REGISTRATIE FORMULIER
Duurt ongeveer 2 minuten

Welkom!
Wij laten ongeveer de helft van de deelnemers binnen een groep nieuw toe. De andere helft is vaker geweest of doet bij ons de Tantra opleiding.

Elke Tantra training is even geschikt om in te stappen. Ze verdiepen elk een ander aspect van dé natuur. Ook van onze natuur als mens. Oerdynamieken van het leven zoals jij deze terugvindt binnen je gevoel en emotie, in liefde, intimiteit, werk, opvoeding. Speelruimtes, met support, om te onderzoeken en vol één te zijn met het leven.

 

Aan jou als nieuwe deelnemer(s) wordt gevraagd om via dit formulier te registreren voordat je contact opneemt.

 

Via dit formulier kan je ook aangeven in welke Tantra training je interesse hebt. Check vooraf de beschikbaarheid. 

 

Deelname en info verlopen beide telefonisch. Na verzending kan je ons zelf opbellen. Wij willen graag even persoonlijk de stem horen van iedere deelnemer en inschatten of deelname past. Eventueel kijken we samen waar er passende plek is binnen onze groepen.

Wij doe dit prachtige werk al bijna 30 jaar. Deelnemers komen veelal jarenlang terug. Wie weet jij ook! Tantra is een 'way of living'. Body2chill® is een community met een hart en een ziel.

Bij Tantra breng jij jouw totaliteit in. Dan werkt het in jouw leven.

Die totaliteit en kwaliteit bieden wij ook graag op alle vlakken!

​_____________

arrow&v
Hoe ken je ons?

_____________

 

 

ANNULERING

Annuleer alléén bij grote overmacht. Wij bouwen op iedere inschrijving qua groepsamenstellling en inkoop. Aanbetaling 50%.  

Annuleringskosten standaard 50%. 

Stel ons zo spoedig mogelijk op de hoogte als er wat aan de hand is.

Tot 45 dagen voor aanvang kunnen wij je wel gratis omboeken naar een soortgelijke training of weekend retraite. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten. 

Binnen 45 dagen voor aanvang is omboeking niet meer mogelijk en zijn onze voorbereidingen en kosten voor het merendeel gemaakt.
 

*Uitzondering: foto van + Covid test, doktersverklaring voor bijvoorbeeld een operatie of een begravenis. Indien wij coulance kunnen toekennen betaal je per persoon €100 voor een weekend en €50 per dag voor o.a. ingekochte catering. Coulance is geen recht. Een vakantie boeken of een training elders, niet vrij voor je werk, geen oppas vinden etc. zijn geen gronden voor coulance. Bij niet komen zonder verwittiging wordt 100% berekend.

 

COMMITMENT

Wanneer ik een Tantra training boek bij Body2chill® ga ik diepgaande processen aan. Het kan schitterend en heerlijk én tegelijk ook confronterend zijn wanneer ik mijn ongelaagde natuur en de diepste essentie van het leven en de liefde leer kennen. Hier ben ik aan toe. 

Ik, de groep en het programma zijn onderdeel van één totaalproces. Ik blijf van begin tot eind bij een training aanwezig. Ik kan mij laten begeleiden wanneer ik heftige emoties, innerlijke weerstand of oude pijn tegenkom. Ik ben, in dat geval, in staat om mij uit mentale controle/ spraak te laten helpen, zodat ik (weer) thuis kan komen in mijn lijf en emotionele balans en innerlijke vrede mag ervaren. 

PLEZIER

 

Je gaat een diepgaand en fantastisch Tantrisch avontuur tegemoet dat je liefdevol en warm thuisbrengt bij jezelf. Geniet onderweg volop van onze ongekende gezelligheid, elkaar, flow, verbinding, celebration, het heerlijke eten, super muziek en... dat alles met jouw unieke inbreng.

_________________

 

 

Bij verzending verklaar ik dat ik op de hoogte ben van de trainings- & annuleringsvoorwaarden van Body2chill®