Navigation Menu+

Lichaamsgeïntegreerde relatietherapie | Intimiteit, seksualiteit, communicatie & eigenheid

Posted on Feb 14, 2018 by in Intimiteit & relatiecoaching | 0 comments

Relatietherapie

Relatietherapie

RELATIETHERAPIE | SAMEN VANUIT LIEFDE & WAARHEID

Voor koppels die het volle leven willen ervaren door het mooie en het moeilijke in zichzelf te ontmoeten.

LijnBoven TantraRelatietherapie

EenheidstekenGoud

Wij zijn ooit, of pas, op elkaar gevallen. Omdat ik jou zag zoals je bent.
En jij wist dat ik jou zag, zoals zelden iemand jou heeft gezien. Puur, zonder maskers, bescherming of afweer.

Misschien zijn we dit zo nu en dan vergeten,
ondanks dat de draden van onze levens meer en meer verweven zijn geraakt.

Ik beloof je vandaag dat ik mezelf de ruimte geef om te geloven dat jij nog steeds maar een doel hebt: het beste uit mij halen omdat je mij werkelijk wilt ontmoeten en ik mijzelf.

Ik geef je de ruimte en het vertrouwen om bij mij naar binnen te komen. Daar waar jij ziet dat ik een schild, afweer of barrière heb opgetrokken. Rond mijn huid, mijn hart of mijn botten. Ik vertrouw mijzelf erin dat ik vandaag de weg vind naar jou omdat ik door jou mijzelf herken.

EenheidstekenGoud

LijnOnder Tantra
Kijk liefste,
We meten de maten keer op keer.
We praten
nog onwennig
maar we praten weer…


LIEFDE IN BEWEGING | RELATIETHERAPIE

De kaarten van het leven worden regelmatig geschud en wij schudden mee, een constant proces.
 Veranderingen en groei beginnen altijd met ‘het de weg kwijt zijn’. Dit werpt ons terug op onszelf. We beginnen vaak direct met het terugzoeken van de oude weg. Dat werkt uiteindelijk nooit. Diezelfde weg komt nooit meer terug, ze wordt op zijn hoogst een irritante overspringende plaat.

Onze lichaamsgeïntegreerde relatietherapie gaat gelijk naar de essentie en biedt inspiratie en een nieuwe kijk. De sessies worden ondersteund door praktische lichaamsgerichte oefeningen en open vragen. Dit brengt je bij jouw diepere intuïtie en wijsheid over wat jij nodig hebt om samen in relatie jezelf te zijn.  

relatiecoaching-relatietherapie

Samenblijven in de mallemolen van het leven, van de dagelijkse drukte en de diepte van je gevoelens, moeilijk of makkelijk. Jezelf blijven, zoeken en hervinden. Het is een kunst om tijdens deze veranderingsprocessen elkaar te blijven voelen en voeden. Steeds weer in jezelf én samen dat middelpunt hervinden om te rusten, te bouwen en thuis te komen in de relatie. Van levensfase naar levensfase.

 

SAMEN VANUIT EIGENHEID

Je kunt je bij ons beide veilig voelen. Er wordt geen moreel standpunt ingenomen en de consulten zijn niet gericht op het veranderen van elkaar, maar op het samenkomen vanuit eigenheid. Er is geen uitgebreide intake of probleem benadering. Je hebt ook geen specifieke hulpvraag nodig. Liever niet zelfs.

Wij gaan in onze relatiesessies niet uit van vaste oplossingen of antwoorden, maar van een open ruimte zonder vastliggende kaders waarbinnen je jouw leven en relatie vorm mag geven zoals dat bij jouw verlangens en mogelijkheden past. Die open ruimte zijn wij vaak niet gewend. Toch is deze ruimte, en onze menselijke kwetsbaarheid daarbinnen, de realiteit van het leven of we nu willen of niet. Er bestaat geen vaste waarheid, oplossing, vorm of verbinding, anders dan de waarachtigheid van elk moment. Daarmee te leven én samen te leven is de uitdaging van deze tijd waarin wij ontwaken als vrije en authentieke wezens.

Tantra-romantiek
Wij leren in liefde alleen te zijn om juist te ervaren dat wij het zijn die met onze menselijke beperkingen samen mogen zijn. Een goede relatie laat je zien wie jij bent. Een goede relatie-crisis wie jij bent, los van de ander.

