top of page

za 10 jun

|

Regio Nijmegen

My Space - Your Space | Witte Tantra Weekend Workshop All Inclusive | Stellen & individueel | 10 + 11 juni 2023

'Happiness is not real unless shared' is de laatste zin uit de film Into the wild. Ervaren van ruimte & overgave heeft alles te maken met onafhankelijkheid én afhankelijkheid. Op mijzelf staan en kunnen zeggen 'Ik heb jou nodig', dat is vrijheid en daar opent onze polariteit als bron van intimiteit.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
My Space - Your Space | Witte Tantra Weekend Workshop All Inclusive | Stellen & individueel  | 10 + 11 juni 2023
My Space - Your Space | Witte Tantra Weekend Workshop All Inclusive | Stellen & individueel  | 10 + 11 juni 2023

Tijd en locatie

10 jun 2023, 12:30 – 11 jun 2023, 18:00

Regio Nijmegen

Over het evenement

LEDENLOGIN | KLIK HIER na boeking voor nog meer info.

ALGEMENE INFO OVER DEZE RETRAITE

VOOR GEVORDERDEN & BEGINNERS:

BESCHIKBARE PLAATSEN: Nog plaatsen beschikbaar voor koppels en individuele vrouwen. Vol voor individuele mannen.

Check regelmatig de beschikbaarheid, deze kan per dag nog veranderen. Blijf ook op de hoogte via de nieuwsbrief.  Zet jezelf alleen op de wachtlijst wanneer je de data vrij kunt houden. Het is niet mogelijk een vrijgekomen plek te ruilen tegen een reeds geboekte plek.

BOEKING EN INFO: klik hier.

LOCATIE: Zeer mooie locatie in Nijmegen.

* Na boeking ontvang je jouw ledenlogin. Vul deze hier in voor info over de exacte locatie, parkeren, (restant)betaling, benodigdheden en verblijf. Lukt het niet om in te loggen? Neem op tijd telefonisch contact op. Veel voorpret!

'Time is nature's way of preventing everything from happening at once!'

TIJDEN: Zaterdag 12:30 tot ongeveer 23:00 en zondag 9:30 tot 18:00

Wij beginnen bij Body2chill® graag samen en op tijd. Het is bij ons gezellig. Vertrek ruimschoots op tijd om rustig aan te komen, een parkeerplek te vinden, voor inschrijving/ betaling en eventueel om te kleden. De ontvangst is met thee en wat te knabbelen maar zorg dat je vooraf al gegeten hebt. We starten regelmatig met een beginritueel. Later komen stoort de groepsdynamiek. Beide dagen vormen procesmatig één geheel, het is niet mogelijk om 1 dag los te volgen.

KOSTEN: Naast jouw inbreng zoals kwetsbaarheid, aanwezigheid en openheid wordt een geldelijke bijdrage gevraagd. Deze bijdrage wordt in het boeddhisme Dana genoemd. Het is een gift vanuit het hart, brengt balans en zet aan tot wederzijdse stroming van energie. Ook wij trekken alles uit de kast om je een optimale en rijke ervaring te bezorgen.

Prijs per persoon: Early bird tot 1 mnd voor aanvang € 320* | Normaal € 340 | Ex-jaaropleiding € 310 | Annuleringsregeling

*Wegens de vakantietijd blijft de vroegboekkorting gelden tot 10 juni 2023.

Inclusief: jouw fantastische Tantra retraite, heerlijk uitgebreid diner, ontbijt en lunch van onze cateraar, vele extra's om te smikkelen en te drinken. Bubbels of appelsap in de bar 's avonds. Indien gewenst is zelfs een eenvoudige slaapplek inclusief.

  • Overnachten: Slapen is kosteloos. Geef dit als wens aan bij boeking. Wij hebben goede matrassen voor op de vloer in de ruimtes. Beddengoed neem je zelf mee. Er zijn geen douches. Wij bieden ons befaamde tantrische wasritueel aan, een zinnelijk avontuur met water, schoonheid & dans! Omdat de ruimte beperkt is, vragen wij deelnemers uit de regio om thuis te overnachten. Ook als je behoefte hebt aan een rustige reset tussen de twee retraitedagen, wilt douchen, een slechte slaper of notoire snurker bent, dan is een B&B, Airbnb of hotel een beter idee. Leuke verblijftips:​ Tip 1, Tip 2, Tip 3, Tip 4, Tip 5.
  • Rond 23:00 is het avondprogramma zaterdag afgelopen. Belangrijk: Wees zondagochtend om 9:30 terug voor de dagopening als onderdeel van het groepsproces en het overheerlijke ontbijt van onze cateraar!
  • Campers: Zet deze bijvoorbeeld in de buurt van het Kops Plateau of richting Berg & Dal. Er zijn daar ook campings. Zet je camper, als je in het wild slaapt, niet in de wijk, nabij- of voor het pand.

