Navigation Menu+

Tantra boek

Posted on Apr 12, 2016 by in INFO | 0 comments

Tantra-boeken

Tantra boek
VlamBoeddhisme

TANTRA BOEK | OP ZOEK NAAR ABSOLUTE LIEFDE | DANIEL ODIER

Auteur: Daniel Odier

Dit Tantra boek sluit aan bij onze trainingen. ‘Op zoek naar absolute liefde’ is speciaal met toestemming van Daniel Odier herdrukt in het Nederlands. Niet te koop via de reguliere boekhandel, wel hieronder te bestellen of ter plekke te koop bij onze Tantra trainingen.

Mening: 

Met vlag en wimpel een van de meest eigenzinnige, pakkende en diepgaande Tantraboeken die ik ooit heb gelezen! En ik heb er heel wat gezien. In romanvorm: over Tantra, over het oorspronkelijke dierlijke in ons, over de kracht van het nu en de kracht van je zintuigen, absolute aanwezigheid en de waarheid over liefde.

Inhoud: 

Daniel Odier krijgt diep in de Himalaya onderricht van een vrouw in spirituele liefde. Deze vrouw is Devi, de in afzondering levende ascete en leermeesteres van het geheimzinnige shivaïtische Tantrisme. Daniel Odier beschrijft zijn zoektocht naar non-dualiteit. Hij ervaart de kracht van absolute liefde en wordt door haar ingewijd in de geheime tradities van Tantra en Tandava.

*Daniel Odier geeft workshops Tandava en Kashmirse Tantra massage in Frankrijk. Je kunt dit ook leren bij de Tantra massage workshops en Tantra trainingen van Body2chill®.

Tantra-boek-Daniel-Odier Op-zoek-naar-absolute-liefde

Tantra boek | Verkrijgbaar bij onze trainingen voor €20

VlamBoeddhisme

TANTRA BOEK | THE WAY OF ACCEPTANCE | OSHO

Wouw, wat een mooi Tantra boek! Prachtig vormgegeven boekje met een prachtig mooie inhoud die je gelezen en gehoord moet hebben. Confronterend maar zo helder dat je direct wat heel moois van je leven en de liefde wilt maken!

Als extraatje ook nog een CD met een lezing van Osho over hetzelfde onderwerp. Tantra is niet zo maar een verzameling technieken om de seksuele ervaring te versterken, maar een compleet systeem tot zelfverwerke-lijking, gestoeld op de verzamelde uitkomst van eeuwen van wetenschappelijk onderzoek naar de betekenis van het leven en van bewustzijn.

The message of Tantra endorses Osho’s understanding that only through total acceptance of ourselves can we grow. Osho speaks on Tantra meditation techniques (let go and surrender), and tantric love and spirituality in sex. Here the Tantra message — don’t live a repressed life, otherwise you don’t live at all — is made accessible and understandable to modern readers, who will learn to live a life of expression, creativity, and joy.

Tantra boek | Zelf te bestellen.
Tantra boek osho

VlamBoeddhisme

TANTRA BOEK | SPIRITUALITEIT & SEKS | OSHO

Tantra zegt alleen dat seks een bron van gelukzaligheid kan zijn. En als je eenmaal dat geluksgevoel kent kun je verder gaan, want nu sta je geworteld in je ervaring. Het is niet de bedoeling dat je voor altijd met seks bezig blijft, maar je kunt het gebruiken als springplank. Dat is wat tantra bedoelt, gebruik seks als springplank. En als je eenmaal de extase van seks hebt ervaren, begrijp je ook wat de mystici bedoelen met een groter orgasme, een “kosmisch orgasme”.

Zegt Madonna: “Via mijn vriend Deepak Chopra kwam ik in contact met dit Tantra boek en andere boeken van Osho, wat mijn leven naar een dieper niveau verschoof. Het spijt me dat ik hem niet persoonlijk heb leren kennen, en ik beklaag de Amerikaanse regering die in de ’86er jaren zo een unieke gelegenheid is misgelopen.” Osho´s uitleg van de klassieke leer van Tantra is legendair: deze geheime leer uit de klassieke wetenschap van tantra toegankelijk te maken voor het heden-daagse publiek.

Tantra boek | Zelf te bestellen.

Tantra boek 1001004007516057