Navigation Menu+

Tantra belevingsdag voor singles | Body2chill®

Posted on Okt 1, 2017 by in Verlangen, passie & dating | 0 comments

Tantra-singles-ontmoetingsdag

Tantra dating

TANTRA KENNISMAKINGSDAG VOOR SINGLES WITH LOVE

ZON 7 JULI 2019 

ZON 15 SEPT 2019 | 1e KERSTDAG 25 DEC 2019 | ZON 29 MRT 2019

 

TANTRA DATING

 

OPENING TO LOVE MEANS DEEPLY OPENING TO LIFE

lijn-tantra-klein

Een dag om vanuit ervaring te voelen wat Tantra bij Body2chill® voor jouw in je leven kan betekenen. Je kunt deze Tantra belevingsdagen op verschillende manieren gebruiken: om kennis te maken met Tantra en Body2chill®, om te genieten van warmte en aanraking met anderen die ook vanuit diepgang in het leven staan, om nieuwe mensen te ontmoeten of om deze dag samen te vieren met mensen welke je eerder bij ons hebt ontmoet. Waar voor jou het accent ligt, daar ben je vrij in. Deze activiteit is ook geschikt voor het vinden van een gelegenheidspartner voor een koppeltraining of gewoon om real-time-non-Facebook-vrienden te maken. Hoe dan ook: wij bieden je graag een fijne Tantra belevingsmiddag met hartstocht, aanraking en integer contact en wie weet houd je er fijne contacten aan over.

EenheidstekenGoud

Welkom bij onze Body2chill® Tantra belevingsdagen! Wanneer wij over het internet struinen dan is het aanbod om andere singles te ontmoeten gigantisch. Natuurlijk heeft online dating iets spannends. Toch vragen wij ons af of je daar zo makkelijk vindt wat je zoekt. Liefde’s chemie vraagt naar ons idee om een andere aanpak. Liefde is zintuigelijk, dierlijk, overvalt ons en komt altijd uit een onverwachte hoek én juist wanneer je niet ‘zoekt’. Dat is hoe het werkt. Of zoals de Soefi dichter Rumi zegt ‘Wie jij zoekt zoekt jou ook’.

Ons uitgangspunt bij deze dagen is het gevonden worden, niet het zoeken. Wij geloven dat je voor de verbindende werking van de liefde zoveel mogelijk jezelf moet zijn. Wanneer jij puur jezelf bent zal de liefde en jouw levensvuur ook optimaal vrij spel krijgen.

Iedereen ziet elkaar bij ons zo echt mogelijk, daar zorgen wij met ons introductie programma voor. Ook besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van aanraking, niet pakkerig of claimend, aanwezig in contact, binnen ieders grenzen en geintergreerd vanuit jezelf. Maak dus vooraf geen lijstjes van ideeën, leeftijd, haarkleur of andere liefdesvoorwaarden maar zet jezelf in en ontmoet die ander zintuigelijk en Tantrisch in het hier en nu.

 Cordium-Nijmegen-Tantra

Wanneer we allemaal op dezelfde man of vrouw zouden vallen dan waren we allang uitgestorven. Jij bent uniek. Daar is er maar één van. Dus bloei voluit.
Alleen dat is genoeg!

 

LijnOnder Tantra

VOOR

Voor singles, individuele deelnemers of stellen die ervoor open staan om te wisselen en te delen met anderen. Geen Tantra ervaring noodzakelijk. Lichaamsbewustzijn, een open houding en behoefte aan diepgang en echtheid zijn belangrijker. Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

* Note: Wanneer je een vorm van autisme hebt of psychose gevoelig bent dan past Tantra zoals wij die bieden wellicht niet bij je. Het is dan voor jou en voor ons belangrijk dat je hierover vooraf contact opneemt.

 

JOUW FOCUS

1) Je gaat voor diepgang en eerlijkheid in contact.
2) Lichamelijk genieten vanuit afstemming en respect zijn belangrijk voor je.
3) Je staat open voor een diepere relatie, contacten of vriendschappen vanuit volledige eerlijkheid, gericht op het zo puur mogelijk jezelf zijn.

4) Je wilt graag groeien en natuurlijk jezelf zijn.
Dit kan je bij hierbij tegenkomen: 
De honing en de bijensteek

 

PROGRAMMA TANTRA DATING

– Na ontvangst samen nuttigen van een uitgebreide soepmaaltijd.
– Stiltewandeling per 2-tal (je wisselt elkaar af).
– Sensitieve Tantra oefeningen gericht op zintuigelijk ervaren.
– Dans
– In de pauze een zintuig strelende ‘sweet retreat’ amuse.

– Enkele laagdrempelige speelse oefeningen.
– A taste of Tantric Dance.
– Informatie over onze trainingen en mogelijkheid tot stellen van vragen.

 

vrouw  WIST JE man
Dat in 2014 een stel hun 20 jarige relatie vierde. Ze hadden elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994!

 

PRAKTISCH

Prijs activiteit + lunch | Normaal € 75 | Met 1 maand vroegboekkorting € 65
*Deze prijs is inclusief heerlijke soepmaaltijd met broodjes bij aanvang.

Wanneer je bij deze training ook een weekendtraining boekt dan krijg je daarop een korting van € 25. Maximaal geldig tot 7 dagen na de training. 

Bij boeking ga je een bindende overeenkomst aan en geldt altijd een betalingsverplichting. Annuleer dus alleen indien het echt niet anders kan want wij en de andere deelnemers rekenen op je komst en op een mooie m/v verhouding. Zie annuleringsvoorwaarden.

Aantal deelnemers | minimaal 10 maximaal 16.
Deze dag kan snel vol zitten. Schrijf je ruim tevoren in.

Tijd | 13:00 – 18:15 Graag 10 minuten tevoren aanwezig voor betaling/ omkleden.

We beginnen na de gezamenlijke lunch met een kleine stiltewandeling buiten. Betracht hierbij zelf voorzichtigheid. Met deelname sluit je Body2chill® en begeleiders uit van verantwoordelijkheid.

Het laatste kwartier van 18:00 – 18:15 geven wij informatie over Tantra en kan je vragen stellen over onze trainingen.

Na afloop is er een mogelijkheid om onderling contactgegevens uit te wisselen. Ook kan je op eigen kosten gezellig mee naar Zijdewinde om wat te eten. (Waaldijk 28 Bemmel)

Locatie | Net achter Nijmegen in Gendt:
‘Piramide aan de Waal’. 
Prachtige sfeervolle ‘ademende’ locatie in de natuur, langs de dijk in een glazen piramide met licht verspreidende edelsteen in de nok!
Info locatie. Genoeg gratis parkeerruimte aanwezig.

Adres: Munnikhofsestraat 28
6691 HH   Gendt (Gelderland)
Nederland.

*Let op wanneer je met het openbaar vervoer vanuit Arnhem komt, stap dan uit bij de Molenstraat in Gendt (niet bij de Molenstraat in Angeren).

Meenemen | Voor deze Tantra Dating dag: gemakkelijk zittende kleding waarin je je fijn voelt en gemakkelijk kan bewegen, extra trui, flesje water. Bij kans op een bui eventueel een regenjas/ paraplu.

 

AGENDA & BOEKING Zondag middag 7 JULI 2019 AGENDA & BOEKING Zondag middag 15 SEPT 2019 AGENDA & BOEKING 1e KERSTDAG 25 DEC 2019 AGENDA & BOEKING Zondag middag 29 MRT 2019

TANTRA DATING

OOK INTERESSANT!

⊕ Divine Tantric Kissing voor singles | Klik hier