 

KLEUR BEKENNEN = KLEURRIJK LEVEN

Wat jij -en jullie- inbrengen zijn je lef, eigenheid en eerlijkheid. Niets geldt daarin als taboe. Radicaal eerlijk zijn tegen de ander is geen bedreiging voor de liefde, het is liefde! Onze relatietherapie laat zien hoe je je veilig kan voelen en ontwikkelen binnen een geborgen, veilige, eerlijke én waarachtige relatie.

Wat wij als therapeuten, naast onze professionaliteit, helderheid en directheid, inbrengen is op de eerste plaats ons mede mens zijn. Verder onze ervaring als relatietherapeuten voor mensen die samen hun eigen weg zoeken, ons docentschap (vanaf 1994), onze eigen relatieervaring en levenservaring als ouders, docenten en ondernemers. Dit alles vanuit het boeddhisme, Tantra en inzichtelijke technieken als Verbindende Communicatie. Dit bouquet biedt ons een rijkdom aan inzichten, technieken en ondersteuning bij groei- en veranderingsprocessen.


‘De uren die we bezig zijn geweest hebben ons laten voelen wat echt belangrijk is in het leven en hoe we de energie samen weer kunnen laten stromen’.


LijnBoven Tantra

VOOR WIE 

Relatietherapie voor wie in liefde en waarheid samen wil zijn. 

Wanneer jullie binnen de relatie ervaren dat je verlangens hebt. Je kunt ook het idee hebben dat jullie elkaar, ondanks wil en inzet, niet echt kunnen bereiken. Misschien hebben jullie regelmatig wrijving of juist nooit? Relatietherapie is er om naast jullie te staan, met een frisse overzichtelijke kijk van buitenaf, met inzicht en concrete handvatten. Om beide vanuit eigenheid samen te komen en nieuwe uitdagingen, passie en richting te ervaren om op voort te bouwen. Of om -als het echt niet anders kan- beide op een goede manier je eigen weg te gaan.

WERKWIJZE 

Wij bieden geen standaard relatietherapie met uitgebreide intake. In onze manier van werken staan we dichtbij je, vanuit een warme menselijke maat. Wij bieden een eigen, frisse, directe en opbouwende benadering. We gaan effectief om met de tijd en zo snel mogelijk samen aan de slag de diepte in naar de kern van je verlangen.
* Verlangens kunnen bestaan uit een wens naar meer nabijheid of juist gevoel van vrijheid, naar meer afstemming of betere communicatie of uit je verlangen om samen jullie flow en intimiteit in de seksualiteit te hervinden of uit te bouwen.

DOOR WIE

Han of Han & Marita van Body2chill® Hier meer info.

LOCATIE

Nijmegen of Millingen a/d Rijn (bij Nijmegen) Nederland | Adres: kijk op de bevestigingskaart van je boeking. 
Parkeren in Nijmegen is vanaf onze kant van de straat en daarachter gratis. Bij de locatie in Millingen a/d Rijn is parkeren overal gratis.

TARIEF 1,5 UUR

Als paar € 120 met Han én Marita | Individueel € 100 met Han óf Marita.

1,5 uur om de tafel, met een warme kop thee of verhelderend glas water, eventueel ondersteund met praktische of lichaamsgerichte oefeningen.

AFSPRAAK 

Datavoorstellen voor relatietherapie gaan om praktische reden telefonisch (dus niet per mail): 06-45624065 | ma-vr 10:00 – 19.00. Een telefonische boeking wordt opgenomen en geldt als overeenkomst. Na de boeking krijg je de bevestiging thuis.

ANNULERING 

Dit zijn onze spelregels:
Je boeking -met akkoord op onze voorwaarden- wordt door ons opgenomen. Omboeking van relatietherapie is, tegen directe betaling per bank, éénmalig mogelijk tot 14 dagen vooraf. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang, of niet komen, geldt -ongeacht de reden- 100% betalingsverplichting. Je ontvangt hiervoor een factuur. Betaal op tijd.
 Na vervaldata zijn invorderingen standaard uitbesteed.

 

Tip: Mooi artikel over relatiestress: Klik hier