top of page

za 25 sep

|

Regio Nijmegen

Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels & Ontbijt | Witte Tantra | Zat avond 25 + zon ochtend 26 sept

Welkom bij deze exclusieve verbindende liefdesactiviteit. The Night of Higher Love is een vast concept voor 'n heerlijke sensuele avond & massage ochtend! Magisch programma met ruimte voor relatieverdieping, verbreding en spel, in een veilige omgeving binnen jullie eigen grenzen. Inclusief ontbijt!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels & Ontbijt | Witte Tantra | Zat avond 25 + zon ochtend 26 sept
Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels & Ontbijt | Witte Tantra | Zat avond 25 + zon ochtend 26 sept

Tijd en locatie

25 sep 2021, 19:30 – 26 sep 2021, 13:00

Regio Nijmegen

Over het evenement

  •  Vol. 

LAATSTE MEDEDELING >> We hebben een vrij grote groep. (De norm van max 30 deelnemers is sinds kort niet meer verplicht). Deelnemers uit de regio willen we daarom vragen om indien mogelijk toch thuis te overnachten.

VERDER >> Bij aanvang wordt ieders temperatuur gemeten. In de ruimtes is lucht-ionisatie aanwezig. Blijf thuis bij covid gerelateerde (verkoudheid)klachten. Je hoeft dan niets te betalen.

LEES >> Lees vooraf nog eens 'SPELREGELS, WAARACHTIGHEID & INTIMITEIT' onderaan deze pagina.

-

LOCATIE: Fijne plek in Nijmegen. Vul hier jouw LEDENLOGIN  in voor meer info over de exacte locatie, vervoer, overnachting, betaling en voorpret.  Je login ontvang je bij plaatsing. Noteer deze in je agenda.

BIJDRAGE: Jouw geldelijke bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Dana is geen vergoeding voor de verleende diensten maar een bijdrage in de voor jou gemaakte kosten en voorbereidingen. Het wordt bezien als een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie.

Waarde inclusief ontbijt, bubbels bij aankomst & gebruik Venetiaanse maskers. 

Per persoon normaal € 170 | Early bird 1 mnd € 160 | Overnachten mogelijk € 15 > Info overnachten.

Annulering: Annuleringskosten zijn er om ons voortbestaan te waarborgen. Ze zijn redelijk, vormen geen onderwerp van discussie, gelden voor iedereen, in elk geval en ongeacht of er wel of geen wachtlijst is.

- Tot 30 dagen vooraf: Gratis omboeken. Annuleer alléén bij grote overmacht. Wij bouwen op jouw inschrijving.

- Vanaf 30 tot 14 dagen voor aanvang: €50

- Vanaf 14 tot 5 dagen voor aanvang: €75

- Vanaf 5 dagen voor aanvang zijn al onze kosten reeds gemaakt: Altijd 100% *

* Uitgezonderd Covid gerelateerd ziektebeeld/ doktersverklaring. Wanneer wij je in dit geval kunnen omboeken naar een volgende training is dit kosteloos. Anders betaal je alleen reeds ingekocht eten en administratiekosten à €30 per pers.

VOOR  Liefdes & gelegenheidskoppels die zich vrij voelen om in een veilige omgeving in liefde en waarheid samen te zijn en voort te bouwen op het gebied van hun emotioneel en sensueel welzijn. Stijlvol & sfeervol met mogelijkheid tot speels en warm onderzoek.

BASIS Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk- en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsprocessen. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie en inzicht in groeiprocessen nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van autisme hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

TIJDEN 'Time is nature's way of preventing everything from happening at once'.

Avond: 19:30* tot ongeveer 23:30 & Ochtend: 9:30 tot 13:00. Bij aanvang gewone kleding aan. Er is een omkleedruimte.

*Wees bij aanvang 15 min eerder om rustig aan te komen, je eventueel om te kleden en voor inschrijving/ info. Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. De ontvangst is met thee en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt.

Slaap je zaterdagnacht elders? Ben dan zondag om 9:30 weer terug voor de gezamenlijke start met de groep en het ontbijt. Deze beide dagen vormen procesmatig één geheel, het is niet mogelijk om 1 dag los te volgen.

