top of page

The Wild Me | Witte Tantra Weekend Retraite Incl. diner, ontbijt, lunch | Singles & Stellen | 11 & 12 dec 2021

De vrouw als vrouwtjesdier, de man als mannetjesdier. Ongerept zitten ze er nog: instinctief verankerd in ons DNA. Grijpen én gegrepen worden... we willen het wel, we willen het niet, hoe zit dat? In helende, opwindende en diepgaande Tantrische rituelen hervinden we dit weekend onze oorsprong!

The Wild Me | Witte Tantra Weekend Retraite Incl. diner, ontbijt, lunch | Singles & Stellen | 11 & 12 dec 2021
The Wild Me | Witte Tantra Weekend Retraite Incl. diner, ontbijt, lunch | Singles & Stellen | 11 & 12 dec 2021

.

11 dec 2021, 10:00 – 12 dec 2021, 18:00

Regio Nijmegen

.

LEDENLOGIN | KLIK HIER na boeking voor nog meer info.

BESCHIKBARE PLAATSEN: Vol. Inschrijving gesloten.

Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Dit kan soms per dag nog veranderen of worden aangepast. Abonneer je e.v.t. ook op onze nieuwsbrief of vul vast het registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten.

LOCATIE: Fijne locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Daar krijg je meer info over de exacte locatie, parkeren, betaling, verblijf en voorpret!

VOOR: Stellen en singles. Je hebt als single geen gelegenheidspartner nodig. Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles wisselen. Maak als koppel geen afspraken. We vragen de openheid aan iedere deelnemer om ter plekke, op ieder moment weer, gewoon te voelen en te ervaren wat voor jou/ jullie klopt. Laagdrempelig van opbouw, ook wanneer je onbekend bent met het Tantrisch boeddhisme, Tantra of Body2chill®.

MINDSET: Deze realistische mindset heb je nodig: 'Wat ik dan ook kan ervaren en ontmoeten in deze Tantra cursus; fantastisch of spannend, pijnlijk of extatisch... Uiteindelijk kan ik alleen mijzelf tegenkomen in alle kleurenpracht en tegenstelling die volledig leven te bieden heeft. Daartoe kunnen beperkende/ neurotische gedachten vanuit het hoofd door het team worden afgekapt. Hierdoor kan ik 'in het hier en nu' ter plekke, vanuit contact met mijn eigen lijf, kwetsbaarheid en waarachtigheid aanwezig zijn. Dit doet mij het mysterie, de volle kracht van leven en liefde, mijn zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en creatiepotentie ervaren. Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Ik maak nu de bewuste keuze dit te mogen ervaren en vieren!'

TANTRA TRAINERS: Han Sapundra (NL) bijgestaan door Anne v/d Wilde Roos (BE)  | Support:  Anita, Gaëlle en Harriet.

'Time is nature's way of preventing everything from happening at once'.

TIJDEN: Zaterdag 10:00* t/m 18:00 en zondag 10:00 t/m 18:00.

Slaap je zaterdagnacht elders? Ben dan zondag om 9:30 weer terug voor de gezamenlijke start met de groep en het ontbijt. Deze beide dagen vormen procesmatig één geheel, het is niet mogelijk om 1 dag los te volgen.

*Wees bij aanvang 15 min eerder om rustig aan te komen, je eventueel om te kleden en voor inschrijving/ info. Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. De ontvangst is met thee en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt. 

BIJDRAGE: Jouw bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het wordt bezien als een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Waarde per persoon: € 260 | Early bird 1 mnd € 250 | Ex-jaartr € 240 | Overnachten mogelijk € 15*

Deze waarde is incl. heerlijk diner, ontbijt, lunch, lekkers & drinken | *Info overnachten.

Annulering: Annuleringskosten zijn er om ons voortbestaan te waarborgen. Ze zijn redelijk, vormen geen onderwerp van discussie, gelden voor iedereen, in elk geval en ongeacht of er wel of geen wachtlijst is.

- Tot 30 dagen vooraf: Gratis omboeken. Annuleer alléén bij grote overmacht. Wij bouwen op jouw inschrijving.

- Vanaf 30 tot 14 dagen voor aanvang: €75

- Vanaf 14 tot 5 dagen voor aanvang: €100

- Vanaf 5 dagen voor aanvang zijn al onze kosten reeds gemaakt: Altijd 100% *

* Uitgezonderd Covid gerelateerd ziektebeeld/ doktersverklaring. Wanneer wij je in dit geval per direct kunnen omboeken naar een volgende training is dit kosteloos. Anders betaal je alleen reeds ingekocht eten en administratiekosten à €30 per pers.

Note in deze rare tijden: Sterk je weerstand in nabijheid met anderen maar blijf thuis bij Covid gerelateerde klachten. Bij aanvang is er een temperatuurmeting. Voor levensbeschouwelijke organisaties geldt geen QR-Code en geen mondkapjesplicht. Qua behoefte aan afstand of nabijheid geldt voor Tantra standaard dat je ter plekke je eigen intuïtie en gevoel volgt, dus ook nu. Wij selecteren trouw onze deelnemers. Ben jij bang aangelegd, zoek je jouw gevoel van veiligheid nog met name buiten jezelf of merk je dat je na iedere persconferentie weer sterk beïnvloed bent, schrijf je dan niet (meer) bij ons in want bij ons draait het om jou. Onze tip voor rust, focus en tantrisch geluk: leef gezond, doe je t.v. de deur uit, ga kleding naaien, een boek lezen, muziek maken, vrijen, niets doen of de hond knuffelen voor de haard.

