Navigation Menu+

Tantra voor singles en als koppel | Weekend: The melting – Ontdekkingstocht van het verlangen

Posted on Mrt 12, 2018 by in Witte Tantra weekenden | 0 comments

The MeltingTantra-training

TANTRA VOOR SINGLES OF ALS PAAR | WEEKEND 29+30 SEPTEMBER 2018

Uit je hoofd, in je lijf. Deze prachtige sensuele Tantra reis brengt bij je verlangens en de wortels daarvan in de oorspronkelijke oerlagen van je man- of vrouw zijn. Ontdek de verborgen kracht van je verlangens, Kijk, speel, onderzoek en open je steeds dieper om steeds weer achter elke deur van je diepste wezen te kijken.

ONTSLUIERENDE, UITDAGENDE WITTE TANTRA

Wij bieden Witte- Rode- en Zwarte Tantra. Dit weekend behoort tot onze Witte Tantra. Concreet wil dat zeggen dat dit Tantra weekend niet gericht is op seksuele vereniging, wel openend, diepgaand, sensueel, erotisch en verfijnd. Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

LijnBoven Tantra

ONTDEKKINGSTOCHT VAN HET VERLANGEN
PURE MASCULINE, PURE FEMININE: THE MELTING

The MeltingTantra-training

Ik ervaar de kracht van Shiva: ik ben een man! De kracht van Shakti: ik ben een vrouw! Het mannelijke principe in ieder van ons: de ruimte biedende bedding. Het vrouwelijke principe in ons: de energie welke als een rivier haar bedding zoekt. Shiva is het heldere scherm waarop Shakti haar kleurrijke film projecteert; beiden versmeltend in een oceaan van ruimte.

Het verlangen, diep sluimerend of bonkend groot, brengt mij bij mijn diepere lagen. Wetend dat er meer is beweeg ik mij voort al weet ik nog niet waarheen. Ik volg de richting waar zij mij lonkt of hij irritant aan de binnenste draden lijkt te trekken van mijn ziel. Mijn verlangen laat mij telkens mijn eigen draken onder ogen zien, daar waar ik mij kan vrijmaken om vanuit mijn diepste liefde en overgave samen te komen en te smelten.

EenheidstekenGoud
Genieten | overgave | flow | erotiek | passie

 

LijnOnder Tantra

OVER DIT WEEKEND

Een weekend om thuis te komen en de liefde te laten stromen. Je liefdesleven zal verfrissen en verdiepen, en als single of paar, kan je gelijkgezinde andere singles of paren ontmoeten waarvoor diepgang, groei en oprecht contact centraal staan.

Een ontdekkingstocht die ruimte maakt voor de diepste oorsprong waar vanuit leven en liefde samensmelten. Tantra creëert ruimte. Ruimte voor waarachtigheid, ruimte in je hart en je geest om te ontvangen en te delen. Ruimte voor verbinding vanuit veiligheid. Ruimte om te zijn wie je bent: met al je angsten maar er niet door gedreven, met al je verlangens maar er niet door geobsedeerd.
Vrij, verbonden, echt en kwetsbaar. 

Deze levenswijze train je -in de praktijk- tijdens onze weekenden. Onze Witte- en Zwarte weekenden vormen procesmatig het meest diepgaande wat wij bieden, wanneer je erotiek diepgaand wilt ervaren en voor optimale levenskwaliteit gaat.

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

VOOR

Paren en singles. Je hebt als single voor deze Witte Tantra cursus geen gelegenheidspartner nodig. Paren kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles kunnen wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Deze Tantra training is laagdrempelig van opbouw ook wanneer je onbekend bent met Tantra of Body2chill® Sommige onderdelen kunnen ontkleed zijn. Dit is praktisch bij aanraking en massage, tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot en dat is waar het bij Tantra om gaat. Tussendoor draag je dan een omslagdoek.

DOOR

Han & Marita met assistentie.

PRIJS per pers.

Prijzen zijn per pers, incl. heerlijk diner, ontbijt, lunch & drinken in Cordium. De normale prijs voor deze exquisite Tantra training is € 235, met 1 maand vroegboekkorting € 220 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 210 | Indien je wilt overnachten kost dit slechts € 15.

*Dit weekend vormt één geheel. Het is niet mogelijk om een dag los te volgen.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

Zat. 13:00 – zon. 18:00  *10 min voor cursus aanvang aanwezig voor betaling, omkleden e.d. | Zat. avond gaat deze Tantra cursus, afhankelijk van het programma, door tot ongeveer 22:30. (Kan half uur later of vroeger worden).

WEL/ NIET OVERNACHTEN

Wij kunnen je voor € 15 een eenvoudige slaapplaats bieden. Matrassen en dekens zijn aanwezig. Soms heb je een eigen kamer, soms deel je een ruimte. Hoeveel plaats er precies binnen Cordium is, weten we pas op de avond zelf. Omdat de ruimte beperkt is, vragen we degenen die niet van ver komen om thuis te slapen. Ook vinden sommige mensen het fijn, of rustig, om zelf een hotelletje te boeken in Nijmegen: Tips. Wij vragen je om ’s ochtends 9:30 weer mee te ontbijten of aanwezig te zijn om in de groepssfeer te blijven.