MATE VAN INTIMITEIT Witte Tantra met een ondeugend randje omdat er uitwisseling kan plaatsvinden met anderen. Niet gericht op specifiek seksuele stimulans of seksuele vereniging. Accent op afstemming, geïntegreerde aanraking, beleving van erotiek en flow, waarbij niets moet. De dresscode bij aanvang is lingerie. Je bent later op deze avond, na het openingsritueel, vrij om je kleding uit te trekken bij aanraking of massage.

TAAL Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS Han Sapundra (NL) bijgestaan door Anne v/d Wilde Roos (BE) | Support: Anita & Mario

BENODIGDHEDEN Neem mee per persoon: Elk een overtrekhoeslaken voor matras (2 m x 80 cm of groter), groot badlaken, handdoek, omslagdoek/ hamamdoek, wollen/ fleece dekentje om je behagelijk warm te houden, flesje water, handgel, papieren tissues. 

Overheerlijk ruikende Tantrische massageolie van Body2chill® kan je ter plekke kopen: 100 ml in een mooi flesje voor € 10 (ook leuk als cadeau idee), of neem zelf wat mee.

Indien je blijft slapen: Slaapzak of dekbed, hoofdkussen, toiletartikelen. Douches aanwezig.

Kledingsadvies: Gemakkelijke kleding & eventueel sexy lingerie waarin 'je sexy jij' jezelf fijn en mooi voelt en vrij in kan bewegen. Alles zacht, dus geen gepolsterde BH's met vulling. Nog 'n tip: knip de labels eruit. We zien soms zo'n leuke lingerie en dan schijnt het maat- en waslabeltje er grappig doorheen of als een staartje erbovenuit, zonde toch?

Voor de vrouwen geldt geen nagellak op (tenzij gelnagellak) in verband met strepen op de vloer.

Voorpret: Dameslingerie kan je op vele plaatsen kopen. Wanneer je wat stouter of liever wilt experimenteren en spelen, dan is dit hier wellicht een tip. Herenlingerie is soms moeilijker te vinden. Zij kunnen bijvoorbeeld ook hier terecht of hier. Kijk voor stoere wikkelbroeken bijvoorbeeld hier.

Note: Geur is essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik ook vooraf géén, of zeker niet te veel, onneutrale deodorant, aftershave of parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst dit registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. We kijken dan samen of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.

-

Note betreft Covid & Massavorming Welkom in deze tijd van transformatie, heling en bewustwording. Wij moedigen iedereen aan om op gezonde, bewuste en natuurlijke wijze te leven en weerstand op te bouwen. Trouw aan- en trots op jezelf, jouw dromen en menselijke waarden. Deelname bij ons is mogelijk wanneer je lichamelijk én geestelijk gezond bent. Lichamelijk gezond wil zeggen dat je met griepverschijnselen thuisblijft. Je weet wat voor jou normaal bezien bij de winter en zomer (hooikoorts) hoort. Test je bij twijfel. Met geestelijk gezond bedoelen wij dat jij jouw transformatieproces van irreëel angstig, groepsdruk/ groepshypnose naar reëel en wakker individueel bewustzijn al hebt doorlopen of hierbij ondersteund wilt worden. 

Praktisch: Bij aanvang wordt je temperatuur gecheckt met een infrarood thermometer. Er is veel mogelijkheid voor frisse lucht. Luchtzuivering (ionisatie) is aanwezig. Binnen onze tempelruimtes geldt als levensbeschouwelijke instelling geen mondkapjeplicht.

  • OVER DEZE TANTRA ACTIVITEIT | Deze liefdesnacht is er 2 tot 3 x per jaar. 

EROTIC NIGHT OF HIGER LOVE • Erotisch uitgaan voor liefdeskoppels

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over deze openende, relatie verbredende & relatie voedende Tantra workshop:

-

'Wie ben jij achter het masker? 

Wanneer jij helemaal jezelf zou zijn? 

Ben je er dan nog? 

Zouden jullie er beide dan nog zijn?'

-

The Night of Higher Love is een vast concept. Dan weer spannend en ondeugend achter je Venetiaanse masker, dan weer met open vizier samen drijvend voorbij tijd en ruimte in overgave en flow. Niet té braaf, ook niet te 'swingend'. Met ruimte voor procesverwerking en inzicht om elk avontuur te integreren. De dresscode bij aanvang is lingerie. Je bent later op de avond, na het openingsritueel, vrij om kleding uit te trekken bij aanraking of massage.

