Navigation Menu+

Erotische Tantra massage – Het vallei orgasme & dal orgasme

Posted on Apr 10, 2018 by in Dagworkshops | 0 comments

Vallei-orgasme-tantra-massage

ZON 16 DEC 2018 | DAGWORKSHOP VOOR STELLEN EROTISCHE TANTRA MASSAGE: HET VALLEI- & DAL ORGASME

‘Orgastische Tantra yoga technieken zoals het vallei orgasme en dal orgasme zijn hip & hot. Het taboe lijkt doorbroken. 

Het orgasme als kunstvorm: Neem de tijd voor deze reis van plezier en genot. Steeds weer nieuwe wegen en dieptes te ontdekken. Diep thuiskomen in je eigen lijf. Imploderen en exploderen tegelijk. Het orgasme is altijd anders, als het leven zelf… je leert jezelf kennen in alle facetten, je hart gaat open, wijd en wijder, je mond haalt even zo diep adem dat het moment stopt als het zich tegelijk geheel voor je opent. Je wordt voor even één met het leven zelf, met de kosmos, je oorsprong en de oorsprong van alles. Alles fragmenteert en komt tegelijk samen.’

LijnOnder Tantra

VERVULLEND ENERGIEK & BEVRIJDEND

Orgastische Tantra yoga is een wijze om met jezelf en met je partner tot diepe verbinding en verfijnde afstemming te komen. Vervullend, energiek, emotie regulerend en bevrijdend. Orgastische Tantra yoga werkt met stimulerende en gerichte intieme massage, adem- en energie oefeningen, uitleg van orgastische- en energetisch verbindende technieken. Deze  dag helpt je diep in je lijf en verbreedt je vermogen om lichamelijke, orgastische sensaties, te voelen en te delen. Met eigen partner op eigen plek. Geen seksuele uitwisseling met andere stellen.

RODE TANTRA MASSAGE

Rode Tantra staat voor spirituele- en seksuele verdieping. Je kunt samen met je eigen partner, binnen het afgegrensde kader van de oefening, tot seksuele vereniging of directe stimulering komen. Niets moet. Je gaat spelenderwijs samen op onderzoek. Je kunt zelf kijken hoever je wilt gaan en wat voor jullie op dat moment past. Tijdens intiemere massages kun je een omslagdoek gebruiken om je wat te bedekken wanneer dat prettig voor je voelt.

 

LijnBoven Tantra

EXPLORE YOUR ORGASMIC BODY
HET VALLEI- & DAL ORGASME

Vallei-orgasme-tantra-massage

Erotische liefdestechnieken

Verken jullie orgastische lichamen. Geniet van een fijn erotisch samenzijn bij deze heerlijke en spannende Tantra massage workshop. Er hing voorheen veel taboe en mysterie rondom Tantra en het orgasme. Het is tegelijk waarschijnlijk het fijnste, meest spannende, bevrijdende en regulerende gevoel dat je kent. Tantra zegt: onderzoek, speel ermee en vind zelf uit wat bij jou past! Laat je hierbij inspireren door de oude Taoïstische geheimen van de Tao of sex, zoals het vallei orgasme voor een energiek leven, tot de Tibetaanse technieken van ademhalingsversmelting en het dal orgasme vanuit de Tantra yoga waarbij je samen met je partner je orgastisch samenzijn, wervel voor wervel, tot kosmische hoogte kan brengen!
vallei orgasme Tantra yoga

Een ‘juist’ of ‘verantwoord’ orgasme bestaat gelukkig niet.

En… het is altijd anders, ook wanneer je tot nu toe gemakkelijk of misschien wel juist moeilijk een orgasme ervaart. Tantra yoga biedt met haar kennis van het lichaam, energiestroming en intimiteitsopbouw vele handvatten om samen met je partner jullie orgastische lichamen bewust en aandachtig verder te verkennen en jullie te laten verrassen.

Het gaat bij orgastische Tantra massage om de totale lichaamservaring.

Explosief overspoelend of zoals bij het vallei orgasme zoet sluimerend. Centraal staat de verspreiding van je vitale energie, als een kettingreactie, over het hele lichaam zonder verlies van energie. Dit kent geen vaste vorm of moeten… geen vasthouden of loslaten, maar gewoon optimaal samenzijn met je lichaam. Misschien meer dan ooit daarin samenkomend. Mannen kunnen met deze techniek hun ejaculatie terug laten stromen in hun lichaam, vrouwen hun multi-orgastisch vermogen uitbreiden.

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra

TANTRA YOGA TECHNIEKEN

Massage vanuit de Tantra yoga gericht op verbinding tussen boven- en onderlichaam, energie circulaties vanuit de Tao of Seksuality, Tibetaanse Tantra en Kashmirische Tandava massage om de Kundalini-slang te ontwaken in je bekken en omhoog te brengen via de ruggengraat, openen van het energiekanaal: The inner flute, Tantra yoga techniek als de Kleine Hemelse kringloop, Gesloten en open ademcirculaties, Tongklik, The big draw, Vertragings technieken, Bridging, PC spieren en het vallei orgasme.

TANTRA VISIE OP SEKSUALITEIT

Bij tantrische seksualiteit, het dal orgasme en het vallei orgasme, draait het niet om snelle bevrediging maar om elkaar aan te voelen en zo lang mogelijk intens samen te zijn en de energie te laten circuleren. Waarschijnlijk geniet je als nooit tevoren, ontdek je nieuwe sensaties of kom je bij je innerlijke wildheid. Ook kan je emoties tegenkomen als schaamte of oud verdriet. De opgewekte energie (Chi) kan je inzetten om jezelf te helen of toe te staan om vol en vrij te mogen genieten.

EenheidstekenGoud

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze workshop enige vertaling in het Engels.

VOOR

Koppels die zich vrij genoeg voelen om binnen een veilige- en speelse omgeving in liefde en waarheid samen te zijn en voort te bouwen op het gebied van emotioneel en sexueel welzijn. Een gemiddeld goede gezondheid en enig lichaamsbewustzijn is noodzakelijk. Ervaring met b.v. Tantra, Yoga, meditatie is prettig maar zeker niet noodzakelijk.
*Mocht jij, of je partner, het moeilijk vinden om überhaupt een orgasme te ervaren, dan is deze workshop ook geschikt. Je leert diep en geaard in contact te komen met je lijf en adem, waarbij je jouw aandacht dan eerst op het piek orgasme kan richten.

DOOR

Han & Marita 

PRIJS per pers.

De normale prijs is € 100, met 1 maand vroegboekkorting € 90 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 80 | Incl. drinken en wat lekkers.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

13:00 – 18:00  *10 min voor aanvang van de Tantra massage cursus aanwezig voor betaling, omkleden e.d.

MEE VOOR DEZE TANTRA MASSAGE per pers. 

Neem je eigen omslagdoek/ fleece-dekentje mee. Deze kan je bij intiemere massage ook gebruiken om wat te bedekken wanneer je je daar fijn bij voelt.
Verder: je eigen massage olie en glijmiddel*, flesje water, 1 groot badlaken om op te liggen, 2 kleinere handdoeken en tissues.
*Aanrader: onze heerlijke Sabai massage olie is aan de kassa te koop voor € 7 en kan zowel voor de massage als voor de intieme zone worden gebruikt.

VRIJBLIJVEND NA AFLOOP

Wie dat wil kan na afloop gezellig nakletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

LEESTIPS VOORAF

Zie hier bij veelgestelde vragen:
‘Tantra is toch seks zonder klaar te komen? Is dat waar?’

 

AGENDA & BOEKING ZON 16 DEC 2018

 

Tantra yoga of sex