Navigation Menu+

Tantra training. Weekend incl. Tantric Dance | Dive deep – Duik diep & ontsluier je puurste liefde

Posted on Mrt 12, 2018 by in Witte Tantra weekenden | 0 comments

Tantra-training-Diep

TANTRA TRAINING | WEEKEND 20+21 APRIL 2019 ÓF 04+05 APRIL 2020

 | ALS STEL OF SINGLE | WITTE TANTRA

Duik diep! Ervaar de diepere gronden van absolute liefde. Uniek, intiem, diepgaand en vooral bevrijdend weekend, met effect op alle gebieden van je leven. Een clean-up voor lichaam & geest. Dit thema kent drie Tantrische initiaties, waaronder een helende Kali initiatie, welke gevoelens van boosheid, frustratie of onrecht in je leven transformeren. Krachtige initiaties welke het hele jaar doorwerken. Nadien zal je je energiek voelen en herboren; met een heldere geest, een liefdevol, licht en passioneel hart en warm bekken. 

DIEPGAANDE, BEVRIJDENDE WITTE TANTRA

Wij bieden Witte- Rode- en Zwarte Tantra. Dit weekend behoort tot onze Witte Tantra. Concreet wil dat zeggen dat dit Tantra weekend niet gericht is op seksuele vereniging, wel openend, diepgaand, sensueel, erotisch en verfijnd. Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

LijnBoven Tantra

DUIK DIEP & ONTSLUIER JE PUURSTE LIEFDE
DIVE DEEP & ALLOW ME TO OPEN YOU

Tantra-training-Diep

Thema: Duik diep & ontsluier je puurste liefde. Ontdek mijn verborgen potenties en de extatische energie van mijn rituelen. Ik ben Tantra! Ik nodig je uit om je licht te laten schijnen onder de schaduw van wat je misschien je donkere kant noemt. Uniek, diepgaand en bevrijdend. Tantra training met effect op alle gebieden van leven, liefde, werk of opvoeding. 

EenheidstekenGoud

Puur | intens | bevrijdend | oorspronkelijk

 

LijnOnder Tantra

Kali

OVER DIT WEEKEND

We gaan naar de diepste oorsprong in jezelf van waaruit je de totale volheid van het leven én de liefde ervaart als man en vrouw. Vrij, verbonden, echt en kwetsbaar. Je liefdesleven zal verfrissen en verdiepen, en als single of stel, kan je gelijkgezinde andere singles of stellen ontmoeten waarvoor diepgang, groei en oprecht contact centraal staan.

 

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

VOOR

Paren en singles. Je hebt als single voor deze Witte Tantra cursus geen gelegenheidspartner nodig. Paren kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles kunnen wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Deze Tantra training is laagdrempelig van opbouw ook wanneer je onbekend bent met Tantra of Body2chill® Sommige onderdelen kunnen ontkleed zijn. Dit is praktisch bij aanraking en massage, tegelijk geef je jezelf hierbij als mens bloot en dat is waar het bij Tantra om gaat. Tussendoor draag je dan een omslagdoek.

DOOR

Han & Marita met assistentie.

PRIJS per pers.

Prijzen zijn per pers, incl. heerlijk diner, ontbijt, lunch & drinken in Cordium. De normale prijs voor deze exquisite Tantra training is € 235, met 1 maand vroegboekkorting € 220 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 210 | Indien je wilt overnachten kost dit slechts € 15.

*Dit weekend vormt één geheel. Het is niet mogelijk om een dag los te volgen.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

Zat. 13:00 – zon. 18:00  *10 min voor cursus aanvang aanwezig voor betaling, omkleden e.d. | Zat. avond gaat deze Tantra cursus, afhankelijk van het programma, door tot ongeveer 22:30. (Kan half uur later of vroeger worden).

WEL/ NIET OVERNACHTEN

Wij kunnen je voor € 15 een eenvoudige slaapplaats bieden. Matrassen en dekens zijn aanwezig. Soms heb je een eigen kamer, soms deel je een ruimte. Hoeveel plaats er precies binnen Cordium is, weten we pas op de avond zelf. Omdat de ruimte beperkt is, vragen we degenen die niet van ver komen om thuis te slapen. Ook vinden sommige mensen het fijn, of rustig, om zelf een hotelletje te boeken in Nijmegen: Tips. Wij vragen je om ’s ochtends 9:30 weer mee te ontbijten of aanwezig te zijn om in de groepssfeer te blijven.

MEENEMEN per pers. 

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, extra t-shirt, trui, sokken, flesje water, handdoek, badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken, toiletartikelen, massage olie ook ter plekke te koop. Indien je blijft slapen: slaapzak of laken en kussensloop.

