top of page

Private massage course
for love couples in Belgium

Om kennis te maken met Tantra, om jullie liefdesband te verdiepen of als origineel & romantisch liefdescadeau. 


Laagdrempelige, kleinschalige privé workshop voor twee. Gericht op intimiteit en verbondenheid met focus op elkaar, flow en het moment.

Tijdsduur 5,5 uur.

Inclusief lunch.

In België, nabij Brussel.

Privé opleiding Tantra Massage

voor koppels

 

Liefdevol verbonden via aanraking en levensadem

Deze activiteit vindt plaats in Vlaanderen. Het betreft een samenwerking tussen Anne van De Wilde Roos uit België en Han van Body2chill® uit Nederland. Wij zijn net als jullie een liefdeskoppel. 

 

Deze ééndaagse Tantra privéopleiding is ontstaan vanuit ons enthousiasme om andere liefdespartners te laten ervaren hoe je met elkaar op een diep niveau en op Tantrische wijze intiem verbinding kan maken. Hartsverbinding via je lijf, aanraking en Tantrische ademtechnieken waarbij je naast de ander ook goed jezelf blijft ervaren.

Onze lichamen en ook onze sexualiteit zijn geen ‘losse alleen staande dingen’. Ze staan onlosmakelijk in verbinding met ons hart, onze sensualiteit, geest en ziel. En met de ziel van het leven. Onze zielen en lichamen zijn vanaf de eerste splitsing in de kosmos verstrengeld met elkaar en met de wereld om ons heen. Toch kunnen we ons soms alleen voelen, ook in relaties. Tantrisch samenzijn doet ons diep herinneren wat de aard is van liefde, waarom wij hier zijn en wat het speciale en unieke is aan de verbindingen met onze liefdespartners. Tantra biedt een prachtige brug tussen ons hoofd, hart en sexualiteit.

 

Wij willen onze warmte, kennis en diepgaande ervaring met Tantra graag met jullie delen.

 

Voor wie? 

Liefdeskoppels die een diepe intieme-, sensitieve- en erotische verbinding met elkaar willen onderhouden.


Wat kan ik verwachten?

Je leert in deze Tantra privéworkshop wat een Tantrische massage is en hoe dit jullie liefdesband naar een nog hoger niveau kan tillen. Binnen een veilig en geborgen kader leer je hoe het is om elkaar op een Tantrische en energetisch verbindende manier aan te raken. Hierdoor zullen lichaam en geest hun optimale balans kunnen (her)vinden. Ook kan je, door deze diepgaande manier van aanraken en geraakt worden, een ruimhartig gevoel van eenheid en bliss ervaren binnen jezelf én in jullie samenzijn. 

Je krijgt manieren en technieken aangereikt om je eigen en elkaars lichaam beter te kennen en hoe je elkaar op een liefdevolle manier kan verwennen zonder dat iets 'moet'. In het Engels spreken we dan van 'comfort & ease'. De Tantra training stimuleert je om in overgave te gaan, beetje bij beetje... Om samen 'deelgenoot te worden' in plaats van elkaar te willen 'pleasen' of 'te gaan werken'. Leren te 'ontzorgen' door zelf kwetsbaar en ontvankelijk aanwezig te zijn.

Tantra-Massage-Prive-Opleiding.jpg

Intimiteit & Sexualiteit

 

Wij zijn natuur. Sexualiteit en intimiteit volgen de regels van de natuur. Wanneer wij ons veilig voelen en dichtbij onze ware natuur staan dan ervaren wij vanzelf een innerlijke impuls om te willen onderzoeken en spelen. 
Waaruit bestaat die veiligheid? Hoe werkt sensitiviteit en erotiek? Hoe kom je daar, individueel en samen in verbinding? 
Intimiteit is een gevolg van veiligheid en speelsheid. Vanuit die basis wil ons lichaam vanzelf openbloeien en willen wij onszelf volledig laten zien. Dan willen wij geplukt worden. Dat is de essentie van intimiteit en sexualiteit. Vanuit dit opengaan kunnen wij de 'hogere' Tantrische dimensies van eenheid en wildheid betreden. 