TAAL: Nederlands.

TANTRA TRAINERS: Han Sapundra (NL) & Anne Eva (BE). Support team aanwezig om 10:15: Rens & Leonie (NL).

VOOR WIE: Openbaar toegankelijk voor stellen en singles. Je hebt als single geen partner nodig. Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles wisselen. Maak als koppel geen afspraken. We vragen de openheid aan iedere deelnemer om ter plekke, op ieder moment weer, gewoon te voelen en te ervaren wat voor jou/ jullie klopt en wanneer jullie naar elkaar toetrekken. Laagdrempelig van opbouw, ook wanneer je onbekend bent met Tantra, boeddhisme of Body2chill®.

Wil je een gelegenheidskoppel zijn? Schrijf je dan beide in als individuele deelnemer. Tijdens de training kan je elkaar opzoeken wanneer de energie tussen jullie naar elkaar toe trekt.

GROOTTE V/D GROEP: We zetten in op grotere groepen afgestemd op de ruimte en de betreffende activiteit. Dit werkt super omdat de groepsbinding hierdoor wordt versterkt hetgeen veiligheid, een warme bedding en veel sociale cohesie biedt. Dit is belangrijk, vooral wanneer je net begint. Bij elke Tantra retraite staat een team van ongeveer 4 pers. voor jullie klaar. Ook de studenten van de jaaropleiding zijn deelgenoot van de groep. Wij zetten ons dagelijks in voor de mooie afgewogen groepen die deelnemers bij Body2chill gewend zijn!

LEEFTIJD & PROFIEL: Toegankelijk voor alle leeftijden. Elke levensfase biedt iets anders. Je ontmoet elkaar bij ons als uniek mens, mindful in het hier en nu, zoals het voor jou klopt op ieder moment weer. Nieuwsgierigheid naar jezelf, lichaamsbewustzijn, een open houding, plezier en echtheid zijn belangrijker.

MINDSET: 'Ik breng mijzelf in. Daar ben ik aan toe. Die verantwoordelijkheid kan ik dragen. Wat ik ook ervaar: spannend, heerlijk, moeilijk of extatisch... ik blijf voelend aanwezig. Uiteindelijk kan ik alleen mijzelf dieper ontmoeten binnen alle facetten die het mysterie van het leven te bieden heeft. Ik weet dat ik naast nieuwe ervaringen en tijdloosheid ook mijn weerstand kan tegenkomen. Indien beperkende, neurotische of (zelf)destructieve gedachten vanuit mijn hoofd of egoconstructie een situatie verbaal willen blijven beheersen, kan ik gebruik maken van de sturing van het team. Zij zijn er om mij veilig in het hier en nu, in mijn lijf en bij mijn gevoel te helpen. Hierdoor kan ik kwetsbaar deelgenoot zijn binnen de groep en uitgroeien tot de beste versie van mijzelf. Ik kies voor overgave en wil het leven in al haar grootsheid ervaren en vieren!'

BASIS: Onze bijeenkomsten zijn lichaamsgericht. De ervaring leert echter dat mentaal gezien een geschoold of zelf ontwikkeld HBO denkniveau een pré is. Dit om het krachtige onderliggende Tantrische gedachtegoed geestelijk en lichamelijk te kunnen plaatsen en integreren binnen je ontwikkelingsproces. Daarnaast is emotionele basisstabiliteit, zelfreflectie, contact met je lijf en inzicht in groeiproces nodig om je kwetsbaarheid toe te kunnen laten. Wanneer je een vorm van ASS hebt, PTSS of psychose gevoelig bent neem dan contact op. Dan passen sommige bijeenkomsten binnen grotere groepen zoals deze wellicht niet bij je.

