Navigation Menu+

Bridge to intimacy: Tantra cursus weekend voor singles & stellen

Posted on Mrt 12, 2018 by in Witte Tantra weekenden | 0 comments

Brug-Intimiteit-Tantra

Tantra cursus Body2chill®

WEEKEND 21+22 APRIL 2018 ÓF VALENTIJNSWEEKEND 09+10 FEBR 2019

 

VUUR, AARDE & LIEFDESFLOW

We duiken in de mystieke kern van Tantra en verstevigen het draagvlak om erotiek en intimiteit diepgaand te beleven. Een Tantra cursus waarbij je vol in contact staat met je zintuigen, het innerlijke vuur van je hart en het diepere vuur van de Kundalini levensenergie, welke stevig geaard huist in de basis van je ruggengraat van waaruit we sensualiteit, erotiek, wildheid en passie in ons lichaam ervaren. Je liefdesleven zal verdiepen, je zult heerlijk meereizen op de flow en ruimte kunnen maken, waar dat nodig is, om te genieten van alle tegengestelde levenskrachten die zich in jouw open hart als een gevoel van ‘oneness & bliss’ tonen.

HUID, ADEM & HARTEN

Diepgaand en opwindend weekend voor wie nog meer authenticiteit en flow uit het leven en uit Tantra als natuurlijke en pure levensstijl wil halen. Verkneukel je alvast, want je gaat het in dit zinnenprikkelend en diepgaande weekend allemaal beleven, genietend vanuit jouw kern, sturend op je diepere wijsheid, intuïtie en levenskracht. Over aanraken en geraakt worden in wat voor jou liefde is.

 

LijnBoven Tantra

TANTRA BRIDGE TO INTIMACY

Brug-Intimiteit-Tantra

‘Voor mij is Tantra de kunst van de liefde. Ik ervaar een gloed in mijn hart, waarop ik weet dat ik waarachtig ben aan mijzelf en de ander. Wanneer wij onze kwetsbaarheid en onze diepste diepte delen, dan maakt dit zelfs onze huid zacht en ontvankelijk voor de warme adem van het leven en daarmee voor de meest vervullende en sensuele ontmoeting’.
Spannend? Ja natuurlijk!

EenheidstekenGoud

sensueel | zintuigelijk | waarachtig | zinnenprikkelend

LijnBoven Tantra

OVER DIT WEEKEND

Body2chill® biedt Witte- Rode- en Zwarte Tantra. Dit zinnenprikkelende Tantra weekend behoort tot onze Witte Tantra. Concreet wil dat zeggen dat deze Tantra cursus niet gericht is op seksuele vereniging, wel openend, diepgaand, sensueel, erotisch en verfijnd. De training is gekleed, maar wanneer je dat zelf prettig vindt dan kan je voor aanraking of massage wat uittrekken. 

VOOR

Voor singles en stellen. Je hebt als single geen gelegenheidspartner nodig. Stellen kunnen intiemere oefeningen met hun partner doen, singles kunnen wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Secuur van opbouw, ook wanneer je nieuw bent op het Tantra pad of bij Body2chill®. Volg dit themaweekend gerust vaker. Het programma, de groep en jij zijn telkens anders.

TAAL

Nederlands. Indien gewenst is er bij deze Tantra cursus enige vertaling in het Engels.

DOOR

Han & Marita met assistentie.

PRIJS per pers.

Prijzen zijn per pers, incl. heerlijk diner, ontbijt, lunch & drinken in Cordium. De normale prijs voor deze exquisite Tantra training is € 235, met 1 maand vroegboekkorting € 220 en wanneer je de jaartraining hebt gedaan € 210 | Indien je wilt overnachten kost dit slechts € 15.

*Dit weekend vormt één geheel. Het is niet mogelijk om een dag los te volgen.

LOCATIE

Cordium | Ruyterstraat 65 Nijmegen | Vlakbij centraal station | Parkeren & route

TIJD

Zat. 13:00 – zon. 18:00  *10 min voor cursus aanvang aanwezig voor betaling, omkleden e.d. | Zat. avond gaat deze Tantra cursus, afhankelijk van het programma, door tot ongeveer 22:30. (Kan half uur later of vroeger worden).

