top of page

zo 02 feb

|

Cordium

Rode Tantra voor Stellen | 2-Luik | De Tantrische Liefdesrelatie | Zondagen 02 + 16 febr 2020

Tantra laat zien hoe de liefde passioneel en voedend blijft in de realiteit van alledag. De Tantrische liefdesrelatie als ultieme ontmoeting. Ben klaar voor een spetterend liefdesspel gebaseerd op jullie eigenheid, spontaniteit, kwetsbaarheid & oerkracht! Twee verdiepende zondagen van 13:00 - 22:30.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Rode Tantra voor Stellen | 2-Luik | De Tantrische Liefdesrelatie | Zondagen 02 + 16 febr 2020
Rode Tantra voor Stellen | 2-Luik | De Tantrische Liefdesrelatie | Zondagen 02 + 16 febr 2020

Tijd en locatie

02 feb 2020, 13:00 – 22:30

Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen, Nederland

Over het evenement

  • BESCHIKBAARHEID Op dit moment nog plaatsen beschikbaar. 

Boek op tijd. Vol? Check hierboven regelmatig de beschikbaarheid. Deze kan veranderen.

INFO & DEELNAME Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-18:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

PRIJS Normaal € 220 | Early bird 30 dagen € 210 | Na Tantra jaartraining € 200

Prijs per persoon voor 02 + 16 feb. Inclusief 2 dagen dinerbuffet, thee & extra's in Cordium.

TIJD Twee dagen van 13:00* - 22:30. Vrijblijvend erna nog wat drinken in de buurtkroeg.

*Wees 15 min eerder om rustig aan te komen en contante betaling aan de kassa. 

Er is daar geen pin.

Deze training vormt een geheel. Je kunt niet één van beide dagen los volgen.

WAAR De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen | Info over route, parkeren & verblijf. 

VOOR Liefdeskoppels en gelegenheidsstellen die op het intimiteitsvlak én op het erotische gebied verbinding, verdieping, inspiratie of verbreding zoeken. Voor hen die binnen een veilige omgeving in liefde en waarheid willen samenzijn. Warm en helder, met mogelijkheid tot onderzoek binnen de geborgenheid van een groep. Uitdagend en avontuurlijk vanuit een veilige bedding waarbij niets moet en ieders relatie als uitgangspunt centraal staat binnen.

MATE VAN INTIMITEIT Onze Rode Tantra cursussen staan voor verdieping van intimiteit, sexuele heelheid en hartsverbinding op een diep energetisch niveau en in contact met jouw gehele wezen en elkaar. Er heeft geen seksueel gerichte uitwisseling plaats met anderen. 

Ons aanbod is erop gericht om dat wat jullie ontdekken en raakt, na afloop van het 1e blok, thuis in de eigen privé sfeer sexueel verder te integreren. Ook tijdens de cursus hebben jullie aan het einde van elk blok fijn de tijd om intens samen te zijn op jullie eigen toegewijde privé plek en te integreren wat jullie heeft verrijkt.

  • Tijdens Rode Tantra 2-luiken komen ook relationele aspecten aan bod als: relatiedynamiek, relatieversterking en verbreding. Sensueel, verbindend, verruimend, speels, soms broeierig erotisch, soms ook confronterend, uiteindelijk diep vervullend.

TAAL Nederlands met vertaling in het Engels waar nodig.

TANTRA TRAINERS Han van Body2chill® | Support: volgt

DIT HEB JE NODIG Per pers. Gemakkelijke kleding en lingerie waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, handdoek + groot badlaken, omslagdoek, laken/ deken of wat nodig is om jullie toegewijde prive plek te creëren/ af te dekken wanneer je massageolie wilt gebruiken. *Deze kan je zelf meenemen of ter plekke in Cordium aanschaffen voor €7 per flesje.

Geur is essentieel onderdeel van de subtiele onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik, ook vooraf, géén onneutrale deodorant, aftershave en parfums anders dan eventueel licht opgebrachte essentiele olie op natuurlijke basis.

