top of page

za 23 aug

|

Regio Nijmegen

Zat mid 23 aug 2025 | Temple of Higher Love | 👉🏼Alleen gevorderden met toelating | Beschikbaarheid: M 🟢 Vr 🟢 Stel 🟢

TEMPLE OF HIGHER LOVE - TANTRIC PLAYGROUND: De kers op de taart! Erotisch uitgaan in de middag. Waarachtige speelruimte voor gevorderde deelnemers en team om vrij te genieten, bewust te zijn en de flow te volgen. Nergens te komen, overal te gaan. Kies wit, zwart of rood. Voor sturing of loslaten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zat mid 23 aug 2025 | Temple of Higher Love | 👉🏼Alleen gevorderden met toelating | Beschikbaarheid: M 🟢 Vr 🟢 Stel 🟢
Zat mid 23 aug 2025 | Temple of Higher Love | 👉🏼Alleen gevorderden met toelating | Beschikbaarheid: M 🟢 Vr 🟢 Stel 🟢

Tijd en locatie

23 aug 2025, 12:30 – 18:00

Regio Nijmegen

Over het evenement

LEDENLOGIN | KLIK HIER wanneer je al geboekt hebt voor nog meer info.

BESCHIKBARE PLAATSEN: Nog plek

Mededeling vooraf: Deze Tantra Tempel activiteit is voor gevorderden van de 'inner circle' van Body2chill®. Je hebt daarnaast toelating nodig. Lees hieronder ook bij 'VOOR'. Het heeft geen zin om je aan te melden voor deze activiteit wanneer je niet met regelmaat aan onze Tantra weekend retraites deelneemt. Toch een wens om deel te nemen? Schrijf je dan dus in voor onze weekendretraites. Dat is de ingang naar alles wat wij te bieden hebben en wanneer je nieuw bent.

BOEKING EN INFO: Bel ons. 

Han Sapundra: +31 645624065

Anne Eva: +31 619588299‬

Een korte chat/ sms kan ook maar wij nemen daarbij ook altijd nog even telefonisch contact op. 

KOSTEN/ BIJDRAGE: Dit betreft geen training maar een bijeenkomst met een ruime introductie vooraf. Naast jouw inbreng zoals kwetsbaarheid, aanwezigheid en openheid wordt een geldelijke bijdrage gevraagd om gemaakte kosten te dekken. Deze bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het is een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Vergoeding per persoon: € 90 | Early bird tot 30 dagen voor aanvang € 80 | Annuleringsregeling

Bovenstaande bedragen zijn inclusief materiaal gebruik, thee & extra's. 

Gratis: *Voor het team van Body2chill® en deelnemers aan de Jaaropleiding is deze dag 1x per kalenderjaar gratis.  (Schrijf je wel op tijd in!)

LOCATIE: Fijne en welkome locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Vul deze hier in voor info over de exacte locatie, parkeren, (restant)betaling, benodigdheden en verblijf. Lukt het niet om in te loggen? Neem op tijd telefonisch contact op. Veel voorpret!

'Time is nature's way of preventing everything from happening at once'.

TIJD: 12:30* - 18:00 | Vooraf heb je zelf al gegeten.

*Wees op tijd om rustig aan te komen, je eventueel om te kleden en voor inschrijving/ info. Wij beginnen bij Body2chill® altijd graag samen en op tijd. 

**Begeleiders van Body2chill® en deelnemers aan de jaaropleiding zijn om 12:00 aanwezig om mee te helpen.

FREQUENTIE: 3 keer per jaar.

BEGELEIDING: Han Sapundra (NL) bijgestaan door Anne Eva (BE)

VOOR: Voor gevorderden en de inner circle van Body2chill®. De kers op de taart:

 • Deze tempelactiviteit is speciaal voor gevorderden en de inner-circle van Body2chill®. Deelnemers van de 'Temple of Higher Love' zijn bekend met elkaar en vertrouwd met elkaar. Er is toelating nodig. Zonder opgave van redenen  kunnen wij verzoeken tot deelname afwijzen en/ of je adviseren om een andere training te volgen.
 • De Teamleden van Body2chill®, studenten van de jaaropleiding, massageopleiding en dakiniopleiding kunnen in overleg deelnemen.
 • Toelating kan worden gegeven of gevraagd wanneer je regelmatig bij de weekend retraites van Body2chill® komt en hier recentelijk ook bent geweest. Bij uitzondering is deelname mogelijk op uitnodiging van onszelf of op voordracht van iemand anders welke reeds toelating heeft.
 • Iedereen wordt in deze tempel gezien als deelnemer op gelijkwaardige basis. Je gaat hiermee akkoord, ook wanneer je zelf niet bij het team hoort.
 • De 'Temple of Higher Love' is een prachtige activiteit. Wij streven een hoge mate van integriteit en afstemming na. De tempel kan als intiem worden ervaren op gevoelsvlak en op tantrisch vlak en, indien passend, op sexueel vlak. Hoe je dit zelf op dat moment invult is aan jou of jullie samen.

