Navigation Menu+

My space Your space | Ruimte in verbinding – Tantra weekend cursus

Posted on Mrt 12, 2018 by in Witte Tantra weekenden | 0 comments

Tantra-cursus-ruimtes

TANTRA WEEKEND OP 8+9 DEC 2018 | WITTE TANTRA VOOR STELLEN & SINGLES 

Wij nemen je graag mee op deze avontuurlijke en spannende reis vol flow en contact. Verbonden en dicht bij jezelf. Erotisch, luchtgevend en speels de ruimte biedend. Tegelijk aansluitend bij de meest diepgaande verbinding die je in jezelf herkent. Laat je verrassen, houd los en houd vast. Jij staat aan het roer, de wind stuurt met je mee en de oceaan doet je drijven. Welkom bij dit erotische Tantra weekend vol flow. Ervaar de magie en samenkomst van ruimte en verbinding!

AVONTUURLIJKE, WARME WITTE TANTRA

Wij bieden Witte- Rode- en Zwarte Tantra. Dit weekend behoort tot onze Witte Tantra. Concreet wil dat zeggen dat dit Tantra weekend niet gericht is op seksuele vereniging, wel openend, diepgaand, sensueel, erotisch en verfijnd. Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

 

LijnBoven Tantra

RUIMTE IN VERBINDING
MY SPACE, YOUR SPACE

Tantra-cursus-ruimtes

Een thema dat we allemaal kennen vanuit relatie, familie, vriendschap of werk.
Verbondenheid doet ervaren wie ik ben. Ruimte maakt mij zichtbaar waardoor ik mij kan openen, kan spelen en ontdekken. Als de warme adem van het leven, kan ik vasthouden en loslaten. Ik heb beide nodig om mijzelf te zijn, veiligheid te ervaren en mijzelf te kunnen ontplooien. Ruimte doet mij spelen en spelen opent de weg naar intimiteit, erotiek en verbinding. In dit samenzijn kan ik mijzelf laten zien en leren kennen. Wanneer ik op mijzelf ben ervaar ik de volle waarde van mijn samenzijn.

‘Happiness is not real unless shared’

Dit is de legendarische laatste zin uit de prachtige film: Into the wild. Ervaren van ruimte heeft alles te maken met overgave, verbinding en zelfs afhankelijkheid. Op mijzelf staan en tegelijk kunnen zeggen ‘Ik heb jou nodig’, dat is vrijheid!

EenheidstekenGoud
Eigenheid | verbinding | chemie | erotiek | behoeftes

 

LijnOnder Tantra

OVER DIT WEEKEND

Een weekend om thuis te komen en de liefde te laten stromen. Je liefdesleven zal verfrissen en verdiepen, en als single of paar, kan je gelijkgezinde andere singles of paren ontmoeten waarvoor diepgang, groei en oprecht contact centraal staan.

Een weekend vol ruimte voor verbinding, erotiek, echtheid en liefde. Tantra creëert ruimte. Ruimte voor waarachtigheid, ruimte in je hart en je geest om te ontvangen en te delen. Ruimte voor verbinding vanuit veiligheid. Ruimte om te zijn wie je bent: met al je angsten maar er niet door gedreven, met al je verlangens maar er niet door geobsedeerd. Vier het leven en deel jezelf, zoals het jou past.

Deze levenswijze train je -in de praktijk- tijdens onze weekenden. Onze Witte- en Zwarte weekenden vormen procesmatig het meest diepgaande wat wij bieden, wanneer je erotiek diepgaand wilt ervaren en voor optimale levenskwaliteit gaat.

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

VOOR

Paren en singles. Je hebt als single voor deze Witte Tantra weekend geen gelegenheidspartner nodig. Paren kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles kunnen wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Dit Tantra weekend is laagdrempelig van opbouw ook wanneer je onbekend bent met Tantra of Body2chill® Sommige onderdelen kunnen ontkleed zijn. Dit is praktisch bij aanraking en massage, tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot en dat is waar het bij Tantra om gaat. Tussendoor draag je dan een omslagdoek.

DOOR

Han & Marita met assistentie.

PRIJS per pers.

Prijzen zijn per pers, incl. heerlijk diner, ontbijt, lunch & drinken in Cordium. De normale prijs voor deze exquisite Tantra training is € 235, met 1 maand vroegboekkorting € 220 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 210 | Indien je wilt overnachten kost dit slechts € 15.

*Dit weekend vormt één geheel. Het is niet mogelijk om een dag los te volgen.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

Zat. 13:00 – zon. 18:00  *10 min voor cursus aanvang aanwezig voor betaling, omkleden e.d. | Zat. avond gaat dit Tantra weekend, afhankelijk van het programma, door tot ongeveer 22:30. (Kan half uur later of vroeger worden).