Tip: Dameslingerie kan je op genoeg plaatsen kopen. Herenlingerie is soms moeilijker te vinden. Zij kunnen bijvoorbeeld hier terecht en hier voor stoere wikkelbroeken.

  • OVER DEZE TANTRA TRAINING

DE TANTRISCHE LIEFDESRELATIE ALS ULTIEME ONTMOETING

RODE TANTRA VOOR KOPPELS | 2-LUIK ZONDAG 02 + 16 FEB

Wij lichten hieronder alvast een tipje van de sluier op over deze verbindende, sensuele, erotische & passievolle Tantra training:

-

'De liefde haalt mij regelmatig uit balans. Ik weet nu dat dit bij een uitgebalanceerd leven hoort.'

-

Spirituele & sexuele relatieverdieping: Tantra laat zien hoe de liefde en sex passioneel, in afstemming en voedend blijft, ondanks de realiteit en verantwoordelijkheden van alledag. Hoe jullie met open hart, in stilte en storm, optimaal kunnen profiteren van jullie verschillende sexuele polariteiten, karakterverschillen, natuurlijke emoties en diepere geraaktheden waardoor juist deze kwetsbare aspecten transformeren tot de krachtigste bouwstenen van deze Tantrische groei- en liefdesrelatie. Geniet voluit en passioneel van 'The tantric tiger' in jou en de 'Kundalini snake' in je warme bekken!

-

Groeiend in vertrouwen komen we heerlijk in de flow en in contact met onze diepere verlangens. Wanneer de mannelijke- en vrouwelijke oerkrachten in ons ontwaken, herenigen zij zich met onze oorspronkelijke dierlijke natuur, klaar voor een spetterend liefdesspel gebaseerd op eigenheid, spontaniteit, kwetsbaarheid en oerkracht. De Tantrische liefdesrelatie als ultieme ontmoeting. Sfeervol, intiem, helend en bevrijdend. Zelfs het zoenen als kunstvorm komt aan bod.

  • SEX, DE KRACHTIGE OEBRON VAN HET BESTAAN

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een sensitief lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Tantra gebruikt onze innerlijke vrouwelijke- en mannelijke polariteit om het leven te onderzoeken en te vieren. Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex, doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het leven en bestaat alles bij de gratie van polariteit en tegenstelling. Geïntegreerde intimiteit en sexualiteit brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

  • OMDAT JE WEET DAT ER MEER IS

Tantra versterkt liefdesverbindingen van binnenuit. Tantra betekent tijd nemen. Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, aandachtig, juicy en extatisch. Het is een spiritueel én lichamelijk pad. Wanneer je goed in je lijf zit, kan je ook emoties goed verwerken. Tantra vergroot je gevoelswereld, stopt piekeren, versterkt schoonheid van binnenuit, verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in liefde, relatie, opvoeding en werk. De stap om met Tantra te beginnen kan spannend voelen en zal grote invloed hebben op je leven. Een investering in levensgeluk.

  • VERBINDEND, OPENEND, WAARACHTIG & PASSIEVOL

Onze Tantra trainingen worden zorgvuldig opgebouwd in goed contact met jezelf, je grenzen en voorkeuren. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben 25 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® vinden.

Klik hier Voor meer info over Tantra. Deze training behoort tot de Rode Tantra.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community. Wij bieden daarom de mogelijkheid om 's avonds na afloop, wanneer jullie beide de luxe van tijd hebben, mee te gaan naar de huiskamerkroeg vlakbij. Daar kan je gezellig nakletsen, wat drinken en waardevolle contacten verdiepen.

Klik hier voor: Bijsluiter Tantra. Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

Klik hier voor: Training & annuleringsvoorwaarden. Wij vinden helderheid en commitment belangrijk. Lees waarmee je akkoord gaat zodat wij beide weten waar wij én jij voor staan.

  • INFO & DEELNAME

Gewoon even bellen. Helder, persoonlijk & afgestemd!

Bel +31645624065‬  Office: Ma-Zat 11:00-18:00

Of vul hier het registratieformulier in, dan word je teruggebeld.

Deel dit evenement

bottom of page