Navigation Menu+

Tantra-agenda-cursussen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bridge to intimacy | Tantra training voor singles & stellen in Cordium | Valentijnsweekend 08 + 09 febr 2020

8 februari 2020 13:00 - 9 februari 2020 18:00

Brug-Intimiteit-Tantra

Cordium Body2chill® | Tantra Bridge to intimacy

Prijs p.p. | Boeking | Beschikbaarheid | Benodigdheden

Ikoon-boekingCordium Nijmegen.

BESCHIKBAARHEID

>> Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. <<

Wij proberen afgestemde, dynamische groepen te maken met een mooie m/v verhouding en verhouding stellen en singles. Het kan zijn dat je op de wachtlijst komt. Boek ruim op tijd je weekend of kijk hier regelmatig of er een plek is vrijgekomen.

DATA

Zaterdag 08 + zondag 09 febr 2020

TIJD

Zaterdag 13:00 t/m zondag 18:00.  We beginnen stipt, dus graag 10 minuten vooraf aanwezig.

Zaterdagavond gaat deze Tantra cursus, afhankelijk van het programma, door tot ongeveer 22:30. Mocht je niet overnachten dan graag zondagochtend om 9:30 weer aanwezig/ mee ontbijten om in de groepssfeer te blijven.

VOOR

Voor singles en stellen. Je hebt als single geen gelegenheidspartner nodig. Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles kunnen wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Secuur van opbouw, ook wanneer je nieuw bent op het Tantra pad of bij Body2chill®. Volg dit themaweekend gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

PRIJS per pers.

Prijzen zijn per pers, incl. heerlijk diner, ontbijt, lunch & drinken in Cordium. De normale prijs voor deze exquisite Tantra training is € 235, met 1 maand vroegboekkorting € 220 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 210 | Indien je wilt overnachten kost dit slechts € 15 | * Dit weekend vormt één geheel. Het is niet mogelijk om een dag los te volgen.

BENODIGDHEDEN

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, extra t-shirt, trui en sokken, handdoek, toiletartikelen. Wanneer je blijft slapen een slaapzak/ lakenzak en kussensloop.

 

LijnBoven Tantra

BOEKING & INFO

  • Kijk bovenaan bij ‘beschikbaarheid’ of er nog plek is.
  • Bel tussen 10:00 uur en 21:00 uur voor boekingen en info naar: +31(0)628038175
  • Wanneer je de voicemail krijgt graag duidelijk inspreken: het nummer waarop je kan worden teruggebeld, de naam(en) én de activiteit. Wij bellen je dan op korte termijn terug. 

LEES OOK DIT

Reservering gaat alleen telefonisch en op volgorde van binnenkomst. Bij voldoende plaats kan je reservering worden omgezet naar een boeking. Deze nemen wij op en is bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®, hier te downloaden als pdf. Commitment en helderheid betreft verantwoording zijn voor ons, en voor het doen aan Tantra, belangrijk. Onze trainings- en annuleringsvoorwaarden beschermen jouw en onze belangen en vormen geen onderwerp van discussie. Wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. We vragen je dan ook om ze door te nemen zodat vooraf duidelijkheid is waarmee je akkoord gaat.

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet ontvangen blijft de overeenkomst onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Je kunt hiervoor zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Omboeking is, na betaling van de factuur, wel eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Tot ziens bij Body2chill®. Wij wensen je alvast een warm welkom en een fantastische ervaringsreis die het leven verrijkt en harten thuisbrengt!

LijnOnder Tantra

Tantra-Kerntraining

Inhoud training

LijnBoven Tantra

BRIDGE TO INTIMACY | BODY2CHILL®

Brug-Intimiteit-Tantra

‘Voor mij is Tantra de kunst van de liefde. Ik ervaar een gloed in mijn hart, waarop ik weet dat ik waarachtig ben aan mijzelf en de ander. Wanneer wij onze kwetsbaarheid en onze diepste diepte delen, dan maakt dit zelfs onze huid zacht en ontvankelijk voor de warme adem van het leven en daarmee voor de meest vervullende en sensuele ontmoeting’.

Spannend? Ja natuurlijk!

