Navigation Menu+

Tantra opleiding Body2chill®

Posted on Apr 2, 2018 by in Jaartraining & opleiding | 0 comments

Tantra-opleiding-jaartraining-Body2chill

Tantra jaartraining

DE TANTRA JAAROPLEIDING BODY2CHILL®
Gecertificeerde jaaropleiding


Ben jij een god? Vroegen ze boeddha.
Nee.
Ben je een engel? Nee.
Een heilige dan? Nee.
Wat ben je dan?
Hij antwoordde: Ik ben wakker!

Jaartraining-Body2chill-Tantra

VlamBoeddhisme

JOUW JAAR! 


De Body2chill® Tantra opleidingen vormt een investering in jezelf. Tegelijk een ongekend avontuurlijke reis naar de vele aspecten van Tantra en haar magie. Spelenderwijs ontdek je steeds weer opnieuw jezelf: dichtbij, puur, kwetsbaar in je kracht en diepgaand in verbinding. Onderzoeken, l
eren en genieten gaan bij deze Tantra opleiding hand in hand.

Waarachtig en passievol leven staan bij deze transformerende jaartraining centraal. Een jaar waarin je ruimte maakt voor jouw volle potentie als mens, lover, man, vrouw, broeder of zuster, als zacht sensitief gevoelsmens, genotvol oerdier of betoverende mysticus. Eerlijk, moedig en nieuwsgierig kijkend naar oude patronen die je geluk in de weg kunnen staan. Open voor wat je kent én niet kent omdat je diep van binnen voelt dat het mysterie van het leven zich in jou mag ontvouwen.

Tantra staat voor natuurlijk leven. In het boeddhisme wordt dit vergeleken met de lagen van een ui die je afpelt om tot jouw ware kern te komen. Jouw proces staat hierin centraal. Hierbij word je deskundig begeleid en gestimuleerd. Wij bouwen op bijna 25 jaar ervaring in het aanbieden van Tantra kwaliteitstrainingen en het begeleiden van ontwikkelingsprocessen. Gebruik makend van methodes waarvan wij in de praktijk zien dat ze werken en ieder thuis doen komen. 

VlamBoeddhisme

TOELATING TANTRA JAARTRAINING 


Voor toelating is het belangrijk dat je aansluiting voelt met de persoonlijke, directe en nabije werkwijze waarop wij processen initiëren en begeleiden. Je hebt geen ervaring nodig, wel instemming. HBO denkniveau is gewenst.

ZO BEGIN JE
1) Je geeft duidelijk bij Han of Marita aan dat je interesse hebt voor de Tantra jaaropleiding. We kunnen een beperkt aantal studenten toelaten per jaar. Dat kan betekenen dat je op de wachtlijst komt tot anderen zijn afgestudeerd.

2) Dan boek je zelf vanuit de agenda twee weekenden of 2-luiken. Deze dien je eerst bij ons te volgen om voor jezelf en voor ons te kijken of Tantra, Body2chill® en onze werkwijze bij je passen. 

Wanneer je eerder een weekend of 2-luik bij ons hebt gevolgd dien je -na je aanvraag tot de jaaropleiding- toch opnieuw twee weekenden of 2-luiken te volgen omdat wij pas vanaf je aanvraag vanuit het oogpunt van toelating naar je kijken. 

3) Na afloop van deze proefperiode krijg je een kort toelatingsgesprek met het Tantra team waarin je zelf kan aangeven of je definitief wilt deelnemen en ook van ons officieel zal horen of je kan deelnemen. 

In het toelatingsgesprek zullen wij ondermeer aangeven wat wij denken dat je procesmatig gaat tegenkomen tijdens je jaartraining. Bij toelating zijn dit criteria die je hebt of wilt leren: een warme interesse in jezelf, mate van lichaamsbewustzijn, vermogen tot rationele integratie van theoretisch kader, vermogen tot inleving en afstemming, vermogen tot vragen en accepteren van hulp, verantwoording dragen en de moed om niet weg te lopen voor je ontwikkelingsproces als het moeilijk wordt. 

4) Wanneer je bent toegelaten tot de Tantra opleiding is het de bedoeling dat je het bedrag in zijn geheel binnen 14 dagen voldoet anders vervalt je recht op toelating. Je kunt de toelatingsprocedure wel opnieuw doorlopen. 

