Navigation Menu+

Voorwaarden Body2chill®

Download PDF

Klik op het icoon en download voorwaarden als pdf

 

Vanwege het specifieke karakter van onze trainingen* gelden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden bij Body2chill®. Deze voorwaarden zijn juridisch doorgenomen en voldoen aan de wettelijke eisen.

*Levering van diensten met ‘beperkte houdbaarheid’, speciaal mede voor jou/ jullie samengesteld en georganiseerd met inkoop van producten en diensten elders.

Betalingsvoorwaarden

Bij boeking van deze activiteit, ga je een mondelinge overeenkomst aan met akkoord op onderstaande betalings- & annuleringsvoorwaarden waardoor er vanaf dat moment een overeenkomst met ‘van toepassingsverklaring’ in werking treed: 

Betaling in zijn geheel contant en gepast ter plekke aan de kassa. In geval van een 2-daagse is de complete betaling op de 1e dag. Als factuur geldt je bevestigingskaart/ factuur welke je per post thuisgestuurd krijgt. Body2chill® is btw vrijgesteld.

*Let op: er is geen pin. Je kunt ook vooraf per bank betalen. Zorg dan dat het bedrag minimaal 7 dagen voor aanvang op onze rekening staat. Mail ons vooraf een bericht van overboeking zodat het ook aan de kassa duidelijk is: post@body2chill.nl

Alle boekingen gemaakt per telefoon, mail, sms, app, mondeling etc. zijn bindend als overeenkomst volgens de voorwaarden van Body2chill®. Deze voorwaarden vormen geen onderwerp van discussie. Ze beschermen jouw en onze belangen en wij hanteren ze strikt zonder uitzonderingen. 

Na je boeking ontvang je per post een extra bevestigingskaart/ factuur in een mooie envelop op je thuisadres. Bij het niet per post ontvangen blijft de overeenkomst behorend bij je boeking onverminderd geldig. We vragen je in dat geval om zelf even contact op te nemen, dan sturen wij je deze opnieuw toe. Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Omboeking is, na betaling van je factuur, eenmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. 


Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Omboeking mogelijk tot 14 dagen vooraf:

Bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen op ons niveau vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Wij willen dat goed doen. Wanneer je eenmaal hebt ingeschreven is er onderliggend speciaal voor jou een hele keten aan het werk. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Er wordt namelijk specifiek rekening gehouden met jouw deelname, qua tijdinvestering, het doorgaan van de activiteit, groep-samenstelling en m/v verhouding, inkoop catering, zaalhuur, trainers, begeleiders etc. Daarbij bouwen wij op jouw inschrijving en de eigen verantwoordelijkheid van elke deelnemer.  

Annuleer alleen indien het niet anders kan. Onvoorziene dingen kunnen gebeuren: rekeningen kunnen komen, mensen kunnen ziek worden, relaties beginnen of ophouden, partners afzeggen, weersomstandigheden veranderen etc. Deze risico’s kan Body2chill® niet voor deelnemers dragen of op persoonlijke of emotionele gronden honoreren. Bij overmacht kan je wel tot 14 dagen voor aanvang éénmalig, tegen directe betaling per bank, omboeken naar een gelijksoortige activiteit. Hierna zijn onze kosten en voorbereidingen gemaakt. 

Ter betaling van openstaande facturen ontvang je een verzoek tot overboeking thuis. Neem bij betalingsproblemen altijd bijtijds, voor vervaldatum, contact op want na een 2e herinnering neemt incassobureau DAS onze invorderingen automatisch over met doorberekening van hun kosten. 

 

Trainingsvoorwaarden Body2chill: Bij boeking van deze activiteit, ga je een mondelinge overeenkomst aan met akkoord op onderstaande trainingsvoorwaarden waardoor er vanaf dat moment een wettelijk geldige overeenkomst met ‘van toepassingsverklaring’ in werking treed: Ik ga voor diepgang, goede (mond)hygiëne en eerlijkheid in contact. Ik ben verantwoordelijk om trainer(s) te informeren over bijzonderheden betreffende mijn lichamelijke- of geestelijke gezondheidstoestand, of terugkerende problemen op het gebied van intimiteit of seksualiteit. Ik heb respect voor het woord/ teken ‘stop’ door wie dan ook gebruikt. Ik ben in staat om ‘stop’ te zeggen en mijn grenzen aan te geven. Ik ben mij bewust dat het verboden en gevaarlijk is om drogerende middelen als partydrugs te gebruiken voorafgaand- of tijdens activiteiten.

Ik sta open voor coaching en kan accepteren dat groei gepaard kan gaan met zowel vreugde als pijnlijk aanvoelende processen en bezit over voldoende zelfreflectie om mijn verantwoordelijkheid hierin te kunnen dragen en aanwijzingen van de trainers op te volgen. Ik blijf fysiek aanwezig bij het groepsproces wanneer ik het moeilijk heb en zie dit als mogelijkheid tot groei, reflectie of heling van oude trauma’s. Indien ik besluit om een training toch tussentijds te verlaten, dan is dit mijn eigen keuze en ben ik mij er mij bewust van dat trainers mij (helaas) niet meer verantwoord kunnen begeleiden. 

Ik ben mij bewust dat deze Tantra training lichaamswerk bevat, onder andere respectvolle aanraking van het lichaam. Ik houd zelf rekening met mijn fysieke, lichamelijke, dan wel geestelijke staat en persoonlijke mogelijkheden: indien nodig pas ik de oefeningen hier zelf op aan. Ik verklaar mijzelf verantwoordelijk voor lichamelijk letsel, blessures of schade betreft mijzelf, en anderen, en handel dit zelf af. In het kader van de hygiëne, en wanneer olie wordt gebruikt, bedek ik algemeen te gebruiken oppervlakten zoals matrassen, kussens en vloer af met eigen (hand)doeken. In openbare ruimtes loop ik gekleed. Ik neem waardevolle spullen mee de kleedruimte/ de zaal in en blijf zelf verantwoordelijk. Er is een lade met gevonden voorwerpen wanneer ik wat vergeet. 

Niet naleven van voorwaarden leidt tot uitsluiting. Tussentijds afbreken, niet komen of uitsluiting leidt niet tot restitutie. Wij houden ons het recht voor om een Tantra training te annuleren of indien nodig te wijzigen. Mochten wij zelf data moeten veranderen dan heb je de keuze om je inschrijving te handhaven of kosteloos te annuleren. 

Fouten voorbehouden. Trainings-, boeking en annuleringsvoorwaarden zijn niet discutabel.

Een fijne training gewenst en geniet zoals het bij jou past!

Terug naar info ⇒

Tantra-singles