Liefde is een golvende zee tussen de kusten van je zielen  - Kahlil Gibran -

 

Hoe mooi is het om de controle los te laten en te ervaren dat iets anders, datgene waar wij altijd al op gewacht hebben, ons mag meenemen en overnemen! Wij willen jullie graag meenemen naar de volle dieptes van intimiteit vanuit de zorg voor je eigen lijf, je grenzen en de integriteit naar elkaar. Sexualiteit krijgt haar volle gevoelswaarde wanneer het een ziel heeft en in verbinding staat met je lijf, je liefde, passie en hart … als het waarachtig voelt.

Opbouw van de workshop

1. Zelf ervaren: 
‍Ervaar zelf de diepte van Tantra, de energetische aanraking en essentie van Tantrische verbinding en contact via een Vierhanden Koppelmassage  welke jullie beide van ons ontvangen.  Ervaar direct en met je lijf wat Tantra is en wat het doet! Terwijl je in liefdevolle omhelzing tegen elkaar aanligt worden jullie lichamen op Tantrische wijze, dus tegelijk, gemasseerd en samengebracht om te versmelten met tijd en ruimte. Jullie lichamen worden voor je gevoel geheel verweven, terwijl je ieder tegelijk ook je eigenheid sterk zal ervaren. Niet seksueel, wel sensueel, helend en erotisch. Inclusief de techniek van Divine Tantric kissing. De volledige opleiding is gericht op het ervaren van eenheid, heelheid en flow. 

2. Elkaar masseren op Tantrische wijze: 
Leer masseren op Tantische wijze: langzaam en sensueel, mindful, meditatief en lichaamsgeïntegreerd. Inclusief technieken en houdingen vanuit Kahmirische Tantra en Kamasutra.

3. Verdieping: 
Mogelijkheid om het onderdeel Yoni – Lingam massage toe te voegen aan dit Tantra opleidingsprogramma. Inclusief theorie en fysiologische/neurologische uitleg.

 

Als koppel oefenen jullie bij onderdeel 2 en 3 op elkaar.

Alle ervaring en kennis die wordt vergaard in deze opleiding zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en eigen ontwikkeling. 

Door

Anne van De Wilde Roos (BE) bijgestaan door Han Sapundra van Body2chill® (NL)

 

Prijs & Tijden

Prijs: €695 per koppel | Lunch is inclusief

 

Tijden: We starten om 11:00 u. en eindigen om 16:30 u. 

Locatie & Benodigdheden

Gijselbosstraat 9, 1652 Beersel, België. (In de buurt van Brussel). 

Dit neem je zelf mee:

Een sarong of omslagdoek.

*Komen jullie van ver en willen jullie graag overnachten? In de buurt vind je leuke Bed & Breakfasts zoals De Horzel en Hof ter Kouter.

Inschrijven doe je zo

Inschrijven is alleen mogelijk per telefoon (dus niet via de mail of app).

Bel naar Anne:  +32 473 351 345  voor een korte persoonlijke intake en/ of info.

Deze opleiding is exclusief en wordt slechts op bepaalde dagen georganiseerd. 

Check op de site van De Wilde Roos welke data speciaal voor jullie nog beschikbaar zijn.

*De dagen waarop deze privé Tantra opleiding is te boeken liggen vast.

Op andere data kan je wel deelnemen aan de Tantra groepstrainingen van Body2chill® in Nederland. Of je kan voor jezelf een individuele Tantra massage/ Integratieve massage boeken bij De Wilde Roos in België.   

Tot slot... eens je de stap naar Tantra hebt gezet, is er geen weg terug!!!

De Wilde Roos  +32 473 351 345

Wij-Opleiding-Tantra-Massage.jpg

Voor ervaringen van deelnemers: klik hier.

 

HEERLIJK DE TIJD SAMEN, VERDIEPING FLOW & DIEPGANG

Anker 1
bottom of page