Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Erotische Tantra Yoga: Unfold your orgasmic energy! – Tantra massage | Het meervoudig orgasme | Zon 25 feb 2018

25 februari 2018 13:00 - 18:00

Meervoudig-orgasme-tantra

Erotische massage voor stellen | Het meervoudig orgasme

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden

BESCHIKBAARHEID

>> Op dit moment nog plek. <<

Het kan zijn dat jullie op de wachtlijst komen. Boek ruim op tijd of kijk hier regelmatig of er een plek is vrijgekomen.

DATA

Zondag 25 feb 2018

TIJD

13:00 t/m 18:00. We beginnen stipt. Graag 10 minuten vooraf aanwezig.

VOOR WIE  

Intimiteit verdieping voor stellen en gelegenheidsparen die zich vrij genoeg voelen om binnen een veilige- en speelse omgeving in liefde en waarheid samen te zijn en voort te bouwen op het gebied van emotioneel- en seksueel welzijn. Met eigen partner op jullie eigen plek. Geen seksuele uitwisseling met andere stellen.

Een gemiddeld goede gezondheid en enig lichaamsbewustzijn is noodzakelijk. Ervaring met b.v. Tantra, Yoga, meditatie is prettig maar zeker niet noodzakelijk.

*Mocht jij, of je partner, het moeilijk vinden om überhaupt een orgasme te ervaren, dan is deze workshop ook geschikt. Je leert diep en geaard in contact te komen met je lijf en adem, waarbij je jouw aandacht dan eerst op het piek orgasme kan richten.

PRIJS per pers.

De normale prijs is per persoon € 100, met 1 maand vroegboekkorting € 90 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 80 | Incl. drinken en wat lekkers.

BENODIGDHEDEN

Neem je eigen omslagdoek/ fleece-dekentje mee. Deze kan je bij intiemere massage ook gebruiken om wat te bedekken wanneer je je daar fijn bij voelt. Verder: je eigen massage olie en glijmiddel*, flesje water, 1 groot badlaken om op te liggen, 2 kleinere handdoeken en tissues. *Aanrader: onze heerlijke Sabai massage olie is aan de kassa te koop voor € 7 en kan zowel voor de massage als voor de intieme zone worden gebruikt.

 

LijnBoven Tantra

 BOEKING & INFO

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 

LEES OOK DIT

Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je/ jullie alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en je hart thuisbrengt!

LijnOnder Tantra

Rozen blad Tantra


Inhoud training

LijnBoven Tantra

EROTISCHE MASSAGE WORKSHOP

Meervoudig-orgasme-tantra

HET MEERVOUDIG ORGASME

Ontvouw je orgastische lichaam. Vandaag het Meervoudig orgasme, ook wel het Multi orgasme genoemd. Er hangt taboe en mysterie rondom Tantra en het orgasme. Het is tegelijk waarschijnlijk het fijnste, meest spannende, bevrijdende en regulerende gevoel dat je kent. Er is veel te doen rondom dit zo heimelijk gewaardeerde fenomeen als het orgasme. Onderzoek en speel er vrij mee tijdens deze erotische massage workshop! Van de oude Taoïstische geheimen van de Tao of sex zoals het meervoudig orgasme, tot de Tibetaanse technieken van ademhalingsversmelting waarbij je samen met je partner je orgastisch samenzijn, wervel voor wervel, tot kosmische hoogte kan brengen!

-Een geïntegreerd orgasme is gezond voor lichaam en geest-

En.. het is altijd anders, ook wanneer je tot nu toe gemakkelijk of misschien wel juist moeilijk een orgasme ervaart. Tantra yoga biedt met haar kennis van het lichaam, energiestroming en intimiteitsopbouw vele handvatten om samen met je partner jullie orgastische lichamen bewust en aandachtig verder te verkennen en jullie te laten verrassen.

spiraal-meervoudig-orgasme-tantra

LijnOnder Tantra

EenheidstekenGoud HEERLIJK, ONTSPANNEND, REGULEREND & BEVRIJDEND…

Orgastische Tantra yoga is een wijze om met jezelf en met je partner tot diepe verbinding en verfijnde afstemming te komen. Vervullend, energiek, emotie regulerend en bevrijdend. Orgastische Tantra yoga werkt met stimulerende en gerichte intieme massage, adem- en energie oefeningen, uitleg van orgastische- en energetisch verbindende technieken. Deze verfijnde dag helpt jullie diep in je lijf en verbreedt je vermogen om lichamelijke, orgastische sensaties te voelen en te delen. Met eigen partner op jullie eigen plek. Geen seksuele uitwisseling met andere stellen.

