Zwarte-Tantra-cursussen.jpg

SHIBARI

Privé bondage experience

Unieke hartegift met een verfijnd rafelrandje

Verras je geliefde!
J
ij haar of zij jou...

Uniek verbindend

Avontuurlijk spelend

Verhelderend ontrafelend

&

Bevrijdend anders

Vandaag zijn jullie geheel verbonden. Ieder binnen een andere rol. 

Jij mag deze dag volledig plaatsnemen binnen jouw daadkrachtig spelende, zorgdragende zinnelijk verbindende kant.

Jij hebt de leiding. Hierdoor kan de ander zich volledig aan jou overgeven, vanzelfsprekend binnen haar of zijn grenzen en mogelijkheden.

 

De geborgenheid van het touw gecombineerd met jouw omhullende liefde doet je partner smelten als was in je handen.
 

Duidelijk, rolbewust en respectvol neem jij je geliefde nog voller in bezit.  

Jouw omvattende zorg maakt ruimte vrij om verder naar binnen te keren.

 

Het touw maakt jullie beiden steeds meer zichtbaar.

 

 Telkens dieper ontvouwt zich wat wij allen ten diepste zijn: extatische goddelijke reizigers door tijdloosheid, heerlijkheid en vleesgeworden ruimte.

De ontknoping

Jullie zijn welkom bij mij thuis; een verborgen pareltje en knus bovenhuis in de leuke Nijmeegse wijk Altrade . Een eigenzinnige warme plek vol schoonheid en sfeer waar ik als kunstenaar en initiator van Body2chill® leef.

 

Je geliefde wordt natuurlijk niet zomaar 'vervoerd'. Jezelf verplaatsen kan zinnelijk anders. Daarom begint jullie spannende rendez-vous in stijl op het moment dat de limousine stopt voor haar of zijn voordeur. De limousine betreft het topmodel van Jaguar, de XJ.

 

'Enjoy the ride at the back of the limousine': achterin vinden jullie vanzelfsprekend de minibar waar de champagne of wat jij wilt koud staat. Jullie sexy chauffeuse/ chauffeur zal natuurlijk niet achterom kijken. Tenzij jullie het erom doen.

 

Eenmaal binnen gekomen knappert het houtvuurtje. Daarnaast ligt het Shibari materiaal waarmee jij jouw geliefde vandaag gaat verrassen. Natuurlijk bondagetouw van het beste soort. Wij, mijn assistente en ik, laten jullie zien wat er mogelijk is.

 

Naast verschillende knooptechnieken dragen wij de speciale Tantrische wijze over om deze eeuwenoude goddelijke knoopkunst uit te voeren. 'Slow', nabij in contact en bewust; elke handeling in subtiele verbinding met je gehele lijf en open geest. Het is deze subtiliteit waardoor je partner zich geheel aan jou kan overgeven.

 

Van zwijmeling tot trance of zachte kreun geroerd, krijgen jullie later op de dag een kleine privé ruimte ter beschikking om te spelen met wat jullie is aangereikt. Dit sfeervolle 'speelkamertje' biedt ook de mogelijkheid om je speelmaatje te laten ervaren hoe het is om in het touw te zweven. 

 

Ondertussen verwarmt zich een heerlijk geurende warme tobbe met rozenblaadjes.

De amuse nuttigen jullie samen in  dit bad. Mede in overleg met jullie smaken en wensen wordt er een heerlijke culinaire maaltijd voor jullie bereid. Het ijs als dessert is ondertussen 'wereldberoemd geworden' voor allen welke hun tong reeds eerder hieraan verheerlijkt hebben.

 

Na afloop is vervoer naar een hotelletje in de buurt kosteloos (binnen een straal van 20 kilometer of verder weg tegen redelijke meerprijs). Hierbij wat leuke verblijftips:​
 Tip 1, Tip 2Tip 3, Tip 4Tip 5


Vervoer naar CS Nijmegen is tevens mogelijk maar een hotelletje vormt wellicht een meer passende en fijnere voortzetting van deze speciale dag.

Een eigen set bondagetouw voor 't hotelletje of thuis is op bestelling verkrijgbaar. Kosten: €- in overleg-

jaguar-xj-Tantra-experience.jpg

Juicy Tantra with a heart & a soul

Han Sapundra founder Body2chill Tantra School®

EXCLUSIVE  TANTRIC  BUDDHIST  COMMUNITY

'Heaven is not a place to find but a decision to make'

Body2chill® sinds 1994 
Boeddhistische stichting en Tantra opleiding. Verdiepende Sangha bijeenkomsten en exclusief Tantra cursus aanbod, Massage Workshops, Shibari en Love Coaching om je leven en de wereld in liefde te verrijken.

Aangeboden vanuit respect voor- én kennis van de traditionele achtergrond van Tantra
en haar wortels in het Tantrisch boeddhisme, vertaald naar de adem van onze nieuwe tijd.

Intimiteit bij Body2chill®
Het Tantra cursus aanbod van Body2chill® kan als verruimend, verfijnd sensueel, erotisch en bevrijdend worden ervaren. Onze levens-beschouwelijke Sangha bijeeenkomsten zijn verdiepend en ondersteunend op je levenspad. Aanbod is gericht op heelheid en verbinding. Wij stimuleren geen slechts primair gerichte seksuele handelingen. Centraal staan wel: zelfontplooiing, verdieping intimiteitsbeleving, respectvolle geïntegreerde aanraking, eenheid en flow, empowerment, leven met je grenzen en mogelijkheden en ontmanteling van destructieve egopatronen.

 

  • Stellen kunnen intiemere oefeningen met met hun partner doen of wisselen. Kijk ter plekke wat goed voelt. Singles wisselen. 

Aanbod: 

  • Sangha bijeenkomsten

  • Witte Tantra cursus  singles & stellen

  • Zwarte Tantra cursus singles & stellen

  • Tantra massage weekend cursussen

  • Shibari  workshop / bondage cursus

  • Relatie ondersteuning | Love coaching

  • Erotisch uitgaan voor liefdeskoppels

  • Tantra Speed Dating


Helder 
| Stijlvol | Vertrouwd | Down to earth

Erbij zijn? Reserveer je Tantra activiteit op het formulier hierboven. Dit duurt zo'n 2 minuten. Je wordt dan op korte termijn gebeld om te kijken of er nog plek is en of wij je/ jullie deelname definitief kunnen maken. 

 
* Indien je vaker bent geweest of de opleiding volgt ben je vrij om ons direct te bellen. Je hoeft dit formulier dan niet persé in te vullen.

Maandag-Zaterdag 11:00-19:00

  • Facebook - White Circle

Meest gestelde vragen vind je hier.

Over boeddhistische stichting Body2chill®

Reg No: Levensbeschouwelijke gemeenschap 

KvK  09140968 RSIN 812804168/01

NL55INGB0000751168 | Body2chill, Nijmegen

© Copyright

Zoals je ervaren kan is deze website met veel liefde, eigenheid, creativiteit en zorg in jaren samengesteld. Ga hier alsjeblieft met evenveel integriteit mee om. Kopieer niets of als het je inspireert vermeld dan 'Body2chill Tantra' als jouw bron. Dank je!