MATE VAN INTIMITEIT: Witte Tantra

Uitleg over de soorten Tantra:

Witte Tantra legt het accent op heelheid, je dierlijke natuur, kracht en overgave, assertiviteit en flow. Dit is het speelveld waarbinnen je jouw lijf en geest onderzoekt. Witte Tantra is sensueel, speels, erotisch en verfijnd. Bij de heelheid van ons lijf behoort ook seksualiteit. We spreken dan bij Tantra niet alleen over het bekkengebied. We spreken over seksuele energie wanneer we beleven dat ons hele energiekanaal zich opent van kruin tot tenen. Hierdoor kan de Kundalini energie zich een weg banen door ons gehele lijf waardoor we tijdloosheid en verbondenheid kunnen ervaren met onze oorsprong in het universum, met onszelf en elkaar. Bij Witte Tantra is het kader: geen seksuele vereniging (=Lingam in Yoni). Witte Tantra kan dus wel seksualiteit bevatten in de zin dat je erogene zones erbij betrokken zijn, soms ook niet. Het is nooit 'puntig' altijd openend. Het voelend aanwezig blijven en luisteren naar de taal van jouw lijf is het uitgangspunt in ieder contact.

Rode Tantra legt de focus op de koppeling tussen seksualiteit en bewustzijn. Hiertoe behoort bijvoorbeeld Slow Lovemaking. Seksuele energie wordt gericht vanuit het bekkengebied (sekschakra) opgewekt. Rode Tantra bevat zowel het puntige als het openende. De krachtige seksenergie wordt gebruikt om lichaam en geest te openen. De puntige energie penetreert de ruimte met bewustzijn, figuurlijk of letterlijk en doet alles oplossen in heelheid. Bij Rode Tantra kan het tot seksuele vereniging komen. Daarom wordt het alleen aangeboden voor koppels. Dat betekent niet dat je tot seksuele vereniging móet komen. Tantrische seksualiteit is nooit doelgericht. Altijd afgestemd en geïntegreerd.

Zwarte Tantra is verrassend, bevrijdend en speels! Niet gericht op seksuele gemeenschap, wel erotisch, soms kinky. Een onmisbare schakel op het pad naar zelfverwerkelijking. Je wortels, overlevingsdrang, een moralistische opvoeding,  geld, taboes en je onderbewuste zijn 't speelveld. Onderdrukte oergevoelens remmen je levenslust en dempen onze missie in het leven.  Wie ben jij onderin de black-box van je wezen? Hoever durf jij te gaan wanneer het om  je machtige én onmachtige kanten gaat? Zwarte Tantra brengt afgedekte oerkrachten aan het licht. Het grondt ons in de liefde en schenkt helderheid aan wat we onderdrukken. Zwarte Tantra heeft niets met duistere krachten buiten onszelf te maken. Integendeel. Juist door onze schaduwkanten te omarmen kunnen we onze diepste liefde ontmoeten. Ook een veilige bedding om te snuffelen aan bdsm of shibari. Niets moet. Wie weet wat het je brengt als het wel mag. Let's play!

Wat past het best bij mij? Zowel Witte-, Rode en Zwarte Tantra, zijn gericht op bewustzijnsverbreding, geïntegreerde aanraking, empowerment en flow. Ze zijn even interssant en behoren tot het leven. Het gaat er niet om om een keuze te maken en te kijken 'wat het beste bij je past'. Dat zou onzinnig zijn. Alle soorten samen vormen een bouquet dat 'voluit leven' heet.

Structuren (oefeningen) kunnen bij Tantra ontkleed zijn. Dit is fijn bij aanraking, massage en spel. Tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot. Het letterlijk 'ongelaagde' van jouw kwetsbaarheid, dat is waar het bij Tantra over gaat. Datgene dat ons als mens verbindt. Tussendoor draag je een omslagdoek. De opbouw is zorgvuldig. Niets moet, anders dan voelend aanwezig blijven in contact met je lijf.

NOTE wanneer je oefen- of massage structuren doet met anderen dan de eigen partner: In uitzonderlijke gevallen kan yoni- of prostaatmassage deel uitmaken van het programma. Dit wordt door ons vooraf duidelijk gecommuniceerd en is een keuze. Je moet je veilig voelen bij je oefenmaatje en niets moet. Deelnemers kunnen binnen een afgegrensd kader tot consent komen. Je mag een 'nee' tussentijds niet veranderen, ook niet als je gevoel later verandert in een 'ja'. In andere gevallen dan hier omschreven is binnenkomen in de vagina tijdens de weekendretraites van Body2chill® niet toegestaan. Niet overdag, niet 's nachts. 

