Navigation Menu+

Therapeutische wandeling | Inzicht & richting bij nieuwe levensfasen

Posted on Okt 15, 2017 by in Intimiteit & relatiecoaching | 0 comments

Wandelcoaching

Wandelcoaching Body2chill®

 

THERAPEUTISCHE WANDELING | RICHTING BIJ NIEUWE LEVENSFASEN

PRAKTISCH | HELDER | DOWN 2  EARTH | 2 THE POINT

 

WandelcoachingWanneer oude paden en wegen om met de dingen om te gaan niet meer werken, begin je aan jezelf te twijfelen. Nu staan je deuren wijd open voor groei!

 

 

 

 

LijnBoven Tantra

 

EenheidstekenGoud 2,5 UUR BUITEN & EXCLUSIEF VOOR JOUZELFWWandelcoaching

De therapeutische wandeling is er wanneer je in liefde en waarheid wilt leven, of samen wilt zijn, en ondersteuning zoekt om jouw eigen pad hierin te vinden. Speciaal voor jou, of voor jou en je partner waarbij je eerst elk individueel loopt en jullie processen nadien samen worden gebracht.

EenheidstekenGoud ZIEN WIE JE BENT | Wandelcaching | Therapeutische wandeling

Wij zijn de natuur in elke vezel. Wij maken hier bij de therapeutische wandeling bewust gebruik van. De natuurlijke omgeving brengt je thuis, ontspant en remt af. Een wandelcoaching spiegelt, relativeert, confronteert en biedt verfrissende inzichten. Onderweg verruimt je blik. De tijd verdwijnt onder je voetstappen. Alles is er even helemaal voor jou.

EenheidstekenGoud HELDERHEID & RICHTING

Je loopt individueel met de wandelcoach naast, voor of achter je. Je stapt bewust en rustig zonder het doel om kilometers te maken. Stap voor stap raak je verder uit je hoofd, dieper in je lichaam en dichter bij je innerlijke wijsheid en intuïtie. 

EenheidstekenGoud DIEPERE WIJSHEID 

Een therapeutische wandeling biedt een brugfunctie bij overgangen in je leven. Deze levensprocessen kunnen zich afspelen op het vlak van de liefde en relatie, intimiteit en seksualiteit, werk, opvoeding of bijvoorbeeld afscheid en omgaan met leven en dood. De coach helpt je om bij je, vaak dieper gelegen, eigen natuurlijke kracht en wijsheid te komen. De ervaring leert dat je na 1 sessie al veel meer helderheid, rust en innerlijke richting ervaart op zowel rationeel- als gevoelsniveau.

EenheidstekenGoud EEN FRISSE START 

Een therapeutische wandeling kan ook een opstap zijn naar relatietherapie, ander werk of bijvoorbeeld je verlangen om bij ons alleen of samen met je partner een Tantra cursus te volgen, terwijl je dat nu nog spannend vindt en wilt onderzoeken.

LijnBoven Tantra

Sommige paden zijn recht, andere zijn krom. Ze zijn uitgesleten door mensen welke het niet kan schelen hoe paden eigenlijk gemaakt behoren te worden.

Buiten jezelf is er niets te vinden.
Althans,
niets anders.
Of je nu de zoeker bent of de vinder,
je moet voor jouw unieke pad steeds weer naar binnen,
of je krijgt het knagende gevoel erbuiten te staan.

Een therapeutische wandeling zal je helpen
om richting te ervaren en groei.
Want er is niets belangrijker
dan dat jouw leven
ook voelt als dat van jou.

boompaars-stiltewandeling
DOOR

Han van Body2chill®

TARIEF

 €150  uandelcoaching

DUUR 

Ongeveer 2,5 helemaal voor jezelf

STARTLOCATIE

Nijmegen Nederland | Adres: kijk op de bevestigingskaart van je boeking.

Parkeren in Nijmegen is op de vanaf onze kant van de straat en daarachter gratis. Bij de locatie in Millingen a/d Rijn is parkeren overal gratis. | Wanneer je met de trein komt is het mogelijk dat je wordt opgehaald bij het station.

AFSPRAAK 

Datavoorstellen voor een therapeutische wandeling gaan om praktische reden telefonisch (niet per mail): 06-45624065 | Bereikbaar: ma-vr van 10.00 – 19.00 uur.
In het geval van partners maakt ieder een afspraak.

BENODIGDHEDEN

Lekker lopende schoenen, flesje water. Mocht het gaan regenen dan ook regenkleding of paraplu en anders wandelen we gewoon om de buien heen. Je behoeft niets voor te bereiden. Jouw behoefte en het samenzijn van dat moment bepalen hoe de wandeling verloopt.

ANNULERING

Dit zijn onze spelregels:

Na boeking van de therapeutische wandeling krijg je een bevestiging thuis. Je boeking -met akkoord op onze voorwaarden- wordt door ons opgenomen. Omboeking is, tegen directe betaling per bank, éénmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang, of niet komen, geldt -ongeacht de reden- 100% betalingsverplichting. Je ontvangt hiervoor een factuur. Betaal deze op tijd. Na vervaldata zijn invorderingen standaard uitbesteed.

 

Wandelcoaching-Nijmegen-Arnhem

wandelcoaching