top of page
achtergrond-tantra-1.jpg

DAKINI BEZOEKEN REVIEWS

draaikolk aan energie

Vertrouwd, veilig, ontspannen, niet wetende waar ik nu precies aan zou beginnen kwam ik binnenlopen voor de inwijding skydancing/ tandava. De energie opbouwen vanaf het begin, onderin m’n lichaam. In kleermakerszit, mijn hoofd protesterend: deze houding houdt m’n lijf nooit vol!

Stapje voor stapje, focus houden en loslaten. Steeds meer de energie voelen stromen, totdat er uiteindelijk een grote draaikolk aan energie door m’n hele lijf ontstaat. Voelen dat er dingen loskomen, maar wat is me niet duidelijk. Dat hoeft ook niet. Tintelende vingers, wildheid, mijn ademhaling die dan weer snel, dan weer langsgaan gaat.

 

Alsof ik ineens op een totaal andere planeet ben waarin alles er is en er tegelijk niet is. Een hele bijzondere ervaring!

Hoe het tintelt, bubbelt en golft door je lijf heen

 

Intensief voelen wie je in de kern echt bent. In al je facetten: je lieve, je geile, je rustige en je wilde kant. Alles komt voorbij en gaat in- en door je heen. Met je wortels stevig in de grond zodat je kunt blijven voelen hoe het tintelt, bubbelt en golft door je lijf heen.

 

‘High on your own supply’ kreeg hiermee weer een nieuwe betekenis. En zelfs als je erna weer stil zit blijft de Kundalini energie in je lijf doorgaan.

 

Dit is herinneren wie je bent en altijd al geweest bent. Dank je wel voor deze ervaring!

ENORM VERSLAVEND

Mijn ervaring is alvolgt te beschrijven:

Het is voor mij niet altijd makkelijk om volledig naar de basis te bewegen, maar als het eenmaal lukt zorgt het voor een geweldige rush.

Mijn lichaaam herinnert zich de natuurlijke staat van zijn en dit blijft nog lang na het beoefenen doorvoelen. Voor mij voelt deze ervaring als terugkeren in je eigen kracht, een oerbron. Gelijktijdig zowel volledig aanwezig zijn als totale overgenomen worden. Enorm verslavend!

bottom of page