Eenheidsteken

sensueel | zintuigelijk | waarachtig | zinnenprikkelend

 LijnOnder Tantra

EenheidstekenGoud VUUR, AARDE & LIEFDESFLOW

We duiken in de mystieke kern van Tantra en verstevigen het draagvlak om erotiek en intimiteit diepgaand te beleven. Een Tantra cursus waarbij je vol in contact staat met je zintuigen, het innerlijke vuur van je hart en het diepere vuur van de Kundalini levensenergie, welke stevig geaard huist in de basis van je ruggengraat van waaruit we sensualiteit, erotiek, wildheid en passie in ons lichaam ervaren. Je liefdesleven zal verdiepen, je zult heerlijk meereizen op de flow en ruimte kunnen maken, waar dat nodig is, om te genieten van alle tegengestelde levenskrachten die zich in jouw open hart als een gevoel van ‘oneness & bliss’ tonen.

EenheidstekenGoud HUID, ADEM & HARTEN

Diepgaand en opwindend weekend voor wie nog meer authenticiteit en flow uit het leven en uit Tantra als natuurlijke en pure levensstijl wil halen. Verkneukel je alvast, want je gaat het in dit zinnenprikkelend en diepgaande weekend allemaal beleven, genietend vanuit jouw kern, sturend op je diepere wijsheid, intuïtie en levenskracht. Over aanraken en geraakt worden in wat voor jou liefde is.

EenheidstekenGoud OVER DIT WEEKEND

Body2chill® biedt Witte- Rode- en Zwarte Tantra. Dit zinnenprikkelende Tantra weekend behoort tot onze Witte Tantra. Concreet wil dat zeggen dat deze Tantra cursus niet gericht is op seksuele vereniging, wel openend, diepgaand, sensueel, erotisch en verfijnd. De training is gekleed, maar wanneer je dat zelf prettig vindt dan kan je voor aanraking of massage wat uittrekken. 

 

Tantra basis cursus cordium

Binnen elk thema komt een ander deel van je avontuurlijke binnenwereld aan bod waardoor je steeds weer nieuwe lagen binnen jezelf en/ of je relatie ontdekt. 


Locatie | Trainers | Overige info

     Cordium Body2chill® | Tantra kerntraining

ADRES

Cordium | De Ruyterstraat 65,  Nijmegen  6512GB Nederland | Telefoon: +31(0)628038175 | Wij zitten in de grote groepsruimte beneden | parkeren & route

Bij aankomst in Cordium aanbellen bij ‘Foyer’. Binnen word je welkom geheten en de weg gewezen. Daarna de trap op voor een kop thee in de Foyer.

TRAINERS & SUPPORT

Han & Marita | Praktische assistentie en support: Jan & Harriet | Info over trainers & de rol van onze assistenten | klik hier

OVERIGE INFO

Meest uitgebreide info over deze activiteit | klik hier

Cordium Body2chill® | Tantra kerntraining


Voorwaarden

BETALINGSVOORWAARDEN BODY2CHILL® 

In zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Liever vooraf per bank betalen? Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

BETALINGSVERPLICHTING | OMBOEKING MOGELIJK TOT 14 DAGEN VOORAF

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

TRAININGSVOORWAARDEN BODY2CHILL®

Bij boeking van deze Tantra kerntraining, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden: Ik ga voor diepgang, goede (mond)hygiëne en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan ben ik er bewust van dat trainers mij niet meer verantwoordelijk kunnen begeleiden.

Ik ben mij bewust dat deze Tantra kerntraining lichaamswerk bevat, onder andere respectvolle aanraking van het lichaam. Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Bij deze dag workshop Tantra neem ik waardevolle spullen mee de zaal/ kleedruimte in en blijf zelf verantwoordelijk.

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om een Tantra training te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. Fouten voorbehouden. Onze voorwaarden zijn niet discutabel.

Veel plezier bij deze Tantra kerntraining | Tot in Cordium!

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf.

Tantra kerntraining


Sociale media

Twitter-Body2chillBody2chill-like-FacebookBody2chill-Nieuwsbrief-tantra

 

Gegevens

Begin:
8 februari 2020 13:00
Einde:
9 februari 2020 18:00
Evenement Tags:
, , , , ,