MEENEMEN per pers. 

Let op: neem als vrouw én als man voor dit weekend leuke, spannende kleding mee waarin je je fijn en mooi voelt en welke tegelijk ook gemakkelijk draagt.
Verdere benodigdheden p.p. voor dit weekend Witte Tantra voor singles en stellen: extra t-shirt, trui, sokken, flesje water, handdoek, badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken, toiletartikelen, massage olie ook ter plekke te koop. Indien je blijft slapen: slaapzak of laken en kussensloop.

VRIJBLIJVEND NA AFLOOP

Wie dat wil kan na afloop gezellig nakletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

DIT KAN JE TEGENKOMEN

De honing en de bijensteek

VAAK GESTELDE VRAGEN

klik hier

tong-tantra3

Tijdelijke aanbieding: het leven! Wees er op tijd bij.

 

ALGEMENE INFO OVER TANTRA

JE NATUURLIJKE WEG

Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, teder, aandachtig, juicy en extatisch. Tantra is de kunst van het geluk! Het is een spiritueel- en lichamelijk pad. Wanneer je goed in je lijf zit, kan je ook emoties goed verwerken. Tantra vergroot je gevoelswereld, stopt piekeren, versterkt je schoonheid van binnenuit, verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in relatie, opvoeding en werk.

OVERGAVE | VERBINDING | FLOW

Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Het is allesomvattend. Tantra vertalen met alleen seks, doet haar rijke essentie tekort. Tantra maakt bewust dat je in essentie niet de dirigent van dit leven bent, maar als de schacht van een fluit waar de warme adem van het leven doorheen mag stromen. Tantra laat je zien hoe jij op ieder moment zo passend mogelijk jouw muziek daaraan mag toevoegen. 

WIJ BIEDEN

Body2chill® maakt gebruik van diverse tantrische en boeddhistische tradities zoals Tibetaanse Tantra, Kashmirische Tandava, Wilde Tantra, Neo-Tantra en Tantra massage. Verder erotische technieken vanuit bijv. de Kamasutra, Kundalini, Tantric breathing en vraag & antwoord meditatie in de vorm van Satsang. Al onze Tantra activiteiten zijn met zorg en aandacht in de praktijk ontwikkeld vanaf 1994.

TANTRA BRENGT JE THUIS

Tantra is een levenskunst. Je ervaart hoe het is om je diepgaand met de ander te verbinden vanuit eigenheid, afstemming en respect. Je kunt hierbij een tijdloos gevoel van flow en bliss ervaren. Tegelijk brengt Tantra je in contact met de diverse kleurrijke aspecten van je eigen wezen. Van de meest zachte, lieflijke en kwetsbare kanten tot je wildere dominante en stoute kanten. Ze dragen allemaal bij om je passie te laten stromen en te bloeien als mens.

JOUW KLEURRIJKHEID

De verschillende weekenden belichten ieder een ander aspect. Denk aan je diepste oerkracht, je kwetsbare richtingvolle hart, de dynamische wisselwerking tussen mannelijke- en vrouwelijke krachten, je passionele verlangen tot samensmelten en extase, de ontdekkingsdrang naar de volle rijkdom van het leven, de balans tussen geven en nemen en het contact met je dierlijke- en spannende donkere kanten.

VERANTWOORD & WARM 

De stap om met Tantra te beginnen zal blijvende invloed hebben op je leven. Een investering in geluk. Dit kan spannend voelen, daarom worden alle oefeningen zorgvuldig opgebouwd in contact met je grenzen en mogelijkheden. Je kunt onderweg blokkades en oude kwetsuren tegenkomen welke je geluk nu nog in de weg staan. Wij kunnen de groeiprocessen op dit pad verantwoord begeleiden.

 

AGENDA & BOEKING 29+30SEPT 2018

 

Tantra voor singles Melting

tantra-massage-cursus
tantra-massage-cursus

Overzicht waaraan je als stel of individueel kunt deelnemen: 

Tantra voor stellen in groep

Weekenden Witte Tantra voor singles en paren
Rode Tantra 2-luiken voor stellen
Zwarte Tantra voor singles en stellen

Tantra playground
Tantra Massage dag workshops
Tantric Dance
Tango like Tantra
Meditatieve stiltewandelingen
Opleiding Tantra jaartraining

Tantra voor stellen op afspraak

Coaching intimiteit, seksualiteit & relatie
Parensessie | Tantra privé voor 2
4-handen koppelmassage voor 2
Verbindende communicatie in liefde & relatie
Wandelcoaching

Tantra voor singles in groep

Weekenden Witte Tantra voor singles en stellen
Trainingen Zwarte Tantra voor singles en stellen

Tantra playground is Witte Tantra voor singles en stellen
Tantric Dance is ook Witte Tantra voor singles en stellen
Meditatieve stiltewandelingen
Opleiding Tantra voor singles jaartraining
Zie ons Meetingpoint Tantra voor singles die een gelegenheidspartner zoeken.

Tantra voor singles op afspraak

Coaching intimiteit, seksualiteit & relatie is ook geschikt als Tantra voor singles
Wandelcoaching