WEL/ NIET OVERNACHTEN

Wij kunnen je voor € 15 een eenvoudige slaapplaats bieden. Matrassen en dekens zijn aanwezig. Soms heb je een eigen kamer, soms deel je een ruimte. Hoeveel plaats er precies binnen Cordium is, weten we pas op de avond zelf. Omdat de ruimte beperkt is, vragen we degenen die niet van ver komen om thuis te slapen. Ook vinden sommige mensen het fijn, of rustig, om zelf een hotelletje te boeken in Nijmegen: Tips. Wij vragen je om ’s ochtends 9:30 weer mee te ontbijten of aanwezig te zijn om in de groepssfeer te blijven.

MEENEMEN per pers. 

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, extra t-shirt, trui, sokken, flesje water, handdoek, badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken, toiletartikelen, massage olie ook ter plekke te koop. Indien je blijft slapen: slaapzak of laken en kussensloop.

NA AFLOOP VAN DIT TANTRA WEEKEND

Wie dat wil kan na afloop gezellig nakletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

DIT KAN JE TEGENKOMEN

De honing en de bijensteek

VAAK GESTELDE VRAGEN

klik hier

Aan de buitenkant zijn de Tantra tempels in Khajuraho prachtig erotisch versierd. In het midden is er niets, alleen een lege ruimte. Ruimte wordt bezien als het meest heilige, omdat daarbinnen alles kan bestaan. 

Tantra-workshops-prive

 

ALGEMENE INFO OVER TANTRA

JE NATUURLIJKE WEG

Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, teder, aandachtig, juicy en extatisch. Tantra is de kunst van het geluk! Het is een spiritueel- en lichamelijk pad. Wanneer je goed in je lijf zit, kan je ook emoties goed verwerken. Tantra vergroot je gevoelswereld, stopt piekeren, versterkt je schoonheid van binnenuit, verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in relatie, opvoeding en werk.

OVERGAVE | VERBINDING | FLOW

Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Het is allesomvattend. Tantra vertalen met alleen seks, doet haar rijke essentie tekort. Tantra maakt bewust dat je in essentie niet de dirigent van dit leven bent, maar als de schacht van een fluit waar de warme adem van het leven doorheen mag stromen. Tantra laat je zien hoe jij op ieder moment zo passend mogelijk jouw muziek daaraan mag toevoegen. 

WIJ BIEDEN

Body2chill® maakt gebruik van diverse tantrische en boeddhistische tradities zoals Tibetaanse Tantra, Kashmirische Tandava, Wilde Tantra, Neo-Tantra en Tantra massage. Verder erotische technieken vanuit bijv. de Kamasutra, Kundalini, Tantric breathing en vraag & antwoord meditatie in de vorm van Satsang. Al onze Tantra activiteiten zijn met zorg en aandacht in de praktijk ontwikkeld vanaf 1994.

TANTRA BRENGT JE THUIS

Tantra is een levenskunst. Je ervaart hoe het is om je diepgaand met de ander te verbinden vanuit eigenheid, afstemming en respect. Je kunt hierbij een tijdloos gevoel van flow en bliss ervaren. Tegelijk brengt Tantra je in contact met de diverse kleurrijke aspecten van je eigen wezen. Van de meest zachte, lieflijke en kwetsbare kanten tot je wildere dominante en stoute kanten. Ze dragen allemaal bij om je passie te laten stromen en te bloeien als mens.

JOUW KLEURRIJKHEID

De verschillende weekenden belichten ieder een ander aspect. Denk aan je diepste oerkracht, je kwetsbare richtingvolle hart, de dynamische wisselwerking tussen mannelijke- en vrouwelijke krachten, je passionele verlangen tot samensmelten en extase, de ontdekkingsdrang naar de volle rijkdom van het leven, de balans tussen geven en nemen en het contact met je dierlijke- en spannende donkere kanten.

VERANTWOORD & WARM 

De stap om met Tantra te beginnen zal blijvende invloed hebben op je leven. Een investering in geluk. Dit kan spannend voelen, daarom worden alle oefeningen zorgvuldig opgebouwd in contact met je grenzen en mogelijkheden. Je kunt onderweg blokkades en oude kwetsuren tegenkomen welke je geluk nu nog in de weg staan. Wij kunnen de groeiprocessen op dit pad verantwoord begeleiden.

 

 

 

De oorspronkelijke betekenis van Tantra vanuit het Sanskriet is web, weefgetouw, samenhang of verbinding. 

Tantra weekend cursus verbindingMeer: Tantra Jaartraining