VRIJBLIJVEND NA AFLOOP

Wie dat wil kan na afloop gezellig nakletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

DIT KAN JE TEGENKOMEN BIJ WITTE TANTRA

De honing en de bijensteek

VAAK GESTELDE VRAGEN

klik hier

 

wild-tantra-bloem

Het is niet zo dat de hemel ver van ons vandaan ligt. Het werkelijk moeilijke is te kunnen aanvaarden dat wij het persoonlijk waard zijn om er te mogen wonen.

 

ALGEMENE INFO OVER TANTRA

JE NATUURLIJKE WEG

Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, teder, aandachtig, juicy en extatisch. Tantra is de kunst van het geluk! Het is een spiritueel- en lichamelijk pad. Wanneer je goed in je lijf zit, kan je ook emoties goed verwerken. Tantra vergroot je gevoelswereld, stopt piekeren, versterkt je schoonheid van binnenuit, verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in relatie, opvoeding en werk.

OVERGAVE | VERBINDING | FLOW

Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Het is allesomvattend. Tantra vertalen met alleen seks, doet haar rijke essentie tekort. Tantra maakt bewust dat je in essentie niet de dirigent van dit leven bent, maar als de schacht van een fluit waar de warme adem van het leven doorheen mag stromen. Tantra laat je zien hoe jij op ieder moment zo passend mogelijk jouw muziek daaraan mag toevoegen. 

WIJ BIEDEN

Body2chill® maakt gebruik van diverse tantrische en boeddhistische tradities zoals Tibetaanse Tantra, Kashmirische Tandava, Wilde Tantra, Neo-Tantra en Tantra massage. Verder erotische technieken vanuit bijv. de Kamasutra, Kundalini, Tantric breathing en vraag & antwoord meditatie in de vorm van Satsang. Al onze Tantra activiteiten zijn met zorg en aandacht in de praktijk ontwikkeld vanaf 1994.

TANTRA BRENGT JE THUIS

Tantra is een levenskunst. Je ervaart hoe het is om je diepgaand met de ander te verbinden vanuit eigenheid, afstemming en respect. Je kunt hierbij een tijdloos gevoel van flow en bliss ervaren. Tegelijk brengt Tantra je in contact met de diverse kleurrijke aspecten van je eigen wezen. Van de meest zachte, lieflijke en kwetsbare kanten tot je wildere dominante en stoute kanten. Ze dragen allemaal bij om je passie te laten stromen en te bloeien als mens.

JOUW KLEURRIJKHEID

De verschillende weekenden belichten ieder een ander aspect. Denk aan je diepste oerkracht, je kwetsbare richtingvolle hart, de dynamische wisselwerking tussen mannelijke- en vrouwelijke krachten, je passionele verlangen tot samensmelten en extase, de ontdekkingsdrang naar de volle rijkdom van het leven, de balans tussen geven en nemen en het contact met je dierlijke- en spannende donkere kanten.

VERANTWOORD & WARM 

De stap om met Tantra te beginnen zal blijvende invloed hebben op je leven. Een investering in geluk. Dit kan spannend voelen, daarom worden alle oefeningen zorgvuldig opgebouwd in contact met je grenzen en mogelijkheden. Je kunt onderweg blokkades en oude kwetsuren tegenkomen welke je geluk nu nog in de weg staan. Wij kunnen de groeiprocessen op dit pad verantwoord begeleiden.

 

AGENDA & BOEKING 20+21 APRIL 2019 AGENDA & BOEKING 04+05 APRIL 2020

 

 

Tantra training

tantra-massage-cursus

Overzicht Tantratraining voor paren of als single/ individueel:

Tantra training voor paren in groep

Witte Tantra training voor paren en singles
Zwarte Tantra training voor paren en singles

2-luik trainingen Rode Tantra voor paren
Training Tantra playground
Training Tantra Massage dag-workshops
Training Tantric Dance
Tango like Tantra training
Meditatieve stiltewandelingen
Opleiding Tantra jaartraining

Tantratraining voor paren op afspraak

Coaching intimiteit, seksualiteit & relatie
Tantra training voor paren: parensessie | privé voor 2
Tantra training voor paren 4-handen koppelmassage
Verbindende communicatie in liefde & relatie
Wandelcoaching

Tantratraining voor singles in groep

Weekenden Witte Tantra training voor paren en singles
Weekenden Zwarte Tantra training voor paren en singles

Training Tantra playground
Tantric Dance
Meditatieve stiltewandelingen
Opleiding Tantra jaartraining.

Tantratraining voor singles op afspraak

Tantra training, coaching intimiteit, seksualiteit & relatie
Wandelcoaching