Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Erotic night of higher love | Witte Tantra exclusief voor stellen | vrij avond 4 + zat ochtend 5 mei 2018 | Overnachten mogelijk

4 mei 2018 19:30 - 5 mei 2018 13:00

Night of higher love

Relatieverbreding voor liefdeskoppels met passie en verlangen | Body2chill®.

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden | Tijden

Workshop Tantra | Erotisch uitgaan voor paren – Body2chill®

Ikoon-boeking

BESCHIKBAARHEID

>> Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. << 

*Deze nacht heeft een beperkt aantal plekken en zit vaak snel vol. De boekingen voor komend jaar komen al weer binnen. Boek dus ook nu weer op tijd jullie Night of higher love! Het kan zijn dat je op de wachtlijst komt. Blijf dan regelmatig kijken of er weer plekken worden vrijgegeven.

VOOR WIE

Liefdeskoppels met passie en verlangen. Veiligheid, verbinding, jullie relatie en jullie samenzijn te midden van andere stellen staan bij deze activiteit centraal.

TIJD

WEES OP TIJD! (*uiterlijk 19:20) |  WIJ STARTEN MET EEN GEZAMENLIJK RITUEEL

Zat. 19:30 – zon. 13:00 *10 min voor cursus aanvang aanwezig voor betaling, omkleden e.d. | Zaterdagavond gaat deze Tantra activiteit door tot ongeveer 24:00. ’s Ochtends staat het uitgebreide ontbijt alweer voor jullie klaar.

Zaterdag duurt de avond tot ongeveer 24:00.

Je kunt bij Cordium slapen of zelf een hotelletje/ B&B boeken. ’s Ochtends staat het uitgebreide ontbijt alweer voor jullie klaar om 9:30. 

PRIJS

De normale prijs is per persoon € 120, met 1 maand vroegboekkorting € 110 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 100 | Slapen in Cordium kost slechts € 15 | Deze prijs is incl. uitgebreid ontbijt, drinken, gebruik maskers en extra’s als een glas bubbels.

night of higher love

BENODIGDHEDEN

Dress-code is lingerie dus neem leuke lingerie mee waarin je je mooi, erotisch of ondeugend voelt en vooral jezelf. Verder: flesje water, handdoek, badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken, toiletartikelen, massageolie (Ook ter plekke te koop € 7). Indien je blijft slapen: slaapzak of laken en kussensloop. Venetiaanse maskers zijn aanwezig.

*Tip: Lingerie kan je op vele plaatsen kopen en bijvoorbeeld ook hier. Heren kunnen onder andere hier terecht. 

LijnBoven Tantra

BOEKING & INFO

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 

LEES OOK DIT

Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je/ jullie alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en je hart thuisbrengt!

LijnOnder Tantra

Rozen blad Tantra


Inhoud Erotic Night of Higher love

LijnBoven Tantra

parenclub Parenclub Workshop Tantra

Wie ben jij achter het masker? Wanneer jij helemaal jezelf zou zijn? Ben je er dan nog? Zouden jullie er beide dan nog zijn? Spreid samen je vleugels. Open al je zintuigen. Leef, speel, dans, wees verleidelijk of afwijzend, jaloers, bang, behoedzaam of verlangend maar laat zien wie jij bent. Voor- en achter je masker! Durf ja en durf nee te zeggen, want niets moet.

Laat je verrassen. Verrijk je relatie van binnen en van buiten. Blijf in verbinding en ontdek het geheim van een veilig verbonden, intieme, spannende én voedende relatie.

Bij aankomst een glas bubbels.

LijnOnder Tantra

THE NIGHT OF HIGER LOVE 

Welkom bij deze zeer speciale activiteit voor liefdeskoppels. The Night of Higher Love is een vast concept voor een onvergetelijke avond! Dan weer spannend en ondeugend achter je Venetiaanse masker, dan weer met open vizier samen drijvend voorbij tijd en ruimte in overgave en flow. Mysterieus en grensverleggend. Niet té braaf, ook niet te ‘swingend’. Met ruimte voor procesverwerking en inzicht, om elk avontuur binnen jullie relatie te integreren. Niets moet en veiligheid, verbinding en jullie samenzijn te midden van andere stellen staan centraal.

IN HET KLOOSTER BELAND?

Stel dat je partner er niet was geweest, was jij dan in het klooster beland? Wij zijn kuddedieren. Wij kunnen aantrekkingskracht naar meerdere mensen ervaren. Dat had je vast al ontdekt. Het enige wat onze natuurlijke flow en diepere gevoelens voor anderen in de weg staat, is wellicht onze angst om te verliezen. Maar bang de ander kwijt te raken, raken we onszelf kwijt. En daarmee elkaar. Kan het anders?

SAMEN OP AVONTUUR

Misschien kom je in jullie onderzoek en oriëntatie bij een parenclub uit of bij een erotische danceparty. Er is niets mis mee om dat eens uit te proberen. Je zult hier waarschijnlijk echter niet de diepere vervulling, hartsverbinding en rust voor intergratie van processen ervaren welke jullie misschien zoeken. 