WEL/ NIET OVERNACHTEN

Wij kunnen je voor € 15 een eenvoudige slaapplaats bieden. Matrassen en dekens zijn aanwezig. Soms heb je een eigen kamer, soms deel je een ruimte. Hoeveel plaats er precies binnen Cordium is, weten we pas op de avond zelf. Omdat de ruimte beperkt is, vragen we degenen die niet van ver komen om thuis te slapen. Ook vinden sommige mensen het fijn, of rustig, om zelf een hotelletje te boeken in Nijmegen: Tips. Wij vragen je om ’s ochtends 9:30 weer mee te ontbijten of aanwezig te zijn om in de groepssfeer te blijven.

MEENEMEN per pers. 

Gemakkelijke kleding waarin je je fijn en mooi voelt, extra t-shirt, trui, sokken, flesje water, handdoek, badlaken om op te liggen, omslagdoek/ fleece deken, toiletartikelen. Indien je blijft slapen: slaapzak of laken en kussensloop.

VRIJBLIJVEND NA AFLOOP

Wie dat wil kan na afloop gezellig nakletsen in de huiskamerkroeg aan de overkant.

DIT KAN JE TEGENKOMEN

De honing en de bijensteek

VAAK GESTELDE VRAGEN

klik hier

tantra cursus

Your seed is planted in life itself. Everything you do is vulnerable and of the greatest value!  

 

ALGEMENE INFO OVER TANTRA

 

JE NATUURLIJKE WEG

Tantra is aards, zintuiglijk, dierlijk, teder, aandachtig, juicy en extatisch. Tantra is de kunst van het geluk! Het is een spiritueel- en lichamelijk pad. Wanneer je goed in je lijf zit, kan je ook emoties goed verwerken. Tantra vergroot je gevoelswereld, stopt piekeren, versterkt je schoonheid van binnenuit, verlengt je liefdesspel en is toepasbaar in relatie, opvoeding en werk.

OVERGAVE | VERBINDING | FLOW

Tantra betekent web, weefgetouw of verbinding. Het is allesomvattend. Tantra vertalen met alleen seks, doet haar rijke essentie tekort. Tantra maakt bewust dat je in essentie niet de dirigent van dit leven bent, maar als de schacht van een fluit waar de warme adem van het leven doorheen mag stromen. Tantra laat je zien hoe jij op ieder moment zo passend mogelijk jouw muziek daaraan mag toevoegen. 

WIJ BIEDEN

Body2chill® maakt gebruik van diverse tantrische en boeddhistische tradities zoals Tibetaanse Tantra, Kashmirische Tandava, Wilde Tantra, Neo-Tantra en Tantra massage. Verder erotische technieken vanuit bijv. de Kamasutra, Kundalini, Tantric breathing en vraag & antwoord meditatie in de vorm van Satsang. Al onze Tantra activiteiten zijn met zorg en aandacht in de praktijk ontwikkeld vanaf 1994.

DEZE TANTRA CURSUS BRENGT JE THUIS

Tantra is een levenskunst. Je ervaart hoe het is om je diepgaand met de ander te verbinden vanuit eigenheid, afstemming en respect. Je kunt hierbij een tijdloos gevoel van flow en bliss ervaren. Tegelijk brengt Tantra je in contact met de diverse kleurrijke aspecten van je eigen wezen. Van de meest zachte, lieflijke en kwetsbare kanten tot je wildere dominante en stoute kanten. Ze dragen allemaal bij om je passie te laten stromen en te bloeien als mens.

JOUW KLEURRIJKHEID

De verschillende weekenden belichten ieder een ander aspect. Denk aan je diepste oerkracht, je kwetsbare richtingvolle hart, de dynamische wisselwerking tussen mannelijke- en vrouwelijke krachten, je passionele verlangen tot samensmelten en extase, de ontdekkingsdrang naar de volle rijkdom van het leven, de balans tussen geven en nemen en het contact met je dierlijke- en spannende donkere kanten.

VERANTWOORD & WARM 

De stap om met Tantra te beginnen zal blijvende invloed hebben op je leven. Een investering in geluk. Dit kan spannend voelen, daarom worden alle oefeningen zorgvuldig opgebouwd in contact met je grenzen en mogelijkheden. Je kunt onderweg blokkades en oude kwetsuren tegenkomen welke je geluk nu nog in de weg staan. Wij kunnen de groeiprocessen op dit pad verantwoord begeleiden.

LijnBoven Tantra

AGENDA & BOEKING 21+22 APR 2018 AGENDA & BOEKING VALENTIJNSWEEKEND 09+10 FEBR 2019

LijnOnder Tantra

TANTRA CURSUS BODY2CHILL®