Navigation Menu+

Heartbeat, ecstasy & joy | De stem van mijn hart – cursus Witte Tantra

Posted on Mrt 12, 2018 by in Witte Tantra weekenden | 0 comments

Ecstasy&JoyTantra

WITTE TANTRA | WEEKEND 26+27 MEI 2018 ÓF 25+26 MEI 2019 | VOOR STELLEN EN INDIVIDUEEL 

De kunst van het genieten. Boor de diepste lagen van je hart aan in dit hartverwarmende Witte Tantra weekend. Organiseer waar je ten diepste naar verlangt. Pel jezelf af en laat je zien in kwetsbaarheid en kracht. Bevrijd van beperkende patronen en meningen van anderen die niet bij je passen, kom je bij je vrijheid, extatische liefde, hartstocht, dromen en eigenheid. Een weekend om je hart vleugels te geven, te onderzoeken, te ontmoeten, aan te raken en aangeraakt te worden. Geniet van het unieke van jouw warme hart tot in elke cel van je wezen!

HARTVERWARMENDE, PASSIONELE WITTE TANTRA

Wij bieden Witte Tantra, Rode Tantra en Zwarte Tantra. Dit weekend behoort tot onze Witte Tantra. Concreet wil dat zeggen dat dit Tantra weekend niet gericht is op seksuele vereniging, wel openend, diepgaand, sensueel, erotisch en verfijnd. Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

 

LijnBoven Tantra

DE STEM VAN MIJN HART
HEARTBEAT, ECSTASY & JOY

Ecstasy&JoyTantra

‘Wanneer het stil is, hoor ik mijn innerlijke stem; mijn kern. Deze laat mij weten dat er meer is. Meer verlangen tot verbinding, meer te ontdekken en meer om trouw aan te zijn. Meer innerlijke rust, meer van mijn ritme, kracht, plezier, liefde, erotiek en vreugde. Meer van mijn kwetsbare kracht voor jou en jouw kracht en kwetsbaarheid voor mij. Ik volg hartstochtelijk mijn passie en waarheid. Ik leef voluit!’

EenheidstekenGoud
Passievol | diepgaand | extatisch | waarachtig

 

LijnOnder Tantra

OVER DIT WEEKEND

Een weekend om thuis te komen en de liefde te laten stromen. Je liefdesleven zal verfrissen en verdiepen, en als single of paar, kan je gelijkgezinde andere singles of paren ontmoeten waarvoor diepgang, groei en oprecht contact centraal staan.

Een training die gaat naar de diepste verlangen van je hart. Tantra creëert ruimte. Ruimte voor waarachtigheid, ruimte in je hart en je geest om te ontvangen en te delen. Ruimte voor verbinding vanuit veiligheid. Ruimte om te zijn wie je bent: met al je angsten maar er niet door gedreven, met al je verlangens maar er niet door geobsedeerd. Vrij, verbonden, echt en kwetsbaar.

Deze levenswijze train je -in de praktijk- tijdens onze weekenden. Onze Witte- en Zwarte weekenden vormen procesmatig het meest diepgaande wat wij bieden, wanneer je erotiek diepgaand wilt ervaren en voor optimale levenskwaliteit gaat.

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

VOOR

Paren en singles. Je hebt als single voor deze Witte Tantra cursus geen gelegenheidspartner nodig. Paren kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles kunnen wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Deze Tantra training is laagdrempelig van opbouw ook wanneer je onbekend bent met Tantra of Body2chill® Sommige onderdelen kunnen ontkleed zijn. Dit is praktisch bij aanraking en massage, tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot en dat is waar het bij Tantra om gaat. Tussendoor draag je dan een omslagdoek.

DOOR

Han & Marita met assistentie.

PRIJS per pers.

Prijzen zijn per pers, incl. heerlijk diner, ontbijt, lunch & drinken in Cordium. De normale prijs voor deze exquisite Tantra training is € 235, met 1 maand vroegboekkorting € 220 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 210 | Indien je wilt overnachten kost dit slechts € 15.

*Dit weekend vormt één geheel. Het is niet mogelijk om een dag los te volgen.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

Zat. 13:00 – zon. 18:00  *10 min voor cursus aanvang aanwezig voor betaling, omkleden e.d. | Zat. avond gaat deze Tantra cursus, afhankelijk van het programma, door tot ongeveer 22:30. (Kan half uur later of vroeger worden).