DE DIEPTE IN

Intimiteit met anderen zonder diepere verbinding en integratie van jullie liefdesband zal op den duur hol voelen. Juist de primaire verbinding, het behouden van hartscontact binnen jullie relatie, de communicatie samen en het ervaren van ieders mogelijkheden staan daarom bij ons centraal en boven elk avontuur. Tantra is de levenskunst om -in het hier en nu- steeds weer samen te zijn met wat er is.

TANTRA | DE LEVENSKUNST OM SAMEN SPANNEND TE BLIJVEN

Een magisch programma dat ruimte biedt voor verbreding en spel binnen een veilige omgeving en jullie eigen grenzen. Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van ontplooiings-processen binnen relaties. Wij houden geen pleidooi voor open of gesloten relaties. Het leven is ook niet open of gesloten en ieder moment is anders voor jezelf en jullie beide. Dit is een mooie training voor ‘truth-seekers’ die niet willen eindigen achter de geraniums maar samen willen léven, groeien en onderzoeken vanuit waarachtigheid en een warm hart. 

PROGRAMMA

We beginnen met een openingsritueel waarna een introductie over de kwaliteit van aanraken waarmee wij graag werken. Daarna is er een love lounge met o.a. het ‘island of love & naughtiness’ voor Tantra massage, Tantrische intimiteit en lieve óf stoute zaken, je kunt hier zelf invulling aan geven. De  2e dag is gestructureerd met een heerlijke koppelmassage. Laat jullie verrassen op weg naar higher love & bliss! Niets moet, veel mag. Onderliggend: lichaamsbewustwording, geïntegreerd handelen, omgaan met vrijheid, oude pijn, bindings- en verlatingsangst en de kunst van ‘flow’. Tijdens het eerste deel draag je een Venetiaans masker. Deze kies je bij ons uit.

SPELREGELS

Body2chill® biedt een warme omgeving met respect voor grenzen en duidelijke spelregels. Witte Tantra met een ondeugend randje. Geen seksuele vereniging. Het accent ligt op afstemming, erotiek en flow | Jullie relatie staat centraal | De dresscode is lingerie maar je bent vrij om je kleding uit te trekken wanneer je dat later fijn vindt bij massage of aanraking | Respect voor grenzen verbaal of non-verbaal | Kussen toegestaan in afstemming en wanneer dit voor beide goed voelt | Je staat open voor begeleiding bij processen welke je samen of alleen kan tegenkomen | Ook gelegenheidskoppels zijn welkom.

Erotisch uitgaan

‘In the end it’s all about the courage to fully say yes to life & love before you die’.

Night-of-higher-love

*Gemaakt door deelneemster na aanleiding van deze activiteit


Behind the mask - Video meditatie

Workshop Tantra | Erotisch uitgaan voor paren – Body2chill®

Locatie | Trainers | Overige info

ADRES 

LET OP: de waalbrug is op deze dag gesloten vanaf 19:15 i.v.m. dodenherdenking.

Cordium | De Ruyterstraat 65,  Nijmegen  6512GB Nederland | Telefoon: +31(0)628038175 | Wij zitten in de grote groepsruimte beneden | parkeren & route

Bij aankomst aanbellen bij ‘Foyer’. Binnen word je welkom geheten en de weg gewezen. Daarna de trap op voor een kop thee in de Foyer.

TRAINERS & SUPPORT

Han & Marita | Praktische assistentie en support: Jan & Harriet | Info over trainers & de rol van onze assistenten | klik hier

OVERIGE INFO

Meest uitgebreide info over deze activiteit | klik hier

Workshop Tantra | Erotisch uitgaan voor paren – Body2chill®


Voorwaarden

Workshop Tantra | Erotisch uitgaan voor paren – Body2chill®

BETALINGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

Bij boeking van deze dag workshop Tantra – ‘Night of higher love’, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang, goede (mond)hygiëne en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Tantra geeft je op natuurlijke wijze vanuit je eigen lichaam een ‘natural high’, exact passend bij jou en de situatie, gebruik daarom geen middelen als partydrugs voorafgaand aan- of tijdens onze activiteiten.

♦ 

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden.

Ik ben mij bewust dat elke workshop Tantra lichaamswerk bevat, onder andere respectvolle aanraking van het lichaam. Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze dag workshop Tantra neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en blijf zelf verantwoordelijk.

♦ Workshop Tantra | Erotisch uitgaan voor paren – Body2chill®

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken van Erotisch uitgaan voor paren, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om een Night of higher love te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij deze workshop Tantra – Enjoy! 

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf.

Workshop Tantra | Erotisch uitgaan voor paren – Body2chill®


Sociale media

Body2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

Workshop Tantra | Erotisch uitgaan voor paren – Body2chill®

 

Gegevens

Begin:
4 mei 2018 19:30
Einde:
5 mei 2018 13:00
Evenement Tags:
, , , ,