-

Het avondprogramma biedt onder meer een love lounge vooraf gegaan door een instructie en voorbereiding over de kwaliteit van aanraking. Daarna is het karakter van deze avond meer een activiteit dan training. Ochtends heerlijk ontbijt en een meerhanden koppelmassage, met de bijpassende voorbereiding om voluit te genieten van geïntegreerde aanraking en flow.

-

Zet jezelf in beweging. Spreid samen je vleugels. Open al je zintuigen. Leef, speel, dans, wees verleidelijk of afwijzend, jaloers, bang, behoedzaam of verlangend maar laat zien wie jij bent. Voor- en achter je masker! Durf ja en durf nee te zeggen. Laat je verrassen. Verrijk je relatie van binnen en van buiten. Blijf samen in verbinding en leg verbindingen. Ontdek het geheim van een verbonden, intieme, spannende én voedende relatie. Bij aankomst een glas bubbels!

-

'In the end it's all about the courage to fully say yes to life & love before you die'.

  • DE SPEELRUIMTE OM SAMEN SPANNEND TE BLIJVEN

Speelruimte voor relatieverdieping en verbreding. In een veilige respectvolle omgeving. Hierbij staat jullie samenzijn te midden van andere stellen centraal. Tijdens het eerste rituele deel van de avond draag je een Venetiaans masker. Deze kies je bij ons uit. 

  • IN HET KLOOSTER BELAND?

Hoe speciaal en uniek je partner ook voor je is. Stel dat je partner er niet was geweest, was jij dan in het klooster beland? Wij zijn kuddedieren. Wij kunnen aantrekkingskracht voor meerdere mensen ervaren. Dat had je al ontdekt. Het enige wat onze natuurlijke flow en gevoelens voor anderen in de weg staat is wellicht onze angst om te verliezen. Maar bang kwijt te raken, raken we onszelf kwijt. En daarmee elkaar. Kan het anders?

  • EROTISCH UITGAAN?

Misschien kom je in jullie onderzoek en oriëntatie bij een parenclub uit of bij een erotische danceparty. Er is niets mis mee om dat eens uit te proberen. Je zult hier waarschijnlijk echter niet de diepere vervulling, hartsverbinding en ware rust voor intergratie van processen ervaren welke jullie misschien zoeken. Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van ontplooiingsprocessen binnen partnerrelaties. Wij vragen jullie dan ook om open te staan voor coaching wanneer je mocht vastlopen. 

  • SAMEN OP AVONTUUR

Intimiteit met anderen zonder verdiepende verbinding en de integratie van jullie eigen liefdesband zal op den duur hol voelen. Juist de primaire verbinding, het behouden van het hartscontact binnen jullie relatie, realiteitszin, communicatie samen en het ervaren van ieders mogelijkheden staan bij deze Tantra training centraal en boven elk avontuur. 

  • SPELREGELS, WAARACHTIGHEID & INTIMITEIT

Spelregels: Respect voor grenzen verbaal of non-verbaal. Houdt het tantrisch, in verbinding met je hart, jezelf, elkaar en je omgeving. Slow down, dan voel je meer en loop je nergens aan voorbij. Geen gemeenschap in de zin van penetratie (niet met je partner, niet met een ander dan je partner). Kussen kan in afstemming en wanneer dit voor iedere betrokkene goed voelt. Dit laatste geldt voor alles.

Jij en je partner hebben tantrisch bezien een waardevolle 'holy union'. Je blijft de hele activiteit dus in de buurt van je eigen partner, ook tijdens e.v.t. contact met anderen. Mocht je even vastlopen, kom dan beide naar ons voor ondersteuning en een time-out. Anders: Have Fun! Wij houden vanuit Body2chill® geen pleidooi voor open of gesloten relaties. Het leven is ook niet open of gesloten en ieder moment is anders voor jezelf en voor jullie beide. Tantra is een spirituele en lichamelijke weg. Het is de levenskunst om samen te blijven met al wat er is en je kan voeden en raken. 

Klik hier Voor meer info over Tantra. Deze training behoort tot de Witte Tantra met een spannend randje.

  • OOK BELANGRIJK

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Onze voorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan. 

  • ZO BOEK JE DEZE TANTRA CURSUS/ WORKSHOP

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst dit registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. We kijken dan samen of er nog plek is en of wij je deelname definitief kunnen maken.

Deel dit evenement

bottom of page