Navigation Menu+

Tantra prive parensessie als stel | Romantisch liefdescadeau

Posted on Apr 24, 2017 by in Tantra privé voor 2 | 0 comments

Tantra-prive-stellen-paren-koppels

Tantra prive

Tantra-prive-workshop-Rozen

LAAGDREMPELIGE PRIVÉ SESSIE VOOR JULLIE 2

OOK MOOI ALS KENNISMAKING OF LIEFDESCADEAU

Tantra privé

LijnBoven Tantra
EenheidstekenGoud

TIJD | VERDIEPING | FLOW | DIEPGANG

Tantra-prive-stellen-paren-koppels

Liefde is een golvende zee tussen de kusten van je zielen -Kahil Gibran-

Een bijzonder & origineel liefdescadeau. Wanneer je jouw partner, elkaar, of een ander paar een bijzondere belevenis wilt schenken.

Tantra prive parensessie voor koppels op afspraak, zonder groep. Gericht op intimiteit en verbondenheid. Geen sexueel contact, wel speels, erotisch en gericht op het ervaren van ‘de flow’ in het moment

Dat alles in een ontspannen romantisch mysterieuze sfeer. Laagdrempelig. Een bijzondere ervaring met bloemen, kaarslicht en kleine hapjes. Tijdsduur 3,5 – 4 uur.

 

Body2chill®  EenheidstekenGoud Sinds 1994

 

LijnOnder Tantra

NA IEDERE UITLEG PRIVÉ 

Deze Tantra prive parensessie doe je met z’n tweeën als stel, niet in een groep of met anderen. Je wordt begeleid door een boeddhistische Tantratrainer die jullie de oefeningen uitlegt en alleen laat voor de uitvoering. Zo is jullie privacy optimaal gewaarborgd.

SPEELS & LEERZAAM 

Jullie worden ingewijd in inspirerende Tantrische manieren van aanraken en ontmoeten. Speels en leerzaam. Een korte uitleg van het Tantrisch boeddhisme wordt concreet voelbaar gemaakt in de oefeningen. Gericht op intimiteit en nabijheidMeditatieve oefeningen afgewisseld met zinnenprikkelende ervaringen. Ontspannen Tantra prive feestje.

SENSUEEL SAMENZIJN 

De Tantra parensessie behoort tot de Witte Tantra. Dat wil zeggen: niet seksueel, wel erotisch en gericht op het ervaren van ‘de flow’ en werkelijke verdieping.
Na jullie 1e parensessie is het mogelijk om als koppel nog een 2e sessie te boeken. Er zijn 2 delen: basis A en B. Je kunt als paar ook verder gaan bij onze reguliere trainingen.

ER EEN UITJE VAN MAKEN 

Natuurlijk kunnen jullie dit romantische avontuur erna voortzetten. Wanneer je van ver komt kunnen jullie een hotelletje of B&B boeken, zie tips. Nijmegen is een leuke stad met prachtige natuur en ruime keuze aan voordelige, gezellige restaurantjes.

HIER STAAN WIJ VOOR 

Tantra kan een verwarrend begrip zijn. Tantra komt vanuit het tantrisch boeddhisme en betekent web, weefgetouw of samenhang. Het woord Tantra wordt echter steeds vaker ‘geleend’ om slechts alleen de sexuele aspecten mee aan te duiden. Dit werkt beeldvervormend. Wij proberen met onze trainingen recht te doen aan de oorspronkelijke bredere en diepere bedding, en werking, van Tantra.

 Tantra priveLijnOnder Tantra
Sfeervolle, diepgaande en unieke Tantra ervaring | Een fijn én warm samenzijn.

 

WIE

Marita of Han van Body2chill® Meer info.

VOOR 

Stellen. Geen ervaring nodig. Laagdrempelig. Als origineel & romantisch liefdescadeau of om eens kennis te maken. Ook stellen bestaande uit twee mannen of vrouwen zijn welkom.