WEL/ NIET OVERNACHTEN

Wij kunnen je voor € 15 een eenvoudige slaapplaats bieden. Matrassen en dekens zijn aanwezig. Soms heb je een eigen kamer, soms deel je een ruimte. Hoeveel plaats er precies binnen Cordium is, weten we pas op de avond zelf. Omdat de ruimte beperkt is, vragen we degenen die niet van ver komen om thuis te slapen. Ook vinden sommige mensen het fijn, of rustig, om zelf een hotelletje te boeken in Nijmegen: Tips. Wij vragen je om ’s ochtends 9:30 weer mee te ontbijten of aanwezig te zijn om in de groepssfeer te blijven.

MEENEMEN per pers. 

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, extra t-shirt, trui, sokken, flesje water, handdoek, badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken, toiletartikelen, massage olie ook ter plekke te koop. Indien je blijft slapen: slaapzak of laken en kussensloop.

VRIJBLIJVEND NA AFLOOP

Wie dat wil kan na afloop gezellig nakletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

DIT KAN JE TEGENKOMEN

De honing en de bijensteek

VAAK GESTELDE VRAGEN

klik hier

vis-tantra
Elke vis droomt er weleens van 
om mijlen ver te kunnen wandelen over wijdse weiden en besneeuwde toppen. En elke vogel droomt weleens van de vrijheid om te zwemmen in de diepste diepten van de oceaan. En zelfs de mens, die alles al schijnt te kunnen, droomt ervan om vrij te vliegen, naar jou, naar mij, naar overal.

ALGEMENE INFO OVER TANTRA

JE NATUURLIJKE WEG

Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, teder, aandachtig, juicy en extatisch. Tantra is de kunst van het geluk! Het is een spiritueel- en lichamelijk pad. Wanneer je goed in je lijf zit, kan je ook emoties goed verwerken. Tantra vergroot je gevoelswereld, stopt piekeren, versterkt je schoonheid van binnenuit, verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in relatie, opvoeding en werk.

OVERGAVE | VERBINDING | FLOW

Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Het is allesomvattend. Tantra vertalen met alleen seks, doet haar rijke essentie tekort. Tantra maakt bewust dat je in essentie niet de dirigent van dit leven bent, maar als de schacht van een fluit waar de warme adem van het leven doorheen mag stromen. Tantra laat je zien hoe jij op ieder moment zo passend mogelijk jouw muziek daaraan mag toevoegen. 

WIJ BIEDEN

Body2chill® maakt gebruik van diverse tantrische en boeddhistische tradities zoals Tibetaanse Tantra, Kashmirische Tandava, Wilde Tantra, Neo-Tantra en Tantra massage. Verder erotische technieken vanuit bijv. de Kamasutra, Kundalini, Tantric breathing en vraag & antwoord meditatie in de vorm van Satsang. Al onze Tantra activiteiten zijn met zorg en aandacht in de praktijk ontwikkeld vanaf 1994.

TANTRA BRENGT JE THUIS

Tantra is een levenskunst. Je ervaart hoe het is om je diepgaand met de ander te verbinden vanuit eigenheid, afstemming en respect. Je kunt hierbij een tijdloos gevoel van flow en bliss ervaren. Tegelijk brengt Tantra je in contact met de diverse kleurrijke aspecten van je eigen wezen. Van de meest zachte, lieflijke en kwetsbare kanten tot je wildere dominante en stoute kanten. Ze dragen allemaal bij om je passie te laten stromen en te bloeien als mens.

JOUW KLEURRIJKHEID

De verschillende weekenden belichten ieder een ander aspect. Denk aan je diepste oerkracht, je kwetsbare richtingvolle hart, de dynamische wisselwerking tussen mannelijke- en vrouwelijke krachten, je passionele verlangen tot samensmelten en extase, de ontdekkingsdrang naar de volle rijkdom van het leven, de balans tussen geven en nemen en het contact met je dierlijke- en spannende donkere kanten.

VERANTWOORD & WARM 

De stap om met Tantra te beginnen zal blijvende invloed hebben op je leven. Een investering in geluk. Dit kan spannend voelen, daarom worden alle oefeningen zorgvuldig opgebouwd in contact met je grenzen en mogelijkheden. Je kunt onderweg blokkades en oude kwetsuren tegenkomen welke je geluk nu nog in de weg staan. Wij kunnen de groeiprocessen op dit pad verantwoord begeleiden.

 

AGENDA & BOEKING 26+27 MEI 2018 AGENDA & BOEKING 25+26 MEI 2019

 

Witte Tantra Ecstasy
Witte Tantra