Navigation Menu+

Shakti’s Night of inspiration | For women only!

Posted on Apr 20, 2017 by in Verlangen, passie & dating | 0 comments

Vrouwen-Tantra

Blaadjes-tantra OP VRIJDAGAVOND 31 AUG 2018 ÓF 25 JAN 2019 Tantra voor vrouwen tantra-vrouwen

LijnBoven Tantra

Pauw-tantra-cursussenEenheidstekenGoud

SHAKTI • DE SENSUELE VROUW

Tantra voor vrouwen & meiden

 Vrouwen-Tantra

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra

Workshop-Vrouwen-Tantra

roos blad massage SHAKTI IN JOU

Wie ben jij? Jij bent Shakti, de vrouw! Je bent vanaf je diepste wortels verbonden met alle vrouwen voor jou. De eicel waar je uit bent voortgekomen zat al in de schoot van je oma. Meisjes, maagden, verleidsters, moeders, minnaressen, muzen, heksen, priesteressen, wijze vrouwen, oma’s, godinnen…ik nodig jullie allen uit om het mysterie van de vrouw te ontrafelen en al deze rollen voluit te leven zonder schaamte en schuld. Reis mee naar je oorsprong. Ontdek je verleidelijke schoonheid, je mystieke kracht en oerwijsheid. Ontvankelijk en leven scheppend. 

roos blad massage SENSUEEL | ZACHT | VERLEIDELIJK

Welke vrouw wil dat niet; helemaal vrouw zijn, ademend vanuit je vagina, met een bloeiend hart tot in je diepste wezen. Geven vanuit openheid. Staan voor al wat voor jou intuïtief voelt als trouw en oprecht. Vanuit je diepste waarheid, het leven geven en ontvangen in je warme bekken. Van zacht, liefdevol moederlijk tot sensueel, listig, lustig, lastig en vurig. Want jij bent ook Kali, de Godin van de ultieme waarheid voorbij woorden, donker of licht.

roos blad massage DE RIJKDOM VAN SISTERHOOD

Waarom een vrouwengroep? Vrouwen hebben elkaar nodig als zusters voorbij rivalen. Om elkaar te steunen, te helen en te delen. Samen staan in de liefde. Vrouwen hebben elkaar ook nodig om zichzelf te leren kennen en diep te begrijpen dat alle schijnbare tegenstellingen zich uiten en spiegelen in ons hart en onze gevoelens. Wij kunnen stoeien met deze tegengestelde gevoelens en emoties. Onszelf, mannen of elkaar niet begrijpen. Hoe kunnen we onszelf en onze mannen leren te begrijpen voorbij woorden. Hoe werken hormonen in relaties? Waar naartoe stroomt jouw energie, hoe werkt jouw liefde. In het samenzijn met mannen is het belangrijk om eerst onszelf daarin te leren kennen. 

roos blad massage LEVENSKRACHT & SEXYNESS

Je mag verleiden. Machtig, zacht of mooi en ondeugend jezelf zijn, je rollen spelen, jezelf laten zien in je kwetsbaarheid, sexyness, waanzin en kracht. In staat om ook Shiva, de man in jou, in liefde en ruimte toe te laten. In staat om de liefde vol te laten stromen in een extatische dans verbonden met moeder aarde en de oneindigheid van de kosmos. Omdat jij weet dat hij vurig op je wacht. Omdat je voelt dat jij Shakti bent. Jij bent ook de voedster, de troost en draagster van het leven. De vrouw die creëert, behekst en betovert. Met jou levengevende energie kan je harten doordringen en verandering brengen in de wereld om je heen.

LijnBoven Tantra

• Shakti stands for the female aspect of energy in all earthy and cosmic aspects. 

Vrouwen-Tantra-cursus

WAT WE GAAN DOEN

Het verrassende programma van deze avond valt binnen de kaders van de Witte Tantra. Je kunt onderdelen verwachten die te maken hebben met kwetsbaarheid & kracht, sisterhood, respectvolle -niet seksueel- gerichte aanraking, afstemming, massage, flow, Tantric Dance, lichaamswerk en meditatie, bewustwording, verdieping van jouw vrouwzijn, inzicht in het samenzijn met mannen, steun, lol en sensualiteit. En verder: laat je vanavond vooral verrassen want dat is wat Tantra je brengt. Dichtbij jezelf. Samen met elkaar. Reken op leuke, spannende en verdiepende ervaringen voorbij wat woorden je kunnen vertellen. Tot ziens bij Shakti’s night of inspiration!

VOOR

Tantra voor vrouwen en meiden. Je bent welkom met Tantra ervaring en zonder.

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

DOOR

Marita

TIJD

We beginnen stipt om 19:30
Graag 10 minuten tevoren aanwezig voor betaling.

De training duurt tot 23:00
Wie dat wil kan na afloop van deze activiteit ’s avonds mee om gezellig na te kletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

PRIJS per pers.

De prijs incl. drinken & lekkers. De normale prijs voor deze cursus is € 70, met 1 maand vroegboekkorting € 60 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 50.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

MEENEMEN 

Gemakkelijk zittende kleding, omslagdoek, handdoek.

Tantra voor vrouwen

Tantra-voor-vrouwen-workshop

 

AGENDA & BOEKING | VRIJDAGAVOND 31 AUG 2018

AGENDA & BOEKING | VRIJDAGAVOND 25 JAN 2019Tantra voor vrouwen