top of page

'Elke keer dat je behoefte hebt aan iemand die met je meeleeft,
probeer je diegene zover te krijgen dat deze in jouw mythe of drama gaat geloven.
En dat doet altijd pijn.'

- Byron Katie -

REGISTRATIE FORMULIER
Duurt ongeveer 2 minuten

Welkom!
Wij laten ongeveer de helft van de deelnemers binnen een groep nieuw toe. De andere helft is vaker geweest of doet bij ons de Tantra opleiding.

Elke Tantra training is even geschikt om in te stappen. Ze verdiepen elk een ander aspect van dé natuur. Ook van onze natuur als mens. Oerdynamieken van het leven zoals jij deze terugvindt binnen je gevoel en emotie, in liefde, intimiteit, werk, opvoeding. Speelruimtes, met support, om te onderzoeken en vol één te zijn met het leven.

 

Aan jou als nieuwe deelnemer(s) wordt gevraagd om via dit formulier te registreren voordat je contact opneemt.

 

Via dit formulier kan je ook aangeven in welke Tantra training je interesse hebt. Check vooraf de beschikbaarheid. 

 

Deelname en info verlopen beide telefonisch. Na verzending kan je ons zelf opbellen. Wij willen graag even persoonlijk de stem horen van iedere deelnemer en inschatten of deelname past. Eventueel kijken we samen waar er passende plek is binnen onze groepen.

Wij doe dit prachtige werk nu 30 jaar. Deelnemers komen veelal jarenlang terug. Wie weet jij ook! Tantra is een 'way of living'. Body2chill® is een community met een hart en een ziel.

Bij Tantra breng jij jouw totaliteit in. Dan werkt het in jouw leven.

Die totaliteit en kwaliteit bieden wij ook graag op alle vlakken!

​_____________

Hoe ken je ons?

_____________

 

 

ANNULERING

Annuleer alléén bij grote overmacht. Wij bouwen op iedere inschrijving qua groepsamenstellling en inkoop al vanaf het moment van je telefonische boeking. Aanbetaling 50%.  

Annuleringskosten zijn standaard altijd 50%

Stel ons zo spoedig mogelijk op de hoogte als er wat aan de hand is.

Omboeken: tot 45 dagen voor aanvang kunnen wij je éénmalig gratis omboeken naar een soortgelijke training of weekend retraite. Hiervoor berekenen wij geen extra kosten. Boekingen zijn persoonsgebonden. De nieuwe datum dient direct te worden gekozen en de activiteit moet op de dag van omboeking volledig worden betaald.

Binnen 45 dagen voor aanvang is omboeking niet meer mogelijk, zijn onze voorbereidingen en kosten voor het merendeel gemaakt en gelden de standaard annuleringskosten van 50%. 
 

*Uitzondering: kopie van bijvoorbeeld een doktersverklaring voor een operatie of bijvoorbeeld een begrafenis. Indien wij coulance kunnen toekennen betaal je per persoon €100 voor een weekend en €50 per dag voor o.a. ingekochte catering. 

Coulance is geen recht. Een vakantie boeken of een training elders, niet vrij voor je werk, geen oppas vinden etc. zijn geen gronden voor coulance. Bij niet komen zonder verwittiging wordt 100% berekend.

 

GEZOND WELZIJN

Als levensbeschouwelijke boeddhistische stichting verhoudt Body2chill® zich met de gezondheidsrichtlijnen én uitzonderingen voor religieuze organisaties (K.v.K. Reg. nr. 09140968). 

 

In ons retraitepand is een luchtverversingssysteem aanwezig. 

 

Tantra reist met adem en geeft lucht aan onze binnenwereld. Voor ons geen mondkapjes, hoe adembenemend ze ook zijn. Ook geen testcultuur of in-of uitsluiting door QR-toegangscodes. Verkoudheid en griep horen bij het leven en sterkt de natuurlijke weerstand, ziek is ziek en beter is beter; ingewikkelder maken we het niet.

COMMITMENT 

Wanneer ik een training boek bij Body2chill® ga ik diepgaande processen aan. Het kan schitterend en heerlijk én tegelijk ook confronterend zijn wanneer ik mijn ongelaagde natuur en de diepste essentie van het leven en de liefde leer kennen. Hier ben ik aan toe. Ik ben mij daarbij bewust dat aanraking en intimiteit deel kunnen uitmaken van Tantra cursussen. 

Ik, de groep en het programma zijn onderdeel van één totaalproces. Ik blijf van begin tot eind bij een training aanwezig. Ik kan mij laten begeleiden wanneer ik heftige emoties, innerlijke weerstand of oude pijn tegenkom. Ik ben, in dat geval, in staat om mij uit mentale controle/ spraak te laten helpen, zodat ik (weer) thuis kan komen in mijn lijf en emotionele balans en innerlijke vrede mag ervaren. 

PLEZIER

 

Je gaat een diepgaand en fantastisch Tantrisch avontuur tegemoet dat je liefdevol en warm thuisbrengt bij jezelf. Geniet onderweg volop van onze ongekende gezelligheid, elkaar, flow, verbinding, celebration, het heerlijke eten, super muziek en van alles dat jouw aanwezigheid uniek maakt!

_________________

 

 

Bij verzending verklaar ik dat ik op de hoogte ben van de trainings- & annuleringsvoorwaarden van Body2chill®

bottom of page