Zeer bijzondere activiteit. Voor wie de mogelijkheid en open ruimte wil ervaren om het  op erotisch/ sexueel vlak spannender te maken dan binnen onze reguliere trainingen. Daarbinnen ben je in staat om eigen verantwoording voor je welzijn te dragen.*Bij inschrijvingen wordt een beetje maar niet exact rekening gehouden met de m/v verhouding. Dit vormt, naar ons idee, voor de aard van het programma ook geen issue. 

Juist omdat het hier een intieme activiteit betreft met meer open ruimte om zelf in te vullen, willen wij het tantrisch gehalte van dit liefdes laboratorium goed bewaken. Je weet daarom wat het bewaken van het 'tantrische gehalte' betekent: verbinding aangaan vanuit het contact met jezelf, weten wat tantrisch ademen is, wat lichaamsgeïntegreerde aanraking is, dat je in goed contact staat met je ruggengraat etc.

KOPPEL OF INDIVIDUEEL? Je beweegt in deze open ruimte individueel, als liefdeskoppel of als gelegenheidskoppel. Voel op ieder moment, in het hier en nu, weer aan wat voor jou of jullie als koppel klopt.

PROGRAMMA:

- Aankomst en mantra zingen met gitaar.

- Just dance!

- Intro van het spel met andacht voor de kwaliteit van aanraken en geraakt worden.

- Tantric Temple Life. Drie rondes van respectievelijk 40, 45 en 50 minuten.

Wit voor raken, laten raken en flow.

Zwart voor dom- sub play, bondage en mindplay.

Rood met 'The human snake garden' voor nog stoutere zaken 

(waar het woord stout vanzelfsprekend staat voor moedig ;-).

MATE VAN INTIMITEIT: Deze activiteit vermengt Transformerende Witte Tantra, extatische en sexuele Rode Tantra en verruimende Zwarte Tantra. Meer info over de soorten Tantra vind je hier

Dit is geen cursus maar een Tantra activiteit. Er valt vandaag des te meer te kiezen, te spelen en te onderzoeken! Eigenlijk alles wat je maar wilt. De open ruimte staat centraal. Zie het als een onderling feestje voor intimi. Hier moet je aan toe zijn, vandaar dat deze Tantra Tempel activiteiten alleen voor gevorderden toegankelijk zijn. Begeleiders gelden hier als deelnemers op gelijkwaardige basis, weet dit. 

Wanneer je voor 'het speelveld van de Rode Tantra' kiest dan kan sexualiteit deel uit maken van dit onderzoeks- of speelveld. Je bent in staat om je eigen grenzen aan te voelen en aan te geven. Alleen sexuele gemeenschap (= penetratie van lingam in yoni) is niet tegestaan. 

Het voelend aanwezig blijven, je eigen verantwoordelijkheid voor je welzijn en luisteren naar de taal van jouw lijf zijn jouw uitgangspunten in ieder contact en bij alles wat je doet. Je kietst hierbij zelf in het hier en nu en per spelronde of je het sensueel, kinky of erotisch/ sexueel wilt maken. Kijk, voel, ruik en proef wat voor jou op ieder moment - ter plekke en in het hier en nu- goed voelt. 

BENODIGDHEDEN per persoon: 1 groot badlaken, 2 gewone handdoeken, omslagdoek. E.v.t. tisues. Grote, lichte en speciale massagehanddoeken vind je bijvoorbeeld hier

Eventueel handig als vrouw bij vochtverlies is dit waterdichte molton dekzeiltje, klik hier.

Kleding: Gemakkelijke kleding en leuke lingerie waarin je jezelf mooi voelt en vrij in kan bewegen. Alles zacht, dus geen BH met vulling of beugels. Geen BH kan natuurlijk ook. Vrijblijvende tip: knip de labels uit je lingerie. We zien soms zo'n mooie lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje bovenuit, zonde toch?