VlamBoeddhisme

OPLEIDINGSDUUR & AGENDA-VRIJHEID


Je kunt op elk moment instappen. We werken met een jaartrainingskaart. Dit is een stempelkaart met een tegoed voor 10 verschillende Tantra trainingen welke je, passend bij jouw agenda en voorkeuren, kunt boeken. Je boekt elke Tantra training zelf, net als reguliere deelnemers, vanuit de agenda. Plan deze bij voorkeur ruim vooraf, of bij aanvang van je opleiding, om te voorkomen dat ze vol zitten.

De Tantra jaartraining als basismodule van de opleiding duurt: 1 jaar. Je mag er echter maximaal 2 jaar over doen. Geen probleem dus wanneer je eens niet kan, want je Tantra jaartraining mag uitlopen tot 2 jaar na aanvang. Hierna verloopt je jaartrainingskaart. 

LijnBoven Tantra

tantra jaartraining tantra body2chill

LijnOnder Tantra
VlamBoeddhisme

PROCESBEGELEIDING 


Bij elke training maak je deel uit van het groepsproces. Daar kan je naast de reguliere deelnemers ook je medestudenten ontmoeten, samen uitwisselen en verdieping zoeken. Je ontvangt elk weekend extra begeleiding in de vorm van een kort gesprek toegespitst op jouw persoonlijke proces. Zie ook opleidingseisen.

VlamBoeddhisme

INVESTERING 


De Tantra jaartraining kost € 1450 p.pers.
 inclusief alle maaltijden, verblijfkosten en extra’s. Het is de bedoeling dat je dit bedrag binnen 14 dagen na toelating in zijn geheel voldoet. Geen restitutie bij tussentijds afbreken van je opleiding.

*De 2 toelatingsactiviteiten behoren tot de opbouwfase van je jaartraining, ze kunnen daarom niet in mindering worden gebracht op het aantal trainingen binnen de opleiding.

Een jaartraining biedt veel extra’s en de prijs is goedkoper dan wanneer je dezelfde trainingen per stuk zou boeken. Wij willen ons graag met je verbinden. Dat is ons wat waard omdat wij geloven dat  jouw natuurlijke eigenheid de wereld tot deze mooie plek maakt. Daar dragen wij met onze Tantra community aan bij. Tantra is een levenswijze. Het is dus fijn wanneer je vaker kan komen. Na het behalen van je certificaat geldt de ex-jaartraining kortingsprijs voor toekomstige trainingen.

VlamBoeddhisme

DIT KRIJG JE ERVOOR 


 Stempelkaart met 10 trainingen: 7 x weekend of 2-luik en 3 x dagtraining.
Begeleiding in de vorm van een kort gesprek tijdens de Tantra weekenden.
Alle maaltijden, drankjes, hapjes.
 Naar wens gratis slaapplek in Cordium. Normaal € 15 per weekend.
Tantra boek van Daniel Odier. Normaal € 20
Agendavrijheid om tot max 2 jaar over je Tantra jaartraining te doen.
Bij afronding van je jaartraining ontvangst van het certificaat.
Nadien ontvang je onze ex jaartraining kortingsprijs.

LijnBoven Tantra

Tantra jaartrainingen opleiding

LijnOnder Tantra
VlamBoeddhisme

DATA 


Je boekt elke activiteit van je Tantra opleiding zelf, net als reguliere deelnemers, vanuit de agenda. Je ontvangt geen voorrang bij aanmelding, dus ook voor jou geldt vol is vol. Wij adviseren studenten van de Tantra jaartraining om al zoveel mogelijk trainingen bij aanvang te boeken. Deze worden dan vermeld op je jaartraining stempelkaart. Van elke boeking krijg je de bevestiging thuis.

Annulering van een geboekte training kan tot 14 dagen voor aanvang gratis. Hierna vervalt de activiteit op je stempelkaart.

 

LijnBoven Tantra
tantra-jaartraining-opleiding

LijnOnder Tantra


Dreams don’t work unless you do! Pluimpje-HanTantra jaa

Je kunt tijdens onze tantra jaartraining in de weekenden blijven slapen in Nijmegen wanneer je van verder weg uit bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Belgie komt.