Navigation Menu+

Tantric awakening | Weekend deep massage & touch voor stellen en individueel

Posted on Apr 10, 2018 by in Dagworkshops | 0 comments

Tantra-erotische-massage-weekenden

WEEKEND 13+14 OKT 2018 ÓF 04 & 05 MEI 2019 | WITTE TANTRA VOOR STELLEN & INDIVIDUEEL

Tantrische massage draait om contact, diepgaande aanwezigheid en uitwisseling van intimiteit, lijven en flow. Daarbij is het niet één partner die actie onderneemt. Tantra gaat over wederzijdse verering en samenkomst van het vrouwelijke en mannelijke aspect in ieder van ons. De wisselwerking van intimiteit staat dit Tantra massage weekend centraal, waardoor de opdeling in geven of ontvangen wegvalt. 

TANTRA | DE NATUURLIJKE WEG

Stellen kunnen indien gewenst intiemere oefeningen en massages samen met hun eigen partner doen. Singles en individuele deelnemers wisselen. Dit massage weekend is deels gekleed, deels ontkleed. Tussendoor draag je een omslagdoek. Door jezelf bloot te geven geef je je ook als mens bloot. Wij zijn ons bewust dat dit een mooi spannend en tegelijk ook kwetsbaar en delicaat proces kan zijn. Rustige opbouw waarbij afstemming en geïntegreerde aanraking centraal staan.

DIT KAN JE VERWACHTEN

Wij bieden Witte- Rode- en Zwarte Tantra. Dit weekend behoort tot onze Witte Tantra. Concreet wil dat zeggen dat dit Tantra weekend niet gericht is op seksuele vereniging, wel op sensualiteit, flow, afstemming, diepgaand contact en integere aanraking. Openend, diepgaand, erotisch, meditatief, verfijnd en opwindend. Volg deze training gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

LijnBoven Tantra

EenheidstekenGoud

TANTRIC AWAKENING
-surrendering to bliss-

Tantra-erotische-massage-weekenden

vrouw man

 TANTRIC MASSAGE & DEEP TOUCH

Awaken the snake, welke symbool staat voor de Kundalini levensenergie die huist in ieders ruggengraat. Ontwaak je zintuigen en je huid, ontwaak je diepste en meest waarachtige zelf, maak de tantrische geliefde in jou sprankelend wakker en ontdooi je hart op die verborgen plekjes in jezelf die weten dat ze warmte en aandacht nodig hebben.  

Wij nemen jullie graag mee naar de weldadige wereld van Deep Tantra & massage. Dit mooie en vooral ook heerlijke weekend biedt een mengvorm van weldadige aanraking, meditatie, diverse Tantrische soorten massage met elk hun eigen uitwerking en flow.

Ontwaak je hele lijf vanuit je ruggengraat waar de Kundalini energie op je wacht om ervaren en gedeeld te worden. Leer handigheidjes en trucs vanuit de Kamasutra, maak optimaal contact met lichaam en geest vanuit de Body to body massage, vloei samen met tijd en ruimte bij de Tantrische massagedans van de Kashmirische Tandava of geef je over aan de weldadige ontspanning en helende werking van de Sensuele Ritme Massage. 

Centraal staat de wisselwerking en flow en veel weldadig huidcontact welke je, misschien diepgaander dan ooit, doet thuiskomen bij jezelf en de ander. Van het zeer subtiel openen van lichaam en geest, tot het speels en wellustig genieten, als in een intuïtieve reis van aanraking en contact die beetje bij beetje wordt opgevoerd en gevoed om te eindigen in duizend en één nacht. Je leert technieken en houdingen om vloeiend bij elkaar te blijven tijdens dit meditatieve en creatieve minnespel van aanraking en genot. Als extra een zinnenprikkelende spannende opdracht en sensuele maaltijd.

Even ontspannend om te geven als om te ontvangen omdat het verschil daartussen wegvalt. Je lichaam voelt zich gaandeweg steeds meer gehoord. Het ontspant, wordt wakker in zichzelf, wil ontmoeten en spelen! Je kunt de massage technieken zo intuïtief gebruiken als je wilt. Dit maakt het mogelijk om de verbondenheid en passie te laten groeien en te laten circuleren, zo lang als jullie willen.

Reaching out for your heart | Dripping into your soul

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra

Tantra massage weekend  tantra massage weekend

ALGEMENE INFO

Tantra weerspiegelt het leven. Het leert je om goed ‘in je vel te zitten’ en authentiek en dichtbij jezelf en je verlangens in het leven te staan, vanuit eerlijke spontane verbinding met anderen met respect voor ieders grenzen en eigenheid. Deze levenswijze train je tijdens onze weekenden en neem je vandaaruit mee naar huis. Tantra brengt je diep thuis bij jezelf en je levensbestemming, het brengt vervulling in relaties en geeft wijsheid, daadkracht en richting op alle gebieden van je leven.

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

VOOR

Witte Tantra voor singles en stellen. Stellen kunnen indien gewenst intiemere oefeningen en massages samen met hun eigen partner doen. Singles en individuele deelnemers wisselen. 

Laagdrempelig van opbouw ook wanneer je onbekend bent met Tantra of Body2chill®

DOOR

Han & Marita 

PRIJS per pers.

Prijzen zijn per persoon, incl. 1 flesje Sabai massage olie, heerlijk diner, ontbijt, lunch & drinken in Cordium. De normale prijs voor deze exquisite Tantra training is € 235, met 1 maand vroegboekkorting € 220 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 210 | Indien je wilt overnachten kost dit slechts € 15 |

Dit weekend vormt één geheel. Het is niet mogelijk om een dag los te volgen.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

13:00 – 18:00  *10 min voor aanvang van de Tantra massage cursus aanwezig voor betaling, omkleden e.d.

MEE per pers. 

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, per persoon ter bescherming van matrassen ook 2 kleine handdoeken plus 2 grote badlakens, 1 omslagdoek/ of fleece dekentje. 1 Flesje Sabai massage olie is gratis (meer olie is ter plekke te koop voor €7 per flesje of zelf mee te nemen).

VRIJBLIJVEND NA AFLOOP

Wie dat wil kan na afloop gezellig nakletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

DIT KAN JE TEGENKOMEN

De honing en de bijensteek

VAAK GESTELDE VRAGEN

klik hier

AGENDA & BOEKING WEEKEND 13 & 14 OKT 2018 AGENDA & BOEKING WEEKEND 04 & 05 MEI 2019

Tantra massage weekend | Body2chill®