EenheidstekenGoud RODE TANTRA MASSAGE

Rode Tantra staat voor spirituele- en seksuele verdieping. Je kunt samen met je eigen partner, binnen het afgegrensde kader van de oefening, tot seksuele vereniging of directe stimulering komen. Niets moet. Je gaat spelenderwijs samen op onderzoek. Je kunt zelf kijken hoever je wilt gaan en wat voor jullie op dat moment past. Tijdens intiemere massages kun je een omslagdoek gebruiken om je wat te bedekken wanneer dat prettig voor je voelt.

EenheidstekenGoud HET GAAT BIJ ORGASTISCHE TANTRA MASSAGE OM DE TOTALE LICHAAMSBELEVING

Explosief overspoelend of zoet sluimerend. Centraal bij het meervoudig orgasme staat de verspreiding van je vitale energie, als een kettingreactie, over het hele lichaam zonder verlies van energie. Dit kent geen vaste vorm of moeten…geen vasthouden of loslaten, maar gewoon optimaal samenzijn met je lichaam. Misschien meer dan ooit daarin samenkomen. Vrouwen kunnen hun multi-orgastisch vermogen uitbreiden. Ook mannen kunnen met deze technieken de beleving van het orgasme verlengen, over het lichaam verspreiden en verhevigen.

EenheidstekenGoud EEN GEÏNTEGREERD ORGASME IS GEZOND VOOR LICHAAM & GEEST

Neem de tijd voor deze reis van plezier en genot. Steeds weer nieuwe wegen en dieptes te ontdekken. Diep thuiskomen in je eigen lijf. Imploderen en exploderen tegelijk. Het orgasme is altijd anders, als het leven zelf… je leert jezelf kennen in alle facetten, je hart gaat open, wijd en wijder, je mond haalt even zo diep adem dat het moment stopt als het zich tegelijk geheel voor je opent. Je wordt voor even één met het leven zelf, met de kosmos, je oorsprong en de oorsprong van alles. Alles fragmenteert en komt samen.

 Tantra-orgasme


Locatie | Trainers | Overige info

ADRES

Cordium | De Ruyterstraat 65,  Nijmegen  6512GB Nederland | Telefoon: +31(0)628038175 | Wij zitten in de grote groepsruimte beneden | parkeren & route

Bij aankomst aanbellen bij ‘Foyer’. Binnen word je welkom geheten en de weg gewezen. Daarna de trap op voor een kop thee in de Foyer.

TRAINERS & SUPPORT

Han & Marita

OVERIGE INFO

Meest uitgebreide info over deze activiteit | klik hier


Voorwaarden

BETALINGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN BODY2CHILL®

Tantra geeft je op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een ‘natural high’, exact passend bij jou en de situatie, gebruik daarom geen middelen als partydrugs voorafgaand aan- of tijdens onze activiteiten. Tantrisch opgewekte seksuele energie is sterke energie in je gehele lijf. Gebruik om het voor jezelf en ons verantwoordelijk en dicht bij je eigen beleving te houden ook geen libido verhogende middelen.

Bij boeking van onze deze Tantra Massage workshop over het meervoudig orgasme, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang, goede (mond)hygiëne en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden.

Ik ben mij bewust dat deze Tantra Massage workshop over het meervoudig orgasme onder andere respectvolle aanraking van het lichaam bevat. Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze Tantra Massage workshop neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en blijf zelf verantwoordelijk.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om deze Tantra Massage workshop over het meervoudig orgasme te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij deze Tantra Massage workshop | Enjoy!

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf. plezier bij deze Zwarte Tantra training voor 


Sociale media

Tantra Massage: Het meervoudig orgasme | Body2chill

Twitter-Body2chillBody2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

 

Gegevens

Datum:
25 februari 2018
Tijd:
13:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,