TIJD 

Ongeveer 3,5 uur. Reken inclusief afronding op 4 uur.

*De starttijd is rond de middag. Niet op zondag. Ook de zaterdag is moeilijk beschikbaar omdat wij in weekenden vaak trainingen geven.

PRIJS TANTRA PRIVE PARENSESSIE

€ 250 voor jullie samen (€ 210 + € 40 vergoeding ruimte) Inclusief drankjes, wat lekkernijen en gebruik massage olie. Ter afronding krijgen jullie een presentje mee naar huis!

PLANNEN & BOEKEN 

Datavoorstellen voor een Tantra prive parensessie gaan alleen telefonisch (dus niet via de mail). Buiten de praktische reden, hebben wij elkaar dan even gesproken.

Bel +31(0)628038175 
De Tantra prive parensessie is een kleinschalige activiteit een met beperkt aantal sessies per jaar. Wij raden aan ruim tevoren te boeken.

Blaadjes-tantra 
BEVESTIGING 

Een telefonische boeking voor de Tantra prive parensessie wordt opgenomen en geldt als overeenkomst en bevestiging. Na boeking krijg je een leuke bevestigingskaart thuis gestuurd. Wanneer het een verrassingscadeau betreft dan kan je dat melden, dan houden wij daar rekening mee. Bij niet ontvangen van de post blijft de telefonische overeenkomst geldig, toch vragen we jullie om dan even contact op te nemen, dan sturen we hem opnieuw.

LOCATIE 

Meestal in Millingen a/d Rijn bij Nijmegen, soms in Nijmegen zelf. | Kijk voor het adres op de bevestigingskaart van je boeking. Wij hebben voor de parensessies een sfeervol ingerichte ruimte op bovenstaande administratie- & woonadressen. Hier hebben jullie een eigen verdieping ter beschikking.

Bij de locatie in Millingen a/d Rijn is parkeren overal gratis. Parkeren in Nijmegen is op de vanaf onze kant van de straat en daarachter gratis. 

BENODIGDHEDEN 

Voor deze Tantra prive sessie: per persoon 1 badjas of omslagdoek & per persoon 2 grote badlakens. Dit is ter bescherming voor de olie & hygiene. Hebben jullie niet genoeg badlakens verzin dan wat anders als een dikke doek/slaapzak.

TIPS 

Er een uitgebreider uitje van maken en zelf een hotelletje of B&B boeken?

Kijk hier voor Hotel- en B&B tips

roos blad massage

LijnBoven Tantra

SPELREGELS BIJ BOEKING | ANNULERINGSKOSTEN

Het kost werk en investering om een Tantra privé parensessie te organiseren. De tijd wordt voor jullie vrijgehouden, de ruimte schoon en mooi gemaakt, zaken ingekocht etc. Met het opnemen van je boeking ga je daarom een overeenkomst aan zonder herroepingsrecht. Onverwachtse dingen kunnen gebeuren. Mensen kunnen ziek worden, relaties ophouden of roosters veranderen. Deze risico’s kan Body2chill® helaas niet in jullie plaats dragen.

Je boeking -met akkoord op onze voorwaarden- wordt door ons opgenomen en is bindend als overeenkomst. Vanaf boeking geldt altijd een betalingsverplichting. Ook bij annulering of niet komen geldt -ongeacht de reden- 100% betalingsverplichting. Omboeking van een Tantra Parensessie is, tegen directe betaling per bank, wel éénmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Als factuur geldt je bevestigingskaart. Deze ontvang je thuis in een gesloten envelop. Bij het niet per post ontvangen blijven de overeenkomst en de voorwaarden onverminderd geldig. We vragen je in dat geval wel om zelf even contact op te nemen, dan sturen we je deze nog een keer toe. Alle invorderingen voor Body2chill® zijn -na vervaldatum- standaard uitbesteed aan DAS incasso.

Je kunt de voorwaarden hier downloaden als pdf.

Tantra privé

LijnOnder Tantra