Hygiëne & parfum: Douche of was je voor aanvang met veel water en zonder veel zeep, zodat je fris aankomt. Een natuurlijke geur is een essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit, eigenheid en natuurlijke hygiëne. Gebruik daarom ook voorafgaande aan een Tantra cursus absoluut géén deo, parfum of aftershave! Geen nagellak (tenzij gelnagellak) i.v.m. strepen op de vloer.

________________

 • TANTRIC TEMPLE OF HIGHER LOVE | EROTISCH UITGAAN OP ZATERDAGMIDDAG

Inquiry of human body, mind & spirit.

Enter the magic! 

Een spel... life! 

Een spelbord met jou of jullie als spelers. 

Tantra Temple Life is er voor jou, met of zonder partner, wanneer je de kern van Tantrisch samenzijn begrijpt en vooral ook wilt leven. Dit 'love-lab' is er ook wanneer je de mogelijkheid en open ruimte wilt ervaren om het erotisch spannender te maken dan binnen onze reguliere trainingen. 

Wanneer je wilt onderzoeken wie jij ten diepste bent bent of, als je samen komt, wie jullie als koppel zijn. Maar het gaat dieper dan dat, je zult 'aan den lijve ervaren' wat wij als mensen samen kunnen zijn: schoonheid, extase en tijdloze flow.

Dit deelde een deelnemer na afloop: 'Ik voel vooral lucht en waarde en een heerlijk gevoel van schoonheid, rijkdom en eenheid'. Daar doen wij het voor bij Body2chill®

 • SCHATWAARDIG

Wanneer een mens zich veilig voelt, dichtbij en de eigen grenzen en wensen en het eigen lijf in het moment kan ervaren, dan is een mens in staat om veel te delen. Angst om onszelf, of een geliefde, kwijt te raken heeft voor een groot deel vaak te maken met eigenwaarde. Daarom begint en eindigt alles bij Tantra bij jezelf. Je bent jouw eigen schatbewaarder!

Han Sapundra: Ik heb altijd gezegd dat ik niet slechts trainingen wilde geven. Meer en meer is in bijna 30 jaar een flinke community rond Body2chill® ontstaan. Dit versterkte mijn gevoel dat het belangrijk is om kleine gemeenschappen te maken voor nu en de toekomst. Klein met grote waarde. Samenzijn onder gelijkgestemden scherpt ons, ondersteunt en houdt het Tantrisch gedachtegoed levend. Daarom ook organiseren wij een paar keer per jaar deze Tantra Temple.

 • SPELREGELS

Deze activiteit biedt een plek waar trainers, assistenten en bezoekers onderling in gelijkheid samen kunnen zijn. Elke ruimte is open, zoals het leven zelf open is. Dat voelt rijk. Daarbinnen kan zich, in het moment, een samenspel van krachten manifesteren. Tegelijk is er een grens die wij binnen dit samenspel samen trekken: geen gemeenschap (concreet: geen lingam in yoni). Juist hierdoor komt er ruimte voor veel tantrisch ander spannends waar het meestal bij onze reguliere trainingen stopt. Natuurlijk geldt voor alles: wanneer dat past in het moment en bij het samenzijn. 

Belangrijk: je hoeft niets, maar het mag wel. Dit schept een interessant laboratorium. Benieuwd naar jezelf? Onderzoek. Speel. Durf te vragen. Durf te ontvangen. Als het klopt, is er dan nog iets wat je tegenhoudt? En is dat ‘wat je tegenhoudt’ werkelijk van jouzelf? Wie ben jij, deep down inside als dier, onderzoeker, erotisch wezen en belichaming van eenheid?

Sta je toe om jezelf te ontdekken en te raken. Voorbij schaamte, oordeel, terughoudendheid of angst voor het onbekende. En dat alles in jou, als toetsen van het leven. Want wachten, dat doen we in essentie nooit op een ander maar op onszelf.

 • LUSTHOF OF SCHAAMTE

Schaamte doet ons terughouden en inkrimpen. Lustgevoelens doen ons letterlijk uitpuilen, uitkomen voor onszelf en bloeien. Ken jij jezelf teruggehouden? Ken jij jezelf totaal bloeiend? Je bent beide. En dat tegelijk.

Het is maar net waar jij je licht op laat schijnen. Ken het donker en ken het licht. Ken je lust en ken je gereserveerde kant. Ken je verlangen om te verdrinken in de pijn van alles wat niet hoort en ken je kant die beweegt tussen alles wat voor jou zo hoort.