BENODIGDHEDEN: Dit neem je mee per persoon. Matrasovertrek maat 1,40 x 2 meter. Verder: tandenborstel & tandpasta, 1 grote badhanddoek en 3 gewone handdoeken (alles liefst in effen kleur), 1 omslagdoek (hamamdoek/ sarong/ pareo). *Deze koop je bijvoorbeeld hier voor vrouwen en hier voor mannen.

Olie: Wij verkopen heerlijke Tantrische massageolie. Opent al je chakra's. 100 ml in kunststof flesje met klapdeksel. Te koop bij de kassa voor €15 óf €25 per twee. Ook leuk als cadeau idee. Het is mogelijk om zelf massageolie mee te nemen echter niet in glas! Je kunt deze overgieten in een van onze kunststof flesjes á €1,50. Ontdek hier onze magische olie.

Kleding: Gemakkelijke zittende bovenkleding IN DE KLEUR WIT/ gebroken wit. *Dit geldt bij ons voor alle witte Tantra retaites. Verder lingerie, waarin je je fijn en mooi voelt, in welke kleur dan ook. Alles zacht, dus geen BH's met vulling of beugels. Geen BH kan natuurlijk ook.

Hygiëne & parfum: Douche of was je voor aanvang grondig zodat je fris aankomt, dus geen oud zweet. Weet tegelijk: een natuurlijke geur is een essentieel onderdeel van de subtiele dierlijke onderlaag van intimiteit en eigenheid. Gebruik daarom -ook voorafgaande aan een Tantra cursus- absoluut géén deo, parfum of aftershave.

Nagellak: Geen nagellak (tenzij gelnagellak) i.v.m. strepen op de vloer.

Indien je blijft slapen: Slaapzak of dekbed, kussensloop (kussen is aanwezig), e.vt. oordopjes en oogmasker.

LET OP: Doe je slaapspullen om reden van beperkte plek in een aparte tas, los van je gewone benodigdheden. Deze worden tot de avond elders opgeslagen. Neem qua gewone benodigdheden/ kleding ook niet teveel mee.

Over onze matrassen: Wij hebben 2-persoons kwaliteitsmatrassen. Dat we alleen 2-persoonsmatrassen hebben is een bewuste keuze van ons. Als individuele deelnemer kan je de energie volgen, ter plekke voelen wat je daarmee wilt en bijvoorbeeld een 'slaap-maatje' vinden. Slaap elders of neem een campingmatje mee als je zeker alleen wilt slapen (niets groots). Regelmatig zijn er ook matrassen over omdat niet iedereen blijft slapen.

  • MY SPACE, YOUR SPACE | TANTRA WEEKEND RETREAT

RUIMTE IN VERBINDING

Wij lichten alvast een tipje van de sluier op over dit verbindende & verruimende Witte Tantra weekend met een vleugje Zwarte Tantra*. 

Verbondenheid doet ervaren wie ik ben. Ruimte maakt mij zichtbaar waardoor ik mij kan openen, kan spelen en ontdekken. Als de warme adem van het leven, kan ik vasthouden en loslaten. Ik heb beide nodig om mijzelf te zijn en veiligheid te ervaren. De haven van mijn veiligheid doet mij spelen en mijn speelsheid op haar beurt opent de weg naar intimiteit, erotiek en verbinding. Rakend en gerakend langs de spannende randjes van mijn eigen wezen. 

Ruimte in verbinding is een thema dat we allemaal kennen vanuit relatie, familie, vriendschap of werk. Wij nemen je daarom graag mee op een avontuurlijke spannende reis vol flow en contact. Ook zullen we een interessant kijkje nemen en onszelf ervaren binnen het 'Wheel of consent'. Verbonden én dicht bij jezelf. Luchtgevend, erotisch en speels de ruimte innemend. Tegelijk aansluitend bij de meest diepgaande universele verbinding; één en los van tijd en ruimte.

