Navigation Menu+

Intimiteit & Tantra sex | Rode Tantra voor koppels – De tantrische liefdesrelatie

Posted on Mrt 10, 2017 by in Rode Tantra 2-luiken | 0 comments

Tantra-cursus-koppels-Liefde

INTIMITEIT & TANTRA SEX | RODE TANTRA | 2-LUIK VOOR STELLEN
ZATERDAGEN 15 DEC 2018 + 26 JAN 2019

Intimiteit & Tantra sex | Rode Tantra staat bij ons voor spirituele- en sexuele verdieping, vanuit dezelfde waardevolle intimiteitsbasis als Witte Tantra.

VERBINDENDE RODE TANTRA

Gericht op afstemming, waarachtig en respectvol contact binnen de groep met waardering voor ieders grenzen en groeiproces. Sexuele oefeningen doe je bij ons alleen met je eigen partner en wanneer dat binnen het kader van de oefening past. Dat betekent dat enkele programmaonderdelen, wanneer het daarvan komt, gecombineerd kunnen worden met intiem contact met je partner. Er vindt bij de cursussen intimiteit en Tantra sex geen gemeenschap plaats met andere paren.

Sfeervol verfijnd in haar klasse, verhelderend, dicht bij je gevoel, diepgaand, vervulling gevend van binnenuit, erotisch en bevrijdend.


LijnBoven Tantra

DE TANTRISCHE LIEFDESRELATIE ALS ULTIEME ONTMOETING
 THE TANTRIC LOVE RELATION, THE ULTIMATE UNION

Tantra-cursus-koppels-Liefde

EenheidstekenGoud

Tantra laat zien hoe je liefde passioneel en voedend blijft in de realiteit van alledag. Hoe jullie met open hart, in stilte en storm, optimaal kunnen profiteren van karakter verschillen, man-vrouw polariteit en natuurlijke emoties als jaloezie, waardoor juist deze aspecten transformeren tot de krachtigste bouwstenen van de Tantrische liefdesrelatie. Groeiend in vertrouwen komen we heerlijk op de flow en in contact met ons diepere verlangen. Wanneer de mannelijke- en vrouwelijke oerkrachten in ons ontwaken, herenigen zij zich met onze oorspronkelijke dierlijke natuur, klaar voor een spetterend liefdesspel gebaseerd op eigenheid, spontaniteit, kwetsbaarheid en oerkracht. De Tantrische liefdesrelatie als ultieme ontmoeting. Sfeervol, intiem, helend en bevrijdend. Van super relaxed tot passioneel wild. Pas maar op, ik bijt!

 

LijnOnder Tantra

WISSELEND PROGRAMMA

Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

VOOR

Koppels die zich vrij genoeg voelen om binnen een veilige- en speelse omgeving in liefde en waarheid samen te zijn en voort te bouwen op het gebied van emotioneel en sexueel welzijn. Warm en helder, met uitdaging en mogelijkheden tot onderzoek en ontwikkeling. De veilige basis, nodig voor intimiteit, is bij Rode Tantra minimaal zo belangrijk als bij Witte Tantra. Al onze cursussen zijn spannend en tegelijk vanaf de aanvang laagdrempelig, gedegen en rustig van opbouw met het accent het op veiligheid, dus ook geschikt wanneer je als koppel onbekend bent met Tantra of Body2chill® 

DOOR

Han & Marita met assistentie.

PRIJS per pers.

Prijzen zijn per pers, incl. Dit is incl. 2 maal dinerbuffet, drinken en lekkers in Cordium. De normale prijs voor dit exquisite Tantra 2-luik is € 235, met 1 maand vroegboekkorting € 220 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 210. 

*Dit 2-luik vormt één geheel. Je betaalt vooraf voor beide dagen. Het is niet mogelijk om een eerste- of tweede trainingsdag los te volgen.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

Twee bijeenkomsten van 13:00 – 22:30  *We beginnen stipt op tijd, dus graag 10 minuten voor cursus aanvang aanwezig voor betaling, omkleden e.d. 

MEENEMEN per pers. 

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, extra t-shirt, trui, sokken, flesje water, handdoek, badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken, toiletartikelen, massage olie ook ter plekke te koop. 

VRIJBLIJVEND NA AFLOOP

Wie dat wil kan na afloop gezellig nakletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

DIT KAN JE TEGENKOMEN BIJ RODE TANTRA

De honing en de bijensteek

VAAK GESTELDE VRAGEN

klik hier

 

Versmeltend in tijdloosheid. Juichend vanuit mijn hart. Verpakt in verstilling. Stromend in het moment. Ben ik jou in mij geworden.

training-tantra-sex

Intimiteit & Tantra sex voor Stellen

ALGEMENE INFO OVER TANTRA

 

IN VERBINDING

Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding en is allesomvattend. Rode Tantra vertalen met alleen seks, doet haar rijke essentie tekort. Tegelijk is al het leven verweven met seksualiteit en bestaat alles bij de gratie van polariteit en tegenstelling. Tantra gebruikt onze vrouwelijke- en mannelijke polariteit om het leven te onderzoeken en te vieren.

TIJD VOOR JEZELF EN ELKAAR

Tantra betekent tijd nemen. Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, teder, aandachtig, juicy en extatisch. Tantra is de kunst van het geluk! Het is een spiritueel- en lichamelijk pad. Wanneer je goed in je lijf zit, kan je ook emoties goed verwerken. Tantra vergroot je gevoelswereld, stopt piekeren, versterkt schoonheid van binnenuit, verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in relatie, opvoeding en werk.

OVERGAVE | VERBINDING | FLOW

Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Het is allesomvattend. Tantra vertalen met alleen seks, doet haar rijke essentie tekort. Tantra maakt bewust dat je in essentie niet de dirigent van dit leven bent, maar als de schacht van een fluit waar de warme adem van het leven doorheen mag stromen. Tantra laat je zien hoe jij op ieder moment zo passend mogelijk jouw muziek daaraan mag toevoegen.

THUISKOMEN

De stap om met Tantra te beginnen zal grote invloed hebben op je leven. Een investering in geluk. Dit kan spannend voelen. Je kunt blokkades en oude kwetsuren tegenkomen welke je geluk in het hier en nu nog in de weg staan. Wij zijn ons bewust van de processen en valkuilen op dit helende pad, zodat wij deelnemers verantwoord kunnen begeleiden.

WERKWIJZE

Al de oefeningen in dit Tantra weekend worden zorgvuldig opgebouwd in goed contact met jezelf, de ander, je grenzen en voorkeuren. Je kunt je bij ons veilig voelen. Wij hebben al meer dan 20 jaar gedegen kennis en kunde opgebouwd in het begeleiden van groeiprocessen op het gebied van intimiteit, verbinding, traumatische ervaringen, seksualiteit en relaties.

METHODE RODE TANTRA

Body2chill® maakt gebruik van tantrisch boeddhistische tradities als Kashmirische Tandava, Tibetaanse Tantra, Wilde Tantra en Neo-Tantra, Tantra massage en erotische technieken vanuit bijv. de Kamasutra, Kundalini, Tantric breathing, respectvolle aanraking, zintuigenspel, Tantric dance, extase, overgave & flow, grenzen & wensen, herstellen contact met je dierlijke aard en donkere kanten, verbindende communicatie, Satsang, groepsdynamiek, Mindfulness en meditatie.

 

AGENDA & BOEKING ZAT 15 DEC 2018 + 26 JAN 2019

 

Tantra sex Liefde

Intimiteit & Tantra sex