Navigation Menu+

Tantra Massage cursus workshop | Kamasutra

Posted on Feb 14, 2018 by in Alles | 0 comments

Kamasutra-tantramassage

ZONDAG 3 SEPT 2017 | WITTE TANTRA MASSAGE CURSUS VOOR STELLEN 

Deze Tantra massage cursus behoort tot onze Witte Tantra (geen seksuele vereniging) en vormt een aanvulling op zowel onze Witte-, Zwarte- als Rode Tantra massage cursussen. Elke Tantra massage cursus is vrij toegankelijk en ook, op willekeurige volgorde, los te volgen zonder Tantra ervaring of als leuke opstap om met Tantra te beginnen.

Deze Tantra massage cursus voor paren is praktisch van aard, procesmatig gaat deze Tantra massage cursus minder diep dan onze weekenden en 2-luiken. Wel spannend, sensueel, gedegen van opbouw en hoogstaand en verfijnd van aard.

LijnBoven Tantra

EenheidstekenGoud

KAMASUTRA TANTRA MASSAGE

Kamasutra-tantramassage

vrouw man

DE KUNST VAN HET LIEFDESSPEL

Wij nemen jullie graag mee naar de weldadige wereld van de Kamasutra massage. Deze Tantra massage cursus biedt een mengvorm van meditatie, massage, handigheidjes en trucs vanuit de Kamasutra. Een wisselwerking, een kosmische dans met veel weldadig huidcontact welke je, misschien diepgaander dan ooit, doet thuiskomen bij jezelf en de ander.

Van het zeer subtiel openen van lichaam en geest, tot het speels en wellustig genieten, als in een intuitieve dans die beetje bij beetje wordt opgevoerd en gevoed om te eindigen in duizend en één nacht. Je leert technieken en houdingen om vloeiend bij elkaar te blijven tijdens dit meditatieve en creatieve minnespel van aanraking en genot. 

Even ontspannend om te geven als om te ontvangen omdat het verschil daartussen wegvalt. Je lichaam voelt zich gaandeweg steeds meer gehoord. Het ontspant, wordt wakker in zichzelf, wil ontmoeten en spelen! Je kunt deze massage- en Kamasutra technieken zo intuïtief gebruiken als je wilt. Ze maken het mogelijk om jullie verbondenheid en passie te laten groeien en om de energie van het liefdesspel tussen jullie te laten circuleren, zo lang als jullie willen.

Ontdekken, verwennen en vooral.. genieten!

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra

Kamasutra-tantra-massage-cursus

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

VOOR

Koppels. Deze Tantra massage cursus voor koppels is laagdrempelig van opbouw ook wanneer je onbekend bent met Tantra of Body2chill®
*Gelegenheidspartner vinden? Zie hier onze
Tantric Dating.

DOOR

Han & Marita 

PRIJS per pers.

De normale prijs is € 100, met 1 maand vroegboekkorting € 90 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 80 | Incl. Sabai massage olie en drinken.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

13:00 – 18:00  *10 min voor aanvang van de Tantra massage cursus aanwezig voor betaling, omkleden e.d.

MEE VOOR DEZE TANTRA MASSAGE CURSUS per pers. 

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, flesje water, kleine handdoek plus groot badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken.

VRIJBLIJVEND NA AFLOOP

Wie dat wil kan na afloop gezellig nakletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

DIT KAN JE TEGENKOMEN

De honing en de bijensteek

VAAK GESTELDE VRAGEN

klik hier

 

AGENDA & BOEKING ZON 3 SEP 2017