Omdat ik zowel ruimte als verbinding geïntegreerd kan ervaren, ervaar ik de volle waarde binnen mijn samenzijn. Zo ontstaat er ruimte om mijzelf te ontplooien en jou in diepte te leren kennen binnen onze grenzen en wensen. Of daar voorbij. Zodat ook dit concept voor nu uit onze hoofden mag verdwijnen... Gewoon omdat alles in afstemming binnen onze aanwezigheid klopt. Omdat wij beide hebben gechecked dat we prima voor onszelf kunnen én zullen zorgen.

Kom op avontuur! Vier het leven en deel jezelf, zoals het bij jou past. Laat je verrassen, laat los en houd vast. Jij staat aan het roer, de wind geeft je vleugels en de wilde oceaan van 't leven geeft je drijfkracht.

*Ook Shibari bondage maakt onderdeel uit van dit thema: verbinding aangaan vanuit het contact met jezelf. Wanneer je duidelijk in je eigen kracht staat dan kan een ander zich aan je overgeven. Dominantie, zelfzorg en kunnen zorgen voor een ander zijn onlosmakelijk verbonden bij dit spel van binden en verbondenheid.

Welkom bij Body2chill®: Je liefdesleven zal floreren en verdiepen, je warme hart zal kleurrijk glanzen en dieper gaan (aan)kloppen. Als stel of individuele deelnemer zal je bij ons gelijkgestemde anderen ontmoeten waarbij echtheid, groei, gezelligheid, sensitiviteit en waarachtigheid centraal staan.

  • ALGEMENE INFO TANTRA

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Tantra vertalen met alleen sex doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is sex de krachtige oerbron van het bestaan en bestaat alles bij de gratie van polariteit. Geïntegreerde intimiteit bevrijdt, geeft levenslust, brengt thuis, reguleert emoties en is orgastisch als het leven zelf.

Tantra: de levenskunst van intimiteit & geluk is een spiritueel én lichamelijk pad. Tantra betekent de tijd nemen. Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, aandachtig, juicy en extatisch. Het verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in liefde, relatie, opvoeding en werk. Ook vergroot Tantra je gevoelswereld, het stopt piekeren en versterkt je schoonheid van binnenuit. De stap om met een Tantra cursus of workshop te beginnen, kan spannend voelen en zal grote invloed hebben op je leven. Een investering in liefde, waarachtigheid en geluk.

Al onze Tantra workshops en Tantra massage cursussen worden zorgvuldig opgebouwd. Wij houden deelnemers dicht bij zichzelf en goed in hun lijf. Dat is ons werk. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring in het begeleiden van levens- en openingsprocessen op het gebied van het hart, diepgaande verbinding, intimiteit, schaduwkanten en een helder aanwezige geest. Onze werkwijze is hartelijk betrokken én tegelijk direct, down to earth, to the point en zonder taboes, waarbij zowel jouw beschaafde als jouw dierlijke kanten een warme plek bij Body2chill® mogen vinden. Klik hier voor meer info over Tantra trainingen.

  • OOK BELANGRIJK

Body2chill® is een Tantra community: Wij bieden je graag meer dan alleen Tantra trainingen en Tantra workshops. Blijf na afloop, wanneer je tijd en zin hebt, nog even om na te kletsen of contactgegevens* uit te wisselen. Ook gaan wij regelmatig nog samen met een groepje wat drinken en eten. Vaak hier. *Nadien verschaffen wij uit privacy-overweging geen gegevens van andere deelnemers.

Eerste keer? Lees hier onze Tantra bijsluiter: Tantra opent voor het leven én de liefde. Hoe dieper je in liefde wordt geraakt, hoe dieper je bij de kwetsbaarheid van je hart komt. Groeien in bewustzijn, intimiteit en sensualiteit betekent letterlijk dat je geraakt zult worden.

INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?

Deelnemers welke ons recent hebben bezocht kunnen direct contact opnemen zonder het registratieformulier.

Office: Ma-Zat 11:00-19:00 | +31645624065‬ | Bellen/ Sms/ Whats-app (niet mailen).

Ben je voor het eerst of jaren niet geweest? Vul dan voor aanmelding/ info eerst ons registratieformulier in. Dit duurt 2 minuten. Daarna kijken we telefonisch of er nog plek is we je deelname definitief kunnen maken.

Deel dit evenement

bottom of page