Navigation Menu+

Tantra Dating / Tantra kennismakingsdag voor singles.

Posted on Okt 1, 2017 by in Verlangen, passie & dating | 0 comments

Tantra-Dating-Body2chill

Tantra dating

TANTRA DATING / TANTRA KENNISMAKINGSDAG VOOR SINGLES
ZON 02 APR 2017 | ZON 30 JULI 2017 | ZON 24 SEP 2017 | 1e KERSTDAG 25 DEC 2017 | ZON 04 MRT 2018 | ZON 03 JUNI 2018

LijnBoven Tantra

TANTRA DATING

OPENING TO LOVE MEANS DEEPLY OPENING TO LIFE

 

EenheidstekenGoud

Welkom bij deze Body2chill® Tantra kennismakingsdagen! Wanneer wij over het internet struinen dan is het aanbod om andere singles te ontmoeten gigantisch. Natuurlijk heeft online dating iets spannends. Toch vragen wij ons af of je daar zo makkelijk vindt wat je zoekt. Liefde’s chemie vraagt naar ons idee om een andere aanpak. Liefde is zintuigelijk, dierlijk, overvalt ons en komt altijd uit een onverwachte hoek én juist wanneer je niet ‘zoekt’. Dat is hoe het werkt. Of zoals de Soefi dichter Rumi zegt ‘Wie jij zoekt zoekt jou ook’.

Ons uitgangspunt bij deze dagen is het gevonden worden, niet het zoeken. Wij geloven dat je voor de verbindende werking van de liefde zoveel mogelijk jezelf moet zijn. Alleen dat is genoeg. Wanneer jij puur jezelf bent zal de liefde en jouw levensvuur ook vrij spel krijgen.

Iedereen ziet elkaar bij ons zo echt mogelijk, daar zorgen wij met ons programma voor. Ook besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van aanraking, niet pakkerig of claimend, aanwezig in contact, binnen ieders grenzen en geintergreerd vanuit jezelf. Maak dus vooraf geen lijstjes van ideeën, leeftijd, haarkleur of andere liefdesvoorwaarden maar zet jezelf in en ontmoet die ander zintuigelijk en Tantrisch in het hier en nu!

EenheidstekenGoud

Je kunt deze dagen op verschillende manieren gebruiken: voor dating of niet voor dating, om anderen te ontmoeten die ook vanuit diepgang in het leven staan, om te genieten van warme aanraking of om kennis te maken met Tantra en Body2chill®. Waar voor jou het accent ligt, daar ben jij vrij in. Deze activiteit is ook geschikt voor het vinden van een gelegenheidspartner voor een training voor koppels of gewoon om real-time-non-Facebook-vrienden te maken. Hoe dan ook: wij bieden je graag een fijne middag met hartstocht, aanraking, diepgang en integer contact en wie weet houd je er ook nog leuke mensen aan over.

 Cordium-Nijmegen-Tantra

Wanneer we allemaal op dezelfde man of vrouw zouden vallen dan waren we allang uitgestorven. Jij bent uniek. Daar is er maar één van. Dus bloei voluit.
Alleen dat is genoeg.

 

LijnOnder Tantra

VOOR

Voor singles with love! Wij streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Geen Tantra ervaring noodzakelijk. Lichaamsbewustzijn, een open houding en behoefte aan diepgang en echtheid zijn belangrijker. Je kunt deze dag relaxt tegemoet treden. Je hoeft niet te ‘daten’ en je wordt ook nergens voor keuzes gesteld. Ons afwisselende programma kent veel wisselingen van partner. Een fijne middag anderen te ontmoeten, te genieten van aanraking en flow of een gelegenheidspartner voor een cursus te vinden.

* Note: Wanneer je een vorm van autisme hebt of psychose gevoelig bent dan past Tantra zoals wij die bieden wellicht niet bij je. Het is dan voor jou en voor ons belangrijk dat je hierover vooraf contact opneemt.

 

JOUW FOCUS

1) Je gaat voor diepgang en eerlijkheid in contact.
2) Lichamelijk genieten vanuit afstemming en respect zijn belangrijk voor je.
3) Je staat open voor een diepere relatie, contacten of vriendschappen vanuit volledige eerlijkheid, gericht op het zo puur mogelijk jezelf zijn.

4) Je wilt graag groeien en natuurlijk jezelf zijn.
Dit kan je bij hierbij tegenkomen: 
De honing en de bijensteek

 

PROGRAMMA TANTRA DATING

– Na ontvangst samen nuttigen van een uitgebreide soepmaaltijd.
– Stiltewandeling per 2-tal (je wisselt elkaar af).
– Sensitieve Tantra oefeningen gericht op zintuigelijk ervaren.
– Dans
– In de pauze een zintuig strelende ‘sweet retreat’ amuse.

– Enkele laagdrempelige speelse oefeningen.
– A taste of Tantric Dance.
– Informatie over onze trainingen en mogelijkheid tot stellen van vragen.

 

vrouw  WIST JE man
Dat in 2014 een stel hun 20 jarige relatie vierde. Ze hadden elkaar bij Body2chill® ontmoet in 1994!

 

PRAKTISCH

Prijs | Normale prijs € 70, Met 1 maand vroegboekkorting € 60. Deze prijzen zijn inclusief heerlijke soepmaaltijd met broodjes bij aanvang.
Wanneer je bij deze training ook een weekendtraining boekt dan krijg je daarop een korting van € 20. Maximaal geldig tot 1 dag na de training. 

Bij boeking ga je een bindende overeenkomst aan en geldt altijd een betalingsverplichting. Annuleer dus alleen indien het echt niet anders kan want wij en de andere deelnemers rekenen op je komst en op een mooie m/v verhouding. Zie annuleringsvoorwaarden.

Aantal deelnemers | minimaal 10 maximaal 16.
Deze dag kan snel vol zitten. Schrijf je ruim tevoren in.

Tijd | 13:00 – 18:15 Graag 10 minuten tevoren aanwezig voor betaling/ omkleden.

Het laatste kwartier van 18:00 – 18:15 geven wij informatie over Tantra en kan je vragen stellen over onze trainingen.

Na afloop is er een mogelijkheid om onderling contactgegevens uit te wisselen. Ook kan je op eigen kosten gezellig mee naar Zijdewinde om wat te eten. (Waaldijk 28 Bemmel)

Locatie | Net achter Nijmegen in Gendt:
‘Piramide aan de Waal’. 
Prachtige sfeervolle ‘ademende’ locatie in de natuur, langs de dijk in een glazen piramide met licht verspreidende edelsteen in de nok!
Info locatie. Genoeg gratis parkeerruimte aanwezig.

Adres: Munnikhofsestraat 28
6691 HH   Gendt (Gelderland)
Nederland

We beginnen na de gezamenlijke lunch met een kleine stiltewandeling buiten. Betracht hierbij zelf voorzichtigheid. Met deelname sluit je Body2chill® en begeleiders uit van verantwoordelijkheid.

Meenemen | Voor deze Tantra Dating dag: gemakkelijk zittende kleding waarin je je fijn voelt en gemakkelijk kan bewegen, extra trui, flesje water. Bij kans op een bui eventueel een regenjas/ paraplu.

 

 

 

AGENDA & BOEKING Zondag middag 2 APR 2017 AGENDA & BOEKING Zondag middag 30 JULI 2017 AGENDA & BOEKING Zondag middag 24 SEP 2017 AGENDA & BOEKING  1e KERSTDAG 25 DEC 2017 AGENDA & BOEKING Zondag middag 4 MRT 2018

 

OOK INTERESSANT!

⊕ Divine Tantric Kissing voor singles | Klik hier