 • SPEELVELD

We beginnen Tantric Temple Life met een goede duidelijke introductie. Zo weet je de speelruimte en leer je het speelveld kennen. Je mag tijdens verschillende rondes steeds weer jouw ruimte innemen tussen Witte Tantra, Zwarte Tantra of Rode Tantra. Tussen bewegen vanuit afspraken of vanuit geheel open ruimte. 

Geniet zoals het bij jou past! Kies steeds weer zoals het voor jou klopt en zoals jij klopt. Vanuit waar jouw hart op dat moment harder van gaat kloppen. Spelmateriaal is vanzelfsprekend aanwezig. Je kunt individueel door het spel bewegen of samen. Dit voel je per moment. 

Han Sapundra: Ik ben er zeker van dat Tantra met haar visie op 'natuurlijk en waarachtig samenleven vanuit ieders eigen kern' een werkend alternatief biedt voor veel waarin de tot nu toe op regels, dogma's en wetten ingestelde wereld nu vastloopt.

'YOU DON'T HAVE TO BREAK THE CODE, YOU ARE THE KEY

Ik ben de sleutel naar magie!

Wanneer ik naar mijn lichaam luister dan kan ik het horen, aanraken, ruiken, proeven en voelen.

Ik ben goddelijk, ik ben één, ik ben balans, ritme, extase, gelukzaligheid en sex.

'Het' zit in alles en is overal. Wanneer ik het niet tegenhoud.

Ik behoef niets te worden, alleen maar alles te zijn.

Ik open mij voor het mysterie en alles wat zich door mij, in mij, naast mij en met mij wil laten zien.

Hieruit bestaat mijn aandeel in dit liefdeslaboratorium.

Ik mag deze ruimte en tijd gebruiken voor mijzelf,

om te vergeten wie ik ben en te herinneren wat ik ten diepste ben'.

 • INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je jaren niet geweest of is je adres veranderd? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is we je deelname definitief kunnen maken.

VOETNOTE: 'HUMAN POTENTIAL' OP PERSOONLIJK & MACRO NIVEAU

De term Human Potential sluit volledig aan bij de visie van Tantra op een samenleving of liefdesverband. Human Potential staat voor het vermogen en de kracht van het individu om een eigen unieke en betekenisvolle bijdrage te leveren aan zichzelf en de wereld om hem of haar heen. Het beeld hierbij is een boom die vanuit haar eigen wortels omhoog groeit en haar takken de wereld in spreidt. Elke boom kent een afhankelijke wisselwerking met haar omgeving maar staat op haarzelf. We noemen dit een bottom-up benadering: de drijfvende kracht komt van binnenuit en krijgt buiten vorm. Het wezen spreidt zich of haarzelf uit en komt tot volle bloei.

De meest gebruikte organisatiestructuur op dit moment is het top-down model. Hierbij ligt de macht bij enkelingen, de verantwoordelijkheid ook. Bij een top-down georganiseerde samenwerking of maatschappij kan het moeilijk zijn om machtmisbruik, overregulering, straf, manipulatie, schaamte, schuld en aanpassing uit het spel te houden. Dominantere medespelers kunnen deze 'tools' gebruiken om anderen in toom te houden en alle neuzen -kost wat kost- de gelijke richting in te houden. Angst voor het uit elkaar vallen van hierop gebouwde binding zal starheid nog meer kunnen versterken. De gezamenlijke ziel kan dan uit de (ver)binding verdwijnen. Dit geldt voor alle relaties: die tussen staat en burgers, binnen werkverbanden en binnen liefdesrelaties.

Het als eerste genoemde bottom-up model sluit aan bij Tantra. Het steeds weer (her)ontdekken van persoonlijke vermogens en het on-the go- sturen op ieders unieke input staat hierin centraal. De visie is dat de som der delen het geheel op natuurlijke wijze in balans houdt. Bijsturing is alleen op beperkte schaal nodig. Leiderschap bestaat uit het behoeden van ieders ruimte, vrijheid en inbreng en kan door meerderen worden opgepakt. Zelfregulering waarbij ieder de natuurlijke positie van dat moment inneemt vormt de basis. Op deze wijze proberen wij onze trainingen te leiden.

Human Potential geeft betekenis aan ieders leven en elke handeling en draagt bij aan zowel individueel- als groepsvertrouwen. Overgave, inleving en onderlinge afhankelijkheid zijn ook hier belangrijk maar komen van binnenuit en worden gedragen door gedeeld belang.

Deel dit evenement

bottom of page