TAAL: Nederlands. E.v.t vertaling in het Engels wanneer nodig voor buitenlandse bezoekers.

AANTAL PERS: 18 tot ongeveer 30. Wij hebben daarbij een team van 5-6 personen.

LEEFTIJD & PROFIEL: Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke levensfase heeft iets anders te bieden. Je ontmoet elkaar bij Body2chill® als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, lichaamsbewustzijn, een open houding, plezier en echtheid zijn belangrijker.

BASIS: Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk- en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsprocessen. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiprocessen nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT: Witte Tantra. Sensueel, erotisch en verfijnd. Rustige opbouw. Geen seksuele vereniging. Wel gedegen en mooie verdieping van de intimiteitsbeleving, lichaamsbewustzijn, bewustzijnsverbreding, geïntegreerde aanraking, empowerment en flow. Sommige programmaonderdelen kunnen ontkleed zijn. Dit is fijn bij aanraking en massage, tegelijk geef je je hierbij als mens bloot. Dat is in de kern waar Tantra over gaat. Tussendoor draag je dan een omslagdoek. Respect voor ieders grenzen.

BENODIGDHEDEN Neem mee per persoon: Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt en lingerie, echter geen knellende b.h. Nog 'n tip: knip de labels eruit. We zien soms zo'n leuke lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje erbovenuit, zonde toch?

Voor de vrouwen geldt geen nagellak op (tenzij gelnagellak) in verband met strepen op de vloer.

Verder dit meenemen: Mondkapje voor de openbare ruimte en foyer tot je zit (helaas regel Cordiun:-\. In onze eigen ruimtes is niets verplicht en geen QR.

Verder: groot badlaken, 2 handdoeken, omslagdoek of hamamdoek, wollen of fleece dekentje om je behagelijk warm te houden, flesje water, handgel, papieren tissues.

Indien je bij iemand thuis blijft slapen: Slaapzak of dekbed, hoofdkussen, toiletartikelen. 

Note: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik ook vooraf géén, of zeker niet te veel, onneutrale deodorant, aftershave of parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis.

  • THE WILD ME | TANTRA WEEKEND RETREAT

DE SCHOONHEID VAN HET ONTEMBARE

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over dit hartstochtelijke Tantra oer-weekend:

'Nature, our planet, our whole world... it is in decline because we replaced all the wild for the tame. 

That's reflecting on us'.  -David Attenborough-

'Naast mijn 'spirituele weten’, heb ik een sterk 'dierlijk weten’ in mijn DNA. Door het contact met mijn natuurlijke dierlijke kant te herstellen, heel ik mijzelf. Dit voedt mijn lichaam met innerlijke rust en vreugdevolle herkenning. Wanneer ik jou ontmoet ervaar ik dat ik thuiskom bij mijn ongerepte erotische kracht. Ervaar de schoonheid van het ontembare. Grrr miauw!' Ervaar hoe het is om werkelijk te 'zijn', dierlijk en ongelaagd.

Een hartstochtelijk en waarachtig Tantra weekend om thuis te komen, in balans met je natuur en in contact met de diepste oerbron van ons bestaan. Er is zoveel wat we diep intuïtief weten en aanvoelen van elkaar. Wanneer we in vrede en in harmonie komen met onze afgedekte dierlijke oorsprong ervaren we flow, erotiek en daadkracht. Onze zintuigen hebben hierbij een grote rol. Er valt meer op zijn plek dan je wellicht vermoed, maar waarschijnlijk al aanvoelt. 

Bevrijd de Tantric Tiger in jou en ontwaak de erotische levenskracht van de Kundalini snake in je bekken. Wist je trouwens dat wij genetisch bezien dichter tegen de bonobo, mensaap en chimp aanzitten dan dat de Indische en Afrikaanse olifanten onderling verwant zijn... Ontdek jouw diepste oorsprong binnen de drie genetische hoofdlijnen in de evolutie, vanaf de aap, en ervaar wat dit betekent voor jouw partnerkeuzes, dagelijks leven en beleving van 'ware liefde'.

  • ALGEMENE INFO TANTRA

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex, doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het bestaan en bestaat alles bij de gratie van polariteit. Geïntegreerde intimiteit bevrijdt, geeft levenslust, brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

-

Tantra: de levenskunst van intimiteit & geluk is een spiritueel én lichamelijk pad. Tantra betekent de tijd nemen. Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, aandachtig, juicy en extatisch. Het verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in liefde, relatie, opvoeding en werk. Ook vergroot Tantra je gevoelswereld, het stopt piekeren en versterkt je schoonheid van binnenuit. De stap om met een Tantra cursus of Tantra workshop te beginnen kan spannend voelen en zal grote invloed hebben op je leven. Een investering in liefde, waarachtigheid, diepgang & geluk.

-

Al onze Tantra workshops en Tantra massage cursussen worden zorgvuldig opgebouwd in goed contact met jezelf, je grenzen en voorkeuren. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden.

Klik hier voor meer info over Tantra trainingen. Deze training behoort tot de Witte Tantra.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Ga 's na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, mee naar de huiskamerkroeg vlakbij. Daar kan je nog nakletsen, wat drinken, eten of contactgegevens uitwisselen. Nadien verschaffen wij uit privacy-overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.

Deel dit evenement

bottom of page