elke cel van je wezen!

EenheidstekenGoud WITTE TANTRA THEMA WEEKEND

Wij bieden Witte- Rode- en Zwarte Tantra. Dit weekend behoort tot onze Witte Tantra. Concreet wil dat zeggen dat dit Tantra weekend niet gericht is op seksuele vereniging, wel openend, diepgaand, sensueel, erotisch en verfijnd. 

EenheidstekenGoud DE LIEFDE LATEN STROMEN

Een weekend om thuis te komen en de liefde te laten stromen. Je liefdesleven zal verfrissen en verdiepen, en als single of paar, kan je gelijkgezinde andere singles of paren ontmoeten waarvoor diepgang, groei en oprecht contact centraal staan. Een training met grote invloed op de basis, waar vanuit je leven én liefde ervaart. Een clean-up voor lichaam & geest.

EenheidstekenGoud TANTRA | DE NATUURLIJKE WEG

Tantra spiegelt het leven en is in principe een levenswijze. Het leert je om authentiek en dichtbij jezelf en je diepere verlangens te leven, in eerlijke en spontane verbinding met anderen vanuit respect voor ieders grenzen en eigenheid. Deze levenswijze train je -in de praktijk- tijdens onze weekenden.

EenheidstekenGoud SENSUEEL & DIEPGAAND

De Witte- en Zwarte Tantra weekenden vormen samen procesmatig het meest spannende en sensuele wat wij te bieden hebben wanneer je erotiek diepgaand, in de kern, wilt ervaren en voor optimale levenskwaliteit gaat. Onze Witte- en Zwarte Tantra weekenden zullen ook meer beleving en ondergrond bieden aan je seksualiteit wanneer je aan Rode Tantra activiteiten deelneemt. Rode- en Witte- of Zwarte Tantra bijten elkaar niet. Ze versterken elkaar.

Tantra Startpagina voor koppels en singles

Binnen elk thema komt een ander deel van je avontuurlijke binnenwereld aan bod waardoor je steeds weer nieuwe lagen binnen jezelf en/ of je relatie ontdekt. Laagdrempelig van opbouw. Sommige onderdelen kunnen ontkleed zijn. Dit is praktisch bij aanraking en massage, tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot en dat is waar het bij Tantra om gaat. Tussendoor draag je dan een omslagdoek.

Tantra Startpagina | Tantra training voor koppels & singles


Locatie | Trainers | Overige info

Tantra Startpagina | Tantra training voor koppels & singles

ADRES

Cordium | De Ruyterstraat 65,  Nijmegen  6512GB Nederland | Telefoon: +31(0)628038175 | Wij zitten in de grote groepsruimte beneden | parkeren & route

Bij aankomst aanbellen bij ‘Foyer’. Binnen word je welkom geheten en de weg gewezen. Daarna de trap op voor een kop thee in de Foyer.

TRAINERS & SUPPORT

Han & Marita | Praktische assistentie en support: Petra en Cris | Info over trainers & de rol van assistenten | klik hier

OVERIGE INFO

Meest uitgebreide info over deze activiteit | klik hier

Tantra Startpagina | Tantra training voor koppels & singles


Voorwaarden

Tantra Startpagina | Tantra training voor koppels & singles

BETALINGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN BODY2CHILL®

Bij boeking van deze Tantra training, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang, goede (mond)hygiëne en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Tantra geeft je op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een ‘natural high’, exact passend bij jou en de situatie, gebruik daarom geen middelen als partydrugs voorafgaand aan- of tijdens onze activiteiten.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden. 

♦ Tantra Startpagina | Tantra training voor koppels & singles

Ik ben mij bewust dat dit weekend Tantra voor koppels & singles onder andere respectvolle aanraking van het lichaam bevat. Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze dag workshop Tantra neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en ik blijf zelf verantwoordelijk.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om dit weekend Tantra voor koppels & singles te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij dit mooie Tantra weekend | Enjoy!

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf.

Tantra Startpagina | Tantra training voor koppels & singles


Sociale media

Tantra startpagina voor koppels en singles

Twitter-Body2chillBody2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

 

 

 

Gegevens

Begin:
25 mei 13:00
Einde:
26 mei 18:00
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,