top of page
Welkom

Fijn dat we elkaar spoedig weer zien!

 

Omdat je vaker bent geweest ben je geregistreerd. Ook heb je een ledenlogin. Je kunt ons dus direct bellen.

Al onze boekingen gaan telefonisch.

 

We kijken dan samen of er (nog) plek is bij de training waaraan jij of jullie deel willen nemen of voor andere mogelijkheden.

Mocht je ons tijdelijk niet bereiken, spreek gerust in. Wij bellen op korte termijn terug.

 

Een WhatsApp/ Sms kan ook. Wij nemen dan telefonisch contact op om je boeking af te ronden en jou je ledenlogin te geven.

 

Direct bellen heeft, vooral bij beperkt plek, de voorkeur. Plekken worden vrijgegeven op basis van de telefonische afronding. 

 

 

 
 Kantoortijden 11:00 - 19:00
*Bel niet met een anoniem nummer

_____________

 

 

ANNULERING

Annuleer alléén bij grote overmacht. Wij bouwen op iedere inschrijving qua groepsamenstellling en inkoop.

Annuleringskosten 50%. 

Stel ons zo spoedig mogelijk op de hoogte als er wat aan de hand is.

Tot 45 dagen voor aanvang kunnen wij je deelname gratis omboeken naar een soortgelijke dagtraining of weekend retraite. 

Binnen 45 dagen voor aanvang is omboeking niet meer mogelijk en zijn onze voorbereidingen en kosten voor het merendeel gemaakt.
 

*Uitzondering: een foto van een + Covid test, doktersverklaring voor bijvoorbeeld een operatie of een begravenis. In het geval dat wij coulance kunnen toekennen betaal je €75 per pers. voor o.a. ingekochte catering. Coulance is geen recht.

 

COMMITMENT

Wanneer ik een training boek bij Body2chill®, ga ik diepgaande processen aan. Het kan schitterend, opwindend, warm rakend én soms ook weerstand creërend zijn voor mijn 'oude ik' wanneer ik mijn ongelaagde natuur en de essentie van leven en liefde leer kennen. Toch ben ik hieraan toe. Ik ga mijzelf, 'mijn' angsten,  verlangens en waarachtigheid niet (meer) uit de weg. Ik begrijp dat ik de totaliteit van het leven kan ervaren wanneer ik mijn totaliteit inbreng. 

Ik, de groep en het programma zijn onderdeel van één totaalproces. Ik blijf van begin tot eind bij een training aanwezig en kan mij laten begeleiden wanneer ik heftige emoties, weerstand of oude trauma's tegenkom. Ik ben, in dat geval, in staat om mij uit mentale controle/ spraak te laten helpen, zodat ik (weer) thuis kan komen in mijn lijf en emotionele balans en innerlijke vrede mag ervaren.  

PLEZIER

 

Je gaat een diepgaand en fantastisch Tantrisch avontuur tegemoet dat je liefdevol en warm thuisbrengt bij jezelf. Geniet onderweg volop van onze ongekende gezelligheid, elkaar, flow, verbinding, celebration, het heerlijke eten, super muziek en... dat alles met jouw unieke inbreng.

_________________

catering-body2chill-wij-ook.jpg
bottom of page