Navigation Menu+

Over Tantra

Posted on Nov 7, 2016 by in INFO | 0 comments

Over-Tantra

Een diepgaande Witte-, transformerende Zwarte- of verdergaande Rode Tantra cursus | Body2chill® raakt je diepste natuur!

Tantra-Nijmegen-Body2chill

 

Han about Tantra: Tantra offers a magic gateway through which we can travel beyond our fear of life to an open spot, a harbour, between our turbulent emotional daily life and the undivided inner world of our spacious hearts. Sharing free floating energy, breath and skin. A peaceful meeting place of free and wild souls carried by love, surrendering to the infinite ocean of everlasting change and eternal bliss. A real place if you want.

EenheidstekenGoud  WAAR HUID, ADEM & HARTEN ELKAAR VINDEN
TANTRA INFORMATIE

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben als bron van genot, huis van ons hart en shuttle van onze geest. Tantra bij Body2chill® helpt je te ervaren hoe elke aanraking extatisch en diep kan zijn als het leven zelf, waarbij iedere ademtocht de adem van dit leven is in al haar aspecten, elke levenspijn een ‘reminder’ van een leven dat nog waarachtiger én verbonden geleefd wil worden en elke geile kreun een lofzang en offering vanuit diep genot en kwetsbaarheid.

EenheidstekenGoud  VRIJ & WAARACHTIG
TANTRA INFORMATIE

Het meest heilige van Tantra is ruimte. Open en alles verbonden met alles, zonder éénduidige waarheden of richting; hoe graag wij de onze ook verdedigen. Een ruimte waarbinnen je telkens weer jouw leven, liefde en werk mag vormgeven zoals dat bij jouw krachtigste levensdriften past. Die vrijheid en verantwoording voor ons geluk, en het welzijn van de wereld, zijn wij evolutionair niet gewend. Voor Tantra is deze openheid en onze kwetsbaarheid daarbinnen de diepe realiteit van het leven, of we nu willen of niet. Vrij en waarachtig samen te leven is dé uitdaging van deze nieuwe tijd waarin wij ontwaken als authentieke wezens.

EenheidstekenGoud  DE WARME ADEM VAN ‘T LEVEN ZELF
TANTRA INFORMATIE

Tantra biedt deze nieuwe levenskunst en liefdeskunst. Het ademt poëzie, extase, natuurlijk leven, oerkracht, seks en mystiek. Tantra bereikt harten voorbij woorden, waarheden en verschillen. Waar oude angsten harten opsplitsen, verdoven of neurotisch naar een uitgang zoeken, daar brengt Tantra ons telkens weer naar de ruime werkelijkheid die ons verbindt en met nieuwe ingangen verrast.

 EenheidstekenGoud  VERLANGEN
TANTRA INFORMATIE

Tantra nodigt je uit om je verlangen te volgen, in goed contact met jezelf en de ander, gewoon zoals het is, inclusief je grenzen en voorkeuren. Tantra is zowel een spiritueel pad als een lichamelijk pad. Wanneer je goed in je lijf zit, kan je ook emoties beter verwerken. Tantra vergroot je gevoelswereld, stopt piekeren en doet helder beslissen. Het versterkt je schoonheid van binnenuit, verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in relatie, opvoeding en werk. 

EenheidstekenGoud  OMDAT JE WEET DAT ER MEER IS
TANTRA INFORMATIE

Hier onder meer over de Witte-, Rode- en Zwarte Tantra bij Body2chill®. Eerst wat algemene associaties over het magische, haast ongrijpbare begrip ‘Tantra’: Tantra betekent: de tijd nemen voor jezelf en elkaar. Het is helder, speels, zintuiglijk, dierlijk, teder, aandachtig, bevrijdend, oorspronkelijk, juicy & extatisch. Tantra benadrukt de zin, dynamiek en waarde van het leven.

Tantra kan een verrijkende toevoeging vormen voor ieders eigen levensstijl. Het kent geen vaste regels, dogma’s of oordelen en wordt ook wel ‘The natural way’ genoemd. De stap om bij ons met Tantra te beginnen kan even spannend voelen maar zal al snel een diepgaande en vervullende invloed hebben op je leven en de liefde. Een investering in geluk!

Ontmoet elkaar vanuit overgave en heerlijke flow. Tantra maakt bewust dat je in essentie niet de dirigent van dit leven bent, maar als de schacht van een fluit waar de warme adem van het leven doorheen mag stromen. Tantra laat je zien hoe jij op ieder moment zo passend mogelijk jouw muziek mag toevoegen en doorgeven.

Workshop-Witte-Tantra

EenheidstekenGoud DIEPGAANDE WITTE TANTRA

Voor paren en singles. Paren kunnen intiemere oefeningen met hun eigen partner doen, singles kunnen wisselen. Al onze Witte Tantra cursussen zijn laagdrempelig van opbouw, ook wanneer je onbekend bent met Tantra of Body2chill®

Witte Tantra is niet gericht op seksuele vereniging, wel speels, diepgaand, mindful, sensueel, erotisch en spannend. Zo kan je, in afstemming, ook kussen. Het belangrijkste verschil is dat wij bij Witte Tantra werken met de energie van seksualiteit, daar waar we bij een Rode Tantra cursus ook direct met seksualiteit werken. Tantra technieken die je bij Witte Tantra leert kan je bij de Rode Tantra of later binnen je eigen privé sfeer natuurlijk wel vermengen met je eigen liefdesspel.

Elke oefening wordt zorgvuldig opgebouwd. Sommige onderdelen kunnen ontkleed zijn (behalve onze kerntraining Brigde to intimacy). Dit is praktisch bij aanraking en massage. Tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot en dat is waar het bij Tantra om gaat. Tussendoor draag je dan kleding of een omslagdoek.

tantrische-massage

 

EenheidstekenGoud VERDERGAANDE RODE TANTRA

Welkom bij onze Rode Tantra: voor liefdeskoppels die zich vrij genoeg voelen om binnen een veilige- en speelse omgeving in liefde en waarheid samen te zijn en voort te bouwen op het gebied van emotioneel en sexueel welzijn.

Laagdrempelig van opbouw ook wanneer je nog onbekend bent met Tantra. Thema’s en technieken vanuit de Witte Tantra komen bij onze Rode Tantra ook aan bod, echter wat minder uitgediept.

Rode Tantra staat voor spirituele- en seksuele verdieping. Onze kwaliteits-trainingen bieden je de veilige basis die nodig is voor groei binnen relaties, met goede begeleiding en gedegen kennis van Tantra en ontwikkelingsprocessen. Sfeervol en verfijnd in haar klasse, diepgaand vervullend van binnenuit, dan weer broeierig erotisch dan weer meditatief en bevrijdend.

Gericht op integriteit, afstemming, flow en respectvol contact binnen de groep. Seksuele oefeningen doe je bij ons alleen met je eigen partner en binnen het kader van de oefening. Dat betekent dat enkele onderdelen gecombineerd kunnen worden met intiem seksueel contact. Zo kan je telkens weer binnen jullie eigen liefdesspel en relatie integreren wat jullie daarvoor hebben ontdekt of geleerd.
Gelegenheidsstellen welkom.

 

Zwarte-tantra

EenheidstekenGoud TRANSFORMERENDE ZWARTE TANTRA

Wie ben jij onderin in de black-box van jouw natuurlijke wezen? Hoever durf je te gaan wanneer het echt om jezelf gaat, om je machtige en onmachtige kant? Onderzoek en speel! Onze Zwarte Tantra is er voor stellen en singles. Zwarte Tantra is net als Witte Tantra niet gericht op seksuele gemeenschap, wel spannend en erotisch. Elke oefening wordt zorgvuldig opgebouwd. Geklede en ontklede programmaonderdelen. Tussendoor draag je dan een omslagdoek.

In tegenstelling tot wat soms verkeerd geïnterpreteerd wordt, heeft Zwarte Tantra niets met duistere krachten buiten onszelf te maken. Juist Zwarte Tantra brengt op speelse wijze onze eigen verduisterde krachten aan het licht, aard je en schenkt helderheid aan je diepste liefde. Want wat we in onszelf onderdrukken remt onze levenslust en kracht.

Onze Zwarte Tantra is speels, verrassend een beetje kinky en ondeugend. Voor wie ware verdieping zoekt in leven en liefde en de volle betekenis van Tantra wil ervaren en aangaan. Zwarte Tantra vormt een mooie en onmisbare schakel op het pad naar zelfverwerkelijking. Het raakt je diepste natuur.

rode tantra cursus

EenheidstekenGoud WAT PAST HET MEEST BIJ MIJ?

Antwoord: alles, omdat in elke training andere aspecten van jou worden geraakt.
Staar je niet teveel dood op de begrippen Witte- Zwarte- of Rode Tantra. Iedere Tantra cursus van Body2chill® wordt met evenveel zorg, integriteit en laagdrempelige opbouw aangeboden. In de basis zijn alle drie de vormen gelijk en even interessant omdat de technieken, het fundament van het gedachtegoed en de onderliggende veilige lichaamsgeïntegreerde intimiteitsopbouw hetzelfde is.

Witte Tantra vormt eigenlijk de paraplu waaronder voor alle drie de soorten Tantra vallen. Je leert hier omgaan met alles wat in je geest en je lijf huist. Alle drie soorten werken met seksuele energie. Een Rode Tantra cursus kan in seksuele handelingen wel verder gaan. Hier kan je namelijk binnen het kader van de oefening met je eigen partner tot seksuele vereniging komen. Dit moet niet, maar kan.

Witte- en Zwarte- Tantra cursussen zijn erotisch maar zonder gemeenschap. Soms kunnen Witte- of Zwarte Tantra op erotisch echter spannender aanvoelen dan Rode Tantra. Een heel groot deel van de beleving van intimiteit en seks zit namelijk tussen onze oren. Onze Witte- en Zwarte- Tantra gaan procesmatig, en betreft persoonlijke ontwikkeling, vaak verder dan een Rode Tantra cursus maar dat is deels ook omdat je een heel weekend de tijd hebt voor die verdieping en opbouw. Van de andere kant bieden onze Rode Tantra 2-luiken de mogelijkheid om zelf thuis te integreren wat je hebt beleeft, geleerd en ontdekt.

Ook Zwarte Tantra is een onmisbare bouwsteen omdat het aan de basis ligt van je gehele wezen. Zwarte Tantra richt zich op je wortel chakra waar onze meest essentiële -vaak onbewuste en onaangepaste- basis, kinky of oergevoelens huizen. Conclusie: alle drie de vormen vullen elkaar aan als een harmonieus boeket en zijn evenveel aan te raden omdat ze bij elkaar allemaal een stuk van jouw wezen raken. Mocht je het nu helemaal niet meer weten: prima. Want elk leerproces en dus ook Tantra begint met verwarring. Tantra is een levenswijze. Gewoon ergens beginnen! Komt goed. Wij zijn er voor je, ook als je dit allemaal leest omdat je het spannend vindt. Of bel eerst even met onze administratie +31628038175

 

 

Witte Tantra, Zwarte Tantra of Rode Tantra cursus