Navigation Menu+

Shiva’s Night of inspiration | for men only!

Posted on Apr 20, 2017 by in Verlangen, passie & dating | 0 comments

mannen-tantra-workshop

VRIJDAGAVOND 07 JUNI 2019 OF 15 NOV 2019 Tantra mannen workshopspiraal-goud-tantra
LijnBoven Tantra

Pauw-tantra-cursussen

SHIVA • KEEPER OF HOLY SPACE

EenheidstekenGoud

 mannen-tantra-workshop

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra

Tantra-voor-mannen-workshop

spiraal-goud-tantra AANWEZIGHEID

Kijk in de ogen van een andere man. Herken jezelf. Wij hebben elkaar nodig als broeders, voorbeeld en spiegel. Pas van daaruit kunnen wij vrouwen werkelijk ontmoeten. Hen de ruimte bieden om ons te geven wat wij nodig hebben en haar bieden waarnaar zij verlangt. Wij hebben de stevige aardse wortels van ons man-zijn nodig om vanuit kwetsbaarheid ons hart te openen, om lief te hebben en te beminnen, om daadkrachtig onze passie in de wereld te zetten en zelfverzekerd op pad te gaan. Geniet deze training voluit van jouw kracht om te gaan waar jij wilt of van jouw innerlijke wijsheid om een stap opzij te zetten waar dat nodig is. Er zijn vele rollen die jij als unieke man mag onderzoeken en wezen!

spiraal-goud-tantra DAADKRACHTIG | BESCHERMEND | WAARACHTIG

Onze vrouwen wachten op ons. Op onze thuiskomst bij elkaar, zoals wij wachten op onze vrouwen om thuis te komen bij hun soort. Iedere man en vrouw is anders. Toch vormt ons eigen man-zijn of vrouw-zijn de basis voor de ontmoeting met de andere sekse. Om waarachtig te zijn heb je support, begrip en inspiratie nodig van andere mannen. Pas wanneer wij mannen broeders zijn, dan zijn wij veilig voor elkaar en onze vrouwen. Dan zijn wij de beschermers en voorbeelden voor de kinderen van onze wereld. Zo verspreiden wij mannen ons zaad verder dan het moment van de conceptie en wordt onze taak zichtbaar als hoeders van de ruimte.

mannen-workshop-tantra

spiraal-goud-tantra DE RIJKDOM VAN BROTHERHOOD

Eeuwen lang hebben wij gevochten en zijn wij op pad gestuurd vanuit een denken in tekorten. Vanuit het idee dat er te weinig land is om te eten, te weinig ruimte om te delen, te weinig liefde om te bezitten en te weinig vrouwen om te beminnen. Ons kostbare bloed heeft de aarde rood gemaakt, onze spieren vastgezet en het controlecentrum van ons brein overbelast. Wie zijn wij werkelijk onder onze bescherming? Wie mogen wij zijn wanneer wij denken vanuit rijkdom en ruimte?

spiraal-goud-tantra SHIVA IN JOU

Tantra mannen workshop voor stoere mannen, voor lieve mannen, voor lieve stoere mannen en stoere lieve mannen. Voor foute spelende mannen die zich diepgaander willen verbinden met een vrouw en voor gevoelige begrijpende mannen die soms wel wat fouter zouden willen zijn. Voor seksgericht mannen, voor flirters, voor wilde oermannen, huisvaders en galante heren. Voor wijze oude mannen en jonge springerige hengsten. Voor hij die op de hoede is en voor hem die risico’s neemt. Voor alle ridders, prinsen en drakenbestrijders onder ons die de avontuurlijke en diepgaande aspecten van hun man-zijn willen versterken! 

LijnBoven Tantra

‘Shiva is an empty screen on which Shakti projects her colorful film…’

 

Tantra mannen

WAT WE GAAN DOEN

Het inspirerende programma van deze avond valt binnen de kaders van de Witte Tantra. Je kunt onderdelen verwachten die te maken hebben met je natuurlijke mannelijke kracht & kwetsbaarheid, respectvolle -niet seksueel- gerichte aanraking, afstemming, flow, lichaamswerk, uitdaging, meditatie, bewustwording, ontplooiing van jouw manzijn, inzicht in je samenzijn met vrouwen, steun, lol, de man als oerdier en broederschap. Laat je verder verrassen want dat is wat Tantra met je doet: het verbreedt je horizon, versterkt je basis en scherpt je blik. Reken op een diepe ervaring met doorwerking op alle gebieden van je leven.

Tot ziens bij Shiva’s night of inspiration!

VOOR

Tantra mannen workshop. Alle leeftijden. Met of zonder Tantra ervaring.

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze cursus enige vertaling in het Engels.

DOOR

Han

TIJD

We beginnen stipt om 19:30
Graag 10 minuten tevoren aanwezig voor betaling.

De training duurt tot 23:00
Wie dat wil kan na afloop van deze activiteit ’s avonds mee om gezellig na te kletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

PRIJS per pers.

De prijs incl. drinken en diverse extra’s (laat je verrassen!). De normale prijs voor deze cursus is € 70, met 1 maand vroegboekkorting € 60 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 50.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

MEENEMEN

Gemakkelijk zittende kleding, omslagdoek, handdoek.

AGENDA & BOEKING | VRIJDAG AVOND 07 JUNI 2019 AGENDA & BOEKING | VRIJDAG AVOND 15 NOV 